| Toaleta dziewcząt | |
|
+5charlotte Andrea louane viviana madeleine 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:27 | |
| | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:27 | |
| /jakich zwłok? ona wstała przecie o! | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:28 | |
| -tu jest rozbój - odpowiedziała na pytanie markiza które pewnie nie było do niej ale kij od miotły z tym xD | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:29 | |
| -hm ja tylko przyszłam do toalety, to zbrodnia? - zapytała, przechylając głowę i opierając dłonie na jego łopatkach. wiesz jak, powiedz żę wiesz! | |
|
| |
piotr królowa jest tylko jedna
Liczba postów : 34 Age : 123 Skąd : z polandu Związany/a z : roberto Registration date : 06/06/2008
| - to nie rozbów. - sprostował i zabił hilary wzrokiem. a potem przydeptał. | |
|
| |
viviana ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : London. Hobby : kawa i papierosy. Registration date : 16/05/2008
| - O kurwa.... człowieku... moje ręce! Puść mnie do cholery, kiedy to nie walc to raczej taniec o nazwie 'chce cię zabić'. - kiedy wyrwała się z jego uścisku spojrzała po raz kolejny na nicolasa i przesunęła się bliżej kabiny w której siedział. | |
|
| |
Andrea ko-rek.
Liczba postów : 123 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : orajtowy Związany/a z : Pstrągiem Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:30 | |
| Andreeaa się otrząsnęła z zamyślunku, bo tyle się dzieje. Spojrzała na Nicolasa którego włosy seksownie lśniły w blasku kiblowych jarzeniówek. Przez głowę przemknęła jej tylko jedna myśl "Oh la la!" To by było tyle z myślenia, zeskoczyła z parapetu i wbiła wzrok w podłogę bo się zawstydziła... | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:30 | |
| -zawołam policję idioto - podniosła się po zdeptaniu i walnęła mu w nos z pięści. złamała go o ! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:32 | |
| -hm, a ty nie palisz?-spojrzał na andreę z ukosa, odebrał swojego papierosa ginger, utopił go w kiblu i wyciągnął następnego. nałóg okazjonalny, tak jakby. |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:33 | |
| - okej,hm. - nie wiedział co powiedziec,to smutne wiec uzyje spermodelkowego ojej . - a ci inni - wskazał rękę na piotra & co - co tu robią? - następnie łypnąl groźnie na nicolasa. | |
|
| |
Liczba postów : 34 Age : 123 Skąd : z polandu Związany/a z : roberto Registration date : 06/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:33 | |
| -zapraszam piękne panie... | |
|
| |
viviana ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : London. Hobby : kawa i papierosy. Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:34 | |
| - cnotka abstynentka - mruknęła prawie niesłyszalnie, bynajmniej miała taką nadzieję, z niewiadomego źródła posiadała popęd i chęci by dokuczać innym. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:34 | |
| -kurwa - zaklęła głośno i podeszła do lustra patrząc czy czasem jej nie oszpecił czy coś. załamała sie . na policzku miała zadatki na siniaka -skurwiel - krzyknęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:35 | |
| /xddddddddddddddddddddddddddd przepraszam! |
|
| |
viviana ko-rek.
| | |
|
| |
ginger rodzynek.
| -nie wiem, palą - posmyrała go palcem wskazującym w policzek, bo to lubił i dobrze o tym wiedziała. uśmiechała się niewinnie. | |
|
| |
Andrea ko-rek.
Liczba postów : 123 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : orajtowy Związany/a z : Pstrągiem Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:36 | |
| Spojrzała na Nicolasa nie z ukosa lecz frontalnie. - Nie.... nie palę. Dzisiaj. - Podrapała się po łebku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:37 | |
| /o nic!
-to dobrze. chociaż wiesz, bierne palenie też nie robi najlepiej-rzekł, a potem wycofał się do części, w której były umywalki i otworzył okno. na oścież. |
|
| |
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:37 | |
| spojrzał na wszystkich z ukosa lecz frontalnie | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:38 | |
| usiadła na parapecie i zaczęła myśleć czy czasem nie zgłosić pobicia na policji czy coś | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:38 | |
| - chodzmy stad. - za rękę ją złapał i wyprowadził z tej nielegalnej palarnii : /,poza tym obawiał się o swoje zdrowie,chyba nie musze mowic dlaczego. i zaczne. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:39 | |
| - Kiedyś... kiedy szłam do sklepu po szlugi, usłyszałam w radiu, że palenie wcale nie dodaje kobiecości - syknęła z ironicznym uśmiechem w stronę andreii i strzepnęła popiół. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:40 | |
| - o dzięki, nicolas! Zwolniłeś mi miejsce. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:40 | |
| -dodaje-rzucił w stronę viviany-wybaczcie, hm, drogie panie. drogi panie-tutaj złowieszczy, uwaga, look na piotra! i w nogi. w sensie, że posłał im jeszcze uśmiech jeden lub dwa i wyszedł, wcześniej narzucając na ramiona swoją marynarkę. bo nosił,mrrrr. |
|
| |
Andrea ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:41 | |
| /Ale okno już było roztwarte!!!!! Chyba że były dwa.... Nie wiem ale może tak być! Andrea przypomniała sobie cel wędrówki do toalety, weszła w związku z tym do kabinki i poczęła siusiać dosyć głośno. siiiiiiiisisi | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:42 | |
| podeszła do Vivian i wskazując palcem na prawie siniaka na policzku spytała - strasznie to wygląda? - wymruczała bo jej smutno było i nie chciało jej się zbytnio mówić | |
|
| |
Andrea ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:43 | |
| -Ale nie rozumiem sarkazmu czy co to miało być z tym radiem co mi powiedziałaś! - Odsyknęła pełna syczących emocji do Viviany. Gdy już skończyła siusianie i wróciła na scenę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:43 | |
| wpadł do toalety z mausserem i zaczął się szaleńczo śmiać, mówiąc że ma zakłądnika w postaci doktora karlosa (pozdro, natalie) i strzelił w sufit. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:45 | |
| podeszła do pana soprano i uśmiechnęła się uwodzicielsko widać miotła pjotra jej namieszała w głowie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:46 | |
| zarechotał zadowolony i wycelował w hilary ;3 |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:46 | |
| - Yyy.. wiesz co? Nie no, jeszcze nie jest tak źle. Ale poczekaj - zaczęła szperać w czarnej małej torebce, wyciągnęła z niej jakiś krem. - jak chodziłam na kick-boxing to było mi to potrzebne, maść zmniejszająca opuchliznę połączona z fluidem maskującym. - gwałtownie złapała hilary za drugi policzek i zaczęła delikatnie wcierać substancję w siniaka. | |
|
| |
Andrea ko-rek.
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:47 | |
| Andrea stąd idzie... | |
|
| |
louane veronica mars
| -łejt łejt - wymruczała - wykonuje pan morderstwa na zlecenia? - zapytała myśląc o zabitym pjotrze | |
|
| |
charlotte groszek
Liczba postów : 29 Age : 38 Skąd : stąd Związany/a z : billem z th Registration date : 08/06/2008
| /xdddddddddddddddddd jaki streetlife | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:48 | |
| -tak - odpowiedział i pociągnął za spust, skutkiem czego mózg hilary znalazł się na koszulce/topie czy czymśtam viviany, obożę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:49 | |
| więc runęła na ziemię
/no kurwa nie pierdol żeś mi postacia zabił ?! ;P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 20:51 | |
| /pójdę do spowiedzi, nie martw się ;p
spojrzał na wszystkich, pomachał do piotra i uciekł, bo trochę się przestraszył tego co właśnie zrobił. starzeje się facet, nie wińcie go za to. teraz pewnie biega po szkole krzycząc jak opentany. |
|
| |
Wednesday Addams maluszek
Liczba postów : 11 Age : 32 Skąd : nawiedzony dom Związany/a z : Rąsia Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt Nie 8 Cze - 21:36 | |
| weszła i zabrała ciało hilary do swojego strasznego domu | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Toaleta dziewcząt | |
| |
|
| |
| Toaleta dziewcząt | |
|