| café de flore (kawiarnia) | |
|
+15Marc dominique donald chanel shannon Anne antoinette Hayden radwan Philip Viki Liya louane kristin adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 13 Cze - 19:12 | |
| - Nie, nie muszę podrywać . Ale są to głównie panowie, co ludzie. - uśmiechnęła się - A mogę jutro dokładnie ci opowiedzieć? Tylko trochę później, o 19? Bo muszę iść. Niestety. |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 13 Cze - 19:16 | |
| -zwodzisz mnie-uśmiechnął się pod nosem-ale tak, w porządku. pasuje. oczywiście. może zaciągnie ją do łóżka, a może naprawdę coś z tego wyjdzie. to przecież łyljam, nie wińmy go. takim go stworzono;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 13 Cze - 19:18 | |
| - No to do zobaczenia - wstała i wychodząc zastanawiała się, co wyniknie z przyjaźni (na razie tylko przyjaźni) z williamem |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 13 Cze - 19:22 | |
| wyszedł i on. po papierosy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Sob 14 Cze - 19:55 | |
| Weszła do kawiarni i zamówiła latte macchiato. Usiadła przy stoliku pod oknem, Popijając kawę czekała na williama i przyglądała się ludziom |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Sob 14 Cze - 20:19 | |
| Czekała tak i czekała, wypiła juz całą kawę i w duchu ucieszyła się, że zabrała książkę. Wyjęła ją teraz z torebki i zaczęła czytać. Zaczęła się też zastanawiać czy przypadkiem nie rzucić tego w czorty i nie pójść do domu albo gdzieś indziej |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Sob 14 Cze - 20:58 | |
| W końcu wstała, zapłaciła, wzięła torebkę i wyszła. Godzina spóźnienia to już lekka przesada. |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:26 | |
| siedziała na zewnątrz i popijała mrożoną latte, bo dzisiaj było duszno aczkolwiek nie jakoś przesadnie słonecznie. si? wachlowała się dłonią i co jakiś czas rozglądała po ludziach siedzących w kawiarni, albo przechodzących ulicą. lubiła zastanawiać się jak żyją. yy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:33 | |
| przechodził właśnie tędy, z uczelni czy skąś tam, nie chce mi sie nad tym myślec i zauwazył w ogródku martini. uśmiechnął się, poprawiając kołnierzyk błękitnego polo i usiadł koło niej, mówiąc cześć. |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:35 | |
| -conrad - uśmiechnęła się, podnosząc głowę znad ulicy marzycieli, bożę nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz to czytałam :3 - znowu się widzimy - dodała z nutką zaskoczenia w głosie, bo jak dotąd ich kontakty opiewały na seks w hotelowych sypialniach, a tu proszę bardzo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:41 | |
| - aha, znowu, ale to chyba dobrze, co? - uśmiechnął się do niej - nie wiedziałem, że czytasz - pewnie wielu rzeczy nie wiedział. skinieniem głowy przywołał kelnera, pytajac czy martini coś chce. |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:46 | |
| zmarszczyła brwi i spojrzała na niego poniekąd rozbawiona. tak jest. dzisiaj zastał ją w pełni trzeźwą, dżonemu udało się nawet zamordować męczącego ją kaca. -sugerujesz, że myślałeś iż nie umiem czytać? - przechyliła głowę. mówiła dosyć niemiło jak się później zorientowała - i nie, dziękuję. mam kawę - podniosła szklankę ze swoim mrożonym latte, w razie gdyby wcześniej go nie zauważył. xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:47 | |
| rzucił okiem na jej książkę, której tytułu nie znał i westchnął, zamówiwszy kawę. - nie, tak tylko pytam - bo prawdę mówiąc nie wyglądała mu na intelektualistkę, ale tego nie powiedział. ja też nie jestem intelektualistką i czytam plo xd |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:52 | |
| a jeśli czytam plo na zmianę z mądrymi książkami to kim jestem? w każdym razie martini była tym samym, o. -aha? - skinęła głową z nutką czegoś tam w głosie. lubię mówić 'aha' ze znakiem zapytania, bo brzmi ciekawie. zakołysała swoją wysoką szklanką i dopiła kawę, oblizując spierzchnięte usta. panowała nad lędźwiami! zaskakujące było to, że na trzeźwo w ogóle nie odczuwała potrzeby natychmiastowego wskakiwania do kondziowego łóżka - a ty? ee nie czytasz w ogóle? to przykre raczej. hm. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 14:56 | |
| spojrzał na nią sennie, zamuła ciąg dalszy! - co? nie, no jasne, że czytam. te wszystkie kroniki i księgi praw, muszę - jasne, przecież był na prawie, musiał czytać cokolwiek. ale nie lubił czytać, wolał ten czas poświęcić piciu, albo jaraniu. paryskie zielone było z milion razy mocniejsze niż holenderske, uuu. |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 23:00 | |
| -no cóż. to pocieszająca nowina - pokiwała głową w niejakim zamyśleniu, bo skoro ty zamulasz to dlaczego ja miałabym sobie darować. ewentualnie potem mogą iść nad jakąś wodę tudzież targ i potrzymać rybę jak w stowarzyszeniu wędrujących dżinsów. zajebiście beznadziejny film, książka pewnie na równi nudna - że jednak potrafisz czytać - dodała, widząc jego pytające spojrzenie. bawiła się serwetkami leżącymi na stoliku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 23:05 | |
| - taaaak, pewnie uważałaś mnie za nieczułego dupka, który nie potrafi odróżnić literek? - a tu zonk. wcale nie chciał się z nią kłócić, ale dziś się nie wyspał, więc był trochę niemiły, zaraz to jednak zauwazył - może pójdziemy się przejśc, hm? naprawdę nie chce mi się kwitnąć na tym słońcu, kupimy sobie breezery i pójdziemy do parku? |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 23:10 | |
| -oh - lekko się speszyła jego osądem na własny temat, więc szybko podchwyciła propozycję, wstając i podnosząc ze stolika swoją małą torebkę z lakierowanej skórki nie wiem jakiego projektanta, to chyba nie jest najistotniejsza kwestia - chętnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 23 Cze - 23:12 | |
| wstał również, płacąc za nich oboje i poszli i może zacznę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Wto 24 Cze - 16:00 | |
| Przyszła do swojej ulubionej kawiarni, zamówiła koktajl truskawkowy i zajęła stolik przy oknie |
|
| |
capri crazy frog.
Liczba postów : 158 Age : 33 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Wto 24 Cze - 18:20 | |
| capri weszła do środka i potulnie stanęła w kolejce, żeby zakupić sok z mango. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Wto 24 Cze - 19:19 | |
| mimolet zaś przybyła po kawę. po latte, zwyczajne. tylko z dużą ilością cynamonu. ustawiła się więc w kolejce za capri, nerwowo postukując obcasem. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) | |
| |
|
| |
| café de flore (kawiarnia) | |
|