| the eiffel tower merry-go-round | |
|
+15mariette carmen anna Georgina zooey Argomeda Vince Vanessa toulouse butterfly damon Natalie. Roberto david chantelle adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:18 | |
| - trudno i tak nie unikniemy tajemniczych spojrzeń przechodniów, może umieszczą nasze zdjęcia, prawie jak sława, albo nie sława - uśmiechnęła się swobodnie siedząc i odgarniając włosy. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:27 | |
| -mam wrazenie że w paryżu sławny jest każdy kto ma kase, jest młody piękny i wogóle towazyski-zastanowiłą się | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:30 | |
| - nie trudno to zaobserwować, no ale cóż taka jest zakręcona specyfika tego miasta - zastanowiła się - hm? karuzela to nie był zły pomysł. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:32 | |
| -taak-była w dobrym nastroju- powiem nawet że swietny-wzieła torchę waty- maja tu luna park? | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:36 | |
| - nie słyszałam nic o lunaparku, a szkoda - westchnęła . | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:39 | |
| -no... chętnie bym odwiedziła, nie byłam tam już tak dawno. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:41 | |
| - ja też - rozmarzyła się może nie do końca o lunaparku - to monotonne kręcenie spowoduje u mnie migrenę - pisnęła żałośnie. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:45 | |
| -chceż już zejsć-zapytała trochę zawidiona, ale czego się nie robi dla kumpeli xP | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:46 | |
| - ja już lecę, kręci mi się w głowie jak cholera - odezwała się do g. - spotykam się z charlim przy okazji na chwilę, więc zobaczymy się później. - pozostanę w kontakcie smsowym - zeszła z karuzeli i na chwilę stanęła przecierając oczy. - dobra, ze mną w porządku, trzymaj się i do zobaczenia, pewnie dzisiaj.-posłała jej uśmiech, nie będzie przecież gonić karuzeli, gonić? karuzela ta jest szybka, powiedzmy, odwróciła się i poszła w swoją stronę. - jeszcze się dzisiaj pokręcimy, obiecuje - krzyknęła. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:48 | |
| -pa-pomachałą je a włąściwie jej plecom i sama zeszła z karuzeli ruszyła w stronę... sie zobacyz | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:19 | |
| usiadła na jednej z ławek koło karuzeli. miejmy nadzieje, że nie wezmą jej za pedofila lub porywacza który przychodzi gdzie jest najwięcej dzieci i je porywa. albo sama nie może mieć to zwariowała. ludzie mają różne pomysły. poprawiła kurtkę i rozejrzała się na około. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:26 | |
| szła powoli z słuchawkami na uszach i książkom w ręku o mało co nie weszła na jakiegoś biednego zapracowanego ogrodnika, po czym zobaczyła carmen wabiącą pedofilii xP i pomachała jej. - co tak sama siedzisz? - zapytała roześmiana ściągając słuchawki. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:32 | |
| - łapie dzieci wzrokiem - zaśmiała się i przykuła uwagę jakiejś młodej mamy która zabrała dziecka które płakało. pewnie ktoś zabrał mu watę, ptak odleciał a chciał go złapać lub coś podobnego - ale nikt o tym nie wie! - szepnęła i uśmiechnęła się. poklepała na puste miejsce obok siebie, znakiem żeby usiadła na ławceeee. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:34 | |
| nie zrozumiała o co chodzi carmen i usiadła na ławce na przeciw. - co tam u Ciebie, kiedy się wprowadzasz, za kilkanaście minut muszę iść, treść prawie jak przekazana telegramem- uśmiechnęła się. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:39 | |
| - kochana zooey! świeci słońce, jest dobrze. w ciągu najbliższych dni przed moim tygodniowym wyjazdem do rodziny wprowadzę się do twojego mieszkania. czemu musisz iść? i dlaczego? patrz, ty telegramem ja listem - zaśmiała się ściskając trobę na kolanach bo przeszedł obok nich dziwnie wyglądający facet. pewnie pedofil! zaraz padną jego ofiarą. żartuje. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:45 | |
| - a bo mam taki kaprys, muszę podrzucić sąsiada do lekarza, odebrał przesyłkę z poczty wiesz zestaw małego terrorysty i te sprawy i wysłać kartkę urodzinową kuzynowi - relacjonowała żywo gestykulując - upchnęła książkę do torby i wyciągnęła kawę Frappe w butelce xP. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:50 | |
| - może zrzucicie razem bombę na kraj trzeciego świata lub coś takiego? - uśmiechnęła się i wyciągnęła z troby papierosa, ale jej wypadł. trudno, miała nie palić! to za karę - jak będzie jaki zamach terrorystyczny to wiem kto to zrobił! - kopnęła papierosa dalej, żeby już więcej nie pokazał jej się na oczy. albo będzie go biła tak jak na reklamie nikłitin kilka lat temu. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 16:56 | |
| przekręciła oczami, lub też przewróciła spoglądając na papierosa, spojrzała podejrzliwie na c. - miałaś nie palić - kara musi być - no, a kto jak nie ja to zrobi. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:02 | |
| - nooo, dooobra, dooobra juz nie palę - uśmiechnęła się ładnie, prawie jak te aniołki i wrzuciła paczkę papierosów do kosza - ale od tamtej pory jak powiedziałam, ze nie będę to nie paliłam! - pochwaliła się i spojrzała na jakiegoś bachora który darł się niedaleko - bachory... - przewróciła oczami. pewnie sama się tak darła jak była mała, ale teraz ją ta drażniło. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:05 | |
| - jasne - uśmiechnęła się kącikowo, po czym kupiła sobie cytrynową watę - boje się, że mój kot Cię nie polubi - powiedziała smutno opierając łokcie o oparcie ławki. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:09 | |
| - uhuu, czemu? - zmartwiła się trochę, bo wiadomo jakie koty mają pomysły. wolała nie myśleć - aż tak ze mną źle czy jak? - podrapała się zakłopotaniem po głowie i kupiła niebieską wate! miała nadzieje, że się cała zaraz nie polepi. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:11 | |
| - bo on ogólnie nie lubi nikogo, są małe wyjątki ja, mój sąsiad, który, gdy jeszcze to zwierze było nastawione pozytywnie do świata był pasiony przez niego sardynkami - mówiła zrywając kawałek waty - ale jeżeli nie to po prostu, będzie Cię systematycznie drapał - wybuchła śmiechem spoglądając na c.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Pią 25 Lip - 17:28, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:25 | |
| - nabieram coraz wiecej podejrzeń co do twoich zwierząt - spojrzała na zooey, a potem na swoją watę i oderwała z niej kawałek - nawet jak będę mu dawać tabliczkę czekolady dziennie? - zaśmiała się i machała watą na prawo i lewo. nie wypadła jej! - mam nadzieje, że z psem nie będzie tyle problemów. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:29 | |
| - zwierzętom nie daje się czekolady - wystawiła jej język. - oczywiście żartuje ,faktycznie nie przepada, za wieloma osobami, ale nie jest agresywny, na szczęście - spojrzała na zegarek - muszę lecieć, jak coś to może jutro, albo jeszcze dziś się spotkamy - objęła c. i wcisnęła jej swoją watę idąc do domu. | |
|
| |
carmen anna pijak
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 25 Lip - 17:33 | |
| pożegnała się z zooey i została ze sporą ilością waty cukrowej. no nic, z racji tej, że była raczej łakomczuchem z dobrą przemianą materii i nie musiała sie głodzić, żeby mieć idealną figurę zjadła dwie. posiedziała jeszcze chwilę i zebrała się wyrzucając po drodze patyczki od waty do kosza. | |
|
| |
mariette słoneczko.
Liczba postów : 893 Skąd : waszington Związany/a z : ! Twarz : Vanessa Hessler Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 13:50 | |
| siedziała na tej właśnie ławce, która jest przedstawiona na zdjęciu. tradycyjnie, paliła papierosa, jako, że była uzależniona od palenia i nawet otwarcie się przyznawała do tego. na sobie miała jakiś fajny, bordowy sweter plus rybaczki trzy czwarte, a do tego kozaki, wszyscy wiedzą o co cho. wystawiła twarz do słońca, ciesząc się, że w ogóle świeci i że jest ciepło. | |
|
| |
charlie. 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 135 Skąd : anglja Twarz : louis garrel Wiek postaci: : 20 Registration date : 11/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:16 | |
| szedł powiedzmy od wschodu z papierosem między wargami, bo nawet w wizytówce napisałam że to nałogowiec. zaciągał się z lubością i trzymał dym w płucach niewyobrażalnie długo. uśmiechnął się do mariette, bo chyba jej nie znał ale była ładna i pomyślał, że chętnie to zmieni. to, że się nie znają prawda. wiecie rozumiecie. ale się nie zatrzymał! | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:20 | |
| szła powoli z spuszczoną głową wpatrywała sie chwilę w swoje buty, po czym uniosła ja i usiadła na jakiejś ławce z słuchawkami na uszach popijała jakąś cierpką kawę, kupioną w stoisku z hamburgerami, ilość kawy była znikoma, ale po drodze nie znalazła żadnej przyzwoitej kawiarni. | |
|
| |
Eliza 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.
Liczba postów : 287 Age : 34 Skąd : Paris Związany/a z : byciem samą Twarz : Avril Lavigne Wiek postaci: : 18 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:26 | |
| Szła sobie z rozpiętym płaszczem, którego pasek dyndał na wietrze i rysowała w notesie. Zatrzymała się gdzieś koło ławki i podniosła głowę. Zauważyła zooey. "To wygląda jakbym ją śledziła" - pomyśłała. - Znowu się widzimy! Co za zbieg okoliczności! - zawołała do zooey | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:30 | |
| wystawiła twarz do słońca, zaczynam się bać, podrapał się po głowie zdezorientowana, zmrużyła oczy i uśmiechnęła się nikle. - faktycznie zbieg okoliczności - przewróciła oczami odgarniając włosy, zastanawiał się, czy Eliza znowu przypomni sobie o makaronie na gazie, czy może kocie w piekarniku - jak tam makaron, mam nadzieje, że sie nie przypalił, ewentualnie rozgotował | |
|
| |
Liczba postów : 287 Age : 34 Skąd : Paris Związany/a z : byciem samą Twarz : Avril Lavigne Wiek postaci: : 18 Registration date : 07/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:35 | |
| - Nie mógł! Gdyby sie przypalił, musiałabym gotować nowy obiad. A tak wogóle to co u Ciebie? Nie zdążyłam Cię zapytać tamtym razem - przybrała na twarz miły uśmiech, kontrastujący z czarnym makijażem oczu. Wcisnęła notes i ołówek do kieszeni płaszcza | |
|
| |
mariette słoneczko.
Liczba postów : 893 Skąd : waszington Związany/a z : ! Twarz : Vanessa Hessler Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 2 Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:38 | |
| okej, a marjeta nadal tam siedziała, mimo pozorów i mimo wszystko, także oduśmiechnęła się jednokącikowo do c. po czym wydmuchała dym nikotynowy z ust, ale nie wyszło to za fajnie, bo wiatr zawiał nie w tą stronę co trzeba i cały ten dym poleciał na jej twarz, także zakaszlała teraz gardłowo. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:38 | |
| - dobrze - odpowiedziała krótko, raczej nie miała ochoty na nowe wywody na temat jej nienormalnej ziemskiej egzystencji, przybliżyła kubek do ust, po czym pośpiesznie wylała jego zawartość do pobliskiego śmietnika - kawa z butki z fast-foodem - wytłumaczyła - a u ciebie? właściwie dawno Cię nie widziałam, nie licząc spotkania na basenie.
/ zaraz lecę, jadę do centrum. | |
|
| |
Liczba postów : 135 Skąd : anglja Twarz : louis garrel Wiek postaci: : 20 Registration date : 11/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:41 | |
| wyszczerzył się i usiadł obok niej wyciągając przed siebie nogi. powiem w tajemnicy, że miał na sobie zsuwające się z tyłka dizelki plus zielone bokserki i trampki konwersa. strzepnął popiół i przyjrzał się dokładniej twarzy marjet. -nie uduś się, bo wsadzą mnie za morderstwo, hyy. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:44 | |
| - Och, ja robię, to co mi przyjdzie do głowy, najczęściej maluje i robię zdjęcia. No i wydaję książkę, czy raczej album o Paryżu. Z moimi obrazkami i zdjęciami. I zastanawiam się czy nie zacząć handlu moimi obrazami. Malowałaś kiedyś ściany? - zapytała "ni z gruchy ni z pietruchy" /OK | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:48 | |
| odkaszlnęła jeszcze raz, ale tym razem jedynie dlatego, że zakrztusiła się swoją śliną. zaraz jednak uśmiechnęła się dzielnie, rzuciła papierosa na ziemię po czym zgasiła go podeszwą buta. - nie, w tym przypadku to byłaby wina papierosa, chyba za dużo palę - stwierdziła, słysząc we własnych myślał jakiś głos wołający o kolejnego papierosa. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:50 | |
| - kiedyś tak, a raczej stworzyłam przestrzenne arcydzieło - mrugnęła do niej i spojrzała na zegarek - ja już muszę lecieć, odezwij sie - uśmiechnęła się i znikła. /narazie. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:52 | |
| Pomachała jej na pożegnanie /na zrazie | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:54 | |
| Po chwili ruszyła dalej, z nosem w notesie | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:55 | |
| -skąd ja to znam - uśmiechnął się i z zadowoleniem zaciągnął swoim camelem. zaczął bawić się wymiętym kołnierzykiem białej koszuli, którą miał na sobie. nie przestawał gapić się na bujne piersi mariette. w końcu był tylko facetem. może i artystą, ale facetem. pewnych rzeczy nie da się ukryć, albo zlikwidować. | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 15:59 | |
| powiedzmy szczerze, że nie lubiła, kiedy faceci tak gapili się na jej cycki, jakby nie mogli skupić wzroku na czymś innym. cieszyła się, że przynajmniej nie ma dużego dekoltu, ale i tak postanowiła skrzyżować ręce na piersiach. - pewnie z latynowskich seriali - powiedziała, chociaż nie wyglądał jej na takiego, co by oglądał seriale latynowskie. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 16:04 | |
| -miałem na myśli papierosy - sprostował, drapiąc się po włosach na karku. tych z głowy, nie miał mechatego karku. żeby nie myło niedomówień. to znaczy miał, na pewno, ale nie jakoś specjalnie. zgasił papierosa o oparcie ławki i rzucił peta za siebie - więc masz jakieś imię, czy będziemy zwracać się do siebie bezimiennie. charlie - dodał wyciągając rękę w jej stronę. nie miał paznokci jak frodo! xd | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 16:08 | |
| a czemu nie! ona akurat miała tipsy, ale wcale nie jakieś szponiaste, raczej takie o, jak z reguły fajne są, z jakimś delikatnym kwiatkiem na boku czy coś. podała mu więc rękę i spodobało jej się to, że miał takie szorstkie dłonie i takie duże i w ogóle. - mariette - przedstawiła się. - jesteś stąd? - zapytała, standardowy zestaw pytań nr 2. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 16:41 | |
| -nie, nie wiem skąd jestem - odpowiedział, patrząc na nią z obłędem w oczach. po chwili, widząc wyraz jej twarzy, roześmiał się i rzucił że jest typowym angolem oraz, że to świetnie iż w końcu w jego francuskim nie słychać cholernego akcentu, o. | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 16:44 | |
| - nie byłabym tego taka pewna, spytałam głównie przez ten akcent - powiedziała, może trochę kąśliwie, ale wcale nie zamierzała go urazić ani nic, w gruncie rzeczy przez ostatnie pięć minut zdążyła go polubić. wygładziła materiał swoich miłych spodni, bo dziwnie marszczyły jej się na udach, po czym odwróciła twarz w stronę słońca, licząc na to, że jeszcze uda jej się opalić, była taka blada...! | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 16:50 | |
| -nie byłaś nigdzie na wakacjach? - zapytał, lustrując wzrokiem jej kark, który również nie był jakoś szalenie opalony - jesteś strasznie blada - wyjaśnił w razie gdyby nie zrozumiała o co mu chodzi. uśmiechnął się tak jak to charlie hunnam potrafi. swoją drogą miękną mi wtedy kolana i strzepnął liść z jej ramienia. wyimaginowany, może prawdziwy. sama mi powiedz. | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 18:46 | |
| nie wiem, ale lubię słowo imagination, tak sobie myślę. na widok jego uśmiechu, ach, zadrżał jej kącik ust, ale na tyle nieznacznie, że myślę, że pewnie tego nie zauważył. - dali mi dziewięć na dziesięć punktów za bladość - poinformowała go. zastanawiała ją tylko kwestia, czy to dobrze czy źle, że jest blada. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 18:50 | |
| -przynajmniej jesteś oryginalna - pokiwał głową - jedyna dziewczyna w paryżu o alabastrowej skórze. według mnie to dobrze - w końcu był artystą, lubował się w tego typu aspektach. | |
|
| |
mariette słoneczko.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 18:58 | |
| alabastowa skóra xdxdxduśmiechnęła się teraz do niego, bo zrobiło jej się zupełnie miło w związku z tym komplementem, odgarnęła nawet blond włoski za uszko, bo zalegały jej na ustach, przyklejając się do błyszczyku. - huh, wolałabym mieć ciemną karnację, czarne włosy i ciemne oczy - bo dajmy na to, że oczy marjety były jasnoniebieskie, żeby było love. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pon 28 Lip - 19:00 | |
| -nawet tak nie mów - położył jej palec na ustach i przykleił się do błyszczyka, ale nic na ten temat nie powiedział. uśmiechnął się tylko poetycko, o ile można się w ten sposób uśmiechać i powiedział jej, że gdyby miała ciemną karnację i włosy nie byłaby sobą, a co za tym idzie nie byłaby tak piękna jak teraz. pan boski, hihi. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round | |
| |
|
| |
| the eiffel tower merry-go-round | |
|