Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

parc monceau.

Go down 
+15
kate
charlotte.
mariette
Liam
william
Ashley
vermouth.
Alishia
Liya
louane
radwan
Hayden
Roberto
juliette
adm
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AutorWiadomość
Gość
Gość

parc monceau. - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:00

delano i cecilie spacerowali tutaj, bo było w miarę blisko i generalnie ładnie. ptaszki ćwierkały, drzewa szumiały, a ef obejmował ce w talii, jedną ręką.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:02

to fajnie. szkoda tylko, że cecilie wyjebała się o jakiś cholerny kamień i runęła chichocząc na chodnik. miala tylko nadzieję, że obcas jej się nie zlamał. ..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:05

xd delano śmiał się z niej, przez kilka minut, naprawdę nie mogąc się uspokoić, za co zaraz ją przeprosił.
- chodź, pomogę ci - ukucnął przy cecilie, wystawiając w jej stronę prawą dłoń, by wstała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:09

- chyba stłukłam sobie kolanko :c - wyznała mu, jak mała dziewczynka, bo cecilie była w zasadzie taką małą dziewczynką. pociągnęła nosem i wstała, serio kolanko było obtarte i sama cecilie kulała. ale buty były całe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:11

to najwazniejsze. delano pociągnął ją w stronę ławki, zakładając jej chude nogi na swoje kolana. obejrzał uważnie jej kolano, a że lekarzem nie był, nie wysnuł żadnych wniosków.
- chodź, wezmę cię na barana! - zaofiarował się, chociaż wiedział, że cecilie nie jest cięzka i mógłby takie dwie podnieść.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:14

- na pewno? - spytała. rzeczywiście bolała ją nóżka i propozycja delano wydała jej się nad wyraz zachęcająca, jednak chyba nie chciała go nad to wykorzystywać!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 16:23

- tak, na pewno - nachylił się przy ławce - wskakuj mała.
podrapał się jeszcze po karku, bo go swędziało.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

Liczba postów : 97
Związany/a z : narazie z nikim Razz
Registration date : 20/06/2008

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:51

Siedziała tu sama. Myslała nad pewnymi rzeczami związanymi z nowym albumem...bo była piosenkarką.
Powrót do góry Go down
damon
stół z powyłamywanymi nogami
damon

Male
Liczba postów : 1627
Związany/a z : karmę,o.
Twarz : jamie strachan
Wiek postaci: : 20
Registration date : 17/06/2008

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:53

przyszedł tutaj z ksiązka w dłoni. akurat siedziała tutaj jakaś dziewczyna, więc pozwolił się do niej przysiąść. - mogę ? zapytał z grzeczności, patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:54

- Tak...- odpowiedziała i spojrzała na niego. Póxniej spóściła wzrok w dół na ziemi.e
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:56

uśmiechnął się i usiadł obok. zauważył że chyba jest coś nie tak. - wszystko w porządku ? zapytał, bo ewidentnie nie było w porządku.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 22:58

- Tak...- odparła i spojrzała gdzies tam.
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:00

przyjrzał się jej dokładnie i odłożył książkę. chciał poczytać niby, ale skoro już znalazł ładna dziewczynę, to chyba warto z nią porozmawiać. - właściwie to jestem damon. mówią na mnie demon. to takie przezwisko. a ty jak masz na imię ? zapytał uśmiechając się.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:01

- Vanessa...- rzekła patrząc już na swoje dłonie.
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:02

usmiechnął się. - ładne imię. co ty tutaj sama robisz ? zapytał opierajac ręce z tyłu.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:03

- Dziękuję. Nic przyszłam posiedzieć w samotności. Myślałąm nad nowym albumem, za niedługo go nagrywam...- odparła juz bardziej przyjaźniej, bo stwierdziła ze ten chłopak jej nie zagraża. Ale do końca nie była tego pewna.
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:06

- wiesz, że ja też przyszedłem tutaj posiedzieć w samotności ? nagrywasz ? jesteś piosenkarką, tak ? faajnie. powiedział to przyjaźnie się uśmiechając, bo on na prawdę nic nie chciał zrobić vanessie. bo oczywiście, chciał być wierny sashy. ale chyba mu to nie wyjdzie.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:07

