| pont des arts | |
|
+6mariette dwight Ashley Philip louane adm 10 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pont des arts Pon 5 Maj - 22:56 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:17 | |
| tyryryryry, mati spacerował, paląc swoje waniliowe papierosy. nie to, żeby jeden za drugim, ale jednak! oparł się o barierkę delikatnie i popatrzył na swoje idealnie wyprasowane spodnie. hm, był ładny! nie szukał wcale romantycznej przygody życia, z idealnym facetem w roli głównej, bo to kiczowate, ale zupełnie fajne, mimo wszystko. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:19 | |
| miszęl, zamyślona przechodziła właśnie tamtędy, z głową spuszczoną i rękami w kieszeniach rurek. było jej chłodno, miała nawet gęsią skórkę na nagich ramionach, ale ogólnie czuła się skifiasto, więc nawet nie myślała o chłodzie. stanęła gdzieś niedaleko mattiego i osunęła się na ziemię, po barierce. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:20 | |
| hilary oparła się o barierkę, tęskniła za Anglią, most tylko przypominał jej kraj. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:27 | |
| zauważył ją od razu, kiedy spuścił wzrok z jakiegoś wysportowanego chłopaka. - hm - zaczął, zaciągnął się papierosem. ładnie pachniało. - nie chciałbym przeszkadzać pani, ani nic takiego, ale stało się coś? - poprawił koniec swojej polo lacoste, różowej! |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:28 | |
| Spojrzała na przystojnego faceta który stał obok niej. -To było do mnie? - zapytała, pierwszy raz ktoś tu się do niej odezwał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:31 | |
| podniosła na niego wzrok, miała rozmazany makijaż zapewne, bo używała MASAKRY xd i uśmiechnęła się. - raczej - westchnęła ciężko - masz zajebiste polo - pochwaliła go, wstając, bo to nie ładnie tak siedzieć, gdy ktoś coś mówił. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:33 | |
| - och, dzięki - machnął ręką i uśmiechnął się. - mattie jestem - podał jej rękę, bo tak uczyła go mama. no dobra, tata też. - hm, a mogę wiedzieć co? może pomogę! - zaoferował, zupełnie fajnie i bezinteresownie. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:35 | |
| widocznie nie było do niej, spojrzała na kubek kawy który właśnie wypadał z jej rąk wprost do wody -Cholera - zaklęła pod nosem i usiadła na ławce | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:35 | |
| - michelle - uśmiechnęła się niemrawo, uściskując jego dłoń, większą od tej jej - hm, generalnie nic takiego. nie potrafię się tutaj odnaleźć, znam tylko mojego brata i jego zwariowaną dziewczynę. to dziwne, paryż jest dziwny, ale nie mogę już wrócić do nowego jorku i chyba żałuję, że w ogóle wyjechałam. westchnęła, przekrzywiając głowę jakoś tak w prawo. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:38 | |
| przez przypadek usłyszała kawałek rozmowy, odsunęła sie nieco od chłopaka i dziewczyny, założyła słuchawki na uszy i słuchała klimatycznego rocka. Nie lubiła podsłuchiwać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:47 | |
| - hej! - zaczął, ostro gestykulując dłońmi. - paryż jest fajny! lepsze to niż andora, uwierz mi - wyrzucił resztę papierosa do sekwany, może nitk nie widział. - ale chyba nowy jork to już w ogóle świetny - zauważył, uśmiechnął się nawet, żeby ją rozweselić i w ogóle. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:48 | |
| Wstała i popatrzyła tęsknie na ludzi rozmawiających obok niej >>Chyba zacznę gadać sama do siebie << pomyślała i odeszła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:50 | |
| uśmiechnęła się po raz kolejny, był dla niej miły, oho to coś nowego. - nowy jork, to miasto, które nigdy nie śpi. a ja jestem przyzwyczajona do systemu nie sypiania - wyznała mu szczerze, opierając się o barierkę, mocno, najwyżej wypadnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:52 | |
| - wypadniesz! i wygnieciesz sobie tiszert - zauważył. zlustrował ją odrobine wzrokiem, hm, chyba była miła. - to nie śpij. jezu! michelle, tobie jest zimno, tak?! - pisnął, prawie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:53 | |
| - i tak nie mam zbyt dużego wyboru, za cztery godziny muszę być w pracy - pomacała jego włosy, nie mogła się powstrzymać bo były fajne, aha - odrobinę. potarła rękami ramiona. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:57 | |
| - pracujesz wieczorami? - zainteresował się, wychylił się trochę za barierkę. - aha, chcesz moją kurtkę, tak? wiem, że chcesz - roześmiał się, ściągając swoją czarną obisłą kurtkę i nakładając ją na ramiona michelle. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 22:59 | |
| - nieee e, mattie tobie będzie zimno - zaprotestowała automatycznie, tupiąc nawet nogą - jestem stewardessą i niestety sama sobie lotów nie wybieram. te transatlantyki mnie kiedyś wykończą, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia. nawet o trzeciej nad ranem, po dzikim melanżu, muszę uśmiechać się do śmierdzących potem pasażerów i podawać im tłuste żarcie, fuj! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 23:04 | |
| - przecież nie umrę, tak? - potrząsnął głową, bez znaczenia żadnego. - o jezu, stewardessy są fajne! - rozpromienił się, z chęcią dodałby coś o męskich stewardessach, ale wstydził się, więc zamiast tego zapalił kolejnego papierosa i zamachał paczką tuż przed oczami michelle. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 23:05 | |
| - nie, dzięki, nie palę, bo potem trudno jest wytrzymać te dziesięć godzin bez fajki - otuliła się szczelniej jego kurtką i zamachała wesoło rzęsami - chooodźmy do mnie mattie, zrobię kakao! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 23:22 | |
| - ja palę tylko waniliowe, ładnie pachną - wzruszył ramionami i uśmiechnął się do lśniącej rzeki. - lubię kakao, możemy iść - powiedział ochoczo, poprawiając kołnierzyk swojego polo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Pią 9 Maj - 23:24 | |
| i poszli i zacznę, bo miszęl najprawdopodobniej nie ma mieszkania :C |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:25 | |
| stała na moście, opierając się o tę uroczą i piękną barierkę popijając kawę i słuchając bodaj de werw z ajpodzika, taka była fajna. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:46 | |
| okej, muszę teraz sobie przypomnieć czym się zajmował. no dobra. więc wracał z praktyyyk, właśnie tym mostem, codziennie, zaznaczę. stanął niedaleko niej, opierając łokcie na barierce. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:48 | |
| odwróciła głowę i co następuje zauważyła tomjego, bo nie była ani ślepa, ani muszę was rozczarować niedorozwinięta. podrapała się po brzuszku, chociaż czytałam w przyjaciółce, że to nieładnie i i i uśmiechnęła się nawet, pytając czy się znają, bo kogoś jej przypomina. taki podryw, prawie jak na delicje! ale delicji nie miała ze sobą, niestety!. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:53 | |
| nie lubię delicji. tommy spojrzał na nią, mrużąc oczy, przez słońce i uśmiechnął się, raczej niemrawo, był dziś niewyspany. - y, raczej nie, to znaczy nie pamiętam cię, to znaczy...........- był nawet zaskoczony, bo niecodziennie ktoś go pyta o takie rzeczy. ktoś, kogo nawet wcześniej nie widział na oczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:56 | |
| a tu się zaraz okaże, że przespał się z nią w zeszłym roku i mają ślicznego małego hermafrodytę! 'to wszystko przez TEN bal maturalny!'. pozdro dla miłego chłopca z taśmy edukacyjnej odnośnie seksu w liceum. eniłej, tiiiu pokiwała głową i przyjrzała mu się dokładniej niż dokładniej, mrużąc oczy również, bo faktycznie słońce było niemiłe. ale! chwilę później przypomniała sobie, że ma na głowie okulary motylki w kolorze sympatycznej zieleni. rachciach, jak to mówią panie w przedszkolu opuściła je na wcale nie zadarty nos i kiwnęła głową. -faktycznie się nie znamy - odkrywcze, wiem! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 15:58 | |
| uśmiechnął się do niej, smajl namber fajw, czirliders, aha i obrócił o sto osiemdziesiąt stopni, tak, że teraz barierki wbijały mu sie w tyłek. oparł znów łokcie, tylko z drugiej strony, na ową barierkę. - aaa ale - zaczął, odchrząkając znacząco - możemy się zawsze poznać - on na przykład nie widział żadnych przeszkód, w zawieraniu nowych znajomości. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:01 | |
| spojrzała na niego jakby to co powiedział było czymś tak nowym, tak nieznanym że zasługiwało na nagrodę nobla! -no nie wiem, musiałabym omówić to ze swoim menedżerem ;3 - nie obróciła się o sto osiemdziesiąt stopni, nie nie. stała więc pod kątem prostym, dokładnie, do timjego i patrzyła na jego chyba nos. albo obojczyk? lubię obojczyki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:08 | |
| obojczyki są seksy. - okej, to daj mi znać jak już to załatwisz - roześmiał się wcale nie perliście, bo nie lubię perlistego śmiechu u facetów i nawet obrócił w jej stronę, bo to nieładnie z jego strony, że na nią nie patrzał. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:10 | |
| udała, że rozważa to w skrytości ducha i po minucie lub minucie i trzech czwartych, nie wiem dokładnie kiwnęła głową i pokazała mu niestety nie piersi, a zęby zupełnie białe, odpowiedziawszy przy okazji, że jak najbardziej mogą się poznać. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:13 | |
| - okej, to lubię twojego menedżera - uśmiechnął się równie fajnie jak ona, okej prawie tak fajnie11111111 zastanowił nawet chwilę, przyglądając sekłanie. lubię mosty, ale wolę te nad tejms <3<3<3 - możemyy y iść nie wiem do mnie, mam miłe mieszkanie, serio, bo kawa jest już nudna, poza tym wypiłem dziś z milion. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:23 | |
| -nawet nie znasz mojego imienia - wyknęła mu. palcem nawet w sam środek miłego torsu od którego ślina, orgazm, kisiel, ślina, ślina, orgazm za każdym razem się pojawia - zgwałcisz mnie i porzucisz! - dotknęła wierzchem dłoni czoła i uśmiechnęła się pod nosem. ah, drama to moje drugie imię, hyy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:25 | |
| - taki właśnie miałem zamiar - uniósł obie brwi - jestem tom, tommy, jak chcesz. a ty? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:27 | |
| -wolę tomi - zrobiła krok w jego kierunku, bo miała ochotę sprawdzić jakich perfum używa, wąchając jego karczek, ale jakoś się opanowała. zamiast tego strzepnęła mu z ramienia jakiś pyłek, którego wcale a wcale tam nie było. ale każdy powód do macnięcia jest dobry - tiiu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:30 | |
| na początku nie zrozumiał o co chodzi, dopiero potem, pomyślał, że to pewnie jej imię. - okej, skoro już znam twoje imię, mogę cię zgwałcić? - zapytał uśmiechając się całkiem łobuzersko, generalnie cały czas się uśmiechał. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:33 | |
| -jasne - wymruczała całkiem zachęcająco i spuściła głowę, żeby widzieć co dzieje się w jej torbie, bo zapragnęła zapalić pinkiego teraz, w tym momencie. grzebała i grzebała, stojąc na jednej nodze, z torbą na kolanku, aż znalazła i i wsunęła papieroska w usta, czekając aż zapali jej z łaski swojej. nie laską. chyba, że potrafił. pozdro dla niego w takim wypadku! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:36 | |
| pozdro xd okej, on zrozumiał, bo studiuje prawo i jest całkiem rozumny, że tak to ujmę. wyjął swoją zapalniczkę z kieszeni i podpalił jej, by zaraz zrobić to również ze swoim papierosem, a palił marlboro, bo marlboro są kochane, gold, aha. - to ten, chodźmyy y, chociaż gwałt w łóżku, hm średnio kreatywne - mruknął, dmuchając dymem w swoją grzywkę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:40 | |
| miała ochotę zmierzwić mu tę grzywkę, bo powiedzmy sobie szczerze kto nie miałby takiej ochoty widząc czejsa? no właśnie. ale tiiu była silna, aha i wcale jego grzywki nie zmierzwiła. zamiast tego zarzuciła torbę swoją skórzaną i boską na ramionko i wypuszczając waniliowym dym, wcale nie w tomaszową twarz stwierdziła, że niczego kreatywniejszego nie wymyślą i gwałt w ostateczności może być. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:44 | |
| - w takim razie chodźmy, późno już - wcale nie było późno, tylko się napalił na gwałt, więc objął ją nawet ramieniem i poszli i zaczniesz u toma ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:44 | |
| a jeśli nie zacznę, xddddd? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont des arts Wto 20 Maj - 16:47 | |
| zaczniesz, bo cintia zawsze każe mi zaczynać xddddddddddddddddd |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:46 | |
| On przechadzał się tutaj, bo lubił romantyczne miejsca. Szedł i szedł tak sobie bez końca i bez celu. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:48 | |
| a ona szła i dobiła do niego, spadła jej torebka i wszystkie paści jej się wysypały | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:49 | |
| Ona że jest dżentelmenem, pomógł jej to wszystko pozbierać. Spojrzał na nią i poznał dziewczynę z kawiarni.
- Hej, my już kiedyś się spotkaliśmy, prawda ? Uśmiechnął się szeroko. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:53 | |
| zaśmiała się pod nosem - philip tak? - zapięła torebkę i poprawiła płaszcz od burberry ( ) | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:54 | |
| - Mhm. Uśmiechnął się. A Ty to zapewne Hilary. Miło mi poznać, osobiście. Ujął jej dłoń i pocałował ją w nią. | |
|
| |
Ashley pierwsze ostrzeżenie - nie pisz idiotyzmów w wizytówkach.
Liczba postów : 128 Registration date : 12/05/2008
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:56 | |
| Przeszła obok nich. - O hej, Hilary. Przeszkadzam? Dawno sie nie odzywałaś. Coś się stało?. A to kto? - spytała widząc faceta - twoj chlopak? | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:58 | |
| Spojrzał na dziewczynę uśmiechając się szeroko. - Jestem Philip. Przedstawił się zerkając ta przybyłą dziewczynę. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont des arts Nie 25 Maj - 21:58 | |
| -o hej, Ash. nie to to. to chyba mój znajomy - uśmiechnęła się | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pont des arts | |
| |
|
| |
| pont des arts | |
|