Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

café de flore (kawiarnia)

Go down 
+15
Marc
dominique
donald
chanel
shannon
Anne
antoinette
Hayden
radwan
Philip
Viki
Liya
louane
kristin
adm
19 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

café de flore (kawiarnia) - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePią 6 Cze - 15:56

Usiadła przy stoliku i zamówiła creme brulee. Podjadając deser wyciągnęła francuskie wydanie gazety "Vogue" i zaczęła czytać co jakiś czas lustrując wzrokiem kawiarnie czy nie przyszedł ktoś znajomy
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

Liczba postów : 147
Związany/a z : chusteczkami velvet
Twarz : no bojd
Wiek postaci: : 21
Registration date : 07/06/2008

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:07

szanon generalnie to siedział i zabawiał się serwetkami, pił tę samą kawę już trzecią godzinę, leniwie od czasu do czasu przewracając kartki pana tadeusza w przekładzie angielskim. di end.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:14

zabawiał się serwetkami, to mi się wcale nie kojarzy.. .. ..
renee siedziała w kącie, chociaz zazwyczaj w kącie nie siadała, bo tam na ścianach były poprzyklejane gumy do żucia i bała się, że potem te kelnerki w idiotycznych strojach będą przekonane, że to ona poprzyklejała.
w każdym razie, rzuciła kostką cukru w szanona, nie wiem czemu.
pewnie chciała sprawdzić, czy jego włosy to peruka i czy spadną.
muszę zrobić tu amandę :c
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:18

nie zwrócił na to uwagi, bo był zaczytany, a ty dobrze wiesz, że jak twoje postaci rzucają czymkolwiek w kogokolwiek to dla mnie nie ma nic bardziej wkurwiającego.

@#@%&*(@#$.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:23

przepraszam.
więc westchnęła ciężko, to była ostatnia kostka cukru, podeszła więc do szanona i spytała, czy ma cukier w cukiernicy jeszcze, bo u niej się skończył, a wzięła już dwa od kelnerki, więc na więcej nie ma co liczyć.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:28

zarzęził, zakrztusił się i umarł, bo miał dziurę w głowie i kostka spadła mu do przełyku.
albo nie.
-hmm, słucham? - odsunął od siebie książkę, właściwie nieco się przestraszył, jednak bez żadnych gwałtownych ruchów. - he, chyba cię skądś znam.
był bratem dżareda. on zna wszystkich.
a tak w ogóle to pewnie mu nie wypali 'chyba cię skądś znam', ostatnio oglądał 'why is it sexy' i tam było, że 70% w okularach prezciwsłonecznych zadając to pytanie wyrwało laski, a bez okularów tylko 10%.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:32

- naprawdę? - spytała, umiejscawiając dłonie na swoich biodrach. zaraz jednak pozwoliła sobie przysunąć krzesło od stolika obok, do stolika szanona, żeby się do niego dosiąść. skoro mówi, że ją zna.. - pytałam się, czy masz jeszcze cukier. hm?
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:38

-nie, na niby - zironizował aczkolwiek delikatnie i subtelnie, że mogła nie zauważyć! i przysunął jej cukierniczkę, przed nos praktycznie. - to chyba cukier. w zasadzie - zerknął w swój kubek - nie słodzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:40

- pozwolisz, że się przysiądę? znaczy, jeszcze bardziej, ze swoją kawą. - wstała, obciągnęła swoją spódniczkę i odgarnęła włosy za ucho, stwierdzając, że szanon jest ł a d n y.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:50

-jeszcze tego nie zrobiłaś? - roześmiał się trochę, zupełnie przyjaźnie i posunął się trochę, bo pewnie były takie wyjebiste rogówki jak u nas w fantazji, albo chociaż kanapy jak w przyjaciołach. - hm, tak w ogóle to szanon. i nie jestem transwestytą.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:55

zaśmiała się, nie za głośno, bo było sporo staruszek ze zdrapkami, które mogłyby ją wyprosić z kawiarni, tudzież poprosić panią właścicielkę, która obecnie liczyła pieniążki, żeby osobiście to zrobiła. i poszła dl swojego starego stolika, wzięła kawę, prawie się z nią wywróciła, ale w końcu dotarła do stolika.
- to dobrze, że nie jesteś. renee.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 22:57

