Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

petit journal montparnasse

Go down 
+5
Nikki
butterfly
Drusilla
harold
adm
9 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

petit journal montparnasse Empty
PisanieTemat: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 24 Cze - 19:40

stylowy
klub z nowoczesnym wnętrzem, które wcale a wcale nie gryzie się z
muzyką jazzową i funky, wszystko na żywo, przez świeżych wokalistów,
aczkolwiek zupełnie niezłych. masz ochotę na niezapomniany wieczór?
petit journal to coś dla ciebie! ;3

1
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
harold
kocurek
harold

Liczba postów : 816
Związany/a z : bjef
Twarz : louis prades.
Wiek postaci: : 20.
Registration date : 18/05/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:07

siedział przy barze niczym stary alfons i bawił się szklanką. szklaną i przezroczystą. nie pił nic, za wcześnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:10

vodka zmęczona zakupami, kosmetyczką i wszystkim po kolei, przyszła tutaj bo było prawie najbliżej i opadła obok knocka, kładąc głowę na barze.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:19

-ciężki dzień, huh? - zapytał cholernie sympatycznie, przyglądając się jej przedziałkowi, w poszukiwaniu wszy.. wróć, nie. to nie lata czterdzieste. zostawił w spokoju szklankę, nawet.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:26

podniosła na niego wzrok, uśmiechając się sympatycznie, jak na nią, to pewnie dlatego, że knock jest przystojny.
- dokładnie. niedługo umrę, a to będzie wina imprez - pokiwała głową - jestem vodka. vodelaine. vo.
mógł sobie wybrać, jeśli chciał.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:49

no jest i dobrze o tym wiedział. teraz to on jej się przyjrzał, stwierdzając że.. zostawi to sobie może jednak. - o, to chyba źle, nie? - a to chyba głupio powiedziane. zapomniał się aż przedstawić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:52

- hej, nie powiedziałeś jak się nazywasz, to nie fair - powiedziała, uśmiechając się szerzej, ale zawsze uważała, że ma nieciekawe zęby więc zamknęła usta - no raczej źle. ale czego się nie robi dla imprezy. jestes z paryża?
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:07

-nie, ze sztokholmu. słychać, co? - odwzajemnił uśmeich, on z kolei miał mniemanie o sobie aż za wysokie i zazwyczaj myślał, że jest najpiękniejszy na sali. pominę już fakt, że zazwyczaj rzeczywiście był. skinął na barmana i zamówił dwa razy hot toddy, dla siebie i dla swojej koleżanki. - umm, właściwie to harold, ale mówią mi knock. nie wiem czemu.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

Liczba postów : 150
Związany/a z : Samotna Sad
Registration date : 23/06/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:10

Dziewczyna weszła do klubu kołysząc się na biodrach jak to zawsze należało do jej zwyczajó troche nie po polskiemu to napiałam ale nic...Usiadła przy barze i przyglądała się dwójce rozmawiajacych ludzi a sama zamówila Wishky z lodem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:15

spojrzała na drussilę, uśmiechając się sympatycznie, bo to takie miłe dziecko z niej i komunikatywne. zaraz jednak spojrzała znów na niego.
- knock, okej, może być - skinęła powoli głową - słychać, jasne, że słychać, ale większa część moich znajomych to obcokrajowcy.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:18

spojrzał w tę stronę, w którą patrzyła vodelaine, bo to najładniejsza wersja jej imienia i uśmiechnął się szeroko do dekoltu drusilli, bo i cóż. - yy, taak, co mówi.. hm, to ile masz lat? - zapytał pierwsze, co przyszło mu do głowy, żeby nie było że nie słuchał i podsunął vodelaine jej drinka.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:20

można powiedzieć oduśmiechneła się do Vodki ;D po czym podeszła do nich
-Cześć-powiedziała uśmiechajac sie szeroko a jednocześnie tak nieśmiało Very Happy
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:23

-cześć-tak więc przywitał się, równeiż się uśmiechając, chociaż przyznam, że właściwie to ciągle się uśmiechał-knock-wyciągnął dłoń i uniósł brew. prawą.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:25

-Drusilla-powiedziała uściskając jego dłoń-Dla przyjaciół Vera-uśmiechnelą się po czym dokładnie to samo zrobiła podając rękę dziewczynie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:25

