|
|
|
| cecilie | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:33 | |
| - będę do ciebie mówiła kitty, w porządku? - potarła dłonią o swój nos, bo się jej w nim kręciła, jak to bywa od tego całego ścierwa. - wchodź, nie mam pojęcia gdzie jest ten skurczybyk. - delano, że. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:35 | |
| chciała powiedzieć już, że nie jest jakimś kotem czy coś, ale była wdzięczna cecilie, że ją wpuściła, więc niesmiało opadła na swoją walizkę w przedpokoju, pytając czy nie przeszkadza. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:38 | |
| - skąd, myślałam, że mózg mi wyparuje od siedzenia w domu, czy cokolwieeek - mruknęła, zamykając drzwi, potykając się po drodze o swoje własne stopy. - chcesz coś pić? delano nie mówił, że będziesz w paryżu, huhm. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:42 | |
| zdjęła buty, bo już ją bolały od nich nogi, przyzwyczaiła się raczej do baletek, ostatnimi czasy, przechodząc grzecznie za cecilie. - bo miało mnie nie być, w zasadzie - pokiwała głową, opierajac się o futrynę - ale rodzice dali mi ostatnią szansę, takie tam głupoty. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:45 | |
| - głupie pierdolenie, chcesz margaritę? mam w lodówcę cały dzbanek, bo udawałam, że zaprosiłam gości. - nawet posprzątała i wypolerowała te śmieszne rączki od sztućców. przeczesała palcami włosy, kierując się do kuchni. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:48 | |
| chyba nawet polubi cecilie, choć zawsze uważała, że najlepszą kandydatką na dziewczynę brata będzie silvie, jej przyjaciółka z waszyngtonu. podreptała jednak za sesil, rozglądając się trochę po mieszkaniu. - ładnie tutaj macie. ty jesteś jego dziewczyną, tak? - zapytała, pozwalając sobie usiąść na jednym z krzeseł - okej, lubię margaritę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:51 | |
| - pewnie tak się to nazywa - przytaknęła, dobijając się do lodówki, jak zwykle próbowała ją otworzyć od drugiej strony. ale się jej udało, wyciągnęła dzbanek, a potem też dwie szklanki z szafki, wszystko postawiła na stole przed marseille, siadając gdzieś obok niej na krześle. - więc - zaczęła, drapiąc się po kolanie - będziesz pewnie chciała się zatrzymać tutaj, huh? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 18:54 | |
| pokręciła automatycznie głową. - nieee no coś ty, nie będę wam się zwalac na głowę - sięgnęła jedną ze szklaneczek i uprzednio ją oglądając, upiła duży łyk trunku - chcę tylko jakies pieniądze, kartę, cokolwiek! od franklina, bo rodzice zostawili mnie z kilkoma dolarami w kieszeni, żeby mieć pewność, że po przylocie do paryża nie pójdę się zaćpać. przewróciła ciężko oczami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 19:00 | |
| - to idiotycznie - zachichotała, ocierając usta dłonią, zdążyła już wypić pół margarity ze swojej szklaneczki. uśmiechnęła się do mars szeroko przez stół. - przecież jak ktoś chce sie zaćpać, to poradzi sobie i bez pieniędzy, zwłaszcza w paryżu, tutaj w takich sprawach panuje często handel wymienny. no wiesz, dziewczęta się prostytuują, chłopcy często również. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 19:05 | |
| - no tak, to oczywiste, ale oni tego nie wiedzą, to może i lepiej. moi rodzice, żyją całkiem innymi realiami, myślą, że załatwią wszystko pieniędzmi, a to gówno prawda. w każdym razie naprawdę chcę z tym skończyć i właśnie dlatego tutaj jestem, oni wcale mi nie pomagają. mogę zapalić? - zapytała, bo tak wypadało, może cecilie i delano sobie nie życzyli, chociaż jej brat palił, o ile dobrze pamiętała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 19:09 | |
| - pal ile chcesz - machnęła ręką, przyglądając się nogom mers, zgrabnym, ale nie żeby na nią leciała, czy coś. - życzę powodzenia w uciekaniu przed uzależnieniem, chociaż nigdy nie można tak do końca od tego uciec - zauważyła dobitnie, uśmiechając się czas cały. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 19:12 | |
| nie chce mi sie w sumie już grac, pa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Nie 22 Cze - 19:13 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:03 | |
| cecilie była doprawdy wykończona, spać jej nie dawała jakaś młodzież, która piętro wyżej (albo niżej, czuła się, jakby była otoczona przez hałas) urządziła sobie imprezę. chyba się starzała, nie rozumiała, jak można słuchać do piątej tych samych, bezsensownych piosenek o seksie i dragach. okej, i jedną i drugą rzecz lubiła, ale żeby o tym śpiewać? wylegiwała się na kanapie, przykrywając oczy dłonią, bolała ją głowa, a noga dydndała niemal swobodnie nad ziemią z kanapy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:08 | |
| delano wrócił z uczelni, w swoich dżinsowych rurkach, nieco luźnych i jakiejś koszulce, pewnie polo, bo lubił polo. - sesiiiiiiiiiiil? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:11 | |
| - nie krzycz - jęknęła, odsuwając dlon on oczu, zamrugała. - czego chcesz? - spytała, podnosząc się na łokciach, by sprawdzić, czy to na pewno delano, a nie jakiś jego brat bliźniak, albo klon. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:20 | |
| - jeść, jestem głodny, nie jadłem nic cały dzień - poskarżył jej się, a kiedy zdjął już buty poszedł nawet dalej, by stanąć w drzwiach salonu, czy gdzie ona tam była. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:34 | |
| - phi, i mam ci coś dać? - popatrzyła na niego jak na glupiego i pociagnęła jego kołnierzyk, uśmiechając się lekko. - mogę ci przynieść bananka, kupiłam wczoraj. - albo przedwczoraj. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: cecilie Wto 24 Cze - 17:38 | |
| pokiwał głową, pewnie się nie naje bananem, ale ten fakt pominął, bo zawisnął jakoś nad sesil, przejeżdżając nosem po jej udzie, pachnącym jakimś balsamem, nie bananowym. - a może gdzieś pójdziemy na obiad, hm? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: cecilie | |
| |
| | | | cecilie | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|