| café de flore (kawiarnia) | |
|
+15Marc dominique donald chanel shannon Anne antoinette Hayden radwan Philip Viki Liya louane kristin adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:36 | |
| -nie...mam rozdwojenie jaźni chyba i w ogóle jest fajnie. Główka coraz mniej mnie boli.-wypiła do końca latte-nie uznaje środków przeciwbólowych, po nich jest mi gorzej. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:38 | |
| -a ja się chyba od nich uzależniłam, znaczy wiesz, tak często mnie boli głowa .. - uśmiechnęła się znacząco i zgasiła papierosa | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:42 | |
| -rozumiem o co ci chodzi-przypomniała sobie coś-wiesz, że niektóre leki działają jak narkotyki. Wystarczy je rozdrobnić, to znaczy kilka tabletek i duża dawka działa jak narkotyk. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:45 | |
| -a wiesz może które to - zaśmiała się, od wczoraj kręciły ją narkotyki ... ponownie | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:51 | |
| -wiem, ale nie z nazwy. Po pudełkach bym rozpoznała.-chwilę pomyślała-zastanawia mnie tylko czy tutaj są takie same pudałka jak w londynie. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:53 | |
| -oj, szkoda xD - odparła - zaraz, viki czym ty się w ogóle zajmujesz
/zw. muszę wylogować komputer | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 14:55 | |
| -nie pracuje, studiuje fotografię chyba, ale teraz to już nie jestem pewna.-odparła po czym hwilę sobie pomyślała nad swoim życiem, które jest do bani. Gdyby się dobrze zastanowić to ona nie jest samodzielna.
/okej, nie śpiesz się. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:02 | |
| uśmiechnęła się, - ja studiuję dziennikarstwo - odparła w sumie mało zadowolona z obranego kierunku | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:04 | |
| -tak. To też jest w sumie ciekawe. -uśmiechnęła się pod nosem-lubisz truskawki? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:06 | |
| - truskawki? hmm chyba tak a co - zapytała bo nie bardzo wiedziała do czego viki zmierza | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:07 | |
| -a nic. jestem głupia i pytam się o głupoty-uśmiechnęła się, bo mądrze powiedziała-gdybym miała truskwki to bym ci dała. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:10 | |
| hah - szkoda że nie masz, zaraz, może mają tu cos truskawkowego - powiedziała i w duchu pochwaliła się za ten wspaniały pomysł bo w karcie znalazła deser truskawkowy i go zamówiła, zasłużyła sobie bo już dawno nic slodkiego nie jadła - chcesz też - zapytała | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:13 | |
| -tak, chętnie-powiedziała z rozmarzeniem, bo lubiła słodkie i lubiła truskawki-mądra jesteś | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:16 | |
| -hah, nie przesadzajmy - uśmiechnęła się i włożyła do ust bitą śmietane z lodami truskawkowymi | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:18 | |
| Wzięła łyżeczkę i włożyła trochę lodów do ust. Były chłodne i bardzo dobre. -Dokonujesz świetnych wyborów w sprawie lodów-zauważyła. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:22 | |
| -cóż widocznie jestem ekspertką - zaśmiała się i zjadła kawałek truskawki z czubka swojego deseru | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:26 | |
| zgarnęła trochę bitej śmietany łyżeczką i włożyła ją sobie do ust -owocki są dobre, słodkie i w ogóle smaczne. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:31 | |
| przytaknęła, nie chciało jej się zbytnio o żarciu gadać, bo im więcej o żarciu gadała tym bardziej jej się odechciewało jeść, w ogóle hilary nie była zwolenniczką jedzenia | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:36 | |
| poskrobała lody łyżeczką. Jej lody powoli znikały, ale jednak znikały. Spojrzała na zegarek. -hyba będę musiała niedługo iść. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:37 | |
| - a ja już muszę iść, pa piękna - mruknęła i pocałowała ja w policzek. wyszła | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 15:38 | |
| pomachała jej i zaczęła dokańczać swoje lody. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 16:23 | |
| Skończyła swoje lody i sobie poszła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:18 | |
| Przyszli tutaj z Radwanem i Hayden na kawę i ciacha. Usiedli gdzieś tam z boku przy stoliku xD |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:22 | |
| odsunął im obu krzesełka i sam usiadł. i siedział. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:24 | |
| Ona usiadła i zawołała kelnera i zamówiła ciacho i kawę. - Maatko, zmęczona jestem. Duża kawa mi się przyda. Uśmiechnęła się nikle. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:25 | |
| A Hajdę siedziała i się nie odzywała.Myślała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:27 | |
| - O czym tak myślisz, Hayden ? Zapytała się z czystej ciekawości. |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:30 | |
| - właśnie - uśmiechnął się do niej ciepło i pdoał łapkę, po koleżeńsku! przeglądał przy tym menu - co zamawiacie :C? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:32 | |
| - Ja już przed chwilką zamówiłam. A wy zamawiajcie na co macie ochotę. Ja dzisiaj stawiam. Na prawdę. Jestem dzisiaj waszą dobrą wróżką. Uśmiechnęła się. |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:33 | |
| -Myślę,że to miasto jest totalnie żenującym miejscem. - stwierdziła po chwili. -Babeczkę. ;c | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:35 | |
| - ja też babeczkę! - uśmiechł się tak od ucha do ucha, srsly! - przecież, paryż jest fajny. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:36 | |
| - Nie podoba Ci się Paryż ? Zapytała się bo chciała wiedzieć. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:41 | |
| przyszła babeczka i się na nią rzucił, znaczy zaczął jeść. i poaptzrył na hayden, oczekując odpowiedzi. | |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:42 | |
| -Paryż,zaraz po Londynie,jest najgorszym miejscem na tej planecie. _._ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:42 | |
| Ona tez powoli zjadała swoje ciacho. Popijała to tą dużą kawą, którą zamówiła. Zaczęła się zastanawiać dlaczego Hayden nic a nic nie mówi. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:45 | |
| - czemu ci się nie podoba, hm? - dojadł babeczkę w ekspresowym tempie, aco. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:46 | |
| - Właśnie ? Popatrzyła się na Hayden. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:47 | |
| Chciała powiedzieć,że w NY była uwielbiana a tu nie,ale sie powstrzymała. -Po prostu strasznie tu brzydko. XD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:48 | |
| Ona też uwielbia NY, ale Paryż to jej drugi dom
- Pewnie tęsknisz za NY, nie ? Zapytała bo wiedziała chyba o co jej chodzi. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:50 | |
| - ale tu masz nas! - uśmiechnął się, ładnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:50 | |
| - Właśnie. Zawtórowała Radwanowi. - Przecież nam możesz mówić o wszystkim. Powiedziała jedząc ciacho. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:54 | |
| -Tu ludzie są jakoś tak mniej komunikatywni. Pomijając was,oczywiście. xD - uśmiechnęła się,no bo rację miała.
zw | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:55 | |
| dopra, nie mówił nic, popił kawę, którą zamówił, taki psikus! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 17:56 | |
| Uśmiechnęła się szeroko. - W sumie masz rację, no. Doskonale rozumiała o czym ona mówi, w końcu sama mieszkała w NY. ok. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 18:00 | |
| - no dobraaa, chyba czas na mnie - spojrzał na zegarek - paa - pocałował obie w policzek, uśmiechnął się i poszet!!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 18:01 | |
| - Pa. Uśmiechnęła się lekko i w spokoju kończyła kawę. |
|
| |
Hayden crazy frog.
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pią 23 Maj - 18:17 | |
| -Też już pójdę,muszę zabrać Daisy do salonu piękności. - odparła wywracając oczami. -Na razie. - rzuciła z uśmiechem i wyszła. | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:29 | |
| Przyszedł tutaj z Ant i Hil na kawę. On, odsunął im krzesełka, a później sam usiadł. - To co panie zamawiają ? Zapytał patrząc się na dziewczyny. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:31 | |
| -mają tu może herbatę? - zapytała, bo uznała, że lepiej będzie gdy nie będzie się zachowywała jak po 10 redbullach | |
|
| |
Philip cze-ko-la-da.
Liczba postów : 219 Age : 32 Skąd : Japan Nastroj : c'mon baby ;) Związany/a z : samotnością. Registration date : 23/05/2008
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) Pon 2 Cze - 19:33 | |
| - Na pewno, skoro to kawiarnia. Zwrócił się do Hilary, uśmiechając się. - A Ty Ant, co zamówisz ? Zapytał się. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: café de flore (kawiarnia) | |
| |
|
| |
| café de flore (kawiarnia) | |
|