| parc monceau. | |
|
+15kate charlotte. mariette Liam william Ashley vermouth. Alishia Liya louane radwan Hayden Roberto juliette adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: parc monceau. Pon 5 Maj - 22:35 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 6 Maj - 19:42 | |
| Siedziała sobie na ławce i nudziła sie no. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Wto 6 Maj - 19:44 | |
| szła tanecznym krokiem, słuchając muzyki ze swojego ajpoda. w pewnej chwili zauważyła hilcię i do niej pomachała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 6 Maj - 19:50 | |
| Tez pomachał do niej i usmiechneła się wiedząc ze nie bd sie juz nudzic. Zrobiła jej miejsce na ławce no. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Wto 6 Maj - 19:52 | |
| uciekła, bo spadam pilnie bardzo, paa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 6 Maj - 19:56 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 7 Maj - 15:15 | |
| Przyszła tu odpocząć na łonie natury. Usiadła na ławce i zaczęła sobie rysować... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 7 Maj - 17:05 | |
| Po kilku godzinach postanowiła iść na kawę... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:03 | |
| Przyszli tutaj z Blaisem sobie pospacerować... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:05 | |
| złapał ją za rękę i przyciągnął do siebie, a potem skierował się w stronę drzewa, takiego dużego i starego, to był akurat dąb, jeśli się nie mylił, a jeśli się mylił, to trudno. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:11 | |
| Nie ważne było jakie to drzewo, ważne że nareszcie byli razem. Zachowywali się jakby byli nastolatkami... Ale było faajnie. Ona cały czas się uśmiechała. Kiedy sobie tak szli, ona powiedziała.
- Opowiesz mi coś o sobie ?? patrzyła na niego rozmarzonym wzrokiem... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:16 | |
| - a co tu jest do opowiadania? kiedy byłem mały, mama mnie nie kochała xd - roześmiał się, przypierając ją w końcu do tego nieszczęsnego drzewa. kora była szorstka i z pewnością wbijała się jej w plecy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:21 | |
| Patrzyła mu się głęboko w oczy... Widziała w nim coś baaardzo pociągającego... Muskała jego usta leciutko... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:25 | |
| natomiast on przywarł do niej całym ciałem i pocałował ją namiętnie, odgarniając rozwiane włosy z jej twarzy. włożył dłonie do tylnych kieszeni jej dżisnów i przymknął na chwilę oczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:29 | |
| Czuła jego perfumy... Podobały jej się... Chciała żeby zawsze tak między nimi było... Coś do niego w tej chwili poczuła...
- Blaise? Wiesz, tęskniłam za tym... Uśmiechnęła się... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:37 | |
| - yhhhm - mruknął, nie odrywając ust od jej szyi. włożył ręce pod jej koszulkę i głaskał ją po plecach zimną dłonią. - może byśmy poszli do mnie? - zaproponował, odsuwając się od niej nieznacznie. miał przyjemne mieszkanko, kolacyjkę do odgrzania w mikrofelce, butelkę szampana i ciepłe łóżko, a właśnie zapowiadało się na burzę. noo, załóżmy! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:53 | |
| Zamruczała...
- Chętnie... Pocałowała go bardzo bardzo namiętnie... mmm... Zapowiadał się świetny wieczór... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Czw 8 Maj - 18:55 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 21:46 | |
| Przyszli sobie tutaj z Roberto pospacerować... |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 21:49 | |
| i spacerowali koło sebie a co.
- zostajesz tu na stałe - spytał się jej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 21:53 | |
| Zastanowiła się przez chwilkę i mu odpowiedziała.
- Nie wiem jeszcze jak potoczy się kilka spraw. Westchnęła. Usiedli na ławce i sobie tak siedzieli. Ona potem się odezwała:
- Wiesz, fajnie że spotkałam takiego kogoś jak Ty. Mogę przynajmniej z Tobą pogadać, nie to co z innymi ludźmi. Dziękuję. Pocałowała go w polika, mru. |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 21:56 | |
| - przecież możesz gadać z każdym napotkanym obywateem. tego miasta - powiedział i spojrzał na nią tak pytająco i głupio. i dodał po chwili -z ciekawości , jakich spraw ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:01 | |
| -Nie prawda, serio. Ja nie ufam każdemu ot tak napotkanemu człowiekowi, doobra. wyjątkiem jest mój chłopak, no. Spojrzała mu prosto w oczy. emm.. spraw z moim chłopakiem... głównie z im. no i jeszcze z moim bratem, no. Oparła się o jego ramie, bo miała ochotę. no. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:04 | |
| cmoknoł ją w czułko bo dawno tak nikt się o niego nie opierał xD
- no czyli są wyjątki , a spraw widze że dużo masz . jak dla mnie było by za dużo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:10 | |
| Uśmiechnęła się pod nosem...
- Oj duużo. No, i niedługo wyjeżdżam na kilka dni, żeby ułożyć niektóre z tych spraw. Wiesz, dzięki że mnie wysłuchujesz. Mmm... Wygodnie mi tak się opierać o Ciebie. Szkoda że nie możemy siedzieć tak caałą wieczność, noo... |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:12 | |
| - no szkoda też bym tak posiedział , nie martw sie pewnie wszystko ci sie ułoży - uśmiech sie świtaśnie aha. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:16 | |
| Cholerną miała ochotę go pocałować, znowu. Bo ot tak, ją pociągał, o. Więc znowu go pocałowała. I nie zamierzała przepraszać o nie.
- I jak było? Zapytała po tym jak go pocałowała. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:19 | |
| - nieźle - powiedział szczeżąc oczy. aha. i nic nie mówił tylko się uśmiechał. od "ucha do ucha" | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:22 | |
| Oblizała usta i nic nie powiedziała Uśmiechała się tylko bezczelnie do niego.
- Mmm. Tak tu spokojnie, nie uważasz ? Lubię tu przychodzić jak coś tworzę. To przyjemnie miejsce a Ty jak uważasz ? Przygryzła dolna wargę.. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:26 | |
| - wlaśnie ! wiem mam - pwiedział jak wpadł mu do głowy fajny teledysk no. i piosenka . - to fajne miejsce , już je zapisałem w pamięci - uśmeichał się i patrzał na nią . zastanawiając się czy to jego przyjaciułka ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:30 | |
| - Posłużyłam Ci jako inspiracja ? Spojrzała na niego kątem oka, tak seksownie, noo xd Przejechała palcem po ustach. Hmm... Co będziesz robił dzisiaj wieczorem ?? Przekrzywiła lekko głowę. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:33 | |
| - tak i to jaka - uśmiecch się seksi aha. no. - dzis wieczorem , już jest wieczur . ale później zapisz enową piosenke na paier | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:35 | |
| Uśmiechnęła się do niego...Przygryzła dolna wargę...
- Może mnie odprowadzisz do domu, hmm ?? Zaproponowała ot tak... |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:38 | |
| - jak chcesz to mogę cię odpowadzić pod sam dom - powiedział od tak . i jak. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Wto 13 Maj - 22:41 | |
| - Bęęędzie mii baardzo miiło... Uśmiechnęła się seeksi xd I pociągnęła go za rękę do swojego domu. Ja zacznę xd |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:34 | |
| Hayden chodziła po parku czekając,aż łaskawie głupia Daisy się spuści pod któreś z drzewek. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:43 | |
| Podeszła do Hayden bo była tutaj jedyną osobą w parku.
- Masz może zegarek ? Uśmiechnęła się. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:49 | |
| -Jasne,że mam. - odparła wyciągając komórkę. -18.49. - rzuciła i odpięła psu smycz.A niech się zgubi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:52 | |
| - Dzięki. Uśmiechnęła się. Jestem Alexia. Podała dziewczynie rękę. a Ty ? Spojrzała z zaciekawieniem. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:57 | |
| -Hayden. - wyszczerzyła się. -Tutejsza czy nowa? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 19:58 | |
| - Tutejsza. A Ty ? Uśmiechnęła się jakoś tak leciutko. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:05 | |
| -Nówka sztuka. - powiedziała siadając na ławce. -W sumie jesteś pierwszą osobą,którą tu poznałam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:06 | |
| Ona usiadła obok niej.
- Serio ? A skąd przybyłaś do Paryża ? Popatrzyła się na nią. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:10 | |
| -No jesteś pierwsza.Zazwyczaj ludziom nie chce się zapoznawać z taką wredną suką jak ja. - zachichotała. -Z Nowego Jorku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:13 | |
| - Myślę że nie jesteś aż taka zła. Uśmiechnęła się. Na prawdę ? To dlaczego wcześniej się nie widziałyśmy ? Ja właśnie mieszkam w Nowym Jorku. I tam też pracuję. Pokiwała głową. A czym się zajmujesz ? Przekrzywiła lekko głowę. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:16 | |
| -Dzięki. - uśmiechnęła się. -Literatura.Szekspir i te sprawy.A ty? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:19 | |
| - Wnętrza i ich projektowanie. Taka nudna fucha. Ach, szkoda gadać. Może masz ochotę na kawę ? Zapytała. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:25 | |
| -Jasne. - rzuciła i zawołała Daisy. -Będę musiała zostawić ją pod kawiarnią. :> - uśmiechnęła się szatańsko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: parc monceau. Sro 21 Maj - 20:28 | |
| Pogłaskała psa. - Miłe stworzonko. Więc chodźmy. I poszły.
Ja zacznę xd |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: parc monceau. Pią 23 Maj - 15:36 | |
| Hayden biegała po parku w różowym dresie.
;o | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: parc monceau. | |
| |
|
| |
| parc monceau. | |
|