- a ja jestem vodkaaaa - uśmiechnęła się do drusilli, zakładając nogę na nogę. a ręce położyła na kolanie. nagim - mam osiemnaście lat - odpowiedziała do ka.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:28

-ładne imie-powiedziała uśmiechając się do niej-takie orginalne Very Happy-Spojrzała na chłopaka "mierząć go" od góry do dołu po czym wzieła łyka ze swojej szklaneczki
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:32

- właściwie to nazywam się vodelaine, ale nienawidzę tego imienia - przewróciła teatralnie oczami, upijając łyk swojego trunku - idziecie dziś na imprezę?
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:35

-nie wiem jeszcze-powiedziała uśmiechając się-zależy czy mnie oczy poniosą o ja nigdy nic nie planuje nie lubie sie rozczarowywać-powiedziała biorąc wielkiego łyka tak że opróźniła całą szklaneczkę i dała barmanowi znak że jeszcze raz chce Very Happy
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:40

-ja idę! oczywiście, że idę. tylko raczej koło dwudziestej, trzeba zrobić efektowne wejście-zaśmiała się, biorąc łyka drinka. skrzywił się trochę,bo mocny, a alkoholikiem nie był.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:42

Dziewczyna usiadła na krzesło przed barem i oparła się o blat delikatnie odrzucając włosy do tyłu i założyła nogę na nogę
-Ja tam nie przepadam za "spędem bydłą" powiedziała patrząc to na jednego to na drugiego wole iść w miejszym ale pewnym gornie niż z konfidentami albo saner...-zapędziłą się w końcu cynkówka przy prawym oku nie znalazła się tam bez powodu
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:44

- konfidentami? musisz wiedzieć z kim się zadajesz, kochanie - westchnęła ciężko, odgarniając włosy za ucho.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:48

-dokładnie-powiedziała biorąc łyka wisky-ja tu jestem od nie dawna w sumie wychowała m sie w paryzu ale długo byłam "na wczasach" a elita się pozmieniała-powiedziała bawiąc się łańcuszkiem na szyji...
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:49

-gdzie na wczasach?-zainteresowal sie, patrzac uwanie to na vo, to na drusille. i skonczyl juz swojego drinka i wlasciwie to doszedl to wniosku, ze ten klub jest niefajny.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:50

-głównie w ośrodku dla nieletnich-powiedziała z obrzydzeniem-stare dzieje-powiedziała pokazując mu trzy kropki na swoim kolanie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:54

- ofuuuj, co tam robiłaś? - rozesmiała się, stukając drugim paznokciem w szklankę.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:56

-Odpoczywałam-powiedziała biorąc łyka wisky-Stare dzieje powiedziała śmiejąc się bardziej sama z siebie-Pobicie funkcjonariusza na słóżbie, stawianie oporu przy zatrzymaniu posiadanie nielegalnych substancji odurzających i trzy lata pykneło-powiedziała śmiejac się-a to...te trzy kropki znaczą mniej więcej "nigdy nie uklękne przed żadnymi kurwami" powiedziała patrząc na nie
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:58

-uła-uniosl az brwi-pobilas faceta z bronia, palka.. i tak dalej? xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:00

- aaaaaaha. ja lecę, muszę się przyszykować, do zobaczenia na imprezie - uśmiechnęła się i poszła.
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:03

Zaśmiała się
-kochanie pozory mylą-powiedziała patrząc na niego uważnie
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:08

pomachal za vodelaine, zalujac nieco, ze nawet nie wzial jej numeru i spojrzal na dru-jasne-zasmial sie-ja tez pojde juz, zobaczymy sie na imprezie-i poszedl ;c
Powrót do góry Go down
Drusilla
crazy frog.
Drusilla

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:08

Dziewczyna dopiłą swojego drinka i poszła
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimePon 30 Cze - 22:59

Lubię funky i jazz, o ile nie w wykonaniu Urszuly Dudziak, więc przyszli tutaj, za rękę, po drodze wpadł do siebie i oddał psa dla portiera, bo na górę nie chciało mu się wchodzić, z kolei szalik i torbę zostawił w szatni i tak dalej.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female
Liczba postów : 2713
Nastroj : fluffy!
Związany/a z : haroldem chyba.
Twarz : jessica stam.
Wiek postaci: : 19.
Registration date : 24/06/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimePon 30 Cze - 23:03

Jak powiedziałam mamie, że chcę być portierem to mnie wyśmiała, znowu.

