Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

samerinejta

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

samerinejta - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:36

- zrób coś dobrego, byle szybko - poprosił, wstając z łózka, pognieciony. ruszył za nią chyba, bo lubił patrzeć jej na ręce, hihi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:39

a ona nie lubiła, jak nate patrzał jej na ręce, bo nie umiała gotować przecież wcale. wyjęła warzywa z siatki i położyła je na blacie.
- naprawdę nie wiem co z tego wyjdzie - pokręciła głową, siadając na taboretku. podrapała się po przedramieniu i dodała, żeby nejt podał jej nóż, bo musi pokroić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:41

- nie odetnij sobie paluszków, samer. jeszcze ci się przydadzą - zauwazył, wręczając jej nóż, oczywiście ostrożnie i tak jak trzeba, nie jak moja sio, co podaje mi nóż trzymając za rączkę celując ze mnie xd. - a jak ci nie wyjdzie to trudno, zjemy czupaczupsy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:43

- boli mnie język, od tego czupaczupsa, bo go pewnie pogryzłeś - powiedziała, oskarżycielsko, biorąc nóz. przyjrzała mu się, był czysty, co znaczy, ze mieli dobrą zmywarkę. zaczęła szybko kroić ogórki, uczyła się kiedyś od swojej opiekunki, czyli to było bardzo przydatne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:46

- ja nie wyżywam się swoimi zębami na biednych, bogu ducha winnych lizakach - zauważył, zmęczony marudzeniem samer, ale się już nie odzywał, żeby samer potem mu dała jedzonko, bo on sam nie umie nic a nic zrobić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:50

- ja zawsze się wyżywam, biedne lizaki - powiedziała, wrzucając ogórki, do miski, którą wcześniej wyciągnęła z szafki, na górze. zajęła się teraz pomidorami, zastanawiając się co wyjdzie z jej ekstrasałatki. zwierzyła się nejtowi, że dawno nie oglądała telewizji i mogą dziś spać na podłodze w salonie, jak kiedyś w cannes, choć on pewnie nie pamięta.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:52

pamiętał, bo ja pamiętam praktycznie każdy wypad moich postaci za miast, ;/.
- a jest coś w telewizzjiiiiiiiii? - spytał, bo on nie może jakiegoś ścierwa oglądać. komedia romantyczna, albo jakaś marna obyczajówka lub dramat nie przejdą u niego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:56

dokończyła swoją sałatkę, naprawdę nie wiem co w niej było, bo nie chce mi się myśleć i postawiła na stole, przed natem. usiadła obok niego, na taboreciku i oparła łokcie również na stole, niedaleko miski z sałatką.
- nie wiem, nie miałam gazety z programem od kilku miesięcy. nawet nie wiem czy płaciłam ostatnio za kablówkę, czaasami nie potrafię ogarnąć tych wszystkich opłat, dobrze, że jeszcze nas nie wywalili z mieszkania - podrapała się za uchem. ostatnio nawet udało jej się zgubić portfel, ale nie mówiła nejtowi, bo by na nią krzyczał, przecież kiedyś ktoś już ukradł jej torebkę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 17:58

- powinniśmy zatrudnić jakąś kobietę od płacenia. no wiesz, zeby po prostu nam mówiła ile, a ona resztę załatwia. - westchnął, drapiąc się po brodzie, przyglądając się włosom samer, żeby zaraz spytać, czy ostatnio ścinała, bo wyglądają inaczej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:00

- to zatrudnijmy lepiej mężczyznę, mężczyźni są ponoć mądrzejsi - powiedziała stanowczo, przeczesując włosy palcami. założyła nogę na nogę, kopiąc trochę nejta i zupełnie niechcący. wcale nie chodziło o mądrość mężczyzn, tylko nie chciała żeby owa kobieta romansowała z nejtem :3 - nie, nie ścinałam, mogły jedynie urosnąc.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:01

- sesese, ale kobiety są ładniejsze. możliwe, że po prostu urosły, są ładne - stwierdził i żeby sprawdzić, czy równie miękkie na jakie wyglądają, pogłaskał ją po głowie, kiwając swoją głową. - fajne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:04

- to żeby było fair, zatrudnimy i kobietę i mężczyznę - zaproponowała, dyplomatycznie bardzo. summer nawet ostatnio wyrażała się mądrzej, bo chyba zmądrzała przez te wszystkie spotkania z waznymi ludźmi i tak dalej. położyła dłoń na kolanie nejta, napisałam nejts -,- xd posuwając ją wyżej i wyżej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:07

hej to dobrze, ja ostatnio napisałam 'milkszake' -,- żalżal.
- po co aż dwoje? może lepiej transwestytę? albo hermafrodytę. - nate miał same dobre pomysły, odgarnął jej włosy za ucho i powiedzial, że ładnie wygląda i rozmazał jej się tusz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:10

- kto to ten na ha? - zapytała, zdziwiona, bo chyba nigdy nie słyszała takiego słowa, co potwierdzało to, że ma wielkie luki, jeśli chodzi o naukę. zapytała nejta, czy je sałatkę, po czym dodała - gdzie? - zamrugała powiekami, chodziło o ten tusz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:12

- nieważnie, nieważne samer, daj sałatki, bo umrę z głodu i co wtedy!!!! - uświadomił ją o niebezbieczeństwie takim a nie innym, że wtedy nie będzie miał kto ścielić za nią łóżka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:18

podsunęła mu więc sałatkę i sama poszła do salonu, bo na kanapie czekało prasowanie. szczerze mówiąc wcale jej się tego nie chciało robić, więc złapała ubrania i wrzuciła do szafy, uprzednio rozsuwając lustrzane drzwi prawą nogą. rzuciła się na pustą już kanapę, włączając telewizor. nawet nie zabrali kablówki, wof.
- nejt, leci mecz - zawołała do niego - to chyba ełro dwa tysiące osiem, nigdy w zasadzie nie lubiłam piłki nożnej, bo w ałstralii do średnio popularny sport.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:22

nate też nie lubił piłki nożnej, wolał golf, ewentualnie krykiet. ale zawołał entuzjastycznie 'o!' z kuchni, zaraz już był w salonie, z sałatką i kokakolą lajt z lodówki, co ją znalazł, usiadł prawie na samer, ale jednak nie i powiedział, że mogą obejrzeć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:23

położyła głowę na jego nogach, starając się nie wywalić mu z rąk sałatki.
- kto to gra? czechy i portugalia. wolę chyba portugalię, gdzie są czechy? w ogóle to głupie, dwunastu zajebiście spoconych facetów lata jak debile za piłką - szkoda, że ja tak nie uważam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:25

- czechy są u góry, bardziej na północ. chyba, nie wiem. - nie lubił geografii, nie miał zamiaru przekonywać samer do piłki nożnej, bo w zasadzie się na tym wcale nie znał, tak jak ja, więc tylko powiedział 'patrz, tam jest piłka' i zajął się jedzeniem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:26

- nieeee, nie oglądajmy meczu, bo to nudne - starała się pokręcić głową, ale trochę jej nie wyszło. chciało jej się palić, ale miała rzucać i te sprawy, więc już nie próbowała, tylko przełączyła dalej na żetiks plej. leciał właśnie ben dziesięć Cool
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:29

- nie lubię tego ;/////////////////// - powiedział nejt i się zbuntował bo zabrał jej pilota, wyłączył telewizor i pilota wsadził za poduszkę, mówiąc, że jak mają oglądać takie głupoty, to on woli rozmawiać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:30

- ej, to nie musimy tego oglądać, naprawdę - powiedziała stanowczo, podsuwając się do góry tak, że teraz leżała brzuchem na jego kolanach i to w zasadzie trochę bolało, bo chciała wyjąć pilota z pod poduszki.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:33

złapał ją za prawy pośladek i powiedział, że jej go urwie, jeśli będzie dalej tak grzebała pod poduszką, że to nieładnie!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:36

zrezygnowana, westchnęła, nie robiąc już nic, musiała się słuchać, bo jeszcze nate będzie ją maltretował, czy cos takiego, więc wolała być grzeczna.
- to co będziemy robić?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:39

- zróbmy namiot z koca i krzeseł, albo coś w ten deseń - zaproponował. bo nigdy nie robił takiego namiotu, rodzice mu nie pozwalali, a widział w telewizji w jakimś fajnym programie, pewnie mama i ja czycoś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:41

roześmiała się, wbijając brodę w kanapę. chciała zmierzwić nate'owi włosy, ale nie chciało jej się podnosić.
- nie chce mi się wstaaawać - powiedziała mu, machając nóżkami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:44

- leniu śmierdzący! - oburzył się, nawet on nie był taki leniwy. klepnął ją w plecki, żeby zaraz wsunąć jej łapkę pod koszulkę, mówiąc coś o tym, że policzy jej kręgi, chociaż już kilka razy w swoim niedługim życiu zdążył to zrobić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:45

- policz i mi powiedz, to sobie zapiszę w dowodzie. okej, nie w dowodzie, bo nie wiem gdzie jest. prawo jazdy też gdzieś zostawiłam - pokręciła głową, ale przy mówieniu nie obśliniła kanapy, czy coś takiego. było jej zupełnie fajnie, kiedy dotykał jej plecky, więc nawet zamknęła z tej okazji oczy,.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:48

- ty głuptaku, wszystko pogubiłaś? - wstchnął ciężko, powinien był to przewidzieć, samer teraz już nie może żyć normalnie, musi iść do psychologa, żeby ją zahipnotyzował, żeby nie gubiła już rzeczy, bo to niefajne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:50

- może zostawiłam w tej szufladzie w biurku, w redakcji, ale nie jestem pewna - przewróciła się na plecy, by usiąść teraz bokiem na nejtowych kolanach. oparła policzek na jego ramieniu - pojedźmyyyy kiedyś do cannes znów, nate, wtedy było fajnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:52

- dobra, kiedy? możemy w jakiś łikend, kiedy tylko będziesz chciała - ziewnął do jej włosów, które odgarnął z jej szyi do tyłu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:55

- serio? - klasnęła w dłonie, nie jedną dłonią jak cecilie xd przemyślała to chwilę - w ten weekend, w sobotę, mam tenisa, a potem spotkanie z redaktorem francuskiego vogue'a - zazdrość jej cintia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - więc może następny?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:57

nie ma francuskiego, jest vogue paris ;//// xd. i nie czyytam go ;//. - następny? następny chyba może być - stwierdził, kartkując w myślach swój kalendarz, nie miał planów, chociaż może na zlość dla samer zapisze się na jakiś balet czy coś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 18:59

balet xd
- to świetnie. muszę poszukać kluczy do tego mieszkania w cannes, gdzieś je położyłam, miałam pamiętać gdzie, ale już zapomniałam - było jej całkiem niewygodnie, więc teraz usiadła na jego kolanach okrakiem i dmuchnęła mu w twarz, świeżym oddechem łynterfresz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:18

- kupię ci kalendarz na urodziny, okej? - zaproponował i ugryzł ją w nos, mówiąc jej coś o tym, że ma za duzy, a jak chce mniejszy to on może zjeść część! nowatorska operacja plastyczna.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:20

- to zjedz, ale najpierw zjemy winogrona - powiedziała stanowczo, bo jej się przypomniało, że kupiła. wstała nawet i poszła do kuchni, przewracając w przedpokoju stojak na parasole i wróciła na swoje miejsce, na jego kolanach z miską winogron, świeżo umytych i tak dalej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:24

ciemnych czy jasnych?
- lubię winogronka! - stwierdził. - ale twoje włosy przeszkadzają mi w jedzeniu, zrób coś z nimi - bo wpadały mu do buźki! :< a dmuchanie nic nie dawało.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:27

- ojezu, mogę się ogolić na łyso - powiedziała, ale na pewno nigdy by się nie ogoliła na łyso, bo summer to nie brytnej. związała włosy gumką, chyba już miała nawet związane, xd ale powiedzmy, że w międzyczasie zdążyła rozwiązać, więc teraz znów to zrobiła. wzięła jedno jasne winogronko i powiedziała do nejta 'aaaaaaaaaaaaaaaam'.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:28

- aaaaaaaam - lubił papugować, xd, samerkę, rozwarł szczęki i miał nadzieję, że samer da mu winogronko, bo on lubił jasne, a to były te najlepsze, malutkie, najsłodsze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:30

dała mu więc do buziulki winogronko, mając nadzieję, że nate nie odgryzie jej palca, razem z paznokciem, żałowałaby bardziej paznokci niż palców, prawdę mówiąc. zaraz jednak, pocałowała nejta i językiem zabrała mu winogrono, sese.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:32

a nate za karę odgryzł jej język, HAA HA. okej, wcale nie, ale ugryzł ją w dolną wargę, żeby zaraz powiedzieć 'to nie feeeeer samer, ja tak się nie bawięęęę' i obraził się też.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:33

jezu, xd jak dziecko i summer pomyslała to samo. zjadła sobie winogronko i na siłe wcisneła nejtowi drugie, żeby tym razem mógł je zjeść, sama wzięła następne, coby nie musiała mu zabierać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:35

zakrztusił się i umarł.............

..... ..

.. ..

// // /. .. .
.. .

[*]

...

okej nie xd. sandra kiedyś tak zrobiła z olkiem, ale miałam stresa!!!!!!!! xd
powiedział, że jedno winogronko nie załatwi całej sprawy, ale zaraz wybuchnął śmiechem i ugryzł ją w szyję, smyrając nosem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:36

- to co mam zrobić? - zapytała summer, zaciągając się zapachem jego włosów. dmuchnęła w nie nawet, winogronowo zupełnie, bo miała jeszcze kawałek w ustach, teraz go do konca przeżuła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:38

- nie wiem. w zasadzie to niech będzie, odpuszczam ci wszystkie twoje winy. chodźmy zapalić.. a nie, ty przecież nie palisz! *szyderczy śmiech*.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:40

- ej, ale mogę palić - powiedziała szybko, naprawdę miała ochote na papierosa i wstała. idę zaraz gdzieś tak na czterdzieści minut, będziesz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:42

no raczeeeeeej
- no to chodź, huh - zwalił ją ze swoich kolan i sam wstał, biorąc jeszcze małą kiść winogron, kierując się do szafeczki pod ścianą, gdzie miał schowane przed samer papierosy! na kluczyk.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:44

okej, to dokonczymy za czterdzieści minut, obu hihi, buzi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 19:46

buzibuzi
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitimeSro 11 Cze - 20:55

no to w celu zapalenia, poszli na balkon, bo potem będą mieli nieładny zapach w mieszkaniu i brzydkie ściany. summer powiedziała nate'owi, że nie będzie palić, bo przecież miała rzucać i tak dalej, poza tym jak to powiedział dłajt kobiecie nie przystoi. więc oparła łokcie na barierce i zamknęła oczy, żeby nie patrzeć, jak nejt pali xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: samerinejta   samerinejta - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

samerinejta
Powrót do góry 
Strona 3 z 6Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: