Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

the eiffel tower merry-go-round

Go down 
+4
nataSH
Philip
fafinette
adm
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
donald
maluszek
donald

Liczba postów : 19
Związany/a z : dżejn
Registration date : 09/06/2008

the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:33

skrzywił sie, wiedział że piwo wypite z pascalem to nie byl najlepszy pomysł. - byłem na zajęciach! a potem to byłem z pascalem na piwie! - ziwerzył się jej, nie kłamał nienie. usiadł nawet na ławce co tam była, i posadził ją sobie na kolanach!
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

Liczba postów : 24
Związany/a z : x
Registration date : 29/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:37

na jednym kolanie, ona go ramionami objęła za szyję. - po co to piwo? - zmarszczyła nos. nie żeby była cnotliwa i nie piła, ale nie znosiła gorzkiego smaku i zapachu bro. ;c
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

Liczba postów : 19
Związany/a z : dżejn
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:46

- lubię piwo, pascal mnie wyciągnął . - nie zeby zrzucic na niego całą winę, nnienie. - a ty nie wybrałaś sie na zakupy, z koleżankami? - zmarszczył nos, i smuchnął w nos dżejn
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

Liczba postów : 24
Związany/a z : x
Registration date : 29/05/2008

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Icon_minitimePią 13 Cze - 23:48

-nie miałam czasu. - teraz też już go dla niego nie miała. ot co! poszła sobie wcześniej mrucząc coś do jego ucha, że jest cudowny, boski, kochany i wcale go nie zdradza, o co ją zazwyczaj lubi posądzać!
pa.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: the eiffel tower merry-go-round   the eiffel tower merry-go-round - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

the eiffel tower merry-go-round
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» the eiffel tower merry-go-round
» sydney tower
» Clock Tower.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: