Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

samuela, renee i tatusia.

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
AutorWiadomość
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Anne

Female
Liczba postów : 1877
Związany/a z : apollo i jego muzy.
Twarz : miranda kerr
Wiek postaci: : 17
Registration date : 31/05/2008

samuela, renee i tatusia. - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:04

nie była aż tak nieporadna, by nie umieć się uczesać. spojrzała w lustro i przestraszyła się, gdy zobaczyła to, co zobaczyła. zastanowiła się, jak sam mógł spać z taką maszkarą w jednym łóżku i jeszcze się z nią całować, ale wytłumaczyła to sobie jako silne uczucie czy coś w tym stylu i chwyciła za jedną ze szczotek leżących gdzieś na półce, by rozczesać włoski.
- lepiej? - zapytała, uśmiechając się niemrawo do własnego odbicia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:06

- o wiele lepiej - pokiwał powoli głową, przyglądając się jej odbiciu. miał wrażenie, że w lustrze anne wygląda jakoś tak weselej i ładniej, ja też mam zawsze takie wrażenie, jak się przeglądam. - może zrobię ci herbaty, huh? albo kakao. ciepłego mleka. - fuj!
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:09

- herbaty, jesteś dla mnie za dobry - westchnęła, odwracając się w jego stronę, by pocałować go w dolną wargę i pogładzić czule po policzku. wydawało jej się, że jeżeli napije się teraz mleka lub czegokolwiek co jest z mleka, zwymiotuje ponownie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:16

- wiem, anne, ale cóż mogę zrobić! - liczył na to, że go beatyfikują, zostanie papieżem za nic-nie-robienie, albo coś w ten deseń. taka męska matka teresa z niego. uśmiechnąl się dobrotliwie, poprowadził ja do kuchni, gdzie usadził ja przy stole i spytał, jaki smak i rodzaj herbaty bo on ma różne! był jak pjer, pod tym względem.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:20

- marzę o takiej zwykłej i mocnej - powiedziała, układając dłonie na kolanach i spoglądając na swoje nogi, które wiecznie wydawały jej się grube. a potem popatrzyła na tą ulubioną koszulkę sama, którą ślicznie wygniotła przez całą noc, by teraz się w niej prezentować. ale pasowała do stanu jej psychiki, równie wygniecionej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:24

- w porządku, kochana - podrapał się po nosie, ale nie w środku! i nastawił wodę, miał ładny czajnik elektryczny, prawie jak z kosmosu, w którym woda zagotowywała się w 0.000008 seksundy, więc już była gotowa; zalal dwie torebki herbaty w dwóch kubkach i przycupnął obok niej na krzesełku, ale innym niż jej, no wiesz jak, o co chodzi.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:27

nie wiem!!!!!!;x
- dzięki - mruknęła, całując go w ramię herbacianymi, ciepłymi ustami, kiedy upiła już łyka. było jej tak z nim dobrze, że chętnie zostałaby tutaj do końca życia i już nigdy nie wychodziła, tak sobie myślała właśnie, oddalając od siebie nieco myśli o rodzicach. wiedziała, że coprawda ma przecież martina, a martin miał swoją matkę, bo był jej przyrodnim braciszem, więc sama nie zostanie, głównie też z uwagi na samuela.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:42

- nie ma za co. jak będziesz chciała jeszcze, to mów, mam dużo herbaty, wody również mi nie brakuje, to nie pustynia - powiedział i to chyba jego najdłuższa wypowiedź dzisiaj. napił się herbaty, stwierdzając, że nie posłodził, a on niesłodkiej nie pija, wstał więc, w poszukiwaniu cukieru.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:47

- nie ma tutaj wielbłądów - zauważyła, pogłupawo nieco, wodząc za nim wzrokiem. zmrużyła oczy pod wpływem promieni słonecznych, wpadających do środka i zdążyła wypić z pół herbaty, zanim on dosypał sobie cukru. miała ochotę znów się rozpłakać, ale wolała już nie, po tym, jak stwierdziła, że nie ma już czym płakać i z tego wszystkiego się odwodni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitimeSob 21 Cze - 22:54

musi pić dużo herbaty ;_;
- to fakt - przyznał jej rację, rozglądając się dookoła, bo kto wie, kto wie, moze gdzies w kącie chowa się jakiś wielbłąd. ale słyszał, że wielbłądy plują, więc wolał, by ich nie bylo!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: samuela, renee i tatusia.   samuela, renee i tatusia. - Page 6 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

samuela, renee i tatusia.
Powrót do góry 
Strona 6 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: