| petit journal montparnasse | |
|
+5Nikki butterfly Drusilla harold adm 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: petit journal montparnasse Wto 24 Cze - 19:40 | |
| stylowy klub z nowoczesnym wnętrzem, które wcale a wcale nie gryzie się z muzyką jazzową i funky, wszystko na żywo, przez świeżych wokalistów, aczkolwiek zupełnie niezłych. masz ochotę na niezapomniany wieczór? petit journal to coś dla ciebie! ;3 1 | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:07 | |
| siedział przy barze niczym stary alfons i bawił się szklanką. szklaną i przezroczystą. nie pił nic, za wcześnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:10 | |
| vodka zmęczona zakupami, kosmetyczką i wszystkim po kolei, przyszła tutaj bo było prawie najbliżej i opadła obok knocka, kładąc głowę na barze. |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:19 | |
| -ciężki dzień, huh? - zapytał cholernie sympatycznie, przyglądając się jej przedziałkowi, w poszukiwaniu wszy.. wróć, nie. to nie lata czterdzieste. zostawił w spokoju szklankę, nawet. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:26 | |
| podniosła na niego wzrok, uśmiechając się sympatycznie, jak na nią, to pewnie dlatego, że knock jest przystojny. - dokładnie. niedługo umrę, a to będzie wina imprez - pokiwała głową - jestem vodka. vodelaine. vo. mógł sobie wybrać, jeśli chciał. |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:49 | |
| no jest i dobrze o tym wiedział. teraz to on jej się przyjrzał, stwierdzając że.. zostawi to sobie może jednak. - o, to chyba źle, nie? - a to chyba głupio powiedziane. zapomniał się aż przedstawić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 16:52 | |
| - hej, nie powiedziałeś jak się nazywasz, to nie fair - powiedziała, uśmiechając się szerzej, ale zawsze uważała, że ma nieciekawe zęby więc zamknęła usta - no raczej źle. ale czego się nie robi dla imprezy. jestes z paryża? |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:07 | |
| -nie, ze sztokholmu. słychać, co? - odwzajemnił uśmeich, on z kolei miał mniemanie o sobie aż za wysokie i zazwyczaj myślał, że jest najpiękniejszy na sali. pominę już fakt, że zazwyczaj rzeczywiście był. skinął na barmana i zamówił dwa razy hot toddy, dla siebie i dla swojej koleżanki. - umm, właściwie to harold, ale mówią mi knock. nie wiem czemu. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:10 | |
| Dziewczyna weszła do klubu kołysząc się na biodrach jak to zawsze należało do jej zwyczajó troche nie po polskiemu to napiałam ale nic...Usiadła przy barze i przyglądała się dwójce rozmawiajacych ludzi a sama zamówila Wishky z lodem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:15 | |
| spojrzała na drussilę, uśmiechając się sympatycznie, bo to takie miłe dziecko z niej i komunikatywne. zaraz jednak spojrzała znów na niego. - knock, okej, może być - skinęła powoli głową - słychać, jasne, że słychać, ale większa część moich znajomych to obcokrajowcy. |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:18 | |
| spojrzał w tę stronę, w którą patrzyła vodelaine, bo to najładniejsza wersja jej imienia i uśmiechnął się szeroko do dekoltu drusilli, bo i cóż. - yy, taak, co mówi.. hm, to ile masz lat? - zapytał pierwsze, co przyszło mu do głowy, żeby nie było że nie słuchał i podsunął vodelaine jej drinka. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:20 | |
| można powiedzieć oduśmiechneła się do Vodki ;D po czym podeszła do nich -Cześć-powiedziała uśmiechajac sie szeroko a jednocześnie tak nieśmiało | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:23 | |
| -cześć-tak więc przywitał się, równeiż się uśmiechając, chociaż przyznam, że właściwie to ciągle się uśmiechał-knock-wyciągnął dłoń i uniósł brew. prawą. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:25 | |
| -Drusilla-powiedziała uściskając jego dłoń-Dla przyjaciół Vera-uśmiechnelą się po czym dokładnie to samo zrobiła podając rękę dziewczynie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:25 | |
| - a ja jestem vodkaaaa - uśmiechnęła się do drusilli, zakładając nogę na nogę. a ręce położyła na kolanie. nagim - mam osiemnaście lat - odpowiedziała do ka. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:28 | |
| -ładne imie-powiedziała uśmiechając się do niej-takie orginalne -Spojrzała na chłopaka "mierząć go" od góry do dołu po czym wzieła łyka ze swojej szklaneczki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:32 | |
| - właściwie to nazywam się vodelaine, ale nienawidzę tego imienia - przewróciła teatralnie oczami, upijając łyk swojego trunku - idziecie dziś na imprezę? |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:35 | |
| -nie wiem jeszcze-powiedziała uśmiechając się-zależy czy mnie oczy poniosą o ja nigdy nic nie planuje nie lubie sie rozczarowywać-powiedziała biorąc wielkiego łyka tak że opróźniła całą szklaneczkę i dała barmanowi znak że jeszcze raz chce | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:40 | |
| -ja idę! oczywiście, że idę. tylko raczej koło dwudziestej, trzeba zrobić efektowne wejście-zaśmiała się, biorąc łyka drinka. skrzywił się trochę,bo mocny, a alkoholikiem nie był. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:42 | |
| Dziewczyna usiadła na krzesło przed barem i oparła się o blat delikatnie odrzucając włosy do tyłu i założyła nogę na nogę -Ja tam nie przepadam za "spędem bydłą" powiedziała patrząc to na jednego to na drugiego wole iść w miejszym ale pewnym gornie niż z konfidentami albo saner...-zapędziłą się w końcu cynkówka przy prawym oku nie znalazła się tam bez powodu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:44 | |
| - konfidentami? musisz wiedzieć z kim się zadajesz, kochanie - westchnęła ciężko, odgarniając włosy za ucho. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:48 | |
| -dokładnie-powiedziała biorąc łyka wisky-ja tu jestem od nie dawna w sumie wychowała m sie w paryzu ale długo byłam "na wczasach" a elita się pozmieniała-powiedziała bawiąc się łańcuszkiem na szyji... | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:49 | |
| -gdzie na wczasach?-zainteresowal sie, patrzac uwanie to na vo, to na drusille. i skonczyl juz swojego drinka i wlasciwie to doszedl to wniosku, ze ten klub jest niefajny. | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:50 | |
| -głównie w ośrodku dla nieletnich-powiedziała z obrzydzeniem-stare dzieje-powiedziała pokazując mu trzy kropki na swoim kolanie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:54 | |
| - ofuuuj, co tam robiłaś? - rozesmiała się, stukając drugim paznokciem w szklankę. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:56 | |
| -Odpoczywałam-powiedziała biorąc łyka wisky-Stare dzieje powiedziała śmiejąc się bardziej sama z siebie-Pobicie funkcjonariusza na słóżbie, stawianie oporu przy zatrzymaniu posiadanie nielegalnych substancji odurzających i trzy lata pykneło-powiedziała śmiejac się-a to...te trzy kropki znaczą mniej więcej "nigdy nie uklękne przed żadnymi kurwami" powiedziała patrząc na nie | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 17:58 | |
| -uła-uniosl az brwi-pobilas faceta z bronia, palka.. i tak dalej? xd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 18:00 | |
| - aaaaaaha. ja lecę, muszę się przyszykować, do zobaczenia na imprezie - uśmiechnęła się i poszła. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 18:03 | |
| Zaśmiała się -kochanie pozory mylą-powiedziała patrząc na niego uważnie | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 18:08 | |
| pomachal za vodelaine, zalujac nieco, ze nawet nie wzial jej numeru i spojrzal na dru-jasne-zasmial sie-ja tez pojde juz, zobaczymy sie na imprezie-i poszedl ;c | |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sro 25 Cze - 18:08 | |
| Dziewczyna dopiłą swojego drinka i poszła | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Pon 30 Cze - 22:59 | |
| Lubię funky i jazz, o ile nie w wykonaniu Urszuly Dudziak, więc przyszli tutaj, za rękę, po drodze wpadł do siebie i oddał psa dla portiera, bo na górę nie chciało mu się wchodzić, z kolei szalik i torbę zostawił w szatni i tak dalej. | |
|
| |
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Pon 30 Cze - 23:03 | |
| Jak powiedziałam mamie, że chcę być portierem to mnie wyśmiała, znowu.
Rozejrzała się dookoła, mówiąc coś na wzór 'łał, lawli', bo taka kasi z niej czasami, uśmiechnęła się do Knocka. - Twoje włosy wyglądają jeszcze ładniej w tym świetle! - wyznała mu, szukając jakiegoś ustronnego stoliczka z fajnymi kanapami, albo i bez nich. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Pon 30 Cze - 23:30 | |
| sory, smialam sie z apartamentow,xd
- Czyli ze na co dzien nie wygladaja dobrze? - zamachal do niej brwiami i wyszczerzyl sie tez, pociagnal ja ku barze i usiadl sam na jednym taborecie barowym, stolku, jakkolwiek to sie tam nazywalo. - Co pijesz? | |
|
| |
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Pon 30 Cze - 23:37 | |
| - Nie, nie, oczywiście, że wyglądają dobrze, ale teraz przypominają włosy jakiejś wróżki. No wiesz, takie fajne! - Machnęła ręką do barmana, którego dziwnym trafem znała z numerka w którymś ze schowków na miotły na uczelni, podrapała się po czole, by zaraz podeprzeć głowę na dłoniach, opartych o blat. - Piję to, co dla mnie zamówisz. Martini? Bianco, jeśli mogę prosić. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Pon 30 Cze - 23:49 | |
| -Butterfly, wybacz, ale czasem jak cos do mnie mowisz to mam wrazenie, ze cale życie lecisz na spidzie. -Albo leci na Sida, ale tutaj bym się nie zdziwila, bo mój Sid jest fajny, rozesmial się nawet i skinal na barmanke, calkiem hot ale nie mial zamiaru chwilowo jej podrywac, drinki dostali nawet bez tego.- To co u ciebie slychac?- A tak w ogóle to sobie zamowil seksondebicz. | |
|
| |
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 0:29 | |
| - Och - Westchnęła, nie wiedząc, czy powinna się obrazić, czy nie, więc obraziła się, ale tylko trochę, czego pewnie nawet nie zauważył, bo nie odznaczało się to niczym specjalnym. Jej głównym zajęciem w tym momencie prócz przyglądaniu się drgającemu alkoholowi w szklance, która, gdyby lokal odwiedził sanepid, z pewnością przyczyniłaby się do zamknięcia klubu, było stukanie paznokciami w kolorze wiśniowym o porysowany blat barowy. Miała zniszczone paznokcie, ale już się tym nie przejmowała, bo niektórzy uważali, że to zupełnie poetyckie. Tak jak jej wystające łokcie. - Ciekawi mnie to, Knock - przybliżyła się do niego ze swoim stołkiem, co wcale nie było takie proste, prawie wywaliła się na ziemię. - Kiedy przestaniesz zadawać mi takie głupie pytania. - Uśmiechnęła się, wcale nie złośliwie. I to tyle, bo musiała się napić, by potem inni mogli podziwiać jej szminkę odciśniętą na krawędzi szklanki. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 0:55 | |
| -kiedy ksiezyc trafi w ziemie? nie wiem. - rezygnuje z duzych skoro same zostalysmy, xd przykre. spojrzal na ten jej nieszczesny kieliszek i zamowil jej drugi raz to samo, najwyzej ja upije, ale dawno nie mialas pijanych ludzi, a takim facetom jak harold sie nie odmawia. - znasz sie na astronomii? | |
|
| |
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:01 | |
| a już mi się duże prawie podobały :c
- na astronomii? pewnie, że się znam, przecież ci mówiłam, że rodzice latali w kosmos.. znaczy nie, nie, nie latali, przepraszam. - złapała się za głowę, starając sobie przypomnieć o co chodziło w tym wszystkim i co robili jej rodzice, ale za nic nie jej się to nie udawało. pokręciła zrezygnowana głową, posyłając w stronę knocka przepraszajacy uśmiech, mówiący 'pora na zmiane tematu!'. ujęła w obie dłonie szklaneczkę i oblizała usta, jeszcze zanim się napiła. - lubię, kiedy światełka tak ładnie migoczą. - to prawie 'i like it when the red water comes out' xd. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:05 | |
| ;ccc!
nachylil sie i zdjal jej z czola kosmyk wlosow, a tak gwoli szczegolu, to odgarnal po prostu za ucho i usmiechnal sie. - ja tez. a co u ciebie? xxdxddd | |
|
| |
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:08 | |
| - niedobrze mi, knock. niedobrze mi od twojego gadania! - mruknęła i klepnęła go lekko dłonią w pierś, co miało go zwalić z nóg, a dokładniej ze stołka, ale nie wyszło. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:16 | |
| -za duzo wypilas, czy cos takiego? jestem jedna z tych dziewczyn, ktore padaja od dwoch drinkow? nie wiedzialem, ej. - bo i skad, nie pila wczesniej przy nim. spadam zaraz. | |
|
| |
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:19 | |
| - przecież nie, jezu, knock - przewróciła oczyma i zsunęła się na ziemie, chwiejąc się odrobinę na szpilkach, które były zbyt wysokie na jej obecny stan umysłu. poza tym, była chyba trochę śpiąca, co zaanonsowała haroldowi ziewając. - chodź, odstawię cię do domu, co ty na to? | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:23 | |
| -sam trafie-mruknal cholernie niemilo i poszedl, bo go wkurzyla za cokolwiek, jezu, wybacz, za grosz nie mam weny na posty==,= jutro bedzie ja przepraszal. | |
|
| |
| Temat: Re: petit journal montparnasse Wto 1 Lip - 1:25 | |
| poszła obrażona lapać taksówkę do domu! | |
|
| |
Nikki nowość.
Liczba postów : 6 Skąd : zewsząd Wiek postaci: : 18 Registration date : 08/08/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Nie 10 Sie - 21:13 | |
| Choć był weekend a w środku klubu panował spory tłok Nicole bez trudu znalazła dla siebie miejsce przy barze. W końcu bywa tu dosyć często i wyrobiła sobie znajomość wśród obsługii. Siedziała więc przy barze leniwie sącząc zamówionego przed chwilą drinka. | |
|
| |
Nikki nowość.
Liczba postów : 6 Skąd : zewsząd Wiek postaci: : 18 Registration date : 08/08/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Nie 10 Sie - 22:46 | |
| Czas mijał a ona wypiła jeszcze kilka drinków. W końcu odechciało jej się tu siedzieć zapłaciła za wszystko i dorzuciła jeszcze coś barmanowi uśmiechając się do niego słodko na pożegnanie, zarzuciła torbę na ramię i wyszła z klubu. | |
|
| |
Jessie groszek
Liczba postów : 25 Age : 38 Skąd : Los Angeles Hobby : Modeling Związany/a z : z nikim Twarz : Magdaleny Frąckowiak Wiek postaci: : 22 Registration date : 22/08/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sob 23 Sie - 16:01 | |
| Jessie pokazała wejściówki. Weszła do środka, zdjęła przemoczony żółty płaszczyk i zaniemówiła. zdołała wydusić coś jakby ' to nie może być on, to nie może być on, to nie może być on, to nie może być on.' powatarzała w kółko i nagle zmieniła kierunek w który się kierowała. - Usiądźmy tutaj- zaproponowała Y. | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
Liczba postów : 274 Skąd : kjoto, bejbi. Związany/a z : sajdkikiem ? Twarz : lena fuji/ inne Wiek postaci: : 19 Registration date : 15/07/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sob 23 Sie - 16:07 | |
| Yuki wychyliła się do tyłu, zanim Jess szarpnęła ją za rękę. - Co?- chyba była skonfundowana zachowaniem J. Ale Yuki jest, jaka jest. Wzruszyła ramionami i usiadła przy stoliku. Tego, zamówiła sobie mojito czy coś, bo to elegancja Francja i obserwowała jakiegoś przystojnego Azjatę. Japończyka. - Mam ochotę na mały flirt, ale nie ma z kim. - była zła. | |
|
| |
Yuki gosia andrzejewicz
Liczba postów : 274 Skąd : kjoto, bejbi. Związany/a z : sajdkikiem ? Twarz : lena fuji/ inne Wiek postaci: : 19 Registration date : 15/07/2008
| Temat: Re: petit journal montparnasse Sob 23 Sie - 16:51 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: petit journal montparnasse | |
| |
|
| |
| petit journal montparnasse | |
|