| SALON | |
|
+15Keary Carmella Eliza ELVIS carmen anna zooey blaise Madison martinique Scarlett harold Quarelle sidney butterfly adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:32 | |
| - Możemy zrobić bicz party potem. Polepimy wszyscy bałwana i wpiszą nas do księgi ginesa! - Aż się prawie podnieciła, co łączyło się z prawie-spadnięciem z parapetu. | |
|
| |
Keary cze-ko-la-da.
Liczba postów : 218 Skąd : Spain, baby. Hobby : Sport, afery, ble. Nastroj : Czek eet. Związany/a z : Sam ze sobą. ;c Twarz : Fernando Torres Wiek postaci: : 19 Registration date : 06/08/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:33 | |
| A on nadal podpierał ścianę, bo jakoś mu było wygodnie. Spojrzał na Silje, bo dopiero przyszła, a miał w zwyczaju patrzeć, kto przyszedł. Oczywiście jej nie znał, bywa. - Niemiła? - Spojrzał na Madison nieco rozbawiony. Chociaż w rzeczywistości był nieco znudzony. Orly? | |
|
| |
martinique rodzynek.
Liczba postów : 266 Skąd : prague/pariis. Twarz : r. zimmerman Wiek postaci: : 19 Registration date : 30/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:33 | |
| - ja tez jestem sama. właściwie, to teraz już nie. uśmiechnęła się do chłopaka, tak żeby się trochę rozluźnił, bo wydawał się być dość spięty. - martinique jestem. przedstawiła się i napiła się trochę drinka. | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:35 | |
| -Moja? Coś ty, tego chłopaka, z tą yy, blondynką - wskazał palcem na Harolda i Butterfly, niespecjalnie wiedzial, czy wskazuje dobrze, zajęty odpisywaniem na smsa. | |
|
| |
Quarelle bananek
Liczba postów : 1439 Skąd : NYC Związany/a z : ze sobą kurwa.......... Twarz : Elianne Smit Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/07/2008
| okej, znudzona siedzeniem na kanapie podeszła do barku po kolejnego drinka, niewiemjakiego, aczkolwiek był smaczny! przechadzała się więc po salonie ze szklanką w ręku, a jej tyłek w mega krótkiej sukience podrygiwał w rytm muzyki. | |
|
| |
Nathan groszek
Liczba postów : 34 Skąd : america, yeah Związany/a z : konsolą Wiek postaci: : 22 Registration date : 06/08/2008
| - Uhm, Nathan - znowu przedstawił się w ten sam sposób, och cóż. - No to teraz też już nie jestem sam - uśmiechnął się nieco bardziej odprężony. - Moment - odszedł do stolika i zrobił sobie drinka. Wrócił pod okno. - Muszę się napić, źle się czuję w nieznanym towarzystwie - mruknął i upił łyk, czując jak alkohol go rozluźnia. Mało, bo mało, ale noc jeszcze młoda i tak dalej. | |
|
| |
Madison ko-rek.
Liczba postów : 103 Skąd : łełe. Twarz : martha streck, i co ty na to? Wiek postaci: : 17 Registration date : 26/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:37 | |
| -Nieważne, upijmy się, Keary! - zaproponowała z głebi serca i takie tam, wyszczerzyła się też, ale nie jak idiotka, naprawdę nie. - Czas zaszaleć, mówię ci, możemy tańczyć na stole. | |
|
| |
carmen anna pijak
Liczba postów : 1418 Age : 35 Skąd : londynn Związany/a z : deejmon! Registration date : 14/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:37 | |
| dopiła swój trunek machajac pustym kieliszkiem, a to w prawo, a to w lewo, hm. - to mamy nauczkę na następny raz - spojrzała na blejsa i położyła mu głowe na ramieniu, bo lubiła alkohol, ale przesadnie głosnej muzyki nie xd takie jakieś chujumuju. | |
|
| |
Silje. groszek
Liczba postów : 47 Skąd : Dania. Twarz : milagros schmoll Wiek postaci: : 17 Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:38 | |
| Podrapała się po ramieniu, by potem ramionami wzruszyć, potrzebny był jej alkohol, dużo, dużo alkoholu, bo w mieszkaniu nie mogła go trzymać, jeden z wielu głupich zakazów rodziców, kontrolowanych przez grubą gosposię, która nie mówi w żadnym ludzkim języku, tylko i wyłącznie po ukraińsku, aha? Bez problemu znalazła barek, obok którego porzuciła swoje buty, kto by ich żałował, wzięła dwa martini i usadowiła się z nimi w kącie pokoju na dywanie, niestety wyjątkowo blisko głośnika, przez co własnych myśli nie słyszała; miała za to doskonały wgląd na zawartość pokoju, czyt. gości, uśmiechała się do wszystkich po kolei.
Ostatnio zmieniony przez Silje. dnia Czw 7 Sie - 20:39, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| -Jezu, ale ty jesteś chora, nie lubię ciebie takiej - przewrócił oczyma, wolał jak była normalna i zsunął się z parapetu pod parapet. | |
|
| |
martinique rodzynek.
Liczba postów : 266 Skąd : prague/pariis. Twarz : r. zimmerman Wiek postaci: : 19 Registration date : 30/06/2008
| - myślisz, że ja ich znam ? no dobra, znam tylko dwie osoby. reszty nie. powiedziała znowu się uśmiechając, bo lubiła się uśmiechać. w ogóle, lubiła imprezy, i to był jej żywioł. i faceci też. - no, więc, Nathan, zatańczymy ? zaproponowała ot tak. | |
|
| |
Carmella pokraka.
Liczba postów : 524 Skąd : nyc. Twarz : ana barros Wiek postaci: : 17 Registration date : 30/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:39 | |
| - aha.. - odpowiedziała tylko. - dobra, ja to idę po drinka, bo mi się skończył. i poszła, bo nie lubiła, ej nie cierpiała wręcz jak ją ktoś olewał ohoo. | |
|
| |
Keary cze-ko-la-da.
Liczba postów : 218 Skąd : Spain, baby. Hobby : Sport, afery, ble. Nastroj : Czek eet. Związany/a z : Sam ze sobą. ;c Twarz : Fernando Torres Wiek postaci: : 19 Registration date : 06/08/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:39 | |
| - Czemu nie. - Odwzajemnił 'wyszczerz', biorąc kolejnego łyka czegośtam z wódką. Nawet jeżeli po większej ilości alkoholu nie za bardzo wie co robi, to jakoś nie był przestraszony tą perspektywą. | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:40 | |
| sori, to tylko sid, on jest niemiły dla ludzi, których nie zna. zrobił sobie drinka | |
|
| |
Carmella pokraka.
Liczba postów : 524 Skąd : nyc. Twarz : ana barros Wiek postaci: : 17 Registration date : 30/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:41 | |
| zawsze mógł poznać. ;d z drinkiem już podeszła do Scarlett bo stała sama. - jak się bawisz, hm? - zapytała i upiła łyk.
Ostatnio zmieniony przez Carmella dnia Czw 7 Sie - 20:42, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
Madison ko-rek.
Liczba postów : 103 Skąd : łełe. Twarz : martha streck, i co ty na to? Wiek postaci: : 17 Registration date : 26/06/2008
| -Zacznijmy więc od zmiany miejsca, ta ściana nie wydaje się zbyt przyjazna - stwierdziła i zacmokała, żeby zaraz złapać drinka, chyba nawet nieruszonego. - Coo ty na to? Naprawdę nie jestem nudna, widzę jak się rozglądasz,xd. | |
|
| |
Nathan groszek
Liczba postów : 34 Skąd : america, yeah Związany/a z : konsolą Wiek postaci: : 22 Registration date : 06/08/2008
| Trochę opadł, że tak powiem. On... No cóż, nie za bardzo tańczył. Jakieś dyskotekowe wygibasy po paru piwach - ok, do tego był zdolny. Ale jakiś w miarę kulturalny i świadomy taniec z dziewczyną? Ummm... - A, raz kozie śmierć - dopił wszystko na raz i podał dziewczynie rękę. W sumie, czemu nie? I tak nikt go tu nie zna. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:42 | |
| Okej, zamiast odpisywać Q na smsa, po prostu podszedł i dmuchnął jej w kark, obejmując w pasie, bo to Sid, no wiesz. - Jak się udało zapoznawanie, hm? Możemy iść już teraz. | |
|
| |
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:43 | |
| - W porządku. Masz ciepło w domu, u mnie jest zimno. - Sądziła, że to od tego, że u niego był tłum, a u niej tylko ona. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:44 | |
| xd omg. - Nie masz ogrzewania? - uniósł brwi znowu, w zasadzie ona nie przestawała go dziwić. | |
|
| |
Keary cze-ko-la-da.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:45 | |
| - Rozglądam się, bo prawie nikogo nie znam. - Uśmiechnął się kątem ust. - Zmiana miejsc? - Więc jednak będzie musiał oderwać się od miłej pani ściany? Oh, well. - W porządku. Prowadź? - Przy okazji również dorwał jakiegoś drinka. | |
|
| |
martinique rodzynek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:46 | |
| złapała go za rękę. ona uwielbiała się bawić i w ogóle szaleć i w ogóle poznawać dużo nowych ludzi. a że jeszcze na dodatek Nathan, był facetem godnym uwagi, bo jej się strasznie spodobał. i chyba nawet zostawi mu swój numer. o. i spotkają się jeszcze raz i będzie fajnie. dopiła swojego drinka, a że była to pełna szklanka wódki, trochę ją zaczęło palić. no więc, tak czy inaczej, ona chciała zaszaleć. zarzuciła mu ręce na szyję, bo chyba był wyższy od niej i zaczęli tańczyć. - no więc, Nathan, skąd jesteś ? zapytała z ciekawości. | |
|
| |
Quarelle bananek
Liczba postów : 1439 Skąd : NYC Związany/a z : ze sobą kurwa.......... Twarz : Elianne Smit Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:47 | |
| soreks nie zauwazylam sidowego posta wiec edit!1 : d
-ej, chcesz mnie wystraszyć? hm.. no jak chcesz. - mrugnela porozumiewawczo okiem.
Ostatnio zmieniony przez querelle dnia Czw 7 Sie - 20:49, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| - Maaaam, może mam grypę i tak po prostu mi jest zimno. Nieważne, ja się bym bała robić imprezy u mnie, potem bałabym sie spać w moim łóżku, z myślą, że ktoś się w nim pieprzył... - Bywała obrzydliwa, zwłaszcza, gdy chodziło o takie sprawy. :< | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Aaaaaach, przyszli z Del. | |
|
| |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.
Liczba postów : 265 Age : 34 Skąd : Paris Związany/a z : samotnością Twarz : Scarlett Johansson Wiek postaci: : 17 lat Registration date : 29/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:48 | |
| - Ja... no, raczej nie wiem co ze sobą zrobic - powiedziała do Carmelli | |
|
| |
Madison ko-rek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:49 | |
| -Czekaj, jeszcze nie wiem gdzie, powiedz mi, czy wybieramy któreś drzwi, czy zostajemy w tym pomieszczeniu? Czysta loteria - roześmiała się, w zasadzie to ciągle chyba się śmiała, zaraz będzie STFU, Madison. | |
|
| |
Silje. groszek
Liczba postów : 47 Skąd : Dania. Twarz : milagros schmoll Wiek postaci: : 17 Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:49 | |
| Porzuciła swoje stanowisko przy głośnikach wraz z pustymi szklaneczkami, by ruszyć po nowe do barku, przy okazji uszczypnęła Sida w ramię i niechcący nadepnęła na stopę Martinique, bo się nawinęli. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:50 | |
| nic nie mówię, że sid do niej coś mówił, xd | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:50 | |
| - Eeee tam, co z tego... - Harolt w podstawówce czy tam gimnazjum mieszkał w akademiku, więc go to ni eruszało. - Powiem ci, że chce mi się spać. - Normalka. | |
|
| |
Carmella pokraka.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:51 | |
| - ooo, to tak jak ja. - uśmiechnęła się do niej. - tak wogóle to jestem carmella. co ty na to żebyśmy pokazały im wszystkim jak się tańczy? - wskazała na miejsce wyznaczone do tańca, tak mi się wydaję, bo gibało się tam już kilka par. może nie był to najlepszy pomysł, w związku z tym, że nie wiedziała nawet jak ta dziewczyna się nazywa, ale nienawidziła się nudzić i w ogóle chciała zaszaleć. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:52 | |
| -A, kurwa, ła! - stwierdził w stronę Silje, całkiem głośno ;< | |
|
| |
Quarelle bananek
| / pogubiłam się....................................xdxd | |
|
| |
Keary cze-ko-la-da.
| - Mogą być drzwi. Ale ty wybierasz. - Nie przeszkadzał mu jej śmiech. Śmiech raczej nie oznaczał niczego złego, a przynajmniej w jego mniemaniu, a skoro nie oznaczał niczego złego, to było elo, nie? | |
|
| |
Scarlett 1 ostrzeżenie - gra sama ze sobą.
Liczba postów : 265 Age : 34 Skąd : Paris Związany/a z : samotnością Twarz : Scarlett Johansson Wiek postaci: : 17 lat Registration date : 29/07/2008
| - Ja jestem Scarlett. Z tym tańczeniem to niezły pomysł - uśmiechnęła się | |
|
| |
blaise hot stuff.
Liczba postów : 555 Age : 35 Skąd : francja Związany/a z : karmen&karmel Twarz : kevin flamme Registration date : 17/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:53 | |
| - ulotnijmy się przypadkowo, może chodźmy na korytarz, usiądziemy sobie na ziemi z alkocholem, załóżmym, że będziemy się dobrze bawić - roześmiał się łapiąc ją za dłoń. | |
|
| |
martinique rodzynek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:54 | |
| odwróciła się i od razu krzyknęła na dziewczynę, żeby uważała. - jezu, kurwa, uważaj jak chodzisz. warknęła, bo nie lubiła jak ktoś jej depcze po nogach. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| okej! to cicho, jeszcze raz :
- Tylko trochę. Zależy jak reagujesz na strach. To idziemyyy? - własnie, tylko jedno mu w głowie : < | |
|
| |
Carmella pokraka.
| - to chodź - pociągnęła Scarlett za ręke, śmiejąc się. | |
|
| |
| ja wogle nie wiem o co chodzi.........................
- I co zrobimy z tym fantem! Powinieneś sobie sprawić faceta z kawą też, albo coś takiego. Automat. Możesz się położyć na podłodze i iść spać, popilnuję, by nikt cię nie rozebrał i nie okradł - obiecała. | |
|
| |
Madison ko-rek.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:55 | |
| -Okej, lubię dominować. - Tak, to miało być dwuznaczne. Zakręciła się w miejscu i wybrała któreś drzwi i zacznę. | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:55 | |
| No, przyszli, Delilah rzuciła jakieś "cześć" do ogółu i zwinęła trzy drinki, na później! I usiadła na kanapie, skoro Querelle zwolniła miejsce. | |
|
| |
Keary cze-ko-la-da.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:56 | |
| No to sobie zniknął za nią, w którychśtam drzwiach. | |
|
| |
Silje. groszek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:59 | |
| - Sorry, to wy uważajcie, gdzie pchacie tyłki, jezu, ludzie są nieznośni w Paryżu - jęknęła, opierając się o ścianę, wznosząc oczy ku sufitowi, na którym jeszcze nie było żadnych gum do żucia. Silje, do diaska, skąd na suficie gumy do żucia?! | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 20:59 | |
| -Nie no, nie idę spać, tak tylko mówię. - Objął ją w pasie, iedzieli na podłodze, tak? I położył dłoń na jej udzie, tę wolną, bo skoro siedzili na podłodze to pewnie nie siedziała np. po turecku. | |
|
| |
Nathan groszek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 21:00 | |
| - Z hameryki jestem. Ale już tu trochę mieszkam - objął ją w pasie i bujał się miarowo, usiłując jej nie zdeptać, ani nie przewrócić, no ogólnie nie zabić, ani nie spowodować trwałych urazów. | |
|
| |
Carmella pokraka.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 21:01 | |
| okej, potańczyła trochę, a potem zniknęła gdzieś w tłumie, tak naprawdę podążając do baru, chociaż myśle, że nie powinna już pić. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 21:02 | |
| No nie siedziała po turecku, uśmiechnęła się i na chwilę oparła głowę o jego ramię. Miała nadzieję, że Harold nie zaśnie nagle tak jak siedzi, bo goście serio mogliby wtedy zdziczeć, ale pokręciła głową, by pozbyć się wizji wiszących na lampach dziewczyn w samych majtkach i cmoknęła go w brodę, bo tam sięgała tylko. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 21:04 | |
| Eljot wcisnął się obok niej, bo miał chudy tyłek, nie to co ona... I zabrał jej jednego drinka, mówiąc, że nie może za dużo pić. A tak poza tym, to zapomniał wziąć dla siebie coś do picia, teraz cierpiał. | |
|
| |
Carmella pokraka.
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 21:04 | |
| skoro już postanowiła poznać wszystkich na tej imprezie, to zataczając kółeczka, ale takie malutkie oparła się o ściane, gdzieś koło Silje i upiła wielki łyk z butelki tequili, którą nie wiem skąd wytrzasnęła. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: SALON | |
| |
|
| |
| SALON | |
|