Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

place de la concorde

Go down 
+7
carmen anna
martinique
paolo
miles.
ELVIS
toulouse
adm
11 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

place de la concorde Empty
PisanieTemat: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 24 Cze - 20:03

Usytuowany na wschodnim krańcu Champs Élysées, w osi ogrodów Tuileries na powierzchni 8 ha. Powstał w latach 1755-1775, był miejscem ważnych wydarzeń historycznych. Początkowo nazywany był Placem Królewskim.
W czasie Wielkiej Rewolucji zniszczono pomnik Ludwika XV, a od listopada 1792 do maja 1795 plac nosił nazwę Placu Rewolucji. Tutaj właśnie ustawiono gilotynę, na której ścięto m.in. Ludwika XVI i królowę Marię Antoninę, ogółem w latach 1792-95 zginęło tu przeszło 1300 osób.
Pośrodku placu wznosi się obelisk z czerwonego granitu pochodzący z jednej ze świątyń Luksoru. Jest to autentyczny obelisk staroegipski.
Od Placu Concorde odchodzi wzdłuż Sekwany spacerowa aleja Cour la Reine.

place de la concorde Paris
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
toulouse
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
toulouse

Female
Liczba postów : 2026
Związany/a z : majlsem ponoć.
Twarz : josefin hedstrom
Wiek postaci: : 19.
Registration date : 02/07/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 21:06

stała przy barierce, z wodą minerlaną w rękach i najprawdopodobniej zaczynała się faza pod znakiem kac. niespecjalnie jej przeszkadzało to, że pada, miała nawet okulary chanel na nosie, ja też noszę przy każdej pogodzie. tyle, że nie szanel :c. w każdym razie stała, no i stała jak ten kołek, bo po co miała wracać do domu, jak breth by wypytywał co się dzieje..........
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male
Liczba postów : 730
Związany/a z : petitki lubisieee&zołi
Twarz : bastien bonizec
Wiek postaci: : 18
Registration date : 18/07/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:02

elvis dotarł tutaj, mimo deszczu i całej tej niepogody, miał parasol i płaszczyk, pewnie burberry. rozejrzał się za toulouse, było niewiele ludzi, bo turyści nie przepadali za taką mokrą pogodą, więc nietrudno było znaleźć t, wśród tych wytrwałych japończyków. raz, dwa i już był obok niej. - tully, mokniesz - stwierdził, a by temu zaradzić, to objął ją ramieniem, przytrzymując parasol nad ich głowami.
Powrót do góry Go down
toulouse
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:06

- uh, trudno - wzruszyła ramionami i wsunęła komórkę do kieszeni bluzy, sama nie wiedząc, czy ma się cieszyć czy płakać z powodu przyjazdu jej eksbff! w każdym razie, nie myślała teraz o c tylko o tym, jaki elvis jest dla niej dobry :c - dziękuję, że przyszedłeś, w zasadzie pewnie chciałbyś wypocząć przed wyjazdem i tak dalej, a ja ci zawracam głowę - w związku z tym czuła wyrzuty sumienia, ale przymknęła na chwilę powieki, by oprzeć głowę o ramię elvisa, który swoją drogą zupełnie przyjemnie pachniał.
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:10

elvis w ogóle był cały przyjemny. pokręcił głową i potem oparł policzek o głowę toulouse, będzie miał odciśnięte jej włosy, miejmy tylko nadzieję, że t nie miała tam żadnych spineczek. - skąd, wypiłem jakieś cztery kawy w przeciągu ostatnich dwóch godzin, więc prędko nie zasne, poza tym, pewnie prześpię się w samolocie. chociaż w zasadzie to krótki lot.. i wcale mi nie zawracasz głowy, bardzo lubię cię słuchać, wiesz? i właśnie, powiedz mi, co cię dręczy, hm? - poprosił.
Powrót do góry Go down
toulouse
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:12

- sidney. a w zasadzie to dzisiejsza rozmowa z jego siostrą, bo och, to chyba już koniec elvis - całe szczęście, że miała spuszczoną głowę i nie widział, że płacze. dobrze, że nikt oprócz bretha nie widział jak przepłakała 973967494 godzin w łóżku, do swojego misia stephana! i nawet nic od kilku dni nie jadła, jeśli nie liczymy kawy i alkoholu, a nie liczymy bo to przecież nie jedzenie.
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:16

- toulouse, tak mi przykro - westchnął i przytulił ją do siebie, może nie widział, że płacze, ale tego chlipania nie mógł nie usłyszeć. pal sześć płaszcz, i tak był już mokry od deszczu. - może po prostu musicie od siebie odpocząć, albo coś.. - miał nadzieję, bo serce mu się krajało, gdy widział t taką smutną :c. może byli jak cintia i olek!
Powrót do góry Go down
toulouse
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:20

to znaczy ;d.
- najgorsze jest to, że wiem niewiele, tylko tyle, że sid i jego była się spotykają i nadal coś do siebie czują. albo coś w ten deseń, oghhh - wydała z siebie bardzo dziwny dźwięk, którego inaczej nie potrafię napisać i wierzem dłoni, tej drugiej, którą nie przytrzymywała się elvisa, żeby nie upaść czy coś, otarła łzy z policzków - nie mogę już płakać, jezu wyglądam jak trup i to przez niego, nienawidze siebie.
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:24

c i o się wciąż schodzili i rozchodzili, a i tak się kochali! xd
- nie powinnaś nienawidzić siebie, toulouse, tylko jego. i chyba musisz gdzieś sie wyrwać, chociażby do jakiegoś spa! - bo jak gram w simsy podróże, to się napalam na wyjazdy...;p - możemy nawet ci załatwić bilet i poleciałabyś ze mną do niemiec :c - okej, jaka normalna dziewczyna mieszkająca w paryżu, chciałaby pojechać do jakiejś dziury w niemczech. to przeciez prawie polska!
Powrót do góry Go down
toulouse
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:27

- jejku, elvis jesteś kochany, ale musiałbyś znosić mnie przez następny tydzień, a to prawie jak uch, nie wiem urszula z syrenki - toulouse bardzo lubiła małą syrenkę i jej przygody jak i miliony innych bajek, które nadal miała na kasetach, gdzieś w domu w lille. szkoda, że nie miała wideo, bo chętnie by obejrzała - własnie nie umiem go nienawidzić, chociaż cały dzień sobie to wmawiam.
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:29

- no tak, nie wiem, jakbym to przeżył. mogłabyś poznać moją matkę, w końcu ona też teraz rozpacza po tym, jak zostawił ją facet - uśmiechnął się do jej włosów, których zapachem teraz się zaciągnął. były takie miękkie, prawie tak jak i jego włosy. - więc może lepiej już sobie nie wmawiaj, że go nienawidzisz, przeczę samemu sobie..
Powrót do góry Go down
toulouse
toulouse

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:33

- okej, przezyję jakoś w paryżu, ktoś musi chodzić do szkoły, jak ty będziesz się wakacjował - spojrzała na niego niby oskarżycielsko i mimo wszystko parsknęła śmiechem - chodźmy do mnie, mam arbuza, breth poszedł do swojej byłej i obiecaj mi, że napiszesz do mnie, w ciągu twojej nieobecności!
Powrót do góry Go down
ELVIS
super ziomal elo yo.
ELVIS

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 26 Lip - 23:35

- mm, uwielbiam arbuzy! pewnie, napiszę do ciebie gorącego mejla, tylko musisz mi podać swój adres. bo mam ambitny plan zostawienia komórki w domu.. może nawet udałoby mi się z niemiec do ciebie zadzwonić, mama jest przyzwyczajona pewnie do horrendalnych rachunków za telefon! - zaśmiał się i pociągnął toulouse do jej domu, zacznij.
Powrót do góry Go down
miles.
2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
miles.

Male
Liczba postów : 332
Związany/a z : tuluzą!
Wiek postaci: : 10+9
Registration date : 23/06/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:34

stał oparty o jedną z latarni i sączył żołądkową gorzką prosto z butelki. importowaną z polski, niech będzie! generalnie ciągle utrzymywał mu się beznadziejny humor i miał ochotę na.. bakłażany! na seks, no.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:38

bakłażana jadła na kolację, z fetą i oliwkami w małym bistro pod jej domem. więc teraz została jej ochota jedynie na seks. w każdym razie miała na sobie uroczy purpurowy płaszcz, widoczny nawet w ciemności z dużej odległości i oliwkowy beret. wracała jak najbardziej oświetloą drogą unikając potencjalnych zboczeńców z wieczornego seansu alternatywnego w kinie podwórkowym pięć przecznic od siebie. i właśnie wpadła na jednego zboczeńca.
-miles! to ty?
Powrót do góry Go down
miles.
miles.

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:44

-nie, to twój koszmar senny - odpowiedział zachrypniętym głosem i objął ją w talii zupełnie nieświadomie i automatycznie, jednocześnie nachylając się w celu pocałowania jej w kark - minęło ze sto lat od naszego poprzedniego spotkania - zakończył znacząco, bo właśnie doszłam do wniosku, że ich znajomość mogła mieć silnie fizyczne zabarwienie, o.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:47

-że koszmar, to nie powiem-zaśmiała mu się w kark-faktycznie! całkiem za tobą tęskniłam-przylgnęła biodrami do jego bioder i pomyślała, że to strasznie fajnie, że wpadła akurat na niego. zresztą, żeby było ciekawiej, był facetem, który ją rozdziewiczył! a to zawsze jakiś sentyment. i w ogóle, śmiesznie tak-nie odzywałeś się...
co z tego, że ona też nie.
Powrót do góry Go down
miles.
miles.

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:50

-zgubiłem telefon razem z książką adresową - odpowiedział swobodnie i zsunął rękę na jej tyłek. drugą odgarnął włosy z jej twarzy, bo dajmy na to przykleiły się do błyszczyka który miała na ustach. podniósł wyżej wymienioną butelkę i zaproponował perli łyka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:52

-nie masz meningokoków? pneumokoków? dżumy?-uniosła brew, ale wiedziała przecież, że miles to wbrew pozorom na ogół mądry chłopiec i raczej nie proponowałby jej czegoś tak miłego jak żołądkowa fuj gorzka z butelki, gdyby wiedział, że zaraz umrze i ona też. poza tym jeśli miał aids to pewnie i tak się zarazi, bo po tej jego ręce na swoim tyłku już czuła jak to się skończy. huh, niewiele ja to ruszało na razie. uniosła butelkę do ust i pociągnęła spory łyk.
Powrót do góry Go down
miles.
miles.

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 0:59

właściwie miles w takiego ogiera zamienił się dopiero niedawno po śmierci ojca, prawda. wcześniej był w miarę ułożony i ograniczał się do seksu poznawczego z perlą właśnie. rozdziewiczenie i te sprawy.
teraz jednak uśmiechał się nieco głupkowato i wzruszywszy ramionami sam pociągnął sporego łyka, ocierając usta rękawem bluzy
-mam tylko wszystkie weneryki jakie kiedykolwiek wykryto, hyy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 1:00

-to przykre, nie możesz odczuwać przyjemności, czy coś?-bo czytała o tym kiedyś, jak podejrzewała, że ma kiłę albo coś strasznego, a skończyło się na zapaleniu pęcherza. w sumie nic dziwnego, jak tu czuć przyjemność jak ci fiutek odpada, hyy. oblizała usta-dobrze wyglądasz. to znaczy,huh, niewiele się zmieniłeś, miles. co u ciebie?
Powrót do góry Go down
miles.
miles.

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 1:03

-nic - odpowiedział dla własnego i jej bezpieczeństwa, bo kiedy zacząłby mówić o ojcu mogłyby puścić mu nerwy, które i bez tego były w strzępach - u mnie czy u ciebie? - w tym momencie mógł myśleć tylko o jednym i właściwie go za to nie winię. nie do końca w każdym razie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 1:08

-nic ciekawego-rzekła, wzruszając ramionami, zaskakująco szczupłymi w porównaniu do jej krągłych bioder. podrapała się czubkiem trampka w kolorze trawy w łydkę lewej nogi i zaraz potem całowała milesa, przypierając go, huh, nie wiem do czego. może do latarni xd.
Powrót do góry Go down
miles.
miles.

Male

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 1:14

latarnia cholernie wżynała mu się w plecy, ale szczerze powiedziawszy miał to w dupie, bo usta perli były takie ciepłe i miękkie. objął ją i podniósł lekko, sadzając na swoich biodrach i całował całą jej twarz ze wskazaniem na usta właśnie, bo podniecały go jak mało które.
-chodźmy do ciebie - zaproponował, mierzwiąc jej włosy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeWto 29 Lip - 1:21

-mhm!-pokiwała głową z niemałym w sumie zapałem. w zasazie ostatni raz spała z kims pół roku temu, nie ma jej się co dziwić, tak? no,tak. zsunęła mu się z bioder-adres znasz.
zaczniesz!
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

Liczba postów : 556
Związany/a z : desire, czesc!
Registration date : 02/08/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:14

chodził bez celu na około kopiąc jakiś kamyk. nie bawił się w ronaldinio czy innego idiotę pseudo piłkarza tylko tak napatoczył mu się pod nogi. myślał, że będzie ładniejsza pogoda, huh, co zrobić. założył kaptur i oparł się o barierkę wykopując owy kamyk gdzieś dalekooo o mało nie trawiając przechodnia.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female
Liczba postów : 266
Twarz : r. zimmerman
Wiek postaci: : 19
Registration date : 30/06/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:17

no i cóż, martinique, w wysokich obcasach łaziła po mieście, i nie miała co robić. nudziło jej się kompletnie w domu, więc wyszła na miasto szukając czegoś co by ją zainspirowało. w ręce miała jak zwykle torebkę i notatnik. i masę niepotrzebnych rzeczy. postanowiła jednak przystanąć i popatrzeć w gwiazdy.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:23

zdjął kaptur żeby nie wyszło, że jest jakimś dresem który czatuję na starsze panie żeby wyrwać im torebkę czy dziewczyny, żeby je zgwałić. nieważne. wyjął też ręce z kieszeni bo to niezbyt! spojrzał w niebo, lubił gwiazdy, kiedyś nawet interesował się tym i tamtym.
- huh, nie noś tak torebki luzem, zapnij ją! - spojrzał na torbę, a potem na dziewczynę. wujek paolo dobra rada, przypuścmy.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:26

spojrzała się na chłopaka i się uśmiechnęła. rzeczywiście, torebka była otwarta, a ona jakoś tego nie zauważyła. od razu ją zapięła i przy okazji włożyła też ten notatnik, który teraz jej trochę zawadzał. - hej, dzięki. rzeczywiście nie zauważyłam, że jej nie zapięłam. powiedziała, patrząc w kierunku chłopaka. - mam nadzieję, że teraz nikt mnie nie napadnie. stwierdziła i oparła się o barierkę.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:32

uśmiechnął się bo dobrze, że chodź raz pomógł w jakiejś sprawie przeciw zagubienia gotówki czy coś podobnego. zazwyczaj przeszkadzał policji w szukaniu poszlak! wydało się.
- nie ma za co - poprawił kaptur bo miał przeczucie, że jest z nim coś nie tak - hmm, zawsze warto uważać na tego kto czai się za rogiem - udał przerażenie. był dobrym aktorem!
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:36

ona nadal opierała się o barierkę i przyglądała się chłopakowi. w tym kapturze wyglądał jakby zaraz miało by się coś stać złego. no, ale jakoś tym razem w jego towarzystwie czuła się może bezpieczniej. chyba. bo na jego twarzy, zauważyła przerażenie, i zaczęła się chyba bać. no i zbliżyła się. zimno poza tym jej było, a podobno razem raźniej. - tak się zastanawiam, co robisz tutaj o tej porze ? zapytała, z czystej ciekawości.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:41

nie chciał, żeby się bała więc zmienił minę. na bardziej przyjemną. i tym razem już nie bawił się w aktora. tak, w kupie siła! omatko.
- hmmm - zamyślił się i spojrzał gdzieś przed siebie - właściwie to opieram się o barierkę i rozmawiam z tobą - brawo, spostrzegawczy jest - a tak poza tym to jestem tutaj dopiero odd... - spojrzał na zegarek, ładny, rolex! - kilku godzin! a tyy, o tej porze, na niebezpiecznych ulicach z rozpiętą torebką?
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:46

jak zmienił minę, od razu się przestała bać, i też stała się bardziej przyjazna. - jaa ? ja nie mogę spać i włóczę się po paryżu, no i spotkałam ciebie. a teraz rozmawiamy opierając się o tą nieszczęsną barierkę. spojrzała na swoją bransoletkę i ją poprawiła. - noo, ale mam nadzieję, że w twoim towarzystwie mi nic nie grozi, prawda ? zapytała, bo wyglądał jej na porządnego chłopaka. jak na nieznajomego.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:51

- bezsenność czy coś takiego? znam ten ból - uśmiechnął się, a ból znał bo sam ma bezsenność. i to taką już zatwierdzoną przez lekarza! o ile nie byl to lekarz idiota, jego ojciec - myślę, że nie! - dobra, cały czas się uśmiechał i chyba było widać naturalną biel jego zębów w tym mroku. chodź do tego bezpieczeństwa to pozory mylą ;c właściwie to nie wiedział jak ma na imię, taki dziwny stan zakłopotania.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:53

- hmm, można tak to nazwać. uśmiechnęła się do niego, już podchodząc, żeby go widzieć, bo chciała go zobaczyć z bliska. kiedy już podeszła, zobaczyła, że chłopak był przystojnym młodzieńcem. i to jej się spodobało. - właściwie, to mam na imię martinique. powiedziała, podając mu rękę. z resztą uznała, że przecież trzeba się przedstawić.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:57

- paolo - uścisnął jej dłoń, ale nie mocno broń boże! nazwiska nie mówił, chodź w szkole go uczyli, żeby przedstawiać się z imienia i nazwiska. nie lubił ani tego, ani tego więc imie najbezpieczniej - od dawna jesteś w mieście? - spytał odrywając się od barierki bo mokra była.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeSob 2 Sie - 23:59

- miło mi. uśmiechnęła się. - niedawno. raptem kilka miesięcy. tak na prawdę, przyjechałam tutaj z pragi. odpowiedziała mu, też odrywając się od barierki, bo mokra była rzeczywiście. - a ty, mówiłeś że jesteś tutaj od kilku godzin. w takim razie, skąd przyjechałeś ? zapytała.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:03

- florencja. fajnie, miło, ładnie, ale jednak nie dla mnie - matko, nie czuję, że ryjumę - trochę podróżowałem i wylądowałem tutaj. chyba na dłużej, tak sądze - uśmiechnął się i rozejrzał do okoła. pusto się robiło, może gdzieś za rogiem się czaiła zła włoska mafia, żeby wyrównać porachunki których i tak z nimi nie miał? hęę! - niezbyt przyjemnie się robi - zmarszczył brwi, ale ładnie z tym wyglądał. trzeba pochwalić.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:08

poprawiła torebkę na ramieniu, bo jej si zaczęło już niewygodnie robić. rozejrzała się wkoło i nie dojrzała na ulicy żywej duszy, ale było ciemno, więc kogo ona tam mogła widzieć. - masz rację. spojrzała na jego zmarszczone brwi, i według niej wyglądał nawet przystojnie z nimi. - florencja, ahh. byłam tam kiedyś. no, ale trzeba chyba stąd iść, coś nieprzyjemnie sie robi. powiedziała, chowając ręce w swoim płaszczu.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:15

tupnął, prawdopodobnie, żeby spadł jakiś śmieć z jego buta który rzucił jeden z grupy... hę, pewnie polaków bo szli i głośno debatowali o wiśle! staruchy i wariatki, pakuj bolo manatki, tak mi się przypomniało apropo polski niestety.
- jest jakaś kawiarnia otwarta o tej porze? - spytał, a może właściwie się zastanawiał, bo nie wiedział. mapy nie wyciągnie bo głupio i nie miał. dżi pi es w komórce nie pokaże takich informacji, szit. matko, kawiarnia, nie lubił klubów, źle mu się kojarzą.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:18

zastanowiła się przez chwilę i niestety nie znała kawiarni otwartej o tak później porze. z resztą, musiała już chyba iść do domu, bo zrobiło się trochę za późno, a i zaczęło jej się chcieć spać. - hmm, wieesz, chyba czas już na mnie. może się jeszcze spotkamy ? wyszperała swoją wizytówkę z numerem. - podaj mi swój numer, to się jeszcze umówimy, co ty na to ? zapytała.
Powrót do góry Go down
paolo
hot stuff.
paolo

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:24

jak się ma bezsenność to sen o ile się pojawi jest dobrym znakiem. kolejna dobra rada wujka paolo. powinien z nimi chyba trochę przystopować bo jak palnie coś głośno to nie w myśli wezmą go za zarozumiałego bucona. kilka razy tak było. trudno. wziął wizytówkę i wpisał numer od razu do komórki bo szkoda byłoby zgubił. wygrzebał też swoją gdzieś z dna kieszeni swojej kurtki i podał ją jej.
- chętnie - uśmiechnął się - ej, może dla bezpieczeństwa cię odprowadzę? - usniół tym razem brwi. nie tylko dla bezpieczeństwa, ale okej.
Powrót do góry Go down
martinique
rodzynek.
martinique

Female

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimeNie 3 Sie - 0:26

wzięła od niego tą wizytówkę i od razu wpisała jego numer telefonu do komórki. - bardzo chętnie. jeżeli chcesz. to chodźmy. uśmiechnęła się, bo często się dziewczyna uśmiechała, skoro jest dzieckiem hipisów i sama jest hipiską. cóż, trudno za nią nadążyć. wzięła go za rękę i poszli, do niej. i zacznę u niej.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

Liczba postów : 1418
Związany/a z : deejmon!
Registration date : 14/07/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 18:02

stała jak kołek przy barierce pijąc letnią już niestety kawęę. co miała innego do roboty lub spanie czy chodzenie bez sensu po mieście? postoi sobie tutaj, zmarznie, a potem pójdzie w inne miejsce. ale nie trzeba się teraz nad tym tak zastanawiać. stała daleeej!
Powrót do góry Go down
blaise
hot stuff.
blaise

Liczba postów : 555
Związany/a z : karmen&karmel
Twarz : kevin flamme
Registration date : 17/07/2008

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 18:09

szedł powoli, ze spuszczoną głową, właściwie dzierżył w dłoni parasolkę, chociaż ona raczej stawiała niepotrzebny oprór, wpadł na kogoś, przejęty wpatrywaniem się w ziemię, podniósł głowę, drapiąc się po skroni.
- carmen? - wyszczerzył się, całując ją w kącik ust - czy nic Ci nie zrobiłem?
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 18:16

- nie, pamela anderson - wystawiła język i poprawiła szalik - hmm, no to złamałeś mi nogę, i coś tam jeszcze, nie znam się na kościach. nie no, żyję - uśmiechnęła się i wrzuciła pusty papierowy kubek po kawie do kosza. dajmy na to, że był gdzieś blisko.
Powrót do góry Go down
blaise
hot stuff.
blaise

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 18:32

- serio? - podrapał się po głowie, wystawiając jej język- tylko, szkoda - potarł policzek, udając pociągnięcie nosem - żyjesz, to dobrze, która to już kawa? - zmrużył oczy
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 18:47

walnęła go lekko rękawiczką w ramie, ah i oh, jak w starych filmach.
- hmm, kawa chyba już z piąta, ale dalej nie mogę się rozbudzić! - poklepała się w policzek, żeby sprawdzić czy nie ma jeszcze odcisku wzoru poduszki. nie miała, to dobrze, przynajmniej to - jak tak dalej pójdzie to będę lunatykować.
i sori za zapłon, moja koleżanka lubi się rozgadywać.
Powrót do góry Go down
blaise
hot stuff.
blaise

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 19:01

spojrzał zdenerwowany na zegarek, przeklął cicho, pocierając prawą brew.
- muszę lecieć, ktoś zalał moje mieszkanie - westchnał, po czym pocałował w kącik ust carmen, odwracając się.
- wynagrodzę Ci jutro, obiecuje - krzyknał, pośpiesznie kierując się w stronę domu.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitimePon 4 Sie - 19:23

postała jeszcze trochę prawdopodobnie drapiąc się po ręcę bo ją drapał sweter. potem skierowała się do domu, i tyle. spać pewnie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: place de la concorde   place de la concorde Icon_minitime

Powrót do góry Go down

place de la concorde
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» moulin rouge&place pigalle
» place des vosges