| the eiffel tower merry-go-round | |
|
+15mariette carmen anna Georgina zooey Argomeda Vince Vanessa toulouse butterfly damon Natalie. Roberto david chantelle adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 0:34 | |
| Zastanawiając się, co zje jutro na śniadanie, podreptała powoli do domu, zostawiajac pusty kubek na ławce. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : L.A Związany/a z : narazie z nikim Registration date : 20/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 19:41 | |
| Siedziała sobie na ławce, obok karuzeli i myslała nad tym czy kiedy kolwiek będzie miała chłopaka. Czy jeszcze zdąrzy się zakochać. Myśłała i nie umiała odpowiedziec sobie na te pytania. | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 19:46 | |
| przyszedł tutaj ze swoim psem na spacer. uwielbiał tą karuzelę, bo przypominała mu dzieciństwo. spacerował sobie z psem wokół tej karuzeli. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : L.A Związany/a z : narazie z nikim Registration date : 20/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 19:51 | |
| Popatrzyła w kierunku przystojnego chłopaka, ale wstydziła sie do niego zagadać. "W końcu taki super facet pewnie ma juz dziewczynę."- pomyśłała, | |
|
| |
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 19:53 | |
| zauważył że ktoś na niego patrzy. popatrzył się przez ramię i zobaczył piękną dziewczynę. uśmiechnął się do niej szeroko. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 19:55 | |
| Ona tez sie uśmiechnęła bo nie miała innego wyjścia i spuściła wzrok w dół.
Ostatnio zmieniony przez Vanessa dnia Czw 3 Lip - 20:00, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:00 | |
| przygryzł dolną wargę i wziął psa na smycz. postanowił że podejdzie do niej. usiadł na tej ławce, uśmiechając się do słońca. - czeeść. powiedział głaskając psa. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:01 | |
| - Hej...-odparła nieśmiało, ukradkiem patrząc sie na niego. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:03 | |
| - co słychać ? zapytał się ot tak. bo chciał z kimś tylko pogadać. a że to akurat była ona, to tym lepiej. bo mu się podobała. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:04 | |
| - Nic ciekawego...a u ciebie?- spyta ła. Podniosła głowę do góry i usmiechnęła sie. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:07 | |
| - bardzo dobrze. ja i mój pies miewamy się bardzo dobrze. a szczególnie ja. bredził coś, ale wybaczmy mu to. on się zawsze tak zachowywał. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:10 | |
| Popatrzyła na niego przez dłuższą chwilke, apóxniej sie ocknęła i uśmiechnęła się. - jestes z Paryża?- spytała... | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:12 | |
| - taak. z paryża. ty też ? zapytał się, kompetnie nie wiedząc jak ta dziewczyna ma na imię. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:13 | |
| - Niestety nie. Jestem ze Stanów a konkretnie z Los Angeles...- rzekła. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:14 | |
| - a, bywalem tam niegdyś. los angeles, miasto przepiękne. właściwie, jestem damon. przedstawił się pierwszy, bo to w koncu on do niej podszedł. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:17 | |
| -Vanessa...-powiedziała podając rękę. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:19 | |
| ujął jej rękę. była jakaś taka delikatna. - miło mi. uśmiechnął się. - a to jest max, mój pies. wskazał ręką swojego owczarka niemieckiego. - lubisz psy ? zapytał, bo może się ich booi. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:21 | |
| - Kocham zwierzeta tak samo jak muzyke i taniec...- powiedziałagłaszcząc jego psa. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:23 | |
| - to fajnie. lubię kreatywnych ludzi. sam nie mam talentu za grosz, ale otaczali mnie kreatywni ludzie. a zajmujes się jakoś głębiej swoimi pasjami ? zapytał się patrząc na karuzelę. | |
|
| |
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:26 | |
| wręczył jej swoją wizytówkę z numerem telefonu i poszedł. | |
|
| |
Vanessa ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Czw 3 Lip - 20:29 | |
| - Jestem piosenkarką, a chce zostac jeszcze aktorką...kocham robic to co robie...- usmiechnęła sie do niego i poszła. | |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:18 | |
| Siedział sobie na ławce. Wpatrywał sie w krecąca karuzele. Myslał sobie, że wszystko było by inne gdyby miał dziewczyne no., | |
|
| |
Argomeda oh haii
Liczba postów : 82 Age : 34 Skąd : Londyn Związany/a z : Vince,córcia Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:22 | |
| Dziewczyna szla sobie z Suri na rękach jednak zmęczona usiadła na ławce koło jakiegoś chłopaka | |
|
| |
Vince ko-rek.
Liczba postów : 106 Age : 34 Skąd : L. A. Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :** Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:23 | |
| Popatrzył na nią. Była śliczna... Postanowił do niej zagadać. - Ceść jestem Vince...a ty?-spytał cały czas patrząc na nią. | |
|
| |
Argomeda oh haii
Liczba postów : 82 Age : 34 Skąd : Londyn Związany/a z : Vince,córcia Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:24 | |
| Uśmiechneła się do chłopaka -Argomeda...Argo-przedstawiła się uśmiechajac delikatnie | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:26 | |
| - Miło mi poznać taką śliczną niewiaste...-powiedział patrząc dalej na nia. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:28 | |
| Zaśmiała się lekko speszona -To chyba komplement... | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:29 | |
| - No jasne...co taka sliczna dziewczyna robi tutaj sam,a? | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:30 | |
| -nie jestem sama-powiedziała zwracając jego uwagę na Suri | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:31 | |
| - Kto to?- spytał usmiechajac sie. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:32 | |
| Dziewczyna speszyła się lekko nie wiedziała co powiedzieć bo była pewnie że ten chłopak e...no odwróci się od niej jak większość ludzi -moja córka...-powiedziała patrzac na nia | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:37 | |
| - Śliczna...-rzekł usmiechajac sie na dal. jemu nie przeszkadzało to, że miała córkę. Lubił dzieci, ale nie w takim wieku. No ale każdemu sie zdarza popełnić jakies błędy w zyciu. On tez popełnił kilka drobnych bęłądów. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:40 | |
| Dziewczyna uśmiechenła się lekko do chłopaka -a Ty...czekasz na kogoś? może przeszkadzam-powiedziała patrząc na niego uważnie | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:44 | |
| - Nie . Właściwie to sam tu jestem...szukam dziewczyny...-rzekł usmiechajac się do niej. - Nie umiem sobie nikogo znaleść...- dodał smutnie.. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:46 | |
| Dziewczyna zaśmiała się -ja też znajduje tych nie odpowiednich-powiedziała wzruszając ramionami i przygladając się mu uważnie.Suri siedziala grzcznie na ławce dopuki w wyniku nagłego impulsu nie postanowiła usiadziś sie na kolanach Vince'a | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:50 | |
| - Śliczna córeczka. Podobna do mamusi....Wiesz co będę sie musiał powoli zbierać. Super się z Tobą gadałao...powiedział i dał jej całusa w polika. no bo mu sie podobała. | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:54 | |
| - mam kilka spraw do załatwienia...wiesz co jak chcesz to wpadnij do mnie później...będę w domu o 18:00....-powiedział i zapisał jej adres na karteczce. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:55 | |
| | |
|
| |
Vince ko-rek.
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:56 | |
| On dał jej buzioaka w drugiego polika i poszedł. | |
|
| |
Argomeda oh haii
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Pią 4 Lip - 15:58 | |
| Dziewczyna usmiechnela się lekko po czym wzieła suri za rękę i poszła z nią pospacerować | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:41 | |
| stanęła z g przed karuzelą. -wuala, o to spełnienie naszych wewnętrznych dziecięcych marzeń - uśmiechnęła się - wata cukrowa! - uniosła brwi. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:44 | |
| -o taak-podeszł i kupiłą wieelką wate- a co z karuzelą? | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:45 | |
| podeszłą i kupiła różową watę cukrową, całkowicie się w niej obklejając. - hm? wchodzimy, ja wchodzę na białego rumaka, ewentualnie... nie... słonik - uśmiechnęła się - a ty? w pobliżu nikogo nie ma | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
Liczba postów : 680 Age : 35 Skąd : New York Hobby : moda. Nastroj : poniekąd dobry Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów. Twarz : Michelle Trachtenberg Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:53 | |
| -czy ja wiem... zastanawiam się miedzy tygryskiem a różową żyrafą-usmeichenłą się i podbiegła do karuzeli | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:56 | |
| wsiadła rozbawiona na słonika, bokiem, może nie tak jak małe dzieci i powoli kręcąc się jadła watę, rozmawiając z g. - przynajmniej jakaś rozrywka wyższego pokroju - mrugnęła porozumiewawczo | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 19:59 | |
| roześmiała się siedząc na różowej żyrafie będącej przez słonikiem- ja bym powiedziała ze to powżna i dorozła zabawa- oderwała trochę waty-pewnie zaniedługo przeczytamy że jesteśmy zbokami z pociagiem do dziei- usmiechneła się | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:02 | |
| - pedofile z skrzywieniem psychicznym, które odbywały stosunek z istotami z karuzeli - powiedziała z ironią nerwowo patrząc na wyświetlacz telefonu. - już mam przed oczami artykuł | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:06 | |
| -taak-powiedziałą zrzędliwym tonem ale jakoś bardz sie eni przejeła tymi plotkami- hej czemu twoja wata jest rózowa a moja niebieska? | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:11 | |
| - bo moją umoczyli w truskawkowym soku, a twoją w jagodowym, moment jagody są fioletowe, przyznam się z rozterką serca nie wiem - uśmiechnęła się do g. - ej , a co jak zakręci nam się w głowie - zapytała udając przerażenie. | |
|
| |
Georgina buziaczek;3
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round Nie 20 Lip - 20:15 | |
| -będziemy wygladć jak pijane-uśmeichneła się- gorzej jak któaś zwymiotuje. ale w sumie nic nam już nie zaszkodzi xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: the eiffel tower merry-go-round | |
| |
|
| |
| the eiffel tower merry-go-round | |
|