Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Ken Club.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimePon 5 Maj - 23:06

Ken Club. 1-ken-club
dla panów!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:15

wyszedł właśnie od fryzjera, co btw było napisane w moim temacie na paryskim, bo musiał sobie podciąć o dwa milimetry grzywkę i zasiadł xd jakąś ławkę co akurat się napatoczyła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:20

to wszystko przecież elita, musi się znać... więc cynamon chciała odwiedzić swojego dobrego znajomego andre, co pracował u fryzjera, ale że wolała seta, który przynajmniej był hetero, to usiadła obok niego, przywitawszy się. - ściąłeś włosy! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:24

-sssinamon - ssssekssssownie wysssyczał jej imię, uśmiechając się prawym kącikiem oraz niesssskromnie przyglądając się jej. - nie ściąłem, kopę lat!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:27

- ale tak jakby wyładniałeeeeś, myślałam, że to włosy - wyznała mu, prawie zupełnie szczerze. - gdzie tam, widzieliśmy się raz dwa trzy cztery jakieś dwa tygodnie temu? - oho, bankiety w paryżu są ciągle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:30

-nie pamiętam. może masz za małe piersi, kochanie - założył ręce na kark i oparł się na ławce, przymykając oczy, bo słońce, nie. i wyglądał fajnie, zawsze wygląda.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:31

- zapomniałam, że ty odzywasz się do tych, z implantami - obraziła się trochę, poprawiając ramiączko swojej sukienki soni rykiel, bo dzisiaj dzień ŁI LOW SONIA RYKIEL.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:39

-to co? - zdziwił się, bo to przecież normalne i wrócił do normalnej pozycji siedzącej równie normalnie i krążył palcem wskazującym po jej ramieniu. - cin - ;/ - wiesz, że zawsze cię lubiłem najbardziej, prawda?
i always loved you the best, pozdro tony i sid.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:42

- jasne - mruknęła, bo wcale mu nie wierzyła, zwłaszcza, że jak sądziła, mówił każdej dziewuszce,że lubi ją najbardziej. zjadłaś have, słonko ;d. - a ja cię wcale nie lubiłam najbardziej. - wolała tego chłopca, co przeniósł się do rosji,żeby grać tam na trąbce gdzieś tam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:52

nie zjadłam.
http://www.e4.com/blog/skins-news/post/0pnd5hdyzejppzrem7ows/view.e4
haha powinno ci być teraz gupio bo to oni są z bristolu, haha
-to faktycznie smutne - pokiwał głową z powagą, przyglądając się swoim dłoniom - ale to ze mną się przespałaś w pierwszej klasie. dwa razy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:57

ale patola, to przecież nie jest skończona akcja i te pe ;d. newermajnd.
- RAZ. ten drugi się nie liczy - pokręciła oczyma, uśmiechając się jednym kącikiem, prawym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 21:59

ZAWSZE KOCHAŁEM CIĘ NAJBARDZIEJ. ALE JUŻ NIE KOCHA GO, BO SIDOWI ZAŁATWIŁ BILET DO NY. I JUŻ GO NIE KOCHA. SKONCZONA!
- bo był tej samej nocyy? - przeciągnął, wracając do jej ramienia i wyżej też, zahaczył palcem o jej ramiączko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 22:02

AHA, ja myślałam, że nie ;xxxxxxxxx
- to wtedy już była noc? wybacz, ale nie utkwiło mi to specjalnie w pamięci - westchnęła teatralnie. oho, jak mogła tego nie pamiętać, oczywiście, że pamiętała, prawie mogła określić pozycję księżyca i całej reszty, ;d.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 22:05

przyznaj się do błędu... nobodys perfect as i said... popraw mnie...
- w porządku, jak sobie przypomnisz, to masz mój numer - swojego czasu wszyscy dostali jego wizytówkę, a nawet gdyby nie dostali to i tak wszyscy znają jego numer, to znaczy śmiertelnicy nie. - chodź stąd, sin - grzech, tak, czy znowu się mylę? - okropnie się nudzę ostatnimi czasy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 22:08

;_;.
- co się dzieje, ty się nudzisz, set? - zdziwiła się, poprawiając znowu ramiączko sukienki, które namiętnie jej się zsuwało. - ale tak, chodźmy, możesz mi postawić drinka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeSro 7 Maj - 22:12

chciał powiedzieć, że tylko z nią, co byłoby notabene nieprawdą, ale musiał powiedzieć coś, żeby poszli stąd, bo trochę wieś siedzieć przed kosmetyczką i zacznę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:14

wyszedł, z torbą nike na ramieniu i postawionymi na żel włosami! xd czyli generalnie seksyy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:20

sophie właściwie to chciała odwiedzić fryzjera geja, którego znała dość dobrze i stukając swoimi szpilkami weszła do środka. z okularami na nosie, które zaraz zdjęła, nawet nie zobaczyła armanda, hm.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:22

właśnie schował komurę do kieszeni i podniósł głowę. no i zrobiło mu się całkiem fajnie, kiedy zobaczył sophie. podszedł do niej i objął ją OD TYLCA xd
- cześć aniołku - cmoknął ją w karczek, wcześniej odgarniając oczywiście jej długie włosy.
i w ogóle siedziałam dziś na matmie i mi się nudziło i wymyśliłam, że musimyyyy y y zrobić bliźniaczki xd że ja i ty ;d będzie fajnie, powiemy żoz żeby zrobiła jakiegoś huopca i będą się z nim umawiać na zmiane i będą zajebiście różne xd i w ogóle mogłabyś zrobić kogoś dla katji będziemy miały wiecej wyboru do gry. dziękuje.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:26

wzdrygnęła się aż. miał wyjątkowo ciepłe dłonie i ten seksowny głos. nie zapominając o perfumach, które działały na nią jak orgazm. no dobra, prawie xd. - hm, armanddddd - wymruczała, jak te z pussycat dolls, szczypiąc zębami płatek jego ucha.
ej, to jest zajebisty pomysł <3 hm, nie mam pomysłu na ryjek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:31

dla tych gurls? bo dla huopca, to tak myślałam, że kogoś byśmy znalazły, ale oni mogliby się na początku nie lubić, bo znaliby się jeszcze z petersburga, ale jednak coś by ich do siebie ciągnęło bo teraz są inni niż wcześniej, no wiesz pod względem wyglądu, ale stare urazy jednak będą nadal xd no.
- tak, to ja - uśmiechnął się i pocałował ją całkowicie troskliwie i uczuciowo, mru, w tył głowy - ale ładnie pachniesz, jezu.
naprawdę zajebiście mu się to podobało i teraz owe ciepłe dłonie wsunął pod jej bluzkę, głaskając jej płaski brzuch.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:34

przejechała palcem wskazującym wzdłuż jego klatki, aż do paska, który stanowczo przeszkadzał. - cieszę się, że cię widzę - roześmiała się. - a właściwie co tutaj robisz, łobuzie? - dmuchnęła mu w ucho i rozejrzała się w koło.
okej, znajdziemy kogoś dla chłopca ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:36

- trochę pływałem, trzeba trzymać kondycję i tak dalej - mruknął, zmęczony, ale tylko troszkę ona stanowczo go rozpogodziła. objął ją w talii prawą ręką tym samym przyciągając ostro do siebie - ja też się cieszę, że cię widzę.
smyrnął osiem i pu raza swoim nosem jej nos <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:45

- mhmm, pewnie się zmęczyłeś - przeciągnęła się mocno, ale zaraz potem pocałowała go. fajnie. fajnie. i fajniej. - hm - zaczęła, między pocałunkami. - miałeś mnie gdzieś zabrać - to taka luźna propozycja.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitimeCzw 8 Maj - 21:48

a gdzie? xd
- hm, własnie gdzie chciałabyś? - obkręcił ją trochę, trzymając mocno żeby się nie wywaliła czy coś, patrząc jej w oczy, no prawie jak roberto.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Ken Club. Empty
PisanieTemat: Re: Ken Club.   Ken Club. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Ken Club.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» ken club
» club de karaoke