| bar | |
|
+13madeleine harold noel kate butterfly jacob martini Lee frédéric dwight Viki Raphael adm 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:26 | |
| - fuck! mój drink! - podbiegła po niego, i w ze szklanką w ręku kontynuowała taniec, oblewając niechcący noka. - ups, soriii. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| didżej najwyraźniej był fanem ostrych hitów hehe bo zapodał powiedzmy king of disco i nok zauważywszy że rozmnożyło się ludiz na parkiecie ucieszył się cytuję 'he he'.. dobra, nie, ale zaczął szejk hiz buti
...... ale przerwała mu madlen oblewając jego zajebistą koszulę w hawajskie wzorki [!] i stanął jak wryty, to jakieś nieporozumienie, czuję jak leci mi pot z czoła i cały się czerwienię. to był cytat dopiero.
Ostatnio zmieniony przez knock dnia Sro 25 Cze - 20:28, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| pokręciła głową, tym samym włosy opadły jej całkiem na plecy i usiadła na jego miłych kolankach, bo zrobiło jej się zimno, odprowadzając wzrokiem aurelie. - nieee. |
|
| |
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:27 | |
| wszedł tutaj. dzisiaj był na maksa fajny. usiadł przy barze. chciał zamówić loda, ale tu nie sprzedawali, więc wziął sobie martini. | |
|
| |
noel groszek
Liczba postów : 41 Age : 36 Skąd : z brzucha mamy. Związany/a z : z bratem gejem. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:28 | |
| - wiem że fajnie - mruknął tylko troszke podchmielony. boże, ale z niego chrzaniony pesymista. | |
|
| |
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:29 | |
| -nie umiesz się bawić - stwierdziła, celując w niego palcem wskazującym pomalowanym na fioletowo i uśmiechnęła się półgębkiem, zerkając w stronę dżimiego i vodki. przewróciła oczami, uznając go niniejszym za skreślonego. hihi. zaczęła kołysać tyłkiem nadal stojąc przed noahem. | |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:30 | |
| Wszedł do baru rozglądając się. Zauważył Marion, którą już poznał i podszedł do niej - Znowu się widzimy - uśmiechnął się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:31 | |
| - O, faktycznie. Chyba nie znasz jeszcze Claire - wskazała na przyjaciółkę |
|
| |
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:31 | |
| skończyła densować i wyruszyła po kolejnego drinka, czekając na niego usiadła koło dejwida. - helloł. - przywitała się, a czemu by nie, o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:32 | |
| - Eee, cześć. Marion, ja już pójdę - i wyszła |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:33 | |
| - Cześć. Szkoda, że już idziesz - odwróciła się do Raphaela i uśmiechnęła bardzo sexy |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:33 | |
| - przecież widzę - złapał ją mocno, patrząc raz na aurelie, raz na vodke, uśmiechnął się nawet. - ile wypiłaś? - mruknął szorstko, mimo wszystko. |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:34 | |
| zmęczył się, bo kręcenie tyłkiem na dłuższą metę jest męczące i przysiadł przy barze właściwym, wpadając w trzeci wymiar depresji, ten najgłębszy. | |
|
| |
noel groszek
Liczba postów : 41 Age : 36 Skąd : z brzucha mamy. Związany/a z : z bratem gejem. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:34 | |
| spojrzał na nią spojrzeniem pod tytułem "boże, co za kretynka" i odszedł w stronę baru. zamówił nowe mojito bo bał się że go zgwałca i marzył o zbliżającym sie pobytem we Włoszech. | |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:35 | |
| - Dawno się nie widzieliśmy - on również uśmiechnął się uwodzicielsko | |
|
| |
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:35 | |
| -cześć-przywitał się z madlę. odsunął się troche od niej bo widział jak oblewa jakiegos gościa. bezpieczeństwa nigdy za mało.-może zamówić ci drinka?-usmiechnął sie do niej lekko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:36 | |
| - Owszem. Ale teraz się spotkaliśmy |
|
| |
Gość Gość
| - kaaawaaałek szampana - powiedziała, przytulając się do jego ramienia - i jakieś drinki. przepraaaszam - powiedziała w końcu - tylko nie krzycz. :c |
|
| |
harold kocurek
| -knock - rzucił do noaha, patrząc na niego spragnionym wzrokiem. no dobra, wykreślmy te słowo na s. po prostu potrzebował towarzystwa, czyjegokolwiek, nie? | |
|
| |
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| patrzyła za nim jak za skończonym idiotą, czy czymś w tym rodzaju i skierowała się na drugą stronę baru, żeby przysiąść na stołku. zamówiła campari, powiedzmy, bo kobiety lubią kolorowe drinki. czytałam o tym w gazecie. | |
|
| |
kate zakon(n)ik
Liczba postów : 64 Age : 35 Skąd : france Związany/a z : tobą Twarz : mini anden Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:37 | |
| oparła sie o kogoś, nawet nie wiedziała o kogo, nie ważne. nagle zaśmiała się głosno, bo ci wszyscy ludzie byli taaaaacy fajjjjjjjjjni. | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:38 | |
| - nie, dziękuję. - uśmiechnęła się - jak się zwiesz o ile mogę wiedzieć? - mrugnęła okiem, i popiła drinka którego właśnie otrzymała. | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:40 | |
| zamówił sobie drugie martini z lodem-dejwid-podał jej rękę odwracając do niej głowę. tak naprawdę to patrzył się na jej nogi. ale ciii. | |
|
| |
noel groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:41 | |
| - czego własciwie ty ode mnie chcesz? - powiedział do ałrelji. stał przed nią z kieliszkiem w dłoni, zupełni sztywno. | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:42 | |
| - a ja madeleine. - wzięła kolejny łyk swojego martini i zostawiła na szklance czerwony ślad, od szminki - świetne perfumy. - mówiąc to zaciągneła się lekko ich zapachem, nie chciała wyjść na idiotkę przecież. | |
|
| |
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:43 | |
| podniosła na niego wzrok, nieco zdziwiony nie powiem i wstała żeby dodać sobie odrobiny wzrostu. tak była niższa. -niczego. chryste, odczep się psycholu - odwróciła się i oddaliła chwiejnym krokiem w drugi kąt baru. przestraszył ją! w końcu miała tylko 17 lat, kogo by nie zgrywała. | |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:46 | |
| hehe, lubił komplementy.-dzięki-odparł głośno po czym sam sie zaciągnął ich zapachem, dobrze, że nie pachniał tą karmą, którą dzisiaj kupował w tesco dla swojego kota.-taka ładna dziewczyna przyszła sama na impreze?-zadał może głupie pytanie, ale wolał się upewnić. kto wie, może za chwile wypadnie jej napompowany facet jak mariusz pudzianowski. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:48 | |
| Przyszła. Nie wiedziała czy miała zaproszenie, ale weszła tylko na chwilkę. Przechodziła obok, bo wracała ze studia nagraniowego. dziś kończyła swoja nową płytę, już drugą na swym koncie. Usiadła przy barze i zamówiła drinka, bo lubiła drinki. |
|
| |
noel groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:49 | |
| wzruszył ramionami i dopił drinka. siadł na stołku zajmowanym przez aurelię wcześniej, nie omieszkam dodac że zostawiła na barze torebkę. | |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:49 | |
| - nie ma za co. - mad uwielbiała prawić komplementy, ale tylko przystojnym chłopcom, i przyjaciółkom, żeby nie było. - a taki przystojny mężczyzna przyszedł sam? - zaśmiała się - dziękuję, o ile mogę uznać to za komplement, i tak, przyszłam sama. - zaczęła kręcić pasmo włosów na palcu, taki nawyk. | |
|
| |
Raphael oh haii
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:50 | |
| - Zaraz przyjdę, dobrze? - i ulotnił się na chwilę | |
|
| |
galina. maluszek
Liczba postów : 16 Age : 34 Skąd : paryż. Związany/a z : józkiem. Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:51 | |
| Oparła się o bar z kieliszkiem bliżej nieokreślonego alkoholu w dłoni. Przyglądała się obecnym tu zebranym wiernym. Fascynujące, prawda? | |
|
| |
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:52 | |
| -to moje - rzuciła chłodno, stając kawałek od niego i wskazując na torebkę, ale nie palcem. podbródkiem jednorazowo tak - mógłbyś łaskawie mi to oddać, czy zamierzasz odnaleźć jakiś mój włos czy inne coś potrzebne do zrobienia wudu? - przewróciła oczami. dla własnego bezpieczeństwa podparła się barku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:53 | |
| "Czy ja ludzi odstraszam? Wszyscy mnie zostawiają. Najpier Claire się zmyła, ale to zrozumiałe, teraz Raphael" Pociągnęła nieco w dół swoją ultrakrótką sukienkę. |
|
| |
david kocurek
| -a mógł-to, że jest przystojnym mężczyzną mówiła mu tylko jego babcia, dopóki nie umarła.-lubisz tańczyć?-uśmiechnął się i i pokręcił głową w lewą stronę na parkiet. wszyscy lubia disco. | |
|
| |
Gość Gość
| Zobaczyła jakąś dziewczynę przy barze. Postanowiła do niej zagadać. Podeszła do niej i usadła obok niej patrząc sie na nia. |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:55 | |
| wszedł do środka nieco zdenerwowany przez perinę i generalnie przez wczorajszy dzień i zastanowił się, czy podejść do hilci, czy galini, ale zagadka rozwiązała sie sama, gdy hilcia podeszła do galiny. poszedł w ślady hilci i wyrósł przed nimi, że tak ujmę. -czeeeść-przywitał się sympatycznie, nawet uśmiechnął się szeroko. nie miał nic między zębami. | |
|
| |
Gość Gość
| Nie o niej.. - cześć...- rzekła uśmiechając się, do nich...
Ostatnio zmieniony przez Hilcia_18 dnia Sro 25 Cze - 20:56, w całości zmieniany 2 razy |
|
| |
madeleine ko-rek.
| - lubię. - uśmiechnęła się kusząco, poprawiła mega krótką sukienkę i czekała aż david, hm, weźmię ją za rękę czy coś. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:56 | |
| -Cześć. Chyba jeszcze Cię nie spotkałam - może trochę głupi początek, ale co tam. Usmiechnęła się przyjaźnie |
|
| |
noel groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:57 | |
| - przyjemnie byłoby cię namalowac - "i uprawiac z toba dziki, nieokiełznany seks" - dopowiedział w myślach i nie podał jej granatowej kopertówki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:57 | |
| Odwróciła się do Marion, bo siedziały obok siebie. - Chyba nie...- rzekła uśmiechajać się uroczo. |
|
| |
david kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 20:59 | |
| weźmie za nogę. ujął delikatnie jej dłoń i pomógł jej wstać po czym zaprowadził ją na parkiet. a fart tak chciał, że leciała jakaś wolna piosenka. położył jedną dłoń na jej talii, a drugą zacisnął lekko na jej dłoni. | |
|
| |
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:00 | |
| -uuh - zdenerwowała się, niecierpliwie stukając obcasem botka ze ściętym czubkiem o podłogę - oddaj moją torebkę, bo zawołam ochronę - dodała, mrożąc go spojrzeniem. irytował ją. i pociągał na równi. ale bardziej irytował. tego była pewna. warknęła do kelnera, żeby nalał jej czystej, bo z tym człowiekiem, tu wskazała podbródkiem na noaha, nie da się siedzieć z lekko szumiącą głową. a już i tak była pijana, no nic. dawno nie spiłam swoich postaci! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:00 | |
| - Jestem Marion. A Ciebie już gdzieś widziałam, ale nie kojarzę... |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:01 | |
| okej #@$@%%$^ to usiadł obok marion, nic nie mówiąc, cnie ;d | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:02 | |
| Zauważyła, że ktoś siedzi obok - Cześć - odezwała się żeby tak idiotycznie nie milczeć |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:02 | |
| - Ciesze się...-powiedziała popijajac drinka. |
|
| |
madeleine ko-rek.
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:03 | |
| tańcząc stanęła na lekko na palcach by sięgnąć ustami do jego ucha, bo była dość niższa i szepnęła - mru, miło się z tobą tańczy. - miała ochotę pocałować go w szyję, tymbardziej że wciąż kusił ją zapach jego perfum, ale uważała, żeby nie wyjść na łatwą, w końcu dopiero co się poznali. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:04 | |
| uniosl glowe, bo prawde mowiac nawet nie patrzyl,obok kogo siada, tak wiec mogl to byc nawet hulk+shrek w jednej osobie, a on nawet by nie zauwazyl, ale na szczescie okazala sie to byc calkiem mila dla oka brunetka, wiec usmiechnal sie swoim usmiechem numer piec mowiacym 'i'm to sexy for this party' i odpowiedzial-czeesc-przeciagajac najseksowniej jak tylko umial. a podrywanie mial we krwi. powiedzmy. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: bar | |
| |
|
| |
| bar | |
|