Keary cze-ko-la-da.
Liczba postów : 218 Skąd : Spain, baby. Hobby : Sport, afery, ble. Nastroj : Czek eet. Związany/a z : Sam ze sobą. ;c Twarz : Fernando Torres Wiek postaci: : 19 Registration date : 06/08/2008
| Temat: Re: SYPIALNIA Pią 8 Sie - 0:07 | |
| - Nie, nie. Nie wykorzystujesz mnie. - On najwyraźniej się uparł. I już. - Powiedz mi, jak będziesz gotowa. Zero taksówek. - Stwierdził dosyć nawet stanowczo, jak na niego, a szczególnie jak na niego o tej porze. | |
|
Madison ko-rek.
Liczba postów : 103 Skąd : łełe. Twarz : martha streck, i co ty na to? Wiek postaci: : 17 Registration date : 26/06/2008
| Temat: Re: SYPIALNIA Pią 8 Sie - 0:12 | |
| - W porządku więc! Powiedziałabym, że to miłe, ale dzisiaj użyłam tego słowa już sto milionów razy. - Uśmiechnęła się i złapała jeszcze swoją kopertówkę. Zerknęła na swój strój, poprawiła jeszcze brzeg koszulki. - Już, chyba. | |
|
Keary cze-ko-la-da.
Liczba postów : 218 Skąd : Spain, baby. Hobby : Sport, afery, ble. Nastroj : Czek eet. Związany/a z : Sam ze sobą. ;c Twarz : Fernando Torres Wiek postaci: : 19 Registration date : 06/08/2008
| Temat: Re: SYPIALNIA Pią 8 Sie - 0:14 | |
| - No, to możemy iść. - Poprawił koszulkę, tak dla tradycji etece no i wyszli. A, no i nie wiem kto zaczyna, ehe. | |
|
Madison ko-rek.
Liczba postów : 103 Skąd : łełe. Twarz : martha streck, i co ty na to? Wiek postaci: : 17 Registration date : 26/06/2008
| Temat: Re: SYPIALNIA Pią 8 Sie - 0:18 | |
| | |
|