| lit lounge | |
|
+9louane chantelle Anne marquise Hilary juliette Eruina Viki adm 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:54 | |
| - na pewno nie ja - powiedział, wskazując na swojego drinka, kolorowego i w ogóle lans. spuścił wzrok na swoje butki, zauważył, że skarpetki z nich mu wystawały, to nie dobrze. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:55 | |
| - czeeeeee geje - przywitał się, nie żeby miał coś do gejów, ale on tak zawsze. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| a potem to poszet, bo mnie zwalajoooo. ;o | |
|
| |
Gość Gość
| pomachała do renee, to znaczy tak żeby ją zauważyła. |
|
| |
Gość Gość
| - ... - powiedział do fabiena i powiedział, że pa. i przesłał gee buziaczka i uciekł. |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:56 | |
| ożywił się bo renee mu gdzieś przed oczami przemknęła,a może to fatamorgana,wiec korzystając z obecnosci esti w poblizu zapytał,czy ją widziała może. | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:56 | |
| okej, anne więc, znudzona już trochę, przysiadła się do facetów i esti, siadła gdzieś koło markiza i dość gwałtownie postawiła szklankę z martini na ladzie. - jestem anne - powiedziała do ogółu. | |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:57 | |
| dopiła drinka i stwierdziła, że musi się zbierać. powiedziała więc "cześć!", tak do ogółu i wyszła. | |
|
| |
Gość Gość
| - cześć anne - pomachał jej przed oczyma i uśmiechnął się trochę zbyt szeroko do jej dekoltu, czując się jak na spotkaniu aa. |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| poszła na zaplecze z panem kelnerem,mrau a po wszystkim zwiała do domu malowac paznokcie. psu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:58 | |
| - czeeeść anne - przywitała się, bo anne jej raczej nie obgadywała w klasie, to mogłaa być - tak widziałam, renee jest z nami, kochani! |
|
| |
Gość Gość
| pomachała esti i ruszyła w jej stronę, zaraz zauważyła też markiza i uśmiechnęła się do niego zupełnie szeroko, jednak bez przesady, bo nie lubiła się aż tak afiszować. |
|
| |
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| - ty jesteś, hmhm, samuel? - zapytała niepewnie, nie wiedziała do końca, kto jest kto. - słyszałam o tobie trochę, głównie z tej plotki o tym, jak popalaliście z moim bratem w męskiej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:59 | |
| Wypiła drinka do końca. I podeszła do baru, zamawiając kolejnego. Przyglądała się facetom. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:00 | |
| - gee - zaczął, odstawiając pustą szklankę po dżaku - powiedz mi kto jest kto, bo ja ich nie znam. to znaczy znam niektórych. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:00 | |
| - to już o tym plotkują? - spytał, unosząc obie brwi. odwrócił się więc w jej stronę ze szklaneczką i spytał, czy jeszcze się czegoś napije, bo martini jedno to nic wielkiego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:01 | |
| samuela zauważyła dopiero teraz, więc powiedziała mu cześć, zakładając nogę na nogę. posunęła się nawet, to znaczy przysunęła do fabiena, żeby zrobić miejsce renee. |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:02 | |
| - plotki są wszędzie - wzruszyła ramionami i poprawiła dekolt, nie bardzo podobało jej się świecenie cyckami. - jasne, że się napiję, może, nie wiem, wódki? - uniosła prawą brew do góry. - pod warunkiem, że pijesz ze mną, nie lubię pić wódki sama. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:03 | |
| - renee! - już mu się znudziło ukrywanie emocji,więc wykrzyknął jej imie dosyc głosno i co najwazniejsze radośnie i wesoło,hopsasa & tyryryry. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:05 | |
| - ja jestem zawsze chętny do picia - zapewnił ją i kiwnął na kelnerkę, bo to co zostało w butelce nie było w jego opinii wystarczające. - więc anne.. jesteś nowaaa? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:06 | |
| - maaaarkiz! - w końcu udało jej się dotrzeć do nich wszystkich, usadowiła więc swój tyłek gdzieś pomiędzy marizem a esti, żeby nikt nie czuł się poszkodowany. - skombinujesz mi piciu, prawda em? |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:07 | |
| - nowa, zupełnie nowa, ale poznałam już kilka osób - powiedziała, skupiając wzrok na jego ustach, które swoją drogą bardzo jej się spodobały. kelnerka przyniosła wódkę, więc zaproponowała, żeby samuel im polał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:08 | |
| przystał chętnie na tę propozycję i polał, ale nie tylko do ich szklaneczek, ale również po bluzce anne, nie pytaj mnie jak. - o jezu, przepraszam cię strasznie, ręce mi się trzęsły! - jasne, jasne. zabrał się za wycieranie jej dekoltu ;x |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:10 | |
| - wódka i martini,możesz wybierac,albo zamówimy jeszcze coś. - miał nadzieje,ze zauwazy jego opiekunczosc i cała reszte,w koncu był miły i lubił pizzę. zaśmiał się serdeczenie ze starego triku samuela,ten chłopak nigdy z tego nie wyrośnie! (xd). | |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:10 | |
| - ojej! - jęknęła, w myślach mając ochotę jęknąć coś mocniejszego i jeszcze go pobić, ale ludzie patrzą, więc szybko się opanowała. - teraz coś z tym zrób - rozkazała całkiem władczo, jednak nie potrafiła opanować rumieńców na twarzy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:11 | |
| - to teeen do jutra. my lecimy - skinęła na fabiena, pomachała wszystkim i poszli, że z fabienem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:11 | |
| zaproponował gee spacer, czy cokolwiek innego i poszli też. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:13 | |
| - martini - powiedziała, po chwili zastanowienia. - jestem wykończona! jeszcze ten palant wcisnął mi jakieś książki, w których mam znaleźć dowody na to, że zachowywałam się niegrzecznie - pozwoliła sobie oprzeć o markizowe ramię, wsłuchując się w giw e bit od mmmm tu mi lecące z głośniczków. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:15 | |
| - musisz się przebrać, bo się, ten no, przeziębisz! - westchnął, przy okazji kopiąc w łydkę markiza, żeby siedział cicho i się z niego nie śmiał. zrobił z leksza spenianą miną i raz po raz wspominał coś o tym, jak to mu przykro. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:16 | |
| Ona wypiła drugiego już drinka, i poszła na spacer, przewietrzyć się, czy coś. Obciągnęła krótka sukienkę, zapłaciła i wyszła. |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:17 | |
| - och, świetnie! - warknęła, dziwnie spoglądając na markiza i zastanawiając się też, dlaczego samuel głaszcze go po łydce, bo tak jej to wyglądało. - może mam się jeszcze rozebrać tu i teraz, hę? - zapytała, raczej retorycznie. - śmierdzę wódką - dodała, wzdychając ciężko i pacając samuela ręką w czoło. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:18 | |
| nalał jej więc elegancko i nawet nie rozlał,nie wiem jak to zrobił skoro cały czas na nią patrzał. - idiota. - podsumował ich wychowawcę i zaproponował,że jej nawet pomoże. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:19 | |
| - nie bij mnie, to było naprawdę niechcący! możemy isć do łazienki cię wysuszyć! albo zamówię taksówkę, hm? - zaproponował. może ją nawet wykapać i wymasować stópki. w swojej wannie bardzo dużej i wygodnej. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:20 | |
| - a tam, jakoś sobie sama poradzę - zaśmiała się, upijając zaraz trochę martini, stwierdzając po cichu, że markiz to bardzo miły chłopiec i ma fajne dłonie, którym chętnie dałaby się pomacać. |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:21 | |
| - okej, skoro tak - wzruszyła ramionami, nieco udobruchana i nawet się do niego uśmiechnęła. - ale weźmy ze sobą tę wódkę, skoro już ją zamówiłeś - poprosiła, bo mimo wszystko miała ochotę się napić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:22 | |
| - okej, ale że jedziemy do domu? - spytał, bo zazwyczaj po alkoholu i trawce się gubił. zsunął się na ziemię, znaczy stanął. - a wódkę, tak, tak.. - wódki w domu nigdy za wiele, tak powtarzał mu wujek, właściciel jakiejś miłej winnicy. |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:25 | |
| napił się wódki,kolejny raz dzisiejszego dnia po czym położył rękę na kolanku renee,pod stołem,mało dyskretnie. - może trzeba skorzystac z tego,że na jutro nie ma dużo zadania? - co miało byc swoistą aluzją,to nic,że pachniał alko,ale w sumie wydaje mi sie to nawet podniecające. i zw. | |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:25 | |
| - no tak, a gdzie niby chciałeś jechać? - zapytała, również wstając i ciągnąc go w stronę wyjścia za rękę. - do zoo? - prychnęła. - od razu mówię, że ty płacisz za taksówkę - powiedziała, bo tak naprawdę to nie miała przy sobie gotówki, jedynie kartę kredytową ojca. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:27 | |
| - och tak, to może być ostatni taki luźniejszy dzień. do wakacji - pokiwała głową i przysunęła twarz do markizowej. przesunęła ustami, wciąż jeszcze trochę malinowymi od błyszczyka, po jego prawym policzku i powiedziała, że ma wielką ochotę na coś słodkiego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:28 | |
| - myślisz, że jestem jakimś dupkiem, żeby kazać ci płacić za taksówkę do mojego mieszkania? - prychnął, otwierając jej drzwi, zaraz sam też wyszedł, złapał taksówkę błyskawicznie, lata praktyki, pojechali i zacznę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:32 | |
| wróciła po swoją e torebkę? bo estelle jest raczej średnio rozgarnięta i jej zapomniała, a że fabien jechał na kilka dni na południe, to poszedł się spakować. z żalem stwierdziła, że jest prawie pusto, więc wzięła jakiegoś niedopitego drineczka i usiadła. |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:36 | |
| - mam nawet pomysł. - wyszeptał do jej ucha,miał nadzieje ze slyszala bo w klubie dudniło in my arms kylie. i nie pytajcie sie skad on ma dostep do basenu na dachu hotelu,nie pytajcie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:39 | |
| mruknęła coś, że zdaje się na jego inwencję twórczą, nie zauważyła nawet estelle, bo zaczynało jej się kręcić w głowie, od alkoholu i perfum marquiska i jej własnych, które się trochę gryzły. przesunęła dłonią po jego torsie, chciałam napisać torcie, pozdro. |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:41 | |
| konkretnie idea była dobra,a nawet bardzo,ale przecież basen nie ucieknie i karty dostępu też mu nikt nie zabierze. tak więc pocałował łapczywie ją,nie wiem czy można łapczywie całowac,przy okazji namiętnie też,bo był napalony. | |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:41 | |
| spojrzał w stronę esti i uznał, że się przysiądzie, więc zaraz to zrobił. - hej, wróciłaś? - zapytał, po czym dopił swojego drinka. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:42 | |
| na początku w ogóle go nie zauważyła, więc nieprzytomnie zamachała brwiami. - wróciłam - powiedziała szczerze tym faktem, zasmucona? |
|
| |
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:46 | |
| - coś się stało? - zapytał, wcale nie chciał być natarczywy. zamówił tekilęęę u jakiejś brzydkiej kelnerki i zwrócił się w jej stronę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:46 | |
| zarzuciła mu ręce na szyję i uśmiechnęła się do jego ust, które notabene były wybitnie miłe, miękkie i gorące, szkoda że wcześniej tego nie zauważyła. pogłaskała markizowy kark opuszkami swoich długich palców pianistki i odwzajemniła! ;p |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:51 | |
| on też był wiecznym krejzolem,wiec spadli pod stół,plan był opracowany szczegółowo więc nie przygniótł jej ani nic z tych rzeczy,tylko całował z języczkiem bo to parysz i smyrał tu i ówdzie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 20:54 | |
| magia potagia, że tak powiem, bo nikt o dziwo nie zauważył ich zniknięcia, wszyscy byli zajęci swoimi romansami, alkoholem i tyłkami (pyłkami :3), żeby zwracać uwagę na innych. westchnęła zupełnie głośno, odrywając się od jego ust, tylko po to, żeby powiedzieć mu, że jest podniecający, hihi. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: lit lounge | |
| |
|
| |
| lit lounge | |
|