Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Empty
PisanieTemat: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeWto 6 Maj - 11:12

aha.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:12

tutaj też ja zakładałam temaciki :3 więc summer i nate, przyjechali jej samochodem, bo summer po ałtrostrach jeździ szybko, prawie jak samolot, czyli biedny nate. nawet udało jej się znaleźć klucze do tego mieszkania, więc była z siebie cholernie dumna. na dworzu było chłodko, tak skifiasto jak jest teraz w słupsku, na osowej pewnie też bo to przeciez równik, deszcze zenitalne i tak dalej.
- huuuuuuuuuuuuu, ale tu duszno - stwierdziła, zdejmując buty na wysokich szpilkach. jazda samochodem na szpilkach jest średnio wygodna, ale summer lubi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:16

dobrze, że nate nie miał choroby lokomocyjnej. tak czy inaczej, zupelnie zadowolony był, że w końcu dojechali, bo może i summer jechała szybko jak samolot, ale droga trochę trwała, co z tego, że nie mam pojęcia, jak daleko jest z paryża do kan.
- pewnie będzie burza. nie opalimy się! - westchnął, sprawdzając, czy żarówki się nie po przepalały, zapalając i gasząc światło w przedpokoju, czy czymś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:20

summer podrapała się po nagim ramionku i wzdrygnęła lekko. nie lubię burzy, to ona też. zasłoniła roletki w sypialni, pamiętam, że miała tam łóżko wodne, krejzi bardziej niż bardzo. wróciła do przedpokoju, mówiąc, że muszą zamówić pizzę, gdyż ponieważ albowiem, nic nie ma w lodówce, bo nie było tutaj nikogo od ich ostatniego przyjazdu, a wie, że nate pewnie jest głodny i nawet z tej okazji, stanęła przed nim w tym przedpokoju i podrapała po brzuszku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:23

zaśmiał się i pocałował summer w czoło.
- łał, już znasz mnie chyba lepiej niż ja sam! - stwierdził uśmiechając się, chętnie przystał na propozycję dotyczącą pizzy, bo zgłodniał przez tę głupią podróż, a nie udało mu się wyciągnąć summer, kiedy mijali duuuży znak reklamujący najlepsze naleśniki we francji, 500 metrów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:26

- no widzisz, to chyba dobrze i wiem, że nie lubisz mojej kawy, bo ja sama jej nie lubię i wolę jak ty robisz - powiedziała, całując go delikatnie w usta, ale zupełnie delikatnie bo zaraz poszła do salonu, gdzie zwykle stał telefon stacjonarny, ale teraz go nie było, więc poprosiła nate'a żeby podał jej torebkę, bo musi wyjąć komórkę i usiadła na kanapie, standardowo zakładając nogę na nogę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:28

więc złapał niespecjalnie zgrabnie jej torebkę z cielęcej skórki od hermesa najprawdopodobniej, bo lubimy hermesa, i podał ją summer przez oparcie kanapy, na której sam zaraz również usiadł, mówiac, że skoro go tak dobrze zna, to niech zamówi dla niego jakąś miłą pizzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:37

to zamówiła, rozmawiając jak zwykle miło z panem telefonistą, ale zamówiła tylko dla nate'a i trzy butelki wody, bo będzie im się chciało pić, od całowania chce się pić sesesessesee <3 powiedziała nate'owi, że za czterdzieści minut będzie pizza i ma zorganizować jej jakoś czas, żeby jej się nie nudziło.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:42

chce mi się pić.
- och nie! - westchnął kręcąc oczami i oparł głowę o oparcie kanapy (czy to tylko mi wydaje się idiotyczne? ._. ),na której dzięki bogu nie było takich paskudnych szeleszczących pokrowców, które niektórzy kładą, kiedy jadą gdzie indziej na dłuższy czas. - zagrajmy w państwa i miasta. - dzisiaj ograłam mojąkoleżankę, hihi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:44

pokręciła oczami, rozkładając się na kanapie. podciągnęła nogi pod brodę, obserwując dziś zrobiony pedikiiiiiiiiiiiiiiir. powiedziała nejtowi, że ona nawet nie umie grać w państwa miasta, bo kiedy dzieci z jej szkoły w to grały, ona paliła pierwsze papierosy, piła pierwsze piwo i uprawiała pierwszy seks, ale stwierdziła, że to chyba jeszcze nie wtedy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:47

- aha, to fajnie - stwierdził, ziewając. - w takim razie możemy porobić coś innego, ale jeszcze nie wiem co. wymyślę - obiecał i aż wstał,żeby pobudzić wszystkie komórki do myślenia sratatata wiesz co mam na myśli, w każdym razie, podrapał siępo nosie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:51

summer przyglądała mu się z pewnym politowaniem i zamknęła okno, które w pewnym momencie wcześniej otworzyła, bo było jej zimno. zastanawiała się, czy przynieść sobie kołdrę i pójść spać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:53

a on chciał zamknąć ją na balkonie jak gabryśka blondynkę w skeczu!!!! ale się rozmyślił i złapał ją za łokieć, żeby zaraz pocałować ją w kark.
- nie mogę nic wymyślić!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimePią 13 Cze - 23:59

- to ty nate, lepiej nie myśl - pokręciła głową, uśmiechając się ironicznie - a zawsze uważałam cię, za raczej bardziej inteligentnego niż ja, hm - uniosła obie brwi do góry, drapiąc go po kolanie. zrobiła też ludzika z palców i chodziła nim po udzie nate'a i w górę i w ogórę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:02

- pozory najwidoczniej mylą - westchnął ciężko, ale nie aż tak, bo to był udawany ból i cała reszta, przesunął opuszkami palców po jej ramieniu i pocałował ją w nos, nie odgryzł. - jestem głodny, mogę cię zjeść? :< - let me eat u!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:04

możesz pisac po angielsku, skoro jutro masz writing : * just kidding. summer poprawiła się na kanapie, śmiejąc trochę, bo nate był czasami taki głupiutki, że z tej okazji zmierzwiła mu włosy i powiedziała, żeby poszedł do fryzjera, ale nie wrednie. ona nie musi, bo mówił, że ma ładne włosy. dodała też, że może ją zjeść, ale tylko w całości.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:07

- ale ja myślałem, że ja też mam fajne włosy :<. ale okej, pójdę do fryzjera, ale chyba nie w kan, co? - bo nie ufał tubylcom, sądził że to jakaś wioska! okej, wcale nie, bo tu już przecież kiedyś byyył.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:09

uklękła przy nim, obejmując obiema rękami jego szyję, tak, że teraz ich nosy się stykały. zachichotała i jej ciało przeszył dreszczyk, ale już nie wiem od czego. powiedziała nejtowi, że ma fajne włosy, tylko żeby nie były dłuższe, bo ktoś pomyśli, że ma dziewczynę nie chłopaka i co wtedy? summer bardzo lubiła swoją przyjaciółkę christiane i tę drugą emmę, ale nigdy nei chciała zostać lesbijką.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:12

- przecież nie mam kobiecej urody, summer ._. - obraził się trochę i chociaż początkowo miał zamiar ją obcałować, to teraz już wcale nie, i zmarszczył tylko czoło i powiedział jej, że ma pryszcze!!!!! żarcik taki, hehe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:15

- oj, wiem, że nie masz, nate, nie obrażaj się - wspięła się do niego na kolanach, bo ostatnio w zasadzie to lubiła - jesteś najbardziej męskim facetem, jakiego znam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:17

- mówisz tak, tylko po to, żebym się na ciebie nie obraził - stwierdził i odgarnął jej włosy z czoła uśmiechając się niemrawo. - ale to chyba i tak miłe. koooch summer!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:20

i w tym momencie przyjechała pizza i summer powiedziała, żeby nate otworzył, bo jej się nie chce, ale zaraz pomyślała, że to może jakiś fajny i miły pan, bo zazwyczaj tacy są ci od picy, więc pobiegła do drzwi, zapominając, że ma torebkę w pokoju.
- ups, przepraszam - zachichotała w stronę pana z picą - ko cha nie, przyniesiesz moją torebkę?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:22

zastanawiał się, co by summer zrobiła, gdyby powiedział, że nie przyniesie, ale bał się, że mogłaby się wkurwić, wiec zaraz pomykał z torebką do drzwi, przeleciał wzrokiem picohuopca. zaraz idę spaciuuuu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:24

ja właśnie teras też idę, to jutro dokończymy. powodzenia na fce cintiuwcia mru mru :3 pisz esmesky!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeSob 14 Cze - 0:25

wporzo! dobranoc.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 15:37

summer wstała. dopiero teraz, bo hm, wrócili późno z plaży. podniosła sie niechętnie, z tego wodnego łóżka i poszła do łazienki, by zaraz wziąć prysznic.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:09

nate rzucał kulkami z papieru do plastikowego śmietnika, który przystawił sobie, jako że nie miał co robić.
a summer mówiła, że to on jest śpiochem!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:11

wyszła więc z łazienki, przeciągając się. nie wiem gdzie był, może w kuchni, więc summer poszła do kuchni i witając się z nim, na buzi, w usta nawet opadła na jednym z krzeseł, stwierdzając głośno, że się nie wyspała i nate zabierał kołdre w nocy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:17

- chyba ci się śniło! masz ochotę na tosty? - spytał, podnosząc się z krzesełka. - miałem robić, ale dla jednej osoby się nie opłacało - popatrzył na nią z wyrzutem. gdyby wcześniej wstała, już dawno by się najadł!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:26

pokręciła głową.
- nie, nie jestem głodna. ale napiję się kawy - powiedziała, wstając nawet i wstawiając wodę. chcesz cukeraska?!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:31

siur.
- ej, to ja też nie zjem tostów :< - bo jak już mówił, dla jednej osoby nie opłacało mu się robić. westchnął i podszedł do ekspresu, żeby zaraz ów uruchomić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:35

tata przywius, takie fajoskie, uwielbiam je, w londą ciągle jadłam lindtttttttt.
- zrób sobie nate, bo będziesz głodny, albo ja ci zrobię - zaoferowała się, podchodząc do niego i przytulając - jutro przyjeżdża matka, dostałam właśnie od niej smsa!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:40

uśmiechnął się, stwierdzając, że jego mama nigdy nie wysyłała mu smsów, a oczywiście potrafiła! pogłaskał ją po głowie, odgarniając wilgotne od prysznica włosy. - nie, zjem płatki. o której?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:46

- o osiemnastej odbiorę ją z lotniska, bo jakoś pod wieczór wylatuje z sydney. to znaczy tam już jest wieczór, ale....nieważne, już całkiem się pogubiłam w tych strefach czasowych - pokręciła oczami, stając na palcach i pocierając nosem o jego policzek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:48

- będziemy jeść w domu? czy zabierzemy ją do jakiejś restauracji? trzeba zarezerwować stolik. i cholera, musimy wtedy wracać do domu - stwierdził. uświadomił sobie to dopiero teraz :<
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:52

- no, to fakt - skinęła powoli głową. hej, wcale nie chciała wracać, w redakcji na pewno czekało na nią dużo posiedzeń, by zatwierdzić cały numer i tak dalej. jakby to w ogóle ją interesowało, gdyby nie to, że ona musiała wszystko podpisać, to wcale by tam nie chodziła - to co, niedługo się zbieramy? nie chcę wracać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitimeNie 15 Cze - 16:55

- ja też nie chcę. pewnie niedługo. i raczej jeszcze dzisiaj, bo jutro nie zdążymy tego wszystkiego załatwić - stwierdził, opierając dłonie na jej biodrach.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.   apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

apartament rodziców summer, a teraz to już jej i nate'a.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» summer do cintii.
» zajebisty apartament summer.
» apartament summer i nate'a.
» Hot Summer

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: