| pont de grenelle | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pont de grenelle Pon 5 Maj - 21:24 | |
| To tutaj została ustawiona miniatura Statui Wolności. Nieprzerwanie od 1885r. spogląda na zachód, w stronę Nowego Jorku, gdzie stoi oryginał. Wygodne ławeczki. W sam raz, żeby posiedzieć i wypić absynt ze srebnej piersiówki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Nie 1 Cze - 20:16 | |
| zaprowadziła go tutaj właśnie, wcale nie było ciemno, czyli brak klimatu i tak dalej, ale było miło. - lubię to - pokazała przestronnie ręką na wszystko, całe pont de grenelle. - możesz się poczuć jak w ameryce, skoro tęsknisz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Nie 1 Cze - 20:20 | |
| - nie tęsknię. to znaczy tęsknię, ale nie za ameryką, bynajmniej - powiedział zupełnie szczerze, ciągnąc ją na jakąś ławkę, w pobliżu. upewnił się wcześniej, że ławka nie jest jakaś świeżo malowana i tak dalej - często imprezujecie? tu w paryżu znaczy? |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 20:52 | |
| Przyszła tutaj u siadła na jednej ławce. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 20:53 | |
| a ona szła i się przewróciła (cholerna ciapa!) -cholera- zaklęła pod nosem patrząc czy czasem nie zdarła sobie gdzieś skóry. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 20:55 | |
| Zobaczyła Hilary. Zobaczyła jak się przewróciła. Wstała z ławki i do niej podeszła - Stało ci się coś? | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 20:58 | |
| zaśmiała się, oczywiście że nic jej się nie stało. takie to już miała krzywe szczęście ... krzywe bo zawsze gdy chciała się wymigać z jakiś szkolnych zajęć próbowała sobie coś zrobić. jak na złość nic się nie działo o! -nie wszystko ok - odparła, podniosła się i wyciągnęła z torby chanela skręta, miała ochotę się ujarać. zapaliła, zaciągnęła się i podała viki patrząc na nią wyczekująco | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:00 | |
| Viki wszystko mogła wziąść. Wzięła więc skręta i się zaciągnęła. Po czym oddała skręta Hilary. - Skąd to masz? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:02 | |
| -od kumpla - skłamała, bo kupiła kilka gdzieś na mrocznym rogu dilerskiej ulicy | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:04 | |
| - Miłego masz kumpla - powiedziała, bo się cieszyła z tego skręta. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:07 | |
| -w sumie to masz vi - podała jej skręta bo widziała jak viki się cieszy a sama zapaliła sobie kolejnego, oparła się o jakąś barierkę i zaciagnęła mocno | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:09 | |
| - Dziękuję bardzo. -uśmiechnęła się bardzo ładnie. Zaciągnęła się.
/to małe okienko mnie wpienia. Nie umiem se go powiększyć. Do tego, żeby coś napisać trzeba przebyć długą drogę od posta, przez białe pole do małego okienka. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:10 | |
| -luuz - mruknęła bo już jej trochę zamajaczyło.
/u mnie jest normalne | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:10 | |
| - Luz bluzzz - powiedziała, bo mądra była i w ogóle. - Byłaś na tej imprezie w Lit Louge?
/i chociaż klikam ctrl+ to nic nie daje. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:13 | |
| -tak ale tylko chwilę, potem byłam u nauczyciela z francuskiego - uśmiechnęła się pod nosem | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:15 | |
| - O tak? I co z nim robiłaś? - uśmiechnęła się dziwnie. Chyba od skręta tak. Zaciągnęła się też znowu. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:16 | |
| -rozmawiałam ... - szepnęła i zaciągnęła się popatrzyła w dół (bo to chyba taki jakiś mosteq był) i nagle nabrała ochoty by skoczyć sobie na główkę o. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:19 | |
| Popatrzyła tam gdzie Hilary. Jej jakoś nie ciągło do skakania. Zobaczyła natomiast wróżke dzwoneczka. - O. Fajnie się znim rozmawiało? O czym rozmawialiście? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:24 | |
| -hmm, o wszystkim - właściwie już nie pamiętała bo cały czas gapiła się na jego usta .. mm - wiesz co wi? ja już muszę lecieć baj - pomachała jej i uciekła na swoich ślicznych trampeczkach <3
/muszę pomóc mamie baj. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:27 | |
| Pomachała jej i zaciągła się. Dzwoneczek stał się bardziej realny.
/baj. ja zabije tymczasem okienko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:41 | |
| Przyszła usiadła na ławce i grzebała w torebce. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:43 | |
| Zobaczyła Hilcię. Chyba wyrosły jej skrzydełka ale spoko. - Hej Hil. Wiesz, że skrzydełka ci wyrosły. - Zaciągła się znowu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:46 | |
| - Mi...?- spytała smiejąc się. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:46 | |
| - No, bo chyba nie mnie. - Obejrzała się na plecy, czy aby nie ma skrzydełek. Nie miała. - Mi nie wyrosły. Tobie wyrosły. - Popatrzyła na skręta. Z wielkim bólem powiedziała. - Chcesz? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:51 | |
| - Nie palę...- rzekła w koncu i znalazła telefon. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:54 | |
| - O szkoda. - Wcale nie było jej szkoda. Cały skręt dla niej. Porozglądała się. Dzwoneczek usiadła na ramieniu Hilci. Zaciągnęła się. Dzwoneczek tarmosił Hilci włosy. - Wiesz, że dzwoneczek tarmosi ci włosy? - Popatrzyła na nią niespokojnie. - Dlaczego nie palisz? - Zapytała w końcu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:57 | |
| - Nie cierpie tego... A co tam u ciebie? Dawno cie jakoś nie widziałam...- spytała bawiac sie telefonem |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 21:59 | |
| - Widze dzwoneczka jak już wiesz. - popatrzyła się na Hilcie. - Ciebie nie boli jak on tak cię targa za te włosy? - Zaciągnęła się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:06 | |
| |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:07 | |
| - Mnie by bolało. - Wypaliła skrętai zgasiuła go i rzuciła do kosza. - Wezmę go od ciebie dobrze? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:09 | |
| - Dobrze...- poweidziała patrzac na komórke. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:10 | |
| Podeszła powli do Hilci. Zaczaiła się na dzwoneczka. Szła wol;no, aż rzuciła się na jej włosy. - Mam cię dzwoneczku! - Przy okazji wydarła Hilci trochę włosów. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:14 | |
| - Ałaaaa....- powiedziała ze zła miną. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:15 | |
| - Powiedziałaś, że cię nie boli jak cię dzwoneczek targał. Teraz też cię nie powinno boleć. - Uśmiechnęła się. - Dasz mi numer do Roberta? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:17 | |
| - Ok.- powiedziała i uśmiechnęła się. Markotna cos była. - Nie mam usunęłam go juz dawno dawno temu....- powiedziała przegladając fona. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:18 | |
| - Musisz go mieć. Wyczaruj go teraz. - Zasmutniała. Pociągnęła nawet nosem. Łzy napłynęły jej do oczu. - Daj mi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:22 | |
| - Poczekaj...- rzekła grzebiąc w telefonie. - Ojć tyle togo mam ze nie umiem znaleść, ale ooooo juz mammmm.- odparła i podała jej nr Roberta no. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:23 | |
| - Mam jego numer. Jupi jupi jej! - Łzy wyschły i przestała pociagać nosem. Natychmist wysłała coś do Roberta. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:25 | |
| - Okej ja lece bo mam kilka spraw do załatwienie. Coiał...- powiedziała i se poszła no. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: pont de grenelle Czw 5 Cze - 22:38 | |
| - Papa. - poszła sobie też. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pont de grenelle | |
| |
|
| |
| pont de grenelle | |
|