| café de flore (kawiarnia) | |
|
+15Marc dominique donald chanel shannon Anne antoinette Hayden radwan Philip Viki Liya louane kristin adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:34 | |
| - hm, ja poproszę latte - tak, przydałoby jej się pobudzenie, chociaż troszeczkę. usiadła tymczasem na krześle przyglądając się philipowi. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:36 | |
| Zawołał kelnerkę i zamówił dwie kawy latte i herbatę. Zauważył że Ant mu się przygląda i się do niej uśmiechnął. - Ant, jesteś stąd ? Zapytał się z ciekawości. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:37 | |
| a ona wyciągnęła swój telefon i zaczęła grać w snejka o . | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:39 | |
| Zauważył że Hil się bawi telefonem, więc napisał do niej smsa pod stołem. | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:39 | |
| - stąd, to znaczy tu się urodziłam, ale wychowałam w londynie - uśmiechła się, cnie - a ty? - rozejrzała się po całej kawiarni, chociaż, hm, nie wiadomo po co. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:41 | |
| - A ja urodziłem się w Japonii, dokładnie w Tokio. Wychowałem się też w Tokio. Tutaj przybyłem z siostrą i bratem. Uśmiechnął się, kończąc smsa do Hil. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:42 | |
| podskoczyła gdy telefon jej zabrzęczał, odpisała | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:44 | |
| - hm, lubię japonię - uśmiechnęła się, serio lubiła. ale co tam, lubiła dużo różnych krajów, chyba wszystkie, hehe. chcaiła nawet kilka odwiedzić, była prawie jak radwan. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:44 | |
| Uśmiechnął się na widok Hil podskakującej. - Hiil, coś się stało ? Uśmiechnął się do niej szeroko, widząc że to telefon był tym powodem. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:45 | |
| -nicc, ciarki mnie przeszły -zaśmiała się | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:47 | |
| Uśmiechnął się pod nosem wskazując wzrokiem na telefon, bo miała kolejnego smsa. - Noo, Ant. To świetnie że lubisz Japonię. Japonia jest pięknym krajem, szczególnie kiedy kwitną wiśnie. I wtedy przyszło ich zamówienie. On od razu napił się swojej kawy. | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:50 | |
| ona też się napiła sowjej kawy nawet. - taqk, a więc co cię sprowadza do paryża? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:51 | |
| w ogóle to wystukała dwa esemesy, do phillipa i do ant o | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:52 | |
| Odchrząknął i odpowiedział Ant. - Głównie siostra. To dzięki niej tu jestem. Uśmiechnął się do Ant. Chyba mu się podobała. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:58 | |
| - A więc, Hil... I jak ta sytuacja z tym chłopakiem z którym niby jesteś ? Zapytał trochę z ciekawości. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:59 | |
| -niby? - powtórzyła i napiła się herbaty. -jak to jak sytuacja? | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:00 | |
| - Chodzi mi o to, czy z kimś jesteś, czy nie. Wyjaśnił jej dokładnie pijąc kawę. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:04 | |
| -ah to, no tak jestem jestem - odparła z uśmiechem na myśl o Radwanie | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:06 | |
| - To świetnie. Uśmiechnął się. - Ja jeszcze nikogo nie znalazłem. Hmm... Masz może jakąś koleżankę ? Zapytał się uśmiechając się jednokącikowo. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:08 | |
| -a ant Ci się nie podoba? -uśmiechnęła się szeroko i uniosła lewą brew. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:10 | |
| - Baardzo mi się podoba. Uśmiechnął się szeroko. I wypił łyk kawy. - Muszę się kiedyś z nią umówić. Spojrzał na Hil. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:11 | |
| -myślę że to może wypalić, - odparła wspominając rozmowę z ant na dziedzińcu | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:13 | |
| - Myślisz ? Bardzo bym chciał żeby coś między mną a Ant było. Uśmiechnął się i wypił łyk kawy. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:15 | |
| -no nie wiem spróbuj -odparła z uśmiechem i napiła się herbaty, zaczęła zastanawiać się czy można tu palić bo naszła ją na palenie ogromna ochota którą próbowała stłumić w sobie. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:17 | |
| - Hmm, spróbuję. On też się uśmiechnął. I dokończył swoją kawę, a potem wyjął papierosa. Zapalił go, i jakoś nie zwracał mu nikt uwagi, więc pomyślał że tutaj można palić. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:21 | |
| -wiesz co Phil? - odparła i dopiła herbatę do końca - ja już będę musiała lecieć - dodała - pa - pożegnała się i pomachała Philipowi na dowidzenia wychodząc . | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 20:22 | |
| - No pa. Odmachał jej, zapłacił i tez wyszedł. | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:19 | |
| przyszła więc, wymachując swoją nową torebką, nawet modną jak na anne, która zazwyczaj sięgała po prostu po to, co akurat leżało na wierzchu, nie dbając o trendy i takie tam duperele. usiadła przy jednym z wolnych stolików i założyła nogę na nogę, podrygując lekko stopą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:20 | |
| weszła do kawiarni, machając torebką z nowej kolekcji prady. stukot obcasów roznosił się po całym pomieszczeniu. zdjęła nowe, nowiutkie okulary chanel z nosa i rozejrzała się w poszukiwaniu anne. - czeeeść - powiedziała, podchodząc do jej stolika. cmoknęła nawet policzek koleżanki i opadła naprzeciw, zakładając nogę na nogę. |
|
| |
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:24 | |
| - hejhej! - posłała w jej stronę szeroki uśmiech i sięgnęła zaraz po menu, żeby wybrać sobie jakąś fajną i ciekawą kawę, najlepiej mrożoną, bo było jej strasznie gorąco i duszno, to przez opary kawy unoszące się w kawiarni. odgarnęła jeszcze włosy z czoła, ciągle wpadały jej do oczu, przysłaniając widok i nie, nie zapomniała się uczesać, po prostu włoski jej się puszyły, zupełnie jak mi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:27 | |
| odrzuciła włosy za plecy, wzdychając głośno. przez chwilę rozmawiała miło, bo to esti, z kelnerem, którego tyłek strasznie jej się podobał. poza tym był zupełnie podobny do fabiena. zamówiła sobie latte, bez żadnego ciasta i tak dalej, bo przecież musiała dbać o linię. - i jak wrażenia, po pierwszy razie? - zapytała, głosem może trochę takiej doświadczonej, a wcale nie była, bo w życiu pieprzyła się tylko z dwoma facetami, więc dla lepszego wyrazu uśmiechnęła się promiennie, wiedząc, że wrażenia anne mogą być mieszane, pamiętała, że bolało. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:31 | |
| - uh, nie było aż tak źle, jak mówią! - powiedziała skromnie, rumieniąc się z lekka i dla nie poznaki mrugając szybko oczami. - chociaż wiadomo, bolało - dodała, nie chciała się wciągać w szczegóły, ciągle czuła się dziwnie jako nie-dziewica i miała wrażenie, że niebawem cały paryż będzie gadał tylko o tym. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:33 | |
| - niedługo cały paryż będzie o tym krzyczał, tak z serii rzeczy do uświadomienia - puściła jej oczko, uśmiechając się do kelnera. przy okazji, kiedy brała kawę, musnęła dłonią jego dłoń - no, ale to chyba odpowiedni wiek. no wiesz, faceci nie lubią trzydziestoletnich dziewic, to nawet trochę przerażające. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:37 | |
| - ojezu, być trzydziestoletnią dziewicą to chyba niezbyt fajnie - stwierdziła, wzdychając ciężko i wyobrażając sobie siebie jako trzydziestoletnią dziewicę, w dodatku jeszcze jako zakonnicę, aż się wzdrygnęła. - nie wiem, czy jest do tego odpowiedni wiek, to się stało jakoś tak, hm, spontanicznie, niczego nie planowałam ani nic. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:39 | |
| - no i tak jest najlepiej. ja straciłam dziewictwo w poprzednie wakacje i myślę, że to było słuszne posunięcie, bo sebastien był moją pierwszą prawdziwą miłością, więc hm, nie żałuję. poza tym zadbał o to, żeby wyszło dobrze i jestem mu za to cholernie wdzięczna. ale to lepiej, że nie mamy teraz kontaktu, bo jakaś cząstka jego na zawsze będzie w moim sercu, a naprawdę kocham fabiena, wiec nie chcę żeby nasz związek się zepsuł, czy coś - wypowiedziała, prawie na jednym tchu, zaraz łykając kawy. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:44 | |
| w tym momencie zdała sobie sprawę, że nie rozmawiała z samem na temat ich związku, nie wiedziała nawet, czy mogła to nazywać związkiem, w końcu nie była pewna czy on żywi do niej jakieś szczególniesze uczucia niż zwykła chcęć przelecenia. - wspomnienia są fajne, chociaż czasem kłują w dupę - zauważyła, chyba dość słusznie i siadła wygodniej na krześle, pilnując, żeby spódniczka nie odsłaniała zbyt wiele. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:46 | |
| - no, niektóre tak. dlatego staram się żyć tym co jest teraz i doceniać każdy dzień, kiedy mam tego głupka przy sobie. nienawidze go, jak robi mi takie numery, z wyjazdami bez słowa i tak dalej. a jak to jest, z tobą i samem? no wiesz jakieś zobowiązania, tyryryr, czy luźny związek? - uniosła obie brwi, w geście pytania, obejmując filiżankę obiema rękami. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:52 | |
| - nie wiem - odpowiedziała szczerze, kiedy zastanowiła się przez chwilę. - to znaczy, hmmmm, mam wrażenie, że raczej nie jestem dla niego dziewczyną na jedną noc, ale nie za bardzo się w tym odnajduję, chyba muszę z nim dzisiaj o tym pogadać - stwierdziła, uświadamiając sobie, że z samem to nie będzie chyba aż tak łatwo, jak się jej wydawało. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:54 | |
| - wiesz, znam go już naprawdę długo, ale nie potrafię ci nawet powiedzieć, czego możesz się spodziewać z jego strony - odpowiedziała po chwili zastanowienia, upijając łyk kawy - sam to jest głupek i chyba jeszcze nigdy nie był w poważnym związku. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:57 | |
| - serio? - zdziwiła się, trochę, a może raczej poważnie wystraszona tym faktem. - naprawdę nie miał dziewczyny na stałe? a anne to raczej nie wierzyła w to, że potrafi zmieniać facetów na lepsze, przecież nie była bohaterką żadnej tam durnej książki mojej mamy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 14:59 | |
| - no z tego co pamiętam to nie. zresztą każde z nas takie jest. ja jestem z fabienem już kilka miesięcy, ale to tez zupełnie dziwne, bo wiesz, raczej podchodzimy do tego w sposób, że trzeba korzystać z życia i tak jest zupełnie dobrze - wyjaśniła, głaskając się po wydepilowanej łydce. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:05 | |
| - co chcesz przez to powiedzieć? - zmarszczyła brwi, nie do końca rozumiejąc. - ale jesteście ze sobą na poważnie, prawda? ja zawsze wpadam w poważne związki, to znaczy, jeśli facet wydaje się godny tego zaszczytu - stwierdziła narcystycznie, uśmiechając się pod nosem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:16 | |
| - no tak, teraz już tak. chyba za bardzo go kocham,żebym mogła go zdradzić - wyjasniła rzeczowo, dopijajac kawę. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:19 | |
| - to dobrze - uśmiechnęła się ciepło na wspomnienie swojego byłego i kwiatów co drugi dzień, które jej dawał. - ja osatnio mam jakąś taką, hm, potrzebę posiadania faceta - wyznała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:22 | |
| - chyba w życiu każdego przychodzi taki moment, że zdajesz sobie sprawę z tego, jak bardzo potrzebujesz kogoś kto po prostu będzie z tobą, nie obok ciebie - westchnęła głośno i aż wyjęła komórkę żeby napisać esmesa do fabiena. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:25 | |
| co za refleksje! - ehe - pokiwała głową ze zrozumieniem, już kompletnie wybita z równowagi na myśl o samuelu i tym całym seksie, ale nie dała tego po sobie poznać, a przynajmniej miała taką szczerą nadzieję. - szkoda tylko, że nie możemy poznać myśli facetów, tak byłoby o wiele łatwiej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:29 | |
| - oho, racja. fabien jest średnio wylewny, że tak powiem. to znaczy mówi mi, że mnie kocha i tak dalej i no, wierzę, że tak jest, ale jakoś nie wiem, czasami nie jest tak, jakbym chciała żeby było - wzruszyła powoli chudymi ramionkami. |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:36 | |
| - znam to skądś - roześmiała się, ale nie jakoś przesadnie wesoło, raczej z nutą goryczy. - zazwyczaj nie mówią wszystkiego, tłumią w sobie uczucia, może chyba tylko po to, żeby rozładować je podczas seksu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:38 | |
| pokiwała spokojnie głową, bawiac się komórką. - chodźmy na wieżę ann, dawno nie byłam - powiedziała przeciągle, przygryzając dolną wargę . |
|
| |
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 6 Cze - 15:39 | |
| - aha, chodźmy więc - zgodziła się i wstała, o mało co nie rozlewając kawy, łups. zacznij? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) | |
| |
|
| |
| café de flore (kawiarnia) | |
|