Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

lit lounge

Go down 
+9
louane
chantelle
Anne
marquise
Hilary
juliette
Eruina
Viki
adm
13 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

lit lounge - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:59

/surx, byłam away.

- w zasadzie to tak - odpowiedziała cicho, zamawiając sobie kolejnego drinka. to akurat podobało jej się w lit lounge.
Powrót do góry Go down
martin
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
martin

Liczba postów : 895
Registration date : 31/05/2008

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:01

- i rozumiem, że pewnie nie chcesz o tym rozmawiać? - mruknął, posyłając jej porozumiewawcze spojrzenie. chciał być miły, ale w rzeczywistości esti wydawała sie mu... mało ciekawa? zbyt popularna? w ogóle to nie wierzył, że z nim rozmawiała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:03

- hm, bo to wszystko jest jakieś dziwne. abstrakcyjne. ja wiem, że każdy rok przynosi zmiany, ale teraz nie jest jak wtedy. to znaczy przed wakacjami. wszyscy byliśmy razem. a teraz, no nie wiem, ale nie podoba mi się. poza tym fabien dopiero wrócił, a już wyjeżdża - powiedziała ostrożnie. pewnie i tak jej nie zrozumie, że martin.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:03

okej więc jak to ładnie mówią nie będzie się cackał tylko magicznym sposobem,napewno za pomocą albusa dambledora odnalazł zapięcie jej sukienki i ją pozbawił równie szybko,obcałowując dekolt seksy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:05

let's have a beach party in london, mru? nie zwracała uwagi ani na twardość podłogi, ani na chłód ciągnący od drzwi, które raz po raz otwierały się, żeby wypuścić kolejną falę pijanych ćpunów, albo naćpanych pijaków. podniosła się trochę, odchylając głowę do tyłu, starając się rozpiąć rozporek markiza, z czym udalo jej się dosyć szybko uporać. szybko jak na te warunki i słabą widoczność.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:07

- to przykre - powiedział szczerze, o dziwo zrozumiał aż za dobrze. - też mam wrażenie, że w tym roku nic nie będzie takie same. paryż jest kompletnie inny niż cannes, tam ludzie mają zupełnie inny sposób na postrzeganie świata, a tutaj w ogóle się nie odnajdę - wyjaśnił, miał nadzieję, że mówi w miarę interesująco.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:09

- na pewno sie odnajdziesz. paryż zawsze będzie sercem całego świata i życia. aaaale to już nie ta sama elita. nie ci sami ludzie, matko aż nie chcę o tym myśleć - odstawiła szklaneczkę na stół i ukryła twarz w dłoniach.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:11

its ronaldo now,jestes zakonnikiem.
jemu tez to nie przeszkadzało,uwazal tylko,zeby glowa nie przywalic w stolik. zsunął swoje spodnie ale nie całkiem,tylko tak jak mu było potrzebne,popodniecał się widokiem roznegliżowanej renee,która jakby nie patrzec była koleżanką z klasy,jutro szkoła i wogle,ale on się tym zbytnio nie przejmował,można powiedziec,że wcale i w nią wszedł,nie był fanem zadnych gier wstepnych.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:14

- no nie wiem, wydaje mi się, że kto jak kto, ale ty bawiłaś się świetnie - rzucił, opierając głowę na łokciu, a łokieć na blacie i obserwując ją uważnie. - w ogóle wszystkich znasz, ja zanam tylko kilka osób,
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:16

wolał gry na psp! jęknęła, chociaż starała się to stłumić, co wyszlo trochę koślawo; wysunęła biodra do przodu, gimme more, i wydawało jej się, że markiz porusza się do makareny lecącej z głośników, tak dla odmiany.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:21

- ahaa, znam. nie wszystkich, tych nowych raczej nie. tylko ann i ciebie - wzruszyła powoli ramionami, zamykając powieki.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:23

pewnie,on umiał do każdego typu muzyki,miałam napisac mózyki,żal,oprócz ostrego metalu,bo tam melodia jest jakaś dzika. bawiła go sytuacja,bo słyszał głosy gdzieś z góry i wcale nie był psychiczny,tylko po prostu rozmowę kogoś nawet z ich szkoły,trudno określic bo się skupiał na czymś innym,posuwaniu renee tak konkretniej,co za głupie słowo i dyszeniu w jej szyję.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:25

wplotła palce w jego włosy, gęste i pachnące, na pewno lepsze niż tego durnego nauczyciela od francuskiego, o którym praktycznie zdążyła zapomnieć, tak samo jak o jej dodatkowej pracy domowej. rozchyliła usta, czując, że nadchodzi kolejny już orgazm, przy drugim straciła rachubę.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:26

- no wiesz, więcej jest starych niż nowych - wzruszył ramionami, ale ona i tak nie mogła tego zobaczyć, przecież zamknęła oczy. wyciągnął papierosa zza ucha i zapalił, od dzisiaj postanowił zostać nałogowym palaczem, kul. i wcale nie słyszał tych jęków spod lady, choć dobrze wiedział, kto tam jest!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:28

i powiedziała, że idzie bo nie mogę się wczuć.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:31

jak już doszet to wciągnął spodnie i pomógł dopiąc ubranie renee po czym wstał jak gdyby nigdy nic i napił się wódki,której prawde mowiac mało zostało i patrzył się czule na seksy r.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:31

też podszedł, do siebie, posłuchać mozzarta.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:34

idę,niech sie zdzwonia,do jutra w szkole czy cos.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 21:36

buziaczek w pysiaczek! poszłaaaa.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female
Liczba postów : 1407
Twarz : reid kastyn
Wiek postaci: : 18
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:25

Przyszli tutaj z Williamem napić się czegoś mocniejszego. Usiedli gdzieś. Ona usiadła bardzo blisko niego zakładając nogę na nogę.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

Liczba postów : 786
Związany/a z : z tobą,nie?
Twarz : eddie redmayne!!!

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:29

uśmiechnąl się do jej nagiego uda, którego rąbek zauważył kiedy usiadła, bo wyobraźmy sobie, że miała na sobie spódnicę. albo spódniczkę.albo cokowliek.
-w każdym razie,hm, jestem william-właśnie sobie uprzytomnił, że należałoby się przedstawić.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:32

ona uśmiechnęła się do niego seksownie. - maxime, miło mi. podała mu rękę, przybliżając się jeszcze do niego. - hmm, william, teraz już nie będziesz tajemniczym nieznajomym. i co my z tym zrobimy, proszę pana ? zapytała się kładąc swoją rękę na jakże swoim gładkim kolanie.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:34

-to zależy od ciebie-odparł. nie miał siły ani ochoty na przeintelektualizowany flirt z wplataniem weń rozmów o pani bovary i marksizmie, więc akurat towarzystwo rozluźnionej, aczkolwiek całkiem seksownej i rajcującej go, to okropne słowo, wiem, maxime, teraz w pełni go zadowalało. zamówił dla siebie tequilę.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:39

oblizała usta, bo akurat miała błyszczyk wiśniowy na ustach. ona też zamówiła tequilę. - hmm, no wiesz, możemy wypić tequilę i iść do Ciebie. albo też możemy zostać tutaj. co wolisz ? zapytała się wprost uśmiechając się do niego.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:43

-szybka jesteś-mruknął i wychylił cały kieliszek na raz, a potem zbliżył usta niebezpiecznie śmiało do jej szyi-aż tak szybka, jak mi się wydaje?
cóż, nie wyglądała mu na osobę, z którą miałby niby czytać poezję. nie o drugiej w nocy po tequili.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:47

ona nie odsunęła się nawet od niego o centymetr. wplotła tylko swoja rękę w jego włosy i się nimi bawiła. wychyliła kieliszek tequili i wymruczała. - mmm, musisz się sam przekonać. uśmiechnęła się seksownie.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:49

-nie wiem tylko, czy chcę-oczywiście, że chciał. mogła to wywnioskować po jego uśmiechu. chociaż nie, w zasadzie nie była w stanie go dojrzeć, ponieważ uśmiech ten przeznaczony byl jedynie dla jej szyi. i jakiegoś elo frajera stojącego nieopodal przy barze i patrzącego na nich z wyraźną zazdrością.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:51

nadal bawiła się jego włosami, jej to sprawiało dużą przyjemność. - no wiesz, ja Cię skutecznie do tego mogę przekonać. na jej twarzy zagościł szeroki uśmiech. przygryzła lekko dolną wargę i drugą rękę położyła na jego kolanie.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 2:56

-więc spróbuj-rzucił jej może niekoniecznie ambitne wyzwanie, aczkolwiek perspektywa spędzenia z nią reszty wieczoru wydała mu sie na tyle fascynująca, że pozwolił sobie na taki w zasadzie dość nisko poziomowy podryw. pal to cholera sześć.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:00

ona po prostu wstała i usiadła u niego na kolanach. zbliżyła do jego twarzy ale go nie pocałowała, lecz była baardzo blisko. chciała się z nim podrażnić. lekko pocałowała do najpierw w nos, potem musnęła jego usta. i zaczęła się znowu z nim drażnić pozostawiając mu chyba niedosyt albo może przedsmak tego co może być później.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:02

uśmiechnął się do siebie w myślach. może ją to rozczaruje, ale był w tych względach starym wyjadaczem i znał te urocze oraz przyjemne całkiem sztuczki. chciała się z nim drażnić? kto dołki kopie..
zepchnął ją z kolan.
-to co,jeszcze po jednej?-uśmiechnąl się bezczelnie, wskazując na kieliszki.
nie, żeby na nią nie leciał. w zasadzie wręcz przeciwnie.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:08

zaskoczyło ją to trochę ale nie poddała się. założyła nogę na nogę i patrzyła na niego z uśmiechem. - taaak, jeszcze po jednej. na swoim kolanie znowu położyła ręce. - a więc williamie... tutaj oblizała usta. co teraz będziemy robić ? zapytała zapalając papierosa.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:12

-rozmawiać?-uniósł brew i roześmiał sie pod nosem. zmierzył wzrokiem jej napięte łydki i gładkie ramiona. jasne, rozmawiać. niedoczekanie.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:15

uśmiechnęła się pod nosem. - ja mam inny pomysł na ten wieczór. puściła do niego oczko. wypiła kieliszek tequili jednym haustem i znowu oblizała usta. zbliżyła się do niego i wyszeptała mu do ucha : - założę się że nigdy nie wejdziesz ze mną do damskiej toalety. uśmiechnęła się się do jego ucha.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:17

-to wyzwanie?-roześmiał się teraz już na całego, ale w ten miły sposób. miał nadzieję, że ona nie byla morderczynią psychopatką.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:20

- tak, wyzwanie. przygryzła lekko swoją wargę. - wygrany może zrobić co chce z przegranym. uśmiechnęła się bezczelnie. - to jak, przyjmujesz zakład ? uniosła jedną brew a prawą rękę położyła na biodrze.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:24

-ale to nie dziś. będziesz musiała poczekać, maxime-mruknął jej prosto do ucha-jutro? zadzwonię. tylko chciałbym,no wiesz,mieć twój numer.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:27

- bardzo bardzo chętnie. mam nadzieję że mi nie uciekniesz gdzieś za granicę w tym czasie, williamie. wyjęła z torebki notes, wyrwała kartkę i zapisała mu swój numer, podpisując kartkę. kiedy skończyła uśmiechnęła się szeroko i mu ją podała. - proszę. to mój numer. twój też by mi się przydał, wieesz ? powiedziała specjalnie przeciągając to e z uśmiechem, subtelnym ale seksownym.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:30

-pewnie-wyciągnął swój notatnik z tylnej kieszeni rurek.to był jeden z tych maleńkich notatniczków w oprawkach z brązowego papieru, w których powstawały zawsze największe dzieła. wyrwał jakiś stary wiersz i na jego odwrocie wykreślił pospiesznie swój numer.
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:33

- no, teraz jestem już usatysfakcjonowana. uśmiechnęła się. przyciągnęła go do siebie i namiętnie pocałowała. - to taki słodki prezent ode mnie. puściła do niego oczko.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:35

-faktycznie,hm, słodki-gdyby nie fakt, że jego pies, fiodor, pewnie już umierał z nudów, zapewne skończyłoby się w damskiej toalecie. maxime była niesamowita.-więc do jutra?
Powrót do góry Go down
maxime
pijak
maxime

Female

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:36

- mhm, do jutra, mój tajemniczy nieznajomy. puściła znowu do niego oczko.
Powrót do góry Go down
william
cipcia
william

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 14 Cze - 3:45

-do jutra-pocałował ją i zniknął w oparach alkoholu i papierosowym dymie wymieszanych w morderczy i słodki eliksir unoszący się w lit lounge.
co ja pieprzę.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:26

przyszedł tu, wiedział, że o tej porze w lit będzie mniej niż mało ludzi, ale po prostu chciał się napić. też bym chciała, gdyby moi rodzice dzień wcześniej umarli, a ja pogrążałabym się stopniowo w głębokiej depresji. siedział okrakiem, czyli tak po męsku, na wysokim barowym krześle, opierając łokcie o blat i wpatrując się w zawartość kieliszka, opróżnionego już w połowie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:41

a marseille przyszła tutaj ze łzami w oczach. i to dziwne, była właśnie po odwyku i nie ciągnęło jej do koki, ale nie mogła znaleźć delano, co znaczyło, że nie ma teraz gdzie mieszkać ;c
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:14

- coś cię trapi? - zapytał smętnie znad swojego jakże interesującego kieliszka, podpitym już nieco głosem. wódka działała na niego szczególnie dobrze, nieco rozweselająco, poczuł się trochę lepiej, ale wciąż coś ciążyło mu w wątrobie, żołądku, sercu, jelitach, och.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:17

biedne jelita.
pokręciła głową, szukając wzrokiem barmana, któremu zaraz poleciła podwójną tekilę, a kiedy już ją dostała, wypiła za jednym tchem.
- a w zasadzie to tak.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:23

- witaj w klubie, bo mnie też - uśmiechnął się ponuro, odwracając spojrzenie od lady. zauważył nagle, że mars wygląda wyjątkowo smutno, mimo to miał ochotę się na niej wyżyć, czytaj, przelecieć. chciał na kimś wyładować całą swoją złość, ale szybko odłożył te myśli na boczek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:32

marseille jednak, przez lata wychowywala się w dobrej rodzinie, poza tym miała dobre serce, tylko ostatnimi czasy się zepsuła. zamowiła sobie jeszcze seksa, bo chciała pojeść te hot owocki.
- co się stało? - zapytała powoli - hej, jak nie chcesz to nie mów, jestem marseille, a właściwie to claire, nie przejmuj się mną.
chciałoby się dodać, że nikt przecież się nią nie przejmuje.
Powrót do góry Go down
martin
martin

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitimeSob 21 Cze - 19:41

- siadaj tu, claire - powiedział więc, klepiąc zachęcająco siedzenie stołka obok niego. - jestem martin i właśnie zostałem sierotą, czyż to nