| SALON | |
|
+15Keary Carmella Eliza ELVIS carmen anna zooey blaise Madison martinique Scarlett harold Quarelle sidney butterfly adm 19 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:09 | |
| - No, patrz, tam jest Del i jej facet. - Pomachała właśnie w stronę Del i Eljota, by podrapać się po policzku zaraz. | |
|
| |
Nathan groszek
Liczba postów : 34 Skąd : america, yeah Związany/a z : konsolą Wiek postaci: : 22 Registration date : 06/08/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:09 | |
| Wyrobiwszy dzienną normę palenia, rozejrzał się. Dotarło do niego co jest i po co i czemu i na co iw ogóle. Widząc, że towarzystwo się przerzedza, wstał. Złapał po chwili pion i zrobił krok. E, nie było tak źle! Zrobił drugi, wciąż utrzymując pozycję w miarę prostą. Jednak nie był taki całkiem wymięty. Machnął zgromadzonym dłonią, że niby się żegna, bo kulturalny był, a co, no i wyszedł. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:11 | |
| - Tylko my tacy brzydcy - westchnął teatralnie, gładząc ją po tym nieszczęsnym udzie, mrużąc oczy. - Nie kręć tak głową, bo ci odpadnie i nikt jej nie da rady przyszyć, zobaczysz. - On sam by się przyszywania głowy raczej nie podjął. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:12 | |
| Pomachał za Nathanem, chociaż oczywiście nie znał jego imienia, bo jako gospodarz się do tego poczuł. - Nie znam ich, wybacz. - No, niestety, pokiwał do nich głową, więcej mu się nie chciało. I pił wodę, aaajt? | |
|
| |
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:16 | |
| -Jestem brzydka? - zapytała, nieco wystraszona, haha, gotowa gryźć i kopać za taką zniewagę. Okej, Elliota by nie mogła, to przecież inwalida. | |
|
| |
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:17 | |
| Przecież Knock zna Eljota, zapomniałam nawet o tym ;_;! - Wybaczam - westchnęła, nawijając kosmyk włosów na swój wskazujący palec, zerkając na stopy Knocka, by sprawdzić, czy jedna nie jest większa od drugiej, ale w końcu nie wiedziała jak to z nimi jest i ukradła czyjegoś drinka, co stał obok, by dopić, najwyżej zarazi się jakimś świństwem. - Ludzie chyba zaczynają uciekać... - Przynajmniej taką miała nadzieję, bo sory, nie było tańczenia na stołach :< | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:18 | |
| Jacię, on teraz będzie do końca życia uprzywilejowany taki. - Nie, ty jesteś chyba nawet ładniejsza od nich wszystkich, wiesz! I mówię serio, aach, boli mnie gardło, musze kupić sobie jakiś szaliczek, albo możesz mi zrobić na drutach, chyba że nie potrafisz. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:21 | |
| postanowiła rozsiąść się na jakieś bliżej nieokreślonej kanapie, rozejrzała się dookoła, klapła na jakieś. /czy ktoś powie mi dlaczego moje zwierze właśnie wpełzło do mojej torby podróżnej ;x | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:22 | |
| -Okej, nie wyczułaś ironii, moja droga! - Podrapał się po szyi, chciałam napisać wystającej, hm. - Może też idziemy, co? | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:24 | |
| - Dokąd ty chcesz iść, co? Ale pewnie, możemy - wzruszyła ramionami, zerkając na Knocka z dołu, nobo przecież była niższa -.- | |
|
| |
ELVIS super ziomal elo yo.
Liczba postów : 730 Skąd : skąd. Związany/a z : petitki lubisieee&zołi Twarz : bastien bonizec Wiek postaci: : 18 Registration date : 18/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:29 | |
| / dokąd się pakujesz =d ?
- Już prawie pusto! Będziemy musieli w pewnym momencie się zmywać, w zasadzie to środek tygodnia - zauważył elokwentnie, bo przecież to czwartek, do łikendu zostało jeszcze, hoho, tyle czasu! | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
Liczba postów : 1912 Skąd : Kanada Nastroj : pokręcony Związany/a z : elviiisem. Twarz : sheila marquez Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:32 | |
| / w siną dal, a konkretnie do rodziny jestem wygnana ;c, a konkretniej to ja uciekam do niej ;x -pusto, zawsze trafimy na dobry moment - przewróciła oczami wysuwając do przodu stopy, przyglądała się swoim butom, stwierdziła, że ładne były, zanim je włożyła teraz nie były już takie milutkie.
Ostatnio zmieniony przez zooey dnia Czw 7 Sie - 22:36, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:36 | |
| -Do łazienki! - postanowił i zaczniesz. | |
|
| |
Liczba postów : 730 Skąd : skąd. Związany/a z : petitki lubisieee&zołi Twarz : bastien bonizec Wiek postaci: : 18 Registration date : 18/07/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:38 | |
| / łaa! a gdzie rodzina?
- No, takie nasze szczęście. Przynieść ci coś do picia, czy do czegoś? Nie wiem, uchm, swędzi mnie szyja - poskarżył się jej i po szyi właśnie się podrapał, przestępując z nogi na nogę, chociaż wcale nie chciało mu się siku, a pewnie powinno. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:44 | |
| / czy takie łaaaa. to nie wiem, bo to jedynie kraków jest ;c
- przynieś coś, tym czymś może być na przykład burbon - podrapała się za prawym uchem, zaraziłeś ją elvisie, jej też nie chciało się siku, a więc siedziała sobie wymachując nóżkami w takt muzyki. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:46 | |
| / kraków jest zajebistyyyy.
- W porządku! - Powiedział i zaraz zniknął gdzieś przy barku, zgarniając butelczynę i dwa kieliszki, z tym wszystkim usiadł obok niej, wręcając jej szkło, bo jak ma nalewać, nie ma trzech rąk (wbrew pozorom ilość kończyn miał zupełnie pospolitą). | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:50 | |
| trzymała szklanki, mając nadzieje, że elvis ma dwie pary oczu, to spostrzegła, ale sprawne i nie obleje się zawartością butelki, uśmiechnęła się do niego. - no to nalewaj [zalewasz]- uśmiechnęła sie i prawdopodobnie nie kiwała już nogami. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:52 | |
| Nalał jej i sobie, nikomu nie za dużo, nie za mało, odstawił butelkę gdzieś obok, tyle że na podłogę i westchnął, unosząc kieliszeczek do ust. - Może powinniśmy wznieść toast? Za gospodarza, gdziekolwiek ów jest, na przykład - zaśmiał się, nigdy nie wiedział do końća, o co chodzi w toastach. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 22:55 | |
| - za gospodarza - zabrzmiało to jak na jakiś obificie zakrapianych uczta w średniowieczu, którym towarzyszyły całe prosięta, ale uśmiechnęła się stukając się kieliszkami z elvisem, na tyle, że udało jej się ich nie stłuc, gratulujemy. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:00 | |
| Wychylił szybko zawartość kieliszka, bo był to malutki kieliszek, nie wiem, czy już pisałam, tak na jeden łyczek, bo takie są śmieszniutkie zupełnie, uśmiechnął się szeroko do Zooey. - Już zrobiło mi się ciepło! - Stwierdził, dolewając sobie, przecież są na dżamprezie, nie. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:07 | |
| skoro to był taki mikro kieliszek to dolał też zołi. - mi prawie- potarła dłonie, spoglądając dookoła, puściutko ;c. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:08 | |
| - Chyba niedługo spadamy, co? - Spytał, opierając rękę z kieliszkiem o swoje kolano, nachylił się do Zooey i odgarnął jej włosy za ucho. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:11 | |
| - może nawet lada chwila - spojrzała na niego pytająco, po czym musnęła wargami jego kącik ustny. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:21 | |
| - Dobra. Ale gdzie byś chciała iść, hm? Do domu? Czy jeszcze gdzieeś? - Spytał; on chętnie ją teraz odprowadzi, bo niespecjalnie mu sie chciało chodzić po mroźnym Paryzu, zwłaszcza, że papierosy się kończyły. | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:23 | |
| - możemy iść do mnie? - zaproponowała, spoglądając w stronę lampy, która ją trochę oślepiła, przetarła dłońmi oczy, dopijając resztkę kieliszkowej zawartości. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:27 | |
| - Pewnie, w zasadzie jestem cholernie zmęczony i tak dalej, złapmy jakąś taksówkę, może jest niedaleko gdzieś postój.. - Sam w to dokońca nie wierzył, wstał i wyciągnął do niej dłoń, bo może miała słabą głowę i po odrobinie alkoholu się wywalała na ziemię czy coś. | |
|
| |
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:29 | |
| Nie pamiętam o czym rozmawiali, ale powiedzmy, że Del [napisałam dżola] opowiadała mu właśnie historię jakąś śmieszną, ale to nic, bo zaraz wzięła jego dłoń i bawiła się jego palcami. - Wracamy? - zabalowali xd. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:31 | |
| Śmieszną historię o Dżoli i Brunonie... I liliach... - Hm, w zasadzie możemy, chodźmy do mnie, bo to zaraz obok jest, co? - Bo on w tym samym bloku xd mieszkał co Knock. Ścisnął jej dłoń lekko, ziewając :< | |
|
| |
zooey CHOCO MILKSHAKE
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:32 | |
| - więc ruszmy się szukając tych taksówek - odgarnęła włosy zakładając płaszcz czary-mary, nie wiem skąd się pojawił, złapała jego dłoń. - wypadałoby się jakoś pożegnać, chociaż to chyba nie mądry pomysł - uśmiechnęła się kącikowo. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:34 | |
| - Co ty, lepiej będzie uciec bez pożegnania, chooodźmy - pociągnął ją w stronę drzwi i zacznę u niej. | |
|
| |
| Temat: Re: SALON Czw 7 Sie - 23:36 | |
| Lilie roks. - Mhm, raczej taaak. Jestem zmęczona w sumie... - juz wczesniej byla. Cracker - big dipper, ladna piosenka dla ciebie na dobranoc. Poglaskala go po policzku i pocalowala w skron. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: SALON Pią 8 Sie - 0:10 | |
| Skasowało mi posta, hałnajs. - To chodźmy! - Powiedział i ją pociągnął, bo był pociągający, he, he, możesz zacząć, fafiku. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: SALON | |
| |
|
| |
| SALON | |
|