| bar | |
|
+13madeleine harold noel kate butterfly jacob martini Lee frédéric dwight Viki Raphael adm 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: bar Sro 25 Cze - 18:55 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:00 | |
| siedziała przy barze i tak zwanie smęciła, popijając kolę przez rurkę. przez chwilę nawet udało jej się porozmawiać z miłym barmanem davidem/ w miami jest miły braman dawid :3/. miała wyjątkowo paskudny humor, bo summer to ja, ja to summer, także wiadomo już czego. |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:10 | |
| A on też nadzszedł w kierunku baru, sącząc sorbet. Usiadł przy barze niedaleko summer | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:11 | |
| Uśmiechnęła się do niego, przyjaźnie w sumie jak na nią i jej dzisiejszy humor, by zamówić kolejną kolę. |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:12 | |
| A on po prostu odpowiedział uśmiechem - Chyba jestem ścibski, ale skąd ten zły humor? - zapytał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:15 | |
| Odrzuciła włosy za plecy, chyba powinna je podciąć, bo ciągle przeszkadzały. Miała nadzieję, że zobaczy się z Latiszą. I może naciągnie ją jutro na wycieczkę po sklepach. - W sumie, to huh bez powodu? Okej, przez chłopaka, ale nie mów mu o tym - puściła Raphaelowi oczko, przygryzając rurkę i zostawiając na niej czerwone smugi po błyszczyku. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:20 | |
| - OK, możesz liczyć na moje milczenie. Zresztą chyba nie znam zbyt dobrze Twojego chłopaka. Ładny błyszczyk | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:21 | |
| - Dzięki - oblizała - Nie sądzę, żeby w ogóle się tutaj dziś pojawił, skoro chodzi po Paryżu, ze swoją przyjaciółeczką Ottille. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:22 | |
| - To przy najbliższej okazji daj mu po gębie - uśmiechnął się nieco sardonicznie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:23 | |
| - Nie sądzę, żebym się na to odważyła, jeszcze mi odda - uśmiechnęła się delikatnie i aż podskoczyła, bo dostała esemeska. |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:25 | |
| - To niezły musiałby być z niego barbarzyńca, żeby uderzyć dziewczynę. I to jeszcze swoją! Bo cudzą, to pół biedy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:26 | |
| - Okej, nie sądzę żeby mnie uderzył, no ale naprawdę nie wiem co można się po WAS spodziewać, ale serio nie chcę tego uogólniać, bo niektórzy faceci są świetni - poklepała go po udzie, z tej okazji, rozglądając się za Lat. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:28 | |
| weszła, roztargniona zupełnie. z kopertówką w ręce szukała wzrokiem summer, co wcale trudne nie było. - summmmmmmerrrrr! - krzyknęła, stojąc nadal w tym samym miejscu, to ze szczęścia. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:28 | |
| przyszła i usiadła przy barze. zamówiła martini. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:29 | |
| summer zerwała się ze swojego kręconego stołka, zostawiając nawet torebkę na barze i pobiegła w stronę latiszji, rzucając jej się na szyję. - booooooooooooże, tęskniłam wariatko - pisnęła jej do ucha, skacząc i ciesząc się jak małe dziecko. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:32 | |
| więc przytuliła ją do siebie, zacieszając, to chyba rzecz dość jasna. hugs! - jezuuuuu, nie widziałam cię chyba sto jeden lat - roześmiała się, tuż przy jej włosach, pachnących wakacjami na bora bora, pewnie była tuż przed imprezą u fryzjera. |
|
| |
dwight crazy frog.
Liczba postów : 137 Age : 38 Skąd : usa, chyba Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:33 | |
| podszedł do baru, ukradkiem rozglądając się za summer i latiszą. kiedy ich nie dostrzegł, polecił barmanowi żeby nalał mu wódki z lodem, aha. oparł się na łokciu o bar i wylądał jeszcze bardziej seksownie niż zazwyczaj. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:34 | |
| On wysączył już sorbet i postanowił napić się mojito. Zamówił więc ów napój dalej siedząc przy barze | |
|
| |
Gość Gość
| - dłajt, oboże, tego też nie widziałam z milion lat, kolejnych - powiedziała, trzymając latiszę za nadgarstek coby jej nie uciekła - chodź go wystraszyyyyymyyy! |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| spojrzała na swoje buty "nie mam co robić" pomyślała z goryczą po czym upiła martini "jak ja dawno nie piłam" pomyślała znowu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:36 | |
| - huh? - rozejrzała się, nie wiedząc co się dzieje, dopóki nie zauważyła dłajta. zagryzła dolną wargę, był seksy, bardzo nawet, co jej się zupełnie nie podobało. - ale z ciebie wariatka. okej, wystraszmy! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:37 | |
| starając sie nie stukać obcasami manolków, pociągnęła latiszję w stronę ich najlepszego przyjaciela de i, że pozwolę sobie napisać, za ciebie goś : *, wydarły mu się do ucha, krzycząc coś, że cześć. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:38 | |
| skończyła martini i poszła sobie | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:39 | |
| jakoś go to specjalnie nie obeszło, bo to w końcu facet, a jeśli taki argument nie wystarczy dopiszę, że to po prostu dłajt i niczego się nie boi, bo to maczo men. odwrócił się do nich z głupawym uśmiechem na ustach, bo jak to bywa, zrobił sobie biforkę i solo wypalił porządnego skręta. -talisz, samer - obejrzał je od góry do dołu - jestem w niebie? - zaśmiał się głośno. | |
|
| |
frédéric groszek
Liczba postów : 39 Age : 36 Skąd : paryż Związany/a z : -. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:40 | |
| przyyyyyyyyyszedł i usiadł przy barze, zamówił martini i przyglądał się wszystkim ładnym tyłkom. | |
|
| |
Gość Gość
| - zgadłeś - zaśmiała się siadając po jednej ze stron dłajta. sięgnęła po swoją kolę, która stała w pobliżu - ej, wariaty tęskniłam za wami! pomachała do frederica, bo przecież się znajo.
Ostatnio zmieniony przez summer dnia Sro 25 Cze - 19:41, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| weszła kołysząc biodrami rozejrzała się po czym oparła się o ścianę | |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:42 | |
| skierowała się prosto do baru, ciągle mając żal do edjego, że tak po prostu pojechał na wakacje, podczas gdy nie widzieli się sto lat i mieli okazję na szybki numerek w hotelowym pokoju. westchnęła teatralnie i uśmiechnęła się do frederika, bo miał ładny awatar. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:43 | |
| - okej, to zamówmy coś i wypijmy za mnie, co? - roześmiała się tuż nad dłajtowym uchem, bo akurat pozwoliła sobie usiąść koło niego i zakręcić na stołku. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:43 | |
| -huhu, jakby to powiedzieć. byłem zabiegany - powiedział tonem znanego w towarzystwie maklera, albo kogoś równie weri bizi i upił łyk wódki, uśmiechając się do każdej z osobna i obydwu jednocześnie. poczuł przyjemne gorąco w przełyku i kroczu. tajest, dłajt junior też się za nimi stęsknił. | |
|
| |
frédéric groszek
Liczba postów : 39 Age : 36 Skąd : paryż Związany/a z : -. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:44 | |
| odmachał summer i zatrzymał wzrok na lee, po czym przeniósł go na martini, chociaz nie wiedział, że ma tak na imię; w każdym razie uśmiechnął się do niej, pytając, czy może jej postawić drinka. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:45 | |
| - pijemy za latiszję - zachichotała, polecając kelnerowi, by zrobił drinka, specjalnie dla niej! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:45 | |
| Weszła tu razem z Claire i usiadła przy barze |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:46 | |
| odpowiedziała, że jak najbardziej i może być to drink będący jej imiennikiem, takie kalambury i niech sobie teraz zgaduje. oparła dłoń na biodrze. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:47 | |
| Ona też usiadła, dała się namówić Marion, żeby przyjść. Uśmiechnęła się niepewnie bo była nieśmiała |
|
| |
dwight crazy frog.
| -a czemu nie za mnie? - zapytał, przechylając głowę i wychylając wódkę do końca. odstawił szklankę na bar z typowym dla niego impetem - pijemy za dłajta! | |
|
| |
jacob oh haii
Liczba postów : 77 Age : 36 Skąd : londyn Związany/a z : . Registration date : 25/06/2008
| przyszli tutaj, jacob i butterfly, butterfly i jacob, jak wolicie. w każdym razie znalazł dla nich jakiś stolik i poprosił miłą kelnerkę z nogami do samej szyi, żeby dała im coś miłego, do picia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:48 | |
| upiła duży łyk drinka, mrugając w stronę przyjaciółki, by zaraz oznajmić, że teraz za dłajta, żeby było porówno, ale prawie się udławiła z tego wszystkiego, zajebiście przejęta. |
|
| |
Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:49 | |
| podeszła do drinków i wzięła sobie tequillę . takie małe uzależnienie. napiła się i rozejrzała po towarzystwie. oparła rękę na biodrze | |
|
| |
frédéric groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:50 | |
| szkoda, że biedny frederic nie był dobry z zgadywaniu takich rzeczy. - to trudne - westchnął, eliminując w głowie alkohole, które nie pasują. - wódka? martini? - zgadywał. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:51 | |
| ucieszył się, że teraz piją za niego i z tej okazji poprosił kolejną wódkę. dzisiaj miał zamiar ostro się najebać i przelecieć latisz w fontannie. ot taka fanaberia. dawno jej nie widział, trzeba to jakoś uczcić. to znaczy, że w końcu tu jest. nie to, że długo się nie widzieli. | |
|
| |
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:51 | |
| no przyszli, butterfly rozsiadła się wygodnie na kanapie/krześle/fotelu/cotambyło i uśmiechnęła się do jacoba, chociaż wciąż się uśmiechała, dziecko szczęścia. - pachnie papierosami, myślisz, że można tu palić? - spytała z ciekawości, albo na przyszłość, póki co nie miała ochoty. | |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:52 | |
| -hm, wódka to moja siostra - wskazała głową w stronę tejże właśnie - martini, zgadza się. bianco, jeśli byś mógł - uśmiechnęła się, cholera ciągle się uśmiecha. zaraz zdrętwieją jej policzki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:52 | |
| napisała się drinka, który stał obok i wzniosła go ku górze, mrucząc coś pod nosem. i uśmiechnęła się do dłajta, drapiąc go paznokciem po udzie, to tylko dlatego, że dawno się nie widzieli. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:53 | |
| summer przypomniała sobie o tym, że miała nie być, oddała szklankę po drinku i powiedziała latiszji i dłajtowi, żeby nie mówili nejtowi, że piła! |
|
| |
frédéric groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:53 | |
| - rodzice mają sklep monopolowy? - zmarszczył czoło i zaraz się roześmiał, kiwając na seksownego barmana, pewnie geja. - lubię martini. - to tak z srii wyznań. i lubił jej cycki, chociaż chciałby je bliżej poznać. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:54 | |
| a jemu owe drapanie odpowiadało bardziej niż bardzo, toteż przysunął się bliżej latisz i przejechał nosem po jej karku, wciągając zapach perfum. -dawno się nie widzieliśmy, talisz. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
Liczba postów : 64 Age : 35 Skąd : france Związany/a z : tobą Twarz : mini anden Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/06/2008
| usiadła sobie przy barze zamawiając jakąś wódke i cos do popicia, bo nigdy nic nie piła samego. założyła nerwowo nogę na nogę i rozgladała się po sali. | |
|
| |
Gość Gość
| nejt przyszedł i się rozejrzał, nikogo znajomego nie widział, może oślepł. |
|
| |
jacob oh haii
Liczba postów : 77 Age : 36 Skąd : londyn Związany/a z : . Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 19:55 | |
| rozejrzał się. okej, nikt nie palił, ale kto by się tym przejmował. powiedział butterfly, że ma jego pozwolenie i, że on to bierze na swoją odpowiedzialność. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: bar | |
| |
|
| |
| bar | |
|