Rozejrzała się dookoła, mówiąc coś na wzór 'łał, lawli', bo taka kasi z niej czasami, uśmiechnęła się do Knocka. - Twoje włosy wyglądają jeszcze ładniej w tym świetle! - wyznała mu, szukając jakiegoś ustronnego stoliczka z fajnymi kanapami, albo i bez nich.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimePon 30 Cze - 23:30

sory, smialam sie z apartamentow,xd

- Czyli ze na co dzien nie wygladaja dobrze? - zamachal do niej brwiami i wyszczerzyl sie tez, pociagnal ja ku barze i usiadl sam na jednym taborecie barowym, stolku, jakkolwiek to sie tam nazywalo. - Co pijesz?
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimePon 30 Cze - 23:37

- Nie, nie, oczywiście, że wyglądają dobrze, ale teraz przypominają włosy jakiejś wróżki. No wiesz, takie fajne! - Machnęła ręką do barmana, którego dziwnym trafem znała z numerka w którymś ze schowków na miotły na uczelni, podrapała się po czole, by zaraz podeprzeć głowę na dłoniach, opartych o blat. - Piję to, co dla mnie zamówisz. Martini? Bianco, jeśli mogę prosić.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimePon 30 Cze - 23:49

-Butterfly, wybacz, ale czasem jak cos do mnie mowisz to mam wrazenie, ze cale życie lecisz na spidzie. -Albo leci na Sida, ale tutaj bym się nie zdziwila, bo mój Sid jest fajny, rozesmial się nawet i skinal na barmanke, calkiem hot ale nie mial zamiaru chwilowo jej podrywac, drinki dostali nawet bez tego.- To co u ciebie slychac?- A tak w ogóle to sobie zamowil seksondebicz.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 0:29

- Och - Westchnęła, nie wiedząc, czy powinna się obrazić, czy nie, więc obraziła się, ale tylko trochę, czego pewnie nawet nie zauważył, bo nie odznaczało się to niczym specjalnym. Jej głównym zajęciem w tym momencie prócz przyglądaniu się drgającemu alkoholowi w szklance, która, gdyby lokal odwiedził sanepid, z pewnością przyczyniłaby się do zamknięcia klubu, było stukanie paznokciami w kolorze wiśniowym o porysowany blat barowy. Miała zniszczone paznokcie, ale już się tym nie przejmowała, bo niektórzy uważali, że to zupełnie poetyckie. Tak jak jej wystające łokcie. - Ciekawi mnie to, Knock - przybliżyła się do niego ze swoim stołkiem, co wcale nie było takie proste, prawie wywaliła się na ziemię. - Kiedy przestaniesz zadawać mi takie głupie pytania. - Uśmiechnęła się, wcale nie złośliwie. I to tyle, bo musiała się napić, by potem inni mogli podziwiać jej szminkę odciśniętą na krawędzi szklanki.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 0:55

-kiedy ksiezyc trafi w ziemie? nie wiem. - rezygnuje z duzych skoro same zostalysmy, xd przykre. spojrzal na ten jej nieszczesny kieliszek i zamowil jej drugi raz to samo, najwyzej ja upije, ale dawno nie mialas pijanych ludzi, a takim facetom jak harold sie nie odmawia. - znasz sie na astronomii?
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:01

a już mi się duże prawie podobały :c

- na astronomii? pewnie, że się znam, przecież ci mówiłam, że rodzice latali w kosmos.. znaczy nie, nie, nie latali, przepraszam. - złapała się za głowę, starając sobie przypomnieć o co chodziło w tym wszystkim i co robili jej rodzice, ale za nic nie jej się to nie udawało. pokręciła zrezygnowana głową, posyłając w stronę knocka przepraszajacy uśmiech, mówiący 'pora na zmiane tematu!'. ujęła w obie dłonie szklaneczkę i oblizała usta, jeszcze zanim się napiła. - lubię, kiedy światełka tak ładnie migoczą. - to prawie 'i like it when the red water comes out' xd.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:05

;ccc!

nachylil sie i zdjal jej z czola kosmyk wlosow, a tak gwoli szczegolu, to odgarnal po prostu za ucho i usmiechnal sie. - ja tez. a co u ciebie? xxdxddd
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:08

- niedobrze mi, knock. niedobrze mi od twojego gadania! - mruknęła i klepnęła go lekko dłonią w pierś, co miało go zwalić z nóg, a dokładniej ze stołka, ale nie wyszło.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:16

-za duzo wypilas, czy cos takiego? jestem jedna z tych dziewczyn, ktore padaja od dwoch drinkow? nie wiedzialem, ej. - bo i skad, nie pila wczesniej przy nim. spadam zaraz.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:19

- przecież nie, jezu, knock - przewróciła oczyma i zsunęła się na ziemie, chwiejąc się odrobinę na szpilkach, które były zbyt wysokie na jej obecny stan umysłu. poza tym, była chyba trochę śpiąca, co zaanonsowała haroldowi ziewając. - chodź, odstawię cię do domu, co ty na to?
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:23

-sam trafie-mruknal cholernie niemilo i poszedl, bo go wkurzyla za cokolwiek, jezu, wybacz, za grosz nie mam weny na posty==,= jutro bedzie ja przepraszal.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeWto 1 Lip - 1:25

poszła obrażona lapać taksówkę do domu!
Powrót do góry Go down
Nikki
nowość.
Nikki

Liczba postów : 6
Wiek postaci: : 18
Registration date : 08/08/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeNie 10 Sie - 21:13

Choć był weekend a w środku klubu panował spory tłok Nicole bez trudu znalazła dla siebie miejsce przy barze. W końcu bywa tu dosyć często i wyrobiła sobie znajomość wśród obsługii. Siedziała więc przy barze leniwie sącząc zamówionego przed chwilą drinka.
Powrót do góry Go down
Nikki
nowość.
Nikki

Liczba postów : 6
Wiek postaci: : 18
Registration date : 08/08/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeNie 10 Sie - 22:46

Czas mijał a ona wypiła jeszcze kilka drinków. W końcu odechciało jej się tu siedzieć zapłaciła za wszystko i dorzuciła jeszcze coś barmanowi uśmiechając się do niego słodko na pożegnanie, zarzuciła torbę na ramię i wyszła z klubu.
Powrót do góry Go down
Jessie
groszek
Jessie

Female
Liczba postów : 25
Hobby : Modeling
Związany/a z : z nikim
Twarz : Magdaleny Frąckowiak
Wiek postaci: : 22
Registration date : 22/08/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSob 23 Sie - 16:01

Jessie pokazała wejściówki.
Weszła do środka, zdjęła przemoczony żółty płaszczyk i zaniemówiła.
zdołała wydusić coś jakby ' to nie może być on, to nie może być on, to nie może być on, to nie może być on.' powatarzała w kółko i nagle zmieniła kierunek w który się kierowała.
- Usiądźmy tutaj- zaproponowała Y.
Powrót do góry Go down
Yuki
gosia andrzejewicz
Yuki

Female
Liczba postów : 274
Związany/a z : sajdkikiem ?
Twarz : lena fuji/ inne
Wiek postaci: : 19
Registration date : 15/07/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSob 23 Sie - 16:07

Yuki wychyliła się do tyłu, zanim Jess szarpnęła ją za rękę.
- Co?- chyba była skonfundowana zachowaniem J. Ale Yuki jest, jaka jest. Wzruszyła ramionami i usiadła przy stoliku.
Tego, zamówiła sobie mojito czy coś, bo to elegancja Francja i obserwowała jakiegoś przystojnego Azjatę. Japończyka. - Mam ochotę na mały flirt, ale nie ma z kim. - była zła.
Powrót do góry Go down
Yuki
gosia andrzejewicz
Yuki

Female
Liczba postów : 274
Związany/a z : sajdkikiem ?
Twarz : lena fuji/ inne
Wiek postaci: : 19
Registration date : 15/07/2008

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitimeSob 23 Sie - 16:51

/ zw
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: petit journal montparnasse   petit journal montparnasse Icon_minitime

Powrót do góry Go down

petit journal montparnasse
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» petit journal montparnasse
» montparnasse
» montparnasse

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: Miejsca. :: Nocne Życie.-
Skocz do: