| jules verne (restauracja) | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: jules verne (restauracja) Wto 6 Maj - 17:31 | |
| drugie piętro wieży eiffla. drogo, drogo, ale ten widok.. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Sro 7 Maj - 17:07 | |
| Przyszła tu, bo dawno tu nie była. Zamówiła najlepsze cappuccino jakie było i obserwowała ludzi... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 19:57 | |
| weszli razem, a blaise zaczął rozglądać się za jakimś przyjemnym stolikiem. wypatrzył jeden pod oknem, zrzucił tabliczkę z napisem "rezerwacja" i rozsiadł się wygodnie na krześle. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:00 | |
| Usiadła tuż obok niego. Wzięła sobie kartę dań i zaczęła wybierać.
- Hmm... na co masz ochotę ?? Posłała mu uśmiech. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:04 | |
| - bo ja wiem - wzruszył ramionami - chyba wezmę jakiś befsztyk, mam nadzieję, że krwisty - powiedział, kładąc rękę na jej udzie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:07 | |
| Z nad karty puściła mu oczko i seksownie się popatrzyła, a co.
- Ja zjem chyba ryż z warzywami. To będzie dobre. Szkoda że nie mogę pić wina... Wezmę wodę z cytryną. A po kolacji, może pójdziemy do mnie ? Lubieżnie się uśmiechnęła, o. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:11 | |
| - może i tak - uśmiechnął się bardzo jednoznacznie, po czym zawołał na kelnerkę, ale przyszedł kelner. złożył zamówienie i przeczesał włosy palcami. - a co będziemy robić u ciebie, hm? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:13 | |
| - Hmm... A co byś chciał ? Spojrzała się na niego katem oka... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:16 | |
| - hm, hm. - zastanowił się. - chciałbym sprawdzić, czy kobiece ciało naprawdę się tak radykalnie zmienia w ciąży, no bo wiesz, dawno twojego nie widziałem! - wyznał szczerze. lubimy blaisa, bo zawsze jest napalony xd. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:18 | |
| Przybliżyła się do niego i pocałowała go w usta.
- Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem... Oblizała usta i uśmiechnęła się szeroko... lubimy xdd oj lubimy xdd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:23 | |
| jego usta oblizała czy swoje? pocałował ją, z języczkiem i w ogóle krejzi, bo akurat przygaszono światła i nie widział tak dokładnie jej twarzy xd. żart taki sytuacyjny, no nie. lubię żarty syt. dobrze mi się kojarzą, z bardzo sytuacyjnym chłopakiem mianowicie xd. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:26 | |
| swoje usta oblizała xdd ja też lubię żarty syt. xdd
Kelner przyniósł zamówienie, ona stwierdziła że ten kelner to przystojny jest i przez chwilę wpatrywała się w jego tyłek, a co. Zaczęli jeść.
- Jak myślisz, będzie chłopiec czy dziewczynka ? Powiedziała to pochłaniając jakiegoś brokuła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:29 | |
| - uh, uh - zdenerwował się, to znaczy nie na nią, tylko on był w ogóle nerwowy, a szczególnie w tych tematach. - nie mam pojęcia, wolę, żeby to był chłopczyk chyba, no wiesz, mały piłkarz, no wiesz, wiesz. ale jak będzie dziewczynka to nie ma sprawy, wychowam ją na niezłą laskę i w ogóle, no wiesz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:31 | |
| - Ja wolałabym synka. Chwileczkę, czy Ty właśnie powiedziałeś że będziesz ją albo go wychowywał ? Byśmy musieli razem zamieszkać, czy coś... Zakłopotała się bo nie była pewna czy on tego chce. //idę paa |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 15 Maj - 20:33 | |
| - a co to za pytanie? - zapytał i uniósł wysoko brwi. - myślałem, że to oczywiste, że będziemy mieszkać razem, nie jestem aż takim chamem - oburzył się. paaaa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:25 | |
| Przyszli tutaj z Radwanem z rękę i wybrali jakiś tam stolik. Usiedli wygodnie i czytali menu. |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:27 | |
| - co wybierasz? - spojrzał na nią zza karty dań. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:28 | |
| Zastanowiła się chwilkę. - Ryż z warzywami. I wodę z lodem i z cytrynką. To zdrowe jest. A Ty ? Też spojrzała na niego zza karty dań, ale taak jakoś ładnie. |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:32 | |
| acoto, on nieładnie? dopra, nieważne. - mhm, kurczak z ryżem. i sprite - złożył ładnej kelnerce zamówienie, odkładając kartę dań i gapiąc się na panią kelnerkę, sori. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:34 | |
| Jej to zupełnie nie przeszkadzało, bo przecież nie są ze sobą na stałe xD - Opowiedz mi coś o sobie. Poprosiła go z uśmiechem. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:37 | |
| - ehm, nazywam się radwan jahoda - wstydził się zawsze imienia i nazwiska, ale co tam. uśmiechnął się lekko zakłopotany, a potem zaczął gadać, stukając przy tym w blat stołu paluszkiem w rytm piosenki z radia - studiuję historię, urodziłem się w nowej zelandii. mam mamę, tatę, siostrę i psa. znaczy tam w nowej zelandii. palę za dużo papierosów i lubię naleśniki, koniec. teraz ty opowiedz mi o sobie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:40 | |
| - Ok. Więc, nazywam się Alexia Ford. Pracuję, jak już wiesz w firmie projektującej wnętrza, mhm. Tata, mama, i dwóch braci, słodko prawda ? Uśmiechnęła się szeroko. Palenie o dziwo rzuciłam, pić nie piję. A naleśniki robię świetnie, więc, jak kiedyś będziesz miał ochotę, to zapraszam. Uśmiechnęła się łaadnie. Tyle o mnie. No. W Nowej Zelandii musi być pięknie, prawda ? Podparła podbródek o rękę. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:44 | |
| - jest pięknie, ale zawsze byłem zafascynowany europą - kelnerka przybyła. podziękował jej ładnie uśmiechając się seksy. od razu napił się swojego sprajcika - zaproszenie na naleśniki, przyjmuję. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:47 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:48 | |
| - Musisz mnie kiedyś tam zabrać, nigdy tam nie byłam. Uśmiechnęła się łaadnie. I wypiła swoją wodę. Podała mu wizytówkę z numerem telefonu. - To jak będziesz miał ochotę na naleśniki, napisz. Od razu będziesz mógł wpaść. Spojrzała mu w oczka i się uśmiechnęła. Zaczęła jeść swoje danie. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:50 | |
| - okeeej, możemy się tam kiedyś wybrać - podrapał się po policzku, zaczął jeść i zawuażył hayden - paatrz, hayden! - pomachał do niej, pedalsko w sumie troszeczkę, ale tylko troszeczkę. uśmiechnął się przy tym i zjadł trochę swojego ryżu. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:54 | |
| Hajdę uśmiechnęła się lekko,zamówiła frappe i podeszła do ich stolika. -Czeeeeeeeeeść i smacznego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:55 | |
| - Świetnie. Ucieszyła się. - O rzeczywiście, Hayden. Pomachała też do niej. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:55 | |
| - Dziękuję. Co tam u Ciebie słychać ? Zapytała się. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:57 | |
| - hm, hej hayden - cmoknął ją w policzek, ahihihi. zjadł torchę kurczaka. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 18:58 | |
| Hihi, być zła być zła.
Hayden skrzywiła się bo oczekiwała czegoś lepszego. ;o -Hm.Nie ciekawie.A u was? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:00 | |
| - U nas ? Bardzo dobrze. Wspomniała sobie właśnie co robili z Radwanem w jej domu, o. I się mimowolnie uśmiechnęła. A co u Daisy ? Zjadła swoje danie. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:02 | |
| - czemu nieciekawie? - rzucił się na ryż, bo ten okazał się wyjątkowo smaczny. i kurczak także. uśmiechnął się po tym, jak wepchał resztki do buzi i je przeżuwał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:04 | |
| Alexia spojrzała na Radwana i jakoś tak się uśmiechnęła szeroko, bo zauważyła że mu smakuje. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:08 | |
| | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:10 | |
| -Bo brakuje mi seksu. - odparła siadając obok nich. | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:12 | |
| - hm, ojezu - aż się zachłysnął, a potem zaśmiał. kto wie, może kiedyś uda mu się rozwiązać ten problem... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:13 | |
| - To rzeczywiście nieciekawie. Lekko się skrzywiła. I dopiła swoją wodę. Ona jakoś nie miała problemów takich jak Hayden, i to było dziwne. A gdzie masz swoją Daisy ? Zapytała. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:15 | |
| - dziś impreza hayden, wszystko może się zdarzyć na niej, hm - super składnia wiem. popatrzył na hajdę, więc. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:16 | |
| -W domu.Osikała dywan w salonie to jej powiedziałam,że ma posprzątać i wyszłam. - powiedziała całkiem poważnie. -No ,O Jezu'. Wczoraj miałam seksualny kryzys. - wzruszyła ramionami. -Impreza?Jaka impreza? - zapytała,a w jej oczach pojawił się dziki błysk. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:17 | |
| Ona jakoś dziwnie się spojrzała, ale w końcu to nie jej sprawa, cnie xD Uśmiechnęła się ładnie. - Właśnie, Hayden. Idziesz z nami ? |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:19 | |
| - nawet nie wiem - dopił sprajta i uśmiechnął się - to co idziesz z nami? | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:23 | |
| -Pytasz?Może uda mi się dzisiaj skołować coś...albo raczej,kogoś. - uśmiechnęła się do niego. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:25 | |
| Spojrzała się na Hayden i na Radwana. Wyraźnie do siebie pasowali. - Hayden ? Nie martw się... Na pewno Ci się uda. Uśmiechnęła się szeroko do niej. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:29 | |
| - miejmy nadzieję, że się uda - oparł się wygodnie na swoim krześle i posłał uśmiech raz jednej, raz drugiej. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:30 | |
| -Pomódl się za mnie. - pokazała mu język i wsadziła łyżeczkę z kawą do buzi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:31 | |
| Ona tez się do niego uśmiechnęła. Wiedziała i była wręcz pewna że Hayden na niego leci. Ona też poleciała, no co xD - A tak w ogóle to impreza jest u Hilci. Żeby nie było. Uśmiechnęła się szeroko. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:35 | |
| - pomodlę się hayden - spojrzał na zegarek - neidługo imprezaaa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:38 | |
| Westchnęła tylko. Wzięła jego rękę i popatrzyła na zegarek. - O rzeczywiście. Uśmiechnęła się. Łaadny ten zegarek. Zauważyła. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: jules verne (restauracja) Czw 22 Maj - 19:41 | |
| - mhm, dzięki. od mamy - wyszczerzył zeby. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jules verne (restauracja) | |
| |
|
| |
| jules verne (restauracja) | |
|