- Fajnie...- odparła uśmiechajac się do niego.
- Jestem piosenkarką od niedawna dokładnie od 5 miesięcy...
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:08

- no, to szczęścia życzę w dalszej karierze. puścił jej oczko. - a na razie chodźmy na spacer, co ? powiedział, mając nadzieję że jednak sasha się o tym nie dowie. a jak się dowie, będzie źle. o.
Powrót do góry Go down
Vanessa
ko-rek.
Vanessa

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:09

- Okej...- odparła i poszła z nim.
Powrót do góry Go down
damon
damon

Male

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeNie 22 Cze - 23:10

okej i zacznę w jakimś parku.
Powrót do góry Go down
aurelie
2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
aurelie

Female
Liczba postów : 626
Twarz : sarah stephens
Wiek postaci: : 17
Registration date : 23/06/2008

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 22:55

tak więc oreli siedziała tuż nad wodą i rzucała drobne kamienie przed siebie, niekoniecznie robiąc z nich tak zwane kaczki. nic nie nuciła, ani nie miała prowiantu.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

Liczba postów : 347
Registration date : 22/06/2008

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 22:58

dżony wracał z rysunku czy czegoś takiego, bo on chyba studiuje na ecole de beaux arts hyy. więc miał fajną tubę z różową naklejką maj lytl poni, którą nakleiła mu dawno temu martini. i słuchał death cab for cutie.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:02

obserwowała go ukradkiem, bo kto by tego nie zrobił gdyby był siedemnastoletnią heteroseksualną dziewczyną? wyciągnęła nawet nogi i oparła się na dłoniach, jeśli wiesz co staram się tym zdaniem przekazać. oh, żeby aurelie nie była mniej fajna od dżonego dodam iż słuchała oasis, wonderwall, bo i ja się tym narkotyzuję. a ajpod był zielony.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:12

hyyy,,,, on słuchał muzyczki z ajfona.
w każdym bądź razie szedł i pisał smsa, przytrzymując tubę za cienki pasek, bo kiedyś zgubił swoje dziedzictwo życia? jezu, nie wiem. no, ale teraz pilnował się. gdy już napisał smsa do mamusi, że żyje i nikt go nie zgwałcił, uniósł głowę i rozejrzał się dookoła.
coś ciężko z dobieraniem słownictwa ;cc
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:21

bo już dawno po dobranocce, myślę że to dlatego.
uśmiechnęła się, kiedy jego wzrok napotkał jej spojrzenie i zmierzwiła ciemne włosy. podoba mi się jej grzywka, też taką miałam hihi. wydęła usta (kurwa, nie suta xd) i to by było na tyle.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:36

odwzajemnił uśmiech i zaczął szukać papierosów w kieszeni granatowej kurtki perryego. henry chyba mu było. aha, i nie zaprzestał kroku. hihi, walcz xd
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:39

uśmiechnęła się pod nosem i wyłączyła ajpoda, chowając go do torby, którą miała ze sobą. podkurczyła nogi i chyba nawet wstała, otrzepując tyłek z liści i innych atrakcji, w których skład nie wchodziły psie ani chomicze gówna. i inne.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:43

okej, teraz się zatrzymał, widocznie poirytowany faktem, że nie mógł znaleźć papierosów. nerwowo kontynuował szperanie w kieszeniach. przeklnął przed nosem.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:51

podeszła do niego zdecydowanym krokiem, ale bez przesady. nie wyglądała jak komandos, hihi.
-hm? - mruknęła, wyciągając w jego stronę paczkę papierosów. wyjątkowo nie były to elephanty, bo wydaje mi się, że facetowi nie przystoi palić różowych, aczkolwiek patrząc na jego tubęę.. poprawiła grzywkę, która i bez tego była w idealnym stanie. na wychowaniu do seksu powiedzieli nam, że to nieświadome pokazanie, że ktoś nam się podoba. czy coś. no wiesz o co cho.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimePon 23 Cze - 23:55

no wiem. nie mam takiego fajnego przedmiotu :c
- jezu. - mruknął i wziął papierosa. nie spodobało mu się, że tak łatwo go prześwietliła yy. czytała w myślach? wolał uchodzić za skomplikowanego neurotyka niż otwarte dziecko hipisów, bo czarną robotę odwalała martini. - znaczy dziękuję. - uśmiechnął się.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:03

-yhm - mruknęła, patrząc na niego rozbawiona, bo to słowo dzisiejszego dnia - znaczy, nie ma sprawy - nieznacznie zmrużyła oczy, uśmiechając się szerzej.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:04

- znaczy, aż tak bardzo widać, że potrzebuję nikotyny? masz ogień? - zapytał, wsadzając papierosa do ust i unosząc jedną brew.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:12

-nie - odpowiedziała, wydymając usta, podobają mi się jej usta i przechylając głowę. nawet oparła jedną rękę na biodrze - widać i czuć na odległość - machnęła ręką, zupełnie nie wiem po co.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:13

- to chyba niezbyt fajnie. - odparł, kładąc dłoń na jej biodrze i ponawiając pytanie o zapałki. zapalniczkę. cokolwiek.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:16

wywinęła się, stając kawałek od niego, nie przestając jednak wpatrywać się prosto w jego zielone <3 oczy.
-nie mam, znaczy może mam ale nie jestem co do tego pewna - wiatr zwiał jej włosy na twarz, taki żarcik ze strony natury.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:20

- ja miałem zapalniczkę w opakowaniu papierosów, które zgubiłem. cóż, będzie na później. - dodał z krzepiącym uśmiechem, wyjmując papierosa z ust i ostrożnie wsuwając go do kieszeni kurtki. zapiął zamek i postawił kołnierz, ba, nawet szalik miał, bo było mu dzisiaj kurewsko chłodno. poprawił paseczek tubeczki ukochanej i bez słowa przyglądał się jej, ahoj.
ale on też nie z gatunku kriso-samców-alfa.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:24

aczkolwiek i tak wszystkie kochamy krisa ,3.
wzruszyła ramionami, wyciągając z torby zapalniczkę. obracała ją w dłoni, co jakiś czas podrzucając.
-jak uważasz - rzuciła, ale nie zapalniczką. cook, no wiesz.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:32

wjadomo.
conie.
- masz usta jak sylvia von harden. ta z obrazu dixa. - powiedział, analizując egejn jej duuże usta. - w każdym bądź razie to miał być komplement. - wziął zapalniczkę i ponownie wyjął papierosa.
i uwielbiam ten obraz, wisi w pompidou notabene.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:38

no cóż
-oh? - dotknęła swoich ust, nie wiem dlaczego, taki odruch. skoro o nich mówią to je posmyra czy na pewno są na miejscu. były - to dobrze, czy źle? - zapytała, przebiegając wzrokiem jego twarz. jedyne do czego mogłaby go w tym momencie przyrównać to muffin, którego by zjadła, hihi.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:41

co za głęboka metafora.
- dobrze calkiem. - uśmiechnął się, zaciągając się zarazem papierosem. - ale chyba nie masz na imię sylvia, co? - uśmiechnął się kącikiem ust, bo palił papierosa bokiem do niej, tzn. widziała jego profil.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:43

takie było założenie.
-nie - odpowiedziała, co jakiś czas zerkając na ów profil. poprawiła swój krótki zielony sweter na maleńkie guziczki - oreli.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:55

- oreli. - powtórzył i wziął głęboki oddech. - po kim, dlaczego, skąd to? - zapytał, żądny dogłębnej analizy, gasząc papierosa podeszwą buta.
Powrót do góry Go down
aurelie
aurelie

Female

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 0:58

cofnęła się od nawału pytań i spojrzała na niego poniekąd zdziwiona. nie miała pojęcia skąd to, po kim i dlaczego! i to też mu przekazała. po czym rzuciła krótkie 'muszę iść', musnęła jego policzek wargami i uciekła. gdzieś.
Powrót do góry Go down
johnny
krakersik.
johnny

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitimeWto 24 Cze - 1:00

parc monceau. - Page 5 4xpec5s
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: parc monceau.   parc monceau. - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

parc monceau.
Powrót do góry 
Strona 5 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5
 Similar topics
-
» parc monceau