Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

the eiffel tower merry-go-round

Go down 
+4
nataSH
Philip
fafinette
adm
8 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

the eiffel tower merry-go-round Empty
PisanieTemat: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 5 Maj - 21:39

the eiffel tower merry-go-round Manegetourmn8
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimeWto 6 Maj - 17:18

merry kojarzyło mu się z merry christmas a wszyscy lubią święta, więc siedział na schodku karuzeli, wyłączonej bytyfy.
Powrót do góry Go down
fafinette
groszek
fafinette

Liczba postów : 54
Registration date : 05/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimeWto 6 Maj - 17:22

słucham piosenek świątecznych od dwóch dni. więc merry christmas.
nie wiem co robiła na karuzeli, musze to rozkminić, póki co powiedzmy, ze siedziała na tej tam ławce lub na jakimś krześle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimeWto 6 Maj - 17:26

okej to powiedzmy że tam już jakiś czas siedzieli, pójdziemy na łatwiznę xdd
-to co mówiłaś o tym swoim bracie?
albo nie dosłyszał,xd
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male
Liczba postów : 219
Nastroj : c'mon baby ;)
Związany/a z : samotnością.
Registration date : 23/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 19:52

Przyszli tutaj z Natashą. Usiedli na ławce obok karuzeli, tam było łaadnie.
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

Liczba postów : 100
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 19:53

- hm, ładnie tu - a więc powiedziała niesamowicie inteligentnie!
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 19:56

On, że był trochę daleko od niej, przybliżył się i objął jej ramieniem, żeby jej cieplej było czy coś. - Mhm, ładnie. Nat, powiedz mi, czy uwierzyłabyś mi, że kiedyś byłem szefem kuchni ? Spojrzał na nią jakoś tak ładnie xD
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:00

- hm, a jesteś? - nawet się do niego przytuliła jakby. bo było zimno.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:03

- Byłem. Jak chcesz, ugotuję coś kiedyś dla Ciebie. Uśmiechnął się. Na co będziesz miała ochotę. I znowu się uśmiechnął. A potem pocałował ją w czubek głowy, o.

//wrócę nieedłuugo xdd
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:07

- okej, chętnie - uśmiechła się. lubiła jeść, szczególnie kisiel.

//spoczko
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:35

- Świetnie. Uśmiechnął się. Nachylił się lekko do niej i musnął jej usta. - Twoje usta mi smakują. Uwierz mi, mam świetny smak. Uśmiechnął się seexy xd
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:40

- ojej, mi twoje też... - no tak, miała błyszczyk malinowy :C.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:43

- Noo, to co my z tym fantem zrobimy Nat ? Uśmiechnął się zawadiacko.
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:48

- co chcesz - uśmiechnęła się seksy, a co jej szkodzi! podwinęła nóżki i wtuliła się w neigo nawet. było jej wygodnie.
Powrót do góry Go down
Philip
cze-ko-la-da.
Philip

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:50

Poczuł jej perfumy, aahh xd Piękne były. - To może chodźmy do mnie, na szampaana ? Zaproponował tak baardzo luźno.
Powrót do góry Go down
nataSH
ko-rek.
nataSH

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePon 26 Maj - 20:54

przygryzła wargę ze stresu.
- dobra - uśmiechnęła się i zaczniesz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 15:08

Przyszła tutaj popatrzeć sobie na karuzelę. Usiadła na ławce i udawała że się opala.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male
Liczba postów : 410
Registration date : 18/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 16:41

on również akurat tędy przechodził, podszedł od tyłu do alexii i zasłonił jej oczy.
- zgadnij kto - powieedział spoglądając na nią.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 16:42

Ona trochę zdezorientowana, zaśmiała się. - Raadwaan ?? Zapytała się śmiejąc.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 16:47

- taak! - się uciesyzł nawet, że go poznała, sprytnie przeskoczył ławkę i zajął miejsce obok niej. a potem ją cmoknął w policzek na przywitanie - co u ciebie? - zapytał i uśmiechnął się do niej, tak po radwanowemu, aby nie napisać po radwańsku...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 16:51

Ona uśmiechnęła się szeroko na jego widok. - Co u mnie ? A nic ciekawego, pracuję, żyję. Tyle. Nudaa. A co u Ciebie ? zapytała się uśmiechając się szeroko.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 16:58

- chyba nic - wzruszył ramionami. mógł w sumie opowiedzieć o hilary, alecotam - co tutaj robisz? - spytał spoglądając na karuzelę, jednocześnie. a potem na całą alexię, dawno jej nie widział, barco dawno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:02

- Tutaj ? Nic, przechadzam się. Sama, bo nie mam z kim. Rozstałam się z chopakiem, to nie mam z kim chodzić. No chyba że liczyć jeszcze moje dziecko. Tutaj położyła rękę na swoim brzuchu. Uśmiechnęła się i odgięła szyję tak, aby to tam padało słońce.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:09

- jesteś w ciąży? - zamrugał oczami, nie dowierzał. on nie wiedział! przyjrzał jej się dokładniej. nie wierzył, srsly. modlił się, żeby mu zaraz nie powiedziała, że jest ojcem albo coś podobnego. miał nadzieję, ze to ten chłopak, z którym się rozstała. ojezu, ale się bał!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:13

- Mhm, jestem. Powiedziała z całkowitym spokojem, nadal opalając swoją szyję. Jednak powróciła do normalnej pozycji. - Ale nie martw się, to nie Ty jesteś ojcem. Oznajmiła całkiem spokojnie. - To ten z którym byłam, Blaise. Taak... ale nie mówmy o tym. To jest jakaś cholerna przeszłość. Oznajmiła.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:17

- hm, okej. przykro mi - wymamrotał, ale zrobiło mu się głupio zaraz, heloł - to znaczy gratulacje, mhm - uśmiechnął się do niej, bo zrobiła się odorbinę smutniejsza chyba - który to miesiąc?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:19

- Dziękuję. Uśmiechnęła się. - Hmm... pierwszy. Pogładziła się po brzuchu. - Może powymyślamy jakieś imiona dla dzieci ? zapytała się z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:24

- okejko. nie wiesz czy to chłopiec czy dziewczynka - hej, to tylko facet, nie wiedział, że tak wcześnie się chyba płci nie rozpozna. spojrzał nawet na dzieci bawiące się gdzieś niedaleko. popatrzył na alexię i podrapał się w ramię. hej, jego rodzice mieli talent do wymyślania dziwnych imion, może odziedziczył.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:25

- Nie, na razie nie wiem. Noo, to jakie imiona proponujesz dla chłopca ? Spojrzała się na niego opierając się o jego ramię.
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:29

- to zależy - przetarł oczka, był dzisiaj zmęczony - wolisz jakieś klasyczne imię czy raczej szukasz czegoś innego?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:30

- Hmm... Myślę, że czegoś bardziej innego. Lubię się wyróżniać. Uśmiechnęła się szeroko.

// doobra. to ja idę, będę wieczorkiem :*
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 17:37

- okej, pomyślę nad tym - uśmiechnął się i podniósł z miejsca - ja już idę -pożegnmał się ładnie i poszedł.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:20

przyszli tu a jej się bardzo spodobało tak bardzo że aż pobiegła do karuzeli i wskoczyła na konika. a konik był wytrwały i się nie zarwał . bo w ogóle hilary była leciutka. bo mało jadła
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:31

a on wskoczył obok niej. i chyba pojechali, na tej karuzeli.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:33

i ona śmiała się jak dziecko - kurcze dawno nie byłam na takiej karuzeli - odparła i wzięła Radwana za rękę
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:39

- ja też, bardzo dawno - uśmiechnął się i trzymał ją za rękę. i patrzył na nią, bo zaprawdę powiadam wam po raz 8834587387563 była ładna!
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:45

i skończyli jeździć. karuzela sie zatrzymała a hilary zeszła z konika. tak że stała pomiędzy konikiem, a konikiem z Radwanem . spojrzała na niego uwodzicielsko
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:49

ja muszę iść dokończymy jutrro
Powrót do góry Go down
radwan
patrycjusz.
radwan

Male

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 19:50

on też ze swojego zszedł i gapił się na hilary.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 30 Maj - 23:24

A ona podeszła do niego i pocałowała go namiętnie. o . taak właśnie tego jej brakowało. jak skończyli to uśmiechnęła się i otwarła oczy. bo jako poprawna kochanka przy całowaniu zamykała oczy.
-Tęskniłam za twoimi ustami - uśmiechnęła się.

/ Ant. ja będę jutro po południu ;*
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

Liczba postów : 19
Związany/a z : dżejn
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:06

stał se ze encyklopedią pod pachą, i patrzał na paryż, żując głośno zieloną orbit.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

Liczba postów : 24
Związany/a z : x
Registration date : 29/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:08

ona lubiła tylko różowe orbit. ;c
ona stała, tyle, że bez encyklopedii pod pachą, aha. i pewnie nie patrzyła na paryż tylko ryczała, bo coś jej do oka wpadło. xd
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:10

różowe orbit som fuuu, mdłe ;x dziś piłam fante zielonom!
oja, a oni sie znali prawda? znali, więc podszednął do niej i jej oczy zakrył rękoma! oja. xd
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:12

ja też nie lubię różowych orbit, lubię tylko orbit łajt. ; d fanty też nie lubię! xd
i kawałek ust, bo go ugryzła! - aaaaaa! - jęknęła nawet coś, bo myślała, że to bandyta!
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:18

bandyta! oja, bandyty są źli i wogóle. a kaczorek jesyt przykładnym uczniem i uroczym kochankiem. - to ja! - wymruczał, i odsłonił jej oczy, oglądając swój mały palec.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:22

-kaczorrrr. - przeciągnęła `r`, bo to takie seksyyy. xd ubuziała go w oba poliki i posmyrała po karku. - hej! - też spojrzała na jego paluszek i otarła łzy, bo to co jej wpadło do oka, już wypadło i tego nie było.
logiczne, całkiem.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:24

- gdzie byłaś, szukałem cie wszędzie, nie zjadłaś rano sniadania. - mruczał, poparwiając jej swtererek/bluzkę/bluzę. - martwiłem sie. - ubuział ją w oba kąciku ust!
xd
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:25

tupnęła nogą. - byłam w szkole, nie jadam śniadań. znaczy jadam knopersa na śniadanie! przecież wiesz. - mruknęła do jego jabłka adama, co je na szyi miał.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:28

- knopers to o dziewiątek czterdzieści pięc. a wcześniej trzeba coś jesc. - uśmiechnął się zakładając kosmyk jej jasnych włosów za ucho.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitimePią 13 Cze - 23:29

odwróciła twarz, bo ją krępował jego nieświeży nieco oddech. znaczy pachniał piwem, czego ona nie znosiła. ojej? ;c - donald? hm, coś ciekawego dziś robiłeś? - przesunęła dłonią po jego ręce.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round Icon_minitime

Powrót do góry Go down

the eiffel tower merry-go-round
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» the eiffel tower merry-go-round
» sydney tower
» Clock Tower.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: