| pont neuf | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: pont neuf Pon 5 Maj - 21:18 | |
| Chcesz wrzucić tę niewierną świnie do wody, podumać w samotności nad zagadką istnienia, pośpiewać coś po pijaku? Możesz to zrobić tu, na najstarszym i najsławniejszym moście Paryża. Obyśmy Cię tylko nie znaleźli jutro w Sekwanie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:34 | |
| opierała się o barierkę, przytupując do jakiejś piosenki, która leciała w discmanie. dajmy na to, że to było rockstar nickelblacka<3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:42 | |
| rockstar jest spoczkoł. a on akurat wracał z uczelni, z notatkami ya. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:43 | |
| wiem, że fajny xd zobaczyła d. i pomyślała, że jest ciekawy, hm. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:47 | |
| spojrzał na nią raczej sennie, to przez przepro i tak dalej. - he ej, wiesz może która godzina? - co z tego, że pod marynarką na lewej ręce miał rolexa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:49 | |
| zdjęła słuchawki z uszu, ona nosiła takie ogromne, bo miała duże uszy. nie no, żart taki xd wyciągnęła SE i spojrzała na wyświetlacz. - za dziesięć ósma, a co, spieszysz się gdzieś? - zapytała, niby że z ciekawości. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:50 | |
| - w zasadzie to nie - jasne, że tak dziś miał się przeprowadzić. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:52 | |
| - tak się składa, że ja też nie - schowała słuchawki do wielkiej torby, która oczywiście była modna. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Czw 8 Maj - 20:56 | |
| - to hm, przejdźmy się? - zaproponował, spoglądając gdzieś daleko ponad głową gwen - jestem delano. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 17:53 | |
| opierała się o barierkę wychylając co chwila obserwując ptaki przelatujace pod mostem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 17:56 | |
| przyszedł tutaj, aby zrzucić się z mostu, nie nadążał już na wykładach, ponieważ on się nimi nawet PRZEJMOWAŁ w odróżnieniu od reszty rozchulanego społeczeństwa. pomyślał jednak, że nie będzie próbował skakać przy hil, bo potrzebuje do tego spokoju i skupienia. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 17:58 | |
| skoczyć? oszalał? Oszalał! nie pozwolę mu skoczyć xD zauważyła nathana i pomachała do niego radośnie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:02 | |
| odmachał równie radośnie, w duchu obiecując sobie, że przyjdzie tu kiedy indziej i skoczy, nawet trafi do wody, takiż to był zdeterminowany xd. - czeeeeść - rzucił, kiedy już podszedł do niej i oparł się tyłkiem o barierkę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:04 | |
| w takim razie ona tu będzie stała do końca życia, do usranej śmierci xD
-Co tam - mruknęła widząc że coś jest nie tak | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:06 | |
| - wyyykłady - odpowiedział jednym słowem, jakby to było wystarczające wyjaśnienie. miał nadzieję, że owszem, było, tylko nie wiedział, czy hil jest inteligentna, więc dodał na wszelki wypadek: - nie zaliczyłem - powiedział, z tęsknotą oglądając się przez ramię na chlupoczącą wesoło w dole wodę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:08 | |
| mina jej zbladła, w sumie nie wiedziała jak się zachować, wlazła mu pod ramię i popatrzyła w oczy -przykro mi, wiem że to nic nie zmieni ale fakt faktem że mi przykro | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:11 | |
| - mi też przykro, ale się cieszę, że tobie też jest przykro, bo mi jest przykro - wymamrotał, trochę pogubiony, bo nath ogólnie był niezdarny i nie umiał układać słów do kupy, szczególnie, kiedy od hil wionęło (jezuuu, co za słowo...) ładnymi perfumami. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:20 | |
| sry że tak długo ale gadam z kumpelą przez fona.
uśmiechnęła się - dziwne ale zrozumiałam - a no woniała woniała sensorią ;P | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:23 | |
| zapytał się, czy chce papierosa, bo może miała ochotę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:25 | |
| -nie dzięki - odparła z uśmiechem, - rzucam - dodała po chwili | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:26 | |
| roześmiał się, bo to był naprawdę wspaniały żart. - chybaś śmieszna - powiedział, wyjmując jednego fajka i sobie go zapalając. - wczoraj jeszcze mnie pocałowałaś dla głupiego papierosa, a teraz? - bardziej chodziło mu o to, co będzie musiał zrobić, żeby go pocałowała, ale nieważne xdd |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:28 | |
| -No bo widzisz, wczoraj Cię pocałowałam, na pierwszej ... to nawet randka nie była .. dlatego stwierdziłam że papierosy nie będą sterować moim życiem - zaśmiała się
Ostatnio zmieniony przez hilary-h dnia Pon 12 Maj - 18:29, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:29 | |
| - no to co będzie nim sterować? - zapytał, bo naprawdę chciał wiedzieć. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:30 | |
| zastanowiła się chwilę -no chyba ja sama - odparła niezupełnie przekonana do swojej odpowiedzi | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:36 | |
| - czyli już nie mogę liczyć na małe całowanko? - zapytał, dość mocno zasmucony tym faktem. nerwowo spojrzał na falującą taflę wody, stwierdzając, że chyba jednak tam skoczy. to nie byłby taki zły pomysł. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:38 | |
| -kto powiedział że ja tego nie chcę? - zapytała kierując wzrok tam gdzie patrzył nathan - na co patrzysz - zaciekawiła się bo w sumie nic konkretnego oprócz wody nie widziała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:43 | |
| - na rybę - skłamał xd. - a co, chcesz? - pytał się o całowanko, nie o rybki, chociaż mogliby pójść na jakieś rybki, powędkować, czy coś. nath lubił w sumie wętkarstwo, a szczególnie gazety jemu poświęcone, bo na końcu zawsze są obrazki z gołymi babami ;x nie pytaj, skąd wiem. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:46 | |
| -e ja tam niczego nie widziałam - uśmiechnęła się szeroko i zbliżyła usta do twarzy nathana - a czego mogę chcieć ? - szepnęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:48 | |
| - chyba tylko jednego? - uniósł jedną brew, naprawdę very sjugestif. pogłaskał ją po policzku, bojąc się tylko czy aby zaraz nie wpadną jednak do tej wody, bo on miał pecha w życiu ;c. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:52 | |
| objęła go ręką i pocałowała, i nie nie wypadną, a nawet jeśli to byłby to moment, który bardzo bardzo fajnie wyglądałby w jakiejś gazecie czy czymś, zginęli całując się ... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:54 | |
| przycisnął ją do siebie mocnomocnomocno jedną ręką, w drugiej wciąż trzymając zapalonego papierosa, którego za chwilę wyrzucił, bo bardzo zachciało mu się złapać ją za pośladka, a nie chciał nowej dziury w jej dżinsach, nawet na tyłku. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:57 | |
| i trwałoby to i trwało może z kilka lat, gdyby nie to że hilary okulary z głowy zleciały do wody, odkleiła się od niego i spojrzała tęsknie w wodę -Szit - warknęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 18:59 | |
| z żalem popatrzył się na jej okulary, bo gdyby nie one, to nadal ściskałby ją za pośladka! xd - jaka szkoda - powiedział bardziej o przerwanym pocałunku, niż o okularach, ale to ogólnie pasowało do sytuacji. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:04 | |
| - e tam kupię sobie nowe, na czym skończyliśmy - zapytała wracając do rzeczywistości | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:11 | |
| - na całowaniu się - odparł. - ale jak chcesz, to mogę dać ci swoje okulary - zaproponował, zsuwając z nathanowej głowy przeciwsłoneczne okulary. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:12 | |
| -hmm, dobra - odparła z uśmiechem - ale za chwilę - dodała i wróciła do tego na czym skończyli | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:15 | |
| pomyślał, że to bardzo romantyczne, a on nie był typem romantyka, chociaż nie można powiedzieć, że nie był romantyczny. przejechał ręką po jej pleach i zjechał na biodro, bo mu było po drodze, trza taknować, cnie xdd |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:17 | |
| uśmiechnęła się, bo gdy nathan złapał ją za biodro zapomniała zupełnie o tym że przed chwilą najdroższe okulary jakie mogła mieć spadły jej do wody z duuużej wysokości. Soł skończyli bo jeszcze by im tlenu zabrakło, ale dalej się do niego przytulała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:20 | |
| - może pójdziemy do mnie? - zapytał bezczelnie, ale wybaczmy mu, bo był napalony. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:22 | |
| spojrzała gdzieś w dal zastanawiając się czy to wypada ale doszła do wniosku że ołówek z tym, przecież w Paryżu wszystko wypada -No myślę że możemy iść - odpadła z uśmiechem | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:22 | |
| no to poszli, ale zaczniemy kiedyś tam indziej, bo idęęę. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: pont neuf Pon 12 Maj - 19:23 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pont neuf | |
| |
|
| |
| pont neuf | |
|