| jardin de luxembourg. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Czw 29 Maj - 17:37 | |
| - nie wiem, piszą o tyyyym w ogłoszeniach - powiedział jej, dumny z tego, że czytał dzis w sieciii. |
|
| |
jane groszek
Liczba postów : 24 Age : 34 Skąd : nyc Związany/a z : x Registration date : 29/05/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Czw 29 Maj - 17:40 | |
| ona nie czytała takich rzeczy. ;ccccc - więc dowiedz się, kiedy ona jest. impreza znaczy. - aha, wstała. podała mu nawet swój numer wpierw. a potem to już jej nie było, bo poszła. pożegnała się też. pa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Czw 29 Maj - 17:41 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:02 | |
| Siedziała na ławce i czytała gazetę o sławach no. |
|
| |
kelner gaspar.... atomówka drugoplanówka;3
Liczba postów : 80 Age : 79 Skąd : paryżż całę życię Związany/a z : w00t the funk? Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:04 | |
| a on przechodził obok i przysiadł się do niej | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:05 | |
| Zobaczyła, że usiadł koło niej dość fajny chłopak, ale że zrobiła sie troche nieśmiała nie miała odwagi do niego zagadać. |
|
| |
Liczba postów : 80 Age : 79 Skąd : paryżż całę życię Związany/a z : w00t the funk? Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:06 | |
| -czytasz plotki o gwiazdach? - zapytał i zaśmiał się pod nosem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:07 | |
| - Tak...- odparła i dalej czytała. no |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:08 | |
| -ejj, dziewczyno? - szepnął jej na ucho bo nagle znalazł się zupełnie blisko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:08 | |
| - taaa?- spytała zamykając gazete. |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:11 | |
| - nie olewaj gaspara - powiedział z miną zbitego psa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:12 | |
| - Przepraszam, ale jestem trochę nieśmiała do facetów...- powiedziała i odłożyła gazetę na bok ławki. |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:14 | |
| uśmiechnął się - do mnie nie musisz być nie śmiała - odparł i objął ją ramieniem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:16 | |
| - Dobrze... skąd jesteś?- spytała uśmiechając sie do niego. |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:19 | |
| -czy to ważne? - zaśmiał się - znaczy , stąd jestem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:20 | |
| - Fajnie...- powiedziała uśmiechając sie do niego. - Możesz mi coś o sobie opowiedzieć ? |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:23 | |
| -zaufaj mi jestem mało ciekawy - odparł, mówił prawdę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:24 | |
| Uśmiechnęła sie do niego. - Mogę cię zaprosić na kawę? Zwykle tego nie robię ale...dla ciebie zrobię wyjątek...- rzekła uśmiechając się dalej. |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:26 | |
| uśmiechnął się - to ja wolałbym Cię zaprosić - odparł | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:30 | |
| - Dobrze...- rzekła uśmiechając się uroczo. |
|
| |
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:31 | |
| -w takim razie - zaczął, wstał i podał hilci 'ramię'. xD bo on czasem miał takie przebłyski o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Nie 1 Cze - 21:34 | |
| Wzięła go pod ramie no i poszli no. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:41 | |
| Siedziała sobie popijając pepsi i czytajac gazete |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:43 | |
| Weszła do parku z mp3 na uszach i nucąc piosenke Nirvany usiadła na ławce | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:45 | |
| Odwróciła się szybko, by zobaczyc kto koło niej usiadł. I niechcąco wylała pepsi na siedzącą dziewczynę... - Przepraszam...- powiedziała szybko. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
Liczba postów : 150 Age : 34 Skąd : Paryż Związany/a z : Samotna Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:48 | |
| W myślach chciała zacząc nie ladnie sie wyrażać jednak po chwili jej przeszło i z kieszeni wyciągla husteczkę po czym zaczeła to wycierać -nic sie nie stało-powiedziala ściagajac słuchawki z uszu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:50 | |
| - Ale ze mnie niezdara. Jeszcze raz przepraszam...- rzekła. - Jestem Hil a ty?- spytała podając rękę. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:51 | |
| Uśmiechneła się i uścisnełą jej dłoń -Drusilla ale wołają na mnie Vera | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:54 | |
| Uśmiechnęła się. - Skąd jesteś?- spytała patrząc na nia przyjaźnie. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:55 | |
| -Hym...od zawsze tu mieszkam ale przez ostani czas byłam "na wczasach"-uśmiechneła się lekko patrząc na dziewczynę | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:57 | |
| -Rozumiem... fajnie sie masz...Też bym chciała tu mieszkać od dziecka...ale jakos inaczej to wyszło...- rzekła. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 14:58 | |
| -a ty z kond jesteś-powiedziala po czym siadła tak na lawce żeby dobrze ją widzieć lubiła widzieć kogoś z kim rozmawia | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:00 | |
| -z Angli...Jestem w paryżu od trzech miesięcy...i próbuje zdobyc karierę...- rzekła usmiechając sie do niej. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:01 | |
| -Karierę?-zaśmiała się lekko-Paryż to miasto spelnienia marzen-powiedziala uśmiechając się lekko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:03 | |
| - Wiem... Chce zostac piosenkarką. Znalazłam juz producenta i menadżerów. Za niedługo wyjdzie moja druga płyta../.. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:04 | |
| -powiedz kiedy tylko wyjdzie to stane pierwsza w kolejce-powiedziala usmiechając się-ja tam nie mam wielkich aspiracji powiedziala wzuszając ramionami-poprostu chcem być szczęśliwa-powiedziala uśmiechając się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:06 | |
| - Nie musisz... dam ci ją w prezęcie... co ty na to?- spytała uśmiechając się. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:07 | |
| -no chętnie cie przeslucham-powiedziała śmiejąc się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:11 | |
| - Super...- odparła usmiechajac się donowej kolezanki. - Dasz się zaprosić na kawę?- spytała. |
|
| |
Drusilla crazy frog.
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:12 | |
| -jasne-odpowiedziała podrywając sie z ławki-ale gdzie?-powiedziała drapiąc sie po głowie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Pon 23 Cze - 15:14 | |
| - Chodźmy do la montanian to moja ulubiona kawiarnia....- odparła. i poszły no. |
|
| |
kate zakon(n)ik
Liczba postów : 64 Age : 35 Skąd : france Związany/a z : tobą Twarz : mini anden Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:29 | |
| usiadła na ławce wyciągając przed siebie nogi, bo ją strasznie bolały. wyjęła z torebki vogi i zapaliła patrząc jak dwa ptaki przed nią na siebie naskakują, no. | |
|
| |
Nicodem oh haii
Liczba postów : 70 Age : 111 Skąd : polska Związany/a z : no one, no one Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:32 | |
| no. niko spacerował w tej okolicy, zaciągając się skrętem podwędzonym współlokatorowi-w końcu nie będzie sam kupował takich rzeczy i niby że się tak, och, nagle zmęczył, ale usiadł obok kate, zerkając na jej nogi. - cześć - rzekł, gasząc peta na ławce, upsi. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
Liczba postów : 64 Age : 35 Skąd : france Związany/a z : tobą Twarz : mini anden Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:35 | |
| -cześć-podniosła jedną brew, a może nawet dwie. zaciągnęła spudnice, tak żeby nic nie było widać. nie zgasiła papierosa, bo po co. popatrzyła sie na nieznajomego, zazwyczaj nikt jej nie zagaduje, więc zlękła się, że może on ją poznaje z jakiegoś śmietnika, czy czegoś innego-znamy się?-odparła dosyć głośno. | |
|
| |
Nicodem oh haii
Liczba postów : 70 Age : 111 Skąd : polska Związany/a z : no one, no one Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:44 | |
| [wybacz tempo.] - hmm, nie sądzę. zapamiętałbym cię. - uśmiechnął się poniekąd miło i zmrużył oczy, pozwalając sobie na przyglądnięcie się jej. - ale możemy się poznać, noo, i tak dalej. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:47 | |
| -kejt-podała mu rękę jak ją nauczyli rodzice i grzecznie sie usmiechnęła zapalając nowego papierosa-może chcesz?-podłożyła mu nowiutką paczkę pod jego nos<3 | |
|
| |
Nicodem oh haii
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:53 | |
| /grałas tu wcześniej?
- niee, właśnie wypaliłem ee, papierosa.. swojego, no. - wyszczerzył się nieco kretyńsko, ale miło zupełnie też i dmuchnął sobie w grzywkę. nie, nie posiadał grzywki, trudno więc. - nikolas - uścisnął wreszcie jej dłoń. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 17:57 | |
| zgasiła swojego papieroska, jakoś sie tak dziwnie czuła.-mieszkasz tutaj?-nie to, ze kejt chciała się do niego wprowadzić tylko tak jakos zadała mu to pytanie. mógł okazac się bazdomnym a ona lubiła bezdomnych.
/tu nie, grałam na paryskimrpg. a co? | |
|
| |
Nicodem oh haii
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 18:03 | |
| /no, no, obojętnie. kogo miałaś xd? z ciekawości!
- nie, to zle? - moze krecili ja bezdomni, hm, nicodem spotykal rozne kobiety. podrapal sie po policzku i obizal wargi spierzchniete. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
| Temat: Re: jardin de luxembourg. Wto 24 Cze - 18:04 | |
| -złe. bóg cie nie kocha-poprawiła swoje włosy patrząc jak on oblizuje wargi. pfff-mógłbyś mieszkac pod mostem, to takie poetyckie.
/szajn, fabryśa. a ty? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jardin de luxembourg. | |
| |
|
| |
| jardin de luxembourg. | |
|