-dlaczego? och, co z ludzką tolerancją! - machnął dłońmi teatralnie i skrzywił się równie teatralnie, chociaż najwyraźniej nadużywam tego słowa. dodam więc, że nie wylał jej kawy ani nie przysporzył jej siniaków. mało seksyyy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:05

- hm, w zasadzie to nie mam nic przeciwko transwestytom - stwierdziła, po chwili zastanowienia, łyżeczką mieszając w kawie, chociaż zapomniała wsypać tego głupiego cukru. tak naprawdę to też nie słodziła.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:07

-ja też nie, dopóki z jakimś nie wyląduje w łazience na namiętnym obmacywaniu, nie to, żeby kiedyś mi się to zdarzyło - roześmiał się trochę, właściwie ciągle się śmiał, miał to po mhhhrocznym bracie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:13

- kiedyś całowałam się z chłopcem w sukience, ale to było na jakimś balu przebierańców, więc chyba się nie liczy - stwierdziła, uśmiechając się do swojej filiżanki, nie wybiła sobie nią zębów, jestem ciekawa czy da się filiżanką, muszę spróbować na mojej sio.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:18

mi partycja wybiła kiedyś nogą. i nie mam stałego zęba jednego na dole, drugiego z trzonowych.
-stwierdzam u ciebie zaburzenia! jakiekolwiek, mogę cie odprowadzać do psychologa - hehe, to była taka gra, żeby dała mu swój numer. potem wybiierzemy najsłabsze ogniwo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:22

nie wiem nawet, które to trzonowe, xd.
- nigdy nie byłam u psychologa, myślisz, że naprawdę powinnam iść? - spytała i nachyliła się w jjego stronę,ściszając głos guziczkiem volume. przeciez tu może ktoś podsłuchiwać, panowie i państwo.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:26

te z przodu. nie mam zęba z przodu.
-,-
-nie mam pojęcia, ale każdy chyba powinien, nie? ja byłem kilka miesięcy temu, ze znajomymi z uczelni, grupowo, i okazało się, że cierpie na nerwicę. jakąś tam. pewnie u ciebie też by coś znaleźli.
patrz, a on mówił głośno. niedomyślny jakiś, czy co.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeNie 8 Cze - 23:50

- to chyba wolę nie iść - stwierdziła. wolała nie wiedziać o swoich zapewne licznych natręctwach, bo jeszcze nie mogłaby w nocy spać. - co stuudiujesz? psychologię? - wątpiła, bo pewnie wtedy sam by się leczył na głowę.. chociaż może właśnie nie.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:00

-chodzę do trzeciej klasy podstawówki. - oddał kelnerce swoją zimną kawę i zamówił kolejną. - a ty?
a ty? a ty? a ty?
zaraz będę miała wenę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:03

ja też? :c
- a ja nie. czego się uczycie, szanon? umiesz alfabet? - niech powie jej alfabet jak w ulicy sezamkowej ejbisidiiefdżikukimonstaaaaaaaa. poprawiła się na krzesełku, notabene nie należącym do najwygodniejszych, oparła łokcie o stolik i wyznała mu, że napiłaby się czegoś jeszcze, ale raczej nie kawy.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:06

-to herbaty? mleka? słodzonego? z miodem? - żartował, zobacz, błyszczą mu oczy. i generalnie to taki żartowniś z niego, jak endi z dżetiksa. - heeej, umiem alfabet, nawet do końca!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:10

- mam uczulenie na mleko. - jak keri. renee musi pić te sojowe, ale i tak nie pije, bo nie podoba jej się kolor. - nie wierzę ci, nawet mi się plączą literki ;/ - popatrzyła na niego, nie wierząc w jego możliwości i w ogóle.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:20

-jestem zdolny. po babci. - nie powiem ci, kim jest jego babcia, bo potem się okaże, że babcia jareda darko nie jest tą samą babcią i biedny szanon się załamie. podrapał się za uchem. - siedzę tu już trzecią godzinę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:26

- nie masz domu? mogę cie przygarnąć - zaproponowała zupełnie miło, chociaż do końca nie wierzyła w to, żeby szanon mieszkał w kawiarniach jak jakieś jaskiniowe ludziki prawie. założyła nogę na nogę i prawie go kopnęła pod stołem, ale nie będę się przecież już znęcała nad twoimi postaciami........
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:42

-mam wszystko, moja droga renee, na swoim miejscu, oprócz twojego numeru w moim notesie - roztworzył, ale nie ramiona, tylko pana tadeusza xd na ostatniej, czystej stronie i dał jej markera.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:46

ta czysta strona to było miejssce na trzynastą księgę, którą trzeba samemu dopisać ;/
- masz ładny notes - stwierdziła, kaligrafując uważnie, prawie jak ja kiedy zapisuje odpowiedzi na arkuszu odpowiedzi low, swoje imię, nazwisko, adres i numer telefonu, ozdabiając to wszystko ładnym i fikuśnym fiubździuchem.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:54

hehe........
-masz beznadziejne pismo, jeżeli mam być szczery. - biedny, szczery szanon. - chodź, odprowadzisz mnie do domu.
niebezpieczeństwo czai się wszędzie...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimePon 9 Cze - 0:56

- bo ty na pewno masz lepsze - prychnęła i zastanawiała się, czy może nie lepiej zostawić go na pastwę dzikich świń, które przecież czająsię za każdym paryskim rogiem. ale stwierdziła, że nie chce go mieć na sumieniu. - no dobra.
i zacznij! :3
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female
Liczba postów : 30
Związany/a z : tyryryry
Registration date : 10/06/2008

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:04

siedziała przy jednym ze stolików z makbukiem i coś kombinowała, popijając kawę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:07

pjer wracał z wieży ajfla, która ostatnio stała się jego drugim domem, miał fajną torbę, raczej nie damską, raczej nie kopertówkę, trzymał w niej resztki chleba suchego, które miał dla gołębi. znają się?
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:11

mogą znać się z czasów szko
nie lubię zaczynać rozmów, więc napiszę sprytnie iż chanel wylała kawę na makbuka, klnąc bynajmniej nie jak na kobietkę przystało. zerwała się nawet na równe/krzywe (nie wiem) nogi, patrząc na nie-bielutkiego-już laptopa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:15

nikt nie lubi ._.
pierre zawsze chętny do pomocy, zauważył biedne dziewczę w opresji kawowej, dopiero jak już do niej doskoczył, może nie tak dosłownie, to zauważył, że to chanel, co mu kradła kredki, pomijamy fakt, iż pierre uczył się w rosji, conie. - zepsułaś! - że komputer.
Powrót do góry Go down
chanel
groszek
chanel

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:23

-dżizaskurwajapierdole - jęknęła, machając rękami, bo powiedzmy że na owym makbuku były jakieś ważne informejszns na studia. i to też mu powiedziała, dopiero po jakimś czasie zdając sobie sprawę, że to pjer, któremu podbierała kredki, chociaż uczył się w rosji.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeWto 10 Cze - 22:27

informejszyn niepoliczalne sesese.
- nigdy nie sądziłem, że będziesz studiować - wyznał jej nazbyt szczerze. bo cóż, chanel miała kiedyś może i ładne warkoczyki, ale ledwo umiała dodawać, a książki sypały jej się z łapek.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

Liczba postów : 19
Związany/a z : dżejn
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 12:56

siedział,albo nie stał w kolejce dosc długiej ale to nic, myslał o upragnionym muffinie i małej czarnej, co ta mu sie od 93939393 minut marzyła, no.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female
Liczba postów : 605
Związany/a z : noah
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 1

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:01

to długo! xd
jej też marzyło się espresso, dlatego przyszła tutaj, ubrana w wczorajszą sukienkę, bo nie spała w domu i ujrzała znajomy kuper donalda! podeszła do niego, uprzednio zasłaniając mu oczy dłońmi. czy coś.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:04

wczorajszą? ;o
- liel, erin, gisele, domenique? - wyliczał iż nie był w stanie po dotyku dłoni, tódzież zapachu perfum kto obmacuje go w miejscu publicznym. - domenique! - a jednak przypomniał się mu jej zapach perfum, oja.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:10

tak właśnie :33
- dobrze, że zgadłeś. - pstryknęła go w nos i wepchnęła się przed niego w kolejkę. - co u ciebie donaldziku? - zapytała z niewinnym uśmiechem.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:13

zmierzył ją wzrokiem, i wepchnął sie przed nią, mrucząc coś że to nie ładnie, nie ładnie. powtórzył to kilka razy i dodał jeszcze iż mogła do poprosic o ów kawę, przecie by jej kupił. - wszystko, dobrze a u ciebie? - wsunął ręce do kieszeni swoich podkreślając słowo swoich spodni.

wczorajsze sukienki, nie są fajne, nie. ;x
b
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:19

moja wina, że nie była w domu ? ;x
- to kup, espresso. - w takim razie stanęła obok niego i oparła się, poniekąd, ramię. zauważyła, że się zmienił.
schudł i nie miał pryszczy? lowe ben <3
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:23

marcus, marcus. <3
o ja właśnie oglądam supersłodkie urodziny porażka. ;x
kiwnął głową, szczerząc się. już też nie miał aparatu, z żółtymi gumkami. on nigdy nie był gruby może go z kimś pomyliła, co?
- tylko espresso? - zmarszczył nos, kładąc na ladzie jakieś eurosy.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:26

ja tak będę od piątku kłaść i zarywać paryżewskie dupy <3 ;d
- tylko. - oparła się plecami o ladę, tuż obok niego. nieładnie tak pokazywać plecy szanownej pani kelnerce. - ej, wczoraj bylam na jakimś nudnym bankiecie, z którego się urwałam i wpadłam na chłopaka, którego poznałam 2 dni wcześniej. uroczo, nie? - krótkie streszczenie jej wieczoru, seksu nie było jakbyś zapewne wanna know ;x
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:29

przywieś mi kogoś, dobra? ;o
a już donaldzik miał jej robic wykład o złym seksie z nieznajomymi, - nie seksij się z nieznajomymi. - nie żeby był zazdorsny czy coś. - weneryczne są okropne. - skrzywił sie. a no i usiedli i podsunął jej filiżankę z kawą.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:32

- wiem, biedaku, zeszłą wiosnę spędziłeś w szpitalu i schudłeś. a wszystko przez seks z rosyjską prostytutką bez szczepień! :3 - odpowiedziała, uprzednio wsypując cukier do kawy, a obecnie mieszając łyżeczką.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:37

- ona miała szczepienia, - wymruczał, wybierając kawałek czekolady z muffina. - i ogólnie to nie przez to byłem w szpitalu. - tłumaczył sie wiadomo xd
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:38

- tak tak. naprawdę wycinali ci migdałki. - zakpiła i skubnęła kawałek jego muffina. wiedząc, że się zaraz oburzy, dodała - tylko jeden raz! opowiedz mi coś donaldzik :c co tam u tej no wiesz tej tej ostatniej?
grunt to umieć się wysłowić.
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:42

udał że nie wie o co chodzi, i poprosił by mu to uświadomiła bliżej, conie. :c
- ej! oddawaj, to mój muffin pytałem czy chcesz swojego. - zmarszczył nos, i odgarnął wpadające jej na oczy włosy, ojej.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:47

- już nie będę. - potrząsnęła głową, żeby ledwo co odgarnięte przez donaldzika włosy, spowrotem wpadały jej do oczu. buntuje się ;x usiadła bokiem na fotelu, opierając ramię o oparcie krzesła i w ciszy pijąc espresso! obraziła się ;ccc
Powrót do góry Go down
donald
maluszek
donald

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitimeSro 11 Cze - 13:51

uśmiechnął się kącikiem ust, i przygryzł muffina, spoglądając na nią z nad niego. - uroczo wyglądasz jak się obrażasz? - wymruczał, wyciągając ręke w jej stronę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: café de flore (kawiarnia)   café de flore (kawiarnia) - Page 5 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

café de flore (kawiarnia)
Powrót do góry 
Strona 5 z 7Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» starbucks (kawiarnia)
» restauracja i kawiarnia procope
» carmen (kawiarnia)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: