Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

café de flore (kawiarnia)

Go down 
+15
Marc
dominique
donald
chanel
shannon
Anne
antoinette
Hayden
radwan
Philip
Viki
Liya
louane
kristin
adm
19 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

café de flore (kawiarnia) Empty
PisanieTemat: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimePon 5 Maj - 20:00

café de flore (kawiarnia) 92647637sp2
Dawniej ulubione miejsce spotkań Jeana-Pauka Sartre'a, Simone de Beauvoir i innych francuskich intelektualistów, zachowała wystrój w stylu art deco. Pyszne cappucino.
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
kristin
ko-rek.
kristin

Female
Liczba postów : 93
Nastroj : spoczko.

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 11:56

wpadła tutaj na poranne,zachwalane przez wszystkich kapuczinko. usiadła przy stoliku ale w środku bo na zewnatrz jeszcze zimno. ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:01

to kristin kreuk?
on przyszedł na kawę, bo kapuczino nie lubił, no dobra lubił, ale tylko te u mamy ;x właśnie skończyły mu się wykłady, muszę zobaczyć co on studiuje, na pewno coś krejzolskiego, czyli prawo jak większość moich postaciongów, albo i nie. zobaczył kristin i prawie wylał kawę swoją, dobrze, że miał spodek.
- można? - zapytał wskazując głową na wolne krzesło obok niej.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:10

si si.
ten krawacik nadaje mu takiego intelektualnego looku,wogle łał. dlatego kristin go szypko przeleciała wzrokiem chociaż była zaspana mocno i wziela torbę z tego krzesła co na nim chciał usiasc. - jasne,siadaj. - zastanawiała się czy nie ma wąsuw od piany kapuczinkowej. ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:13

fajny, conie? kristin jest milutka.
- dzięki - uśmiechnął się, zadowolony całkiem i opadła właśnie na tym krześle, wcześniej stawiając na stolę kawę - jestem mitchell, tak swoją drogą.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:19

no całkiem fajna,chociaż nie oglądam ani nie oglądałam żadnego serialku czy coś z nią.
- a ja kristin. - uśmiechła się też,no bo czemu nie,i go oczywiscie wiadomo że przypadkiem kolankiem w kolanko trąciła seksyseksy. ; o
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:21

ja też ;x ale czytałam kiedyś opko, gdzie to była pansy ;d
- najs tu mit ju, kristin - powiedział, upijając kawę - nie na uczelni? czy w pracy?
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:25

o widzisz,hehe.
- hmm dzisiaj mam wolne. - odpowiedziała zadowolona. musiala ukrywac fakt ze jest leniem i jeszcze nie wybrala sobie kierunku czy tez nie znalazla pracy. - a ty? masz przerwę na lunch?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:29

- nie, skończyłem już na szczęście dziś tylko dwie godziny prawa starożytnej grecji - zrobił o tak -,- - czemu my nie mamy nigdy wolne? to nie fair!
uśmiechął się, upijając łyk kawyyy yy y.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:34

- ał - wykrzywiła się troszki,trauma z liceum,nigdy nie lubiła historii. no to sie moze przyzna,co. - wlasciwie to mam caly czas wolne. jeszcze nie wiem co chce robic :c - zrobila dwukropek ce i zaczela wcinac rogalika.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:38

- no to lepiej w sumie, przynajmniej nie robisz czegoś, czego nie lubisz, czy jak to tam mówią - machnął ręką dopijając kawę, szybki był, szybki byl - ja studiuje prawo, bo lubię, ale znam osoby, których w ogóle nie interesuje to co robią. smacznego. z czym masz?
że rogalika.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:44

- uu,przyszły pan prawnik - uniosła brew tak fajnie,ja tak nie umiem. - w sumie romanistyka by mi odpowiadała,urodziłam się we włoszech i wiesz. - zgadywała,że nie wie,ale cóż,a pozniej jeszcze dopowiedziała,że rogalik z białą czekoladą! <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:47

jeśli cię to pocieszy ja też nie umiem ;d
- o wow, nigdy nie byłem we włoszech. miałem penfrenda z wenecji, to jest w sumie dziewięć godzin różnicy czasowej i jak ja wstawałem, ona zaraz się kładła - wyznał jej ze smutkiem................... zwierzył jej się.................... niech to doceni ;c - masz białą czekoladę na dolnej wardze - poinformował ją życzliwie, znów się uśmiechając.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:54

- ojej - wzruszonko ją ogarnęło przez te jego zwierzenia,chciałam napisac zwierzęta. - w mediolanie też jest ładnie,ale tylko w centrum - poinformowała go,och jaka geograficzna rozmowa az mi sie przypomnialo ze musze sie uczyc ;_; hehe. ale to pozniej. oblizała wargi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:55

- w sydney ogólnie jest ładnie, musisz tam kiedyś pojechać. zresztą mam zdjęcia w domu - bo czasami robił zdjęcia! - jak chcesz to ci pokażę, jesli pójdziesz ze mną oczywiście.
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:57

rozpłynela sie prawie,bo ona tez zdjecia robi. amatorsko coprawda ale hej. - pojdęę. - dopiła kapuczinko tak szybko,ze prawie sie udławiła hyhyyy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 12:59

- no to chodźmy - wstał aż i poszli i zacznę u samer, bo on na razie tam mieszka : 3
Powrót do góry Go down
kristin
ko-rek.
kristin

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeWto 6 Maj - 13:02

oks.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:24

weszli do kawiarni i usiedli przy jednym z wielu wolnych stolików, hilary zamowiła dużą czarną kawę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:26

a oną małą ekspresso. zapalił papierosa, bo musiał się a) dotlenić b) uspokoić po stracie laptopa i przeplaleniu dżinsów h.
- tak w ogóle to jestem nathan - zreflektował się i wcyiągnął do niej rękę nad stołem.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:27

-Hilary - uścisnęła jego rękę, i napiła się kawy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:29

- więc... eeee yghm - odchrząknął. - jeszcze raz przepraszam, serio.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:30

- nie masz za co, znaczy no masz, ale w sumie twój komputer to większa strata - odparła - dobra zmieńmy temat, czym sie zajmujesz? - dodała po chwili
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:31

- studiuję medycynę - powiedział, nawet nie kłamał. spełniał tylko chore ambicje tatusia. - poza tym maluję - dodał po chwili wahania, bo niektórzy zwykli go wyśmiewać za to malowanie.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:34

-Suuper - odparła zaabsorbowana drugim zajęciem nate'a - ja w sumie nie robię nic, studiowałam dziennikarstwo ale zawaliłam i robię sobie trochę przerwy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:37

- aha - dał jej do zrozumienia, że słuchał, choć w rzeczywistości bardziej skupiony był na obserwowaniu jej dłoni. - to całkiem nieźle - mrugnął do niej, uśmiechając się jednokącikowo.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:38

wyciągnęła z torby papierosy i zapaliła, od niedawna była chorą palaczką, to chyba ten stres związany z przeprowadzką. zaciągnęła się dymem
-Opowiedz coś o sobie - powiedziała opierając głowę o rękę, lubiła słuchać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:40

- a co chcesz wiedzieć? - uniósł intrygująco lewą brew, a przynajmniej w jego zamiarach miało to wyglądać intrygująco.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:43

-wszystko najlepiej - odparła, nie bardzo wiedziała czecho chciała posłuchać, w rzeczywistości, po prostu chciała coś usłyszeć , jakąś historie, i w sumie miała w tyle to czy będzie to prawdziwe czy nie. z resztą musiała wiedzieć z kim piła kawę
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:47

- kilka miesięcy temu przyjechałem tu z moskwy na wymianę ze studiów - bo wiesz, on się dobrze uczył i był kujonem. - i właściwie to nikogo dobrze tu nie znam.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:48

-Rosjanin? Czy tylko tam mieszkałeś - zapytała zaciekawiona,
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:52

- rosjanin, gabariszu - roześmiał się sam z siebie, choć nie miał pojęcia, czy to było śmieszne. - chyba słychać akcent, co?
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:54

-coś tam słychać, ale ja jestem z Londynu i sama nie wiem jak powinien brzmieć francuski akcent - opadła na stół i ponownie zaciągnęła się papierosem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:56

- ale tu chodziło o rosyjski - pozwolił sobie pacnąć ją w czoło i na szczęście nie posypały się tony pudru. wyciągnął się na swoim krześle, krzyżując ręce za głową. - jak jest w londynie?
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 18:59

zamyśliła się próbując sobie przypomnieć Londyn,
-Jest .. nudno .. przynajmniej w porównaniu do Paryża - zaśmiała się na wspomnienie zeszłej nocy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:02

- też uważam, że paryż jest ciekawy - przyznał jej rację. dokończył swoją kawę jednym wielkim łykiem i odstawił filiżankę na stół. zmierzył ją jednym spojrzeniem, od góry po pas, bo zza stołu nic więcej nie było widać, ale to mu wystarczyło.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:05

popatrzyła na niego dziwnie, nie była pewna ale chyba zmierzył ją wzrokiem,
-Cholera, zapomniałam o kawie - upiła łyk nieco zimnej już kawy i zgasiła papierosa w popielniczce
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:09

- zdarza się - uśmiechnął się do niej nieznacznie i z braku laku zaczął stukać rytm krakowiaka na stoliku swoimi długimi palcami. - mogę cię w sumie kiedyś namalować, byłabyś ładną modelką.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:10

popatrzyła na niego
-serio? - zapytała z udawanym niedowierzaniem
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:12

- nooo - uniósł obie brwi i poczuł, że robi mu się gorąco. ściągnął więc swoją skórzaną kurtkę, która zwiesił na oparciu krzesła. - w ogóle jesteś ładna.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:14

wyszczerzyła do niego zęby - a no wiem wiem ;P - zaśmiała sie, jej głowa nadal leżała na stole, patrzyła na jego tors
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:16

miał ładny tors, to po prostu muszę powiedzieć.
rozpiął też jeden guziczek swojej obowiązkowej koszuli, no bo jeeeezu, było mu bardzo gorąco, chociaż sam nie wiedział czemu. może był na coś chory.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:17

chory? ojoj tylko niech nie zarazi Hilary
Popatrzyła jak nathan rozpina guziczek od koszuli i usmiechnęła się jakby do siebie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:20

ale on pomyślał, że uśmiecha się do niego i też się uśmiechnął, szeroko dosyć.
- co? - rzucił, czując na sobie jej wzrok. a konkretniej na swoim guziczku xd
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:21

-fajny hmm, guziczek - zaśmiała się i popatrzyła w jego oczy, dopiero teraz zauważyła że miał śliczne oczy, (i czort z tym że nie wiedziała jakie)
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:22

- dzięki - odpowiedział, nieco speszony jej uwagą o tym guziczku. instynktownie zaczął się nim bawić, może trochę zbyt nerwowo, bo guziczek odleciał. ale nath był niezdarny, się wie. - o, już nie fajny.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:27

-faajny - złapała guziczek i zaczęła się nim bawić
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:28

przyglądał się jej dłoniom i jakoś nie mógł się opanować, by nie chwycić za jedną z nich.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:31

zauważyła że patrzy się na jej dłonie, odłożyła więc guziczek i zaczęła bawić się papierosem z jej paczki która leżała na stole
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitimeNie 11 Maj - 19:41

zmrużył oczy i pomyślał, że jej ręce są bardzo seksy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) Icon_minitime

Powrót do góry Go down

café de flore (kawiarnia)
Powrót do góry 
Strona 1 z 7Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» starbucks (kawiarnia)
» restauracja i kawiarnia procope
» carmen (kawiarnia)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: