| bar | |
|
+13madeleine harold noel kate butterfly jacob martini Lee frédéric dwight Viki Raphael adm 17 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
noel groszek
Liczba postów : 41 Age : 36 Skąd : z brzucha mamy. Związany/a z : z bratem gejem. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:04 | |
| - chyba umiesz wziąc sobie sama głupią kopertówkę - o tak, powiedział kopertówkę - jestem za pełnym równouprawnieiem kobiet. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:05 | |
| A ona odpowiedziała knockowi jednymi ze swoich flirciarskich uśmiechów. Potem zerknęła na Hilcię i zapytała - A skąd jesteś? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:06 | |
| Wypiła pierwszego drinka i zamóiwła drugiego. |
|
| |
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:07 | |
| nic nie mówiąc, schwyciła swoją torebkę, która nie była kopertówką, bo miała długi cieniutki pasek i zostawiwszy połowę swojego drinka odwróciła się na pięcie gotowa wyjść. | |
|
| |
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:07 | |
| wydawało mu się, że coś mu zamruczało, pewno znowu miał schizy odnośnie swojego kota, który był grubasem. zniżył głowę, tak żeby ustami dotknąć jej ramienia-ja się cieszę, że ciebie poznałem-powiedział jej do ucha po czym zrobili takie kółeczko. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:08 | |
| poczuł się ignorowany i to koniec tego posta. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:10 | |
| Popatrzyła na Marion. - Skąd jesteś?- spytała patrząc gdzieś tam. |
|
| |
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| akurat piosenka się skończyła, więc na zakończenie tańca delikatnie ucałowała go w policzek - usiądźmy na chwilę, zmęczyłam się tym tańcem - uśmiechnęła się. | |
|
| |
noel groszek
Liczba postów : 41 Age : 36 Skąd : z brzucha mamy. Związany/a z : z bratem gejem. Registration date : 25/06/2008
| - kurwa denerwujace dzieciaki - mruknał. przynajmniej myślał, że mruknął. bo w gruncie rzeczy powiedział to bardzo głośno. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:11 | |
| - Ja jestem z Cardiff. Ale 3 lata temu przeprowadziłam się z rodziną do Paryża. A Ty? |
|
| |
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:12 | |
| zignorowała jego słowa, które właściwie wykrzyczał i wyszła gdzieś. zastanowię się gdzie. | |
|
| |
Gość Gość
| - Nudzisz się? - zapytała knocka jeśli oczywiście dalej tu siedział |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| -ja jestem ze sztokholmu!-zawołał, tylko trochę zalany, poza tym miał potrzebę przynależności do grupy, tak więc wtrącił się marion i hilci do rozmowy. nie tylko taką potrzebe zresztą ;c | |
|
| |
david kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : z kosmosu Związany/a z : wężem ogrodowym Twarz : hayden christensen Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:13 | |
| poszedł za nią grzecznie do baru.-może pójdziemy do mnie?-znowu powiedział jej do ucha i grzecznie się uśmiechnął. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:13 | |
| - Ja jestem w Paryżu od roku... Próbuję tu zabłysnąć jako piosenkarka i aktorka...- rzekła. - Wiesz co zapraszam cię na moja premierę nowego klipu...Co ty na to?-spytała mając nadzieję, że sie zgodzi. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:14 | |
| - Hm, chętnie. A kiedy? - już wiedziała gdzie widziła Hilcię. Na scenie! |
|
| |
madeleine ko-rek.
Liczba postów : 111 Age : 33 Skąd : wiesz gdzie mieszkam? Nastroj : californication Związany/a z : i could die for you Twarz : emma maclaren, lowe Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:14 | |
| odpowiedziała również uśmiechem - mrru, możemy. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:15 | |
| -cześć wam-mruknął i poszedł na basen ;c elo | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:15 | |
| - Miałam tam ciocię...- powiedziała smutnie. - jeszcze data jest du ustalenia. podaj mi jakieś namiary na ciebie to dam ci znać ok? |
|
| |
noel groszek
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:16 | |
| usiadł n czarnej, pluszowej kanapie i pił czystą. lbył jakis przymulony i miał emo nastrój. | |
|
| |
Gość Gość
| - A kiedy jest ta premiera? - zapytała Hilcię |
|
| |
david kocurek
| wziął ją za rączkę no i poszli. zacznę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:18 | |
| - Daty są do ustalenia. Mój producent ma ze mną jeździć po The Dignity Tour Promo Spot...Ej daj mi jakies namiary na ciebie to ci powiem. OKej? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:22 | |
| - Okej - podała jej wizytówkę - Tu masz mój numer komórki |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:23 | |
| - dzieki...Nie zapomne o tobie...będziesz pierwsza na liście...-powiedziała i zamówiła sobie kole bo miała dośc drinków, nie mogła tyle pić bo jutro miałą sesję zdjęciową i co poszła by z kacem? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:24 | |
| - OK. Postaram się być. Ale teraz już muszę iść - zapłaciła za to co wypiła i wyszła |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 21:25 | |
| A ona odwróciła sie i patrzyła na ludzi których prawie nie znała. Patrzyła kogo by tu zagadać no. W końcu wkurzyła sie i poszłą do ogrodu. |
|
| |
frédéric groszek
Liczba postów : 39 Age : 36 Skąd : paryż Związany/a z : -. Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: bar Sro 25 Cze - 22:52 | |
| wrócił, bo poszła po mieście plota, że dają truskawki z bitą śmiataną. okazało się to jednak nieprawdą, więc frederic usiadł przy barze, zamawiając wódkę z lodem. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: bar | |
| |
|
| |
| bar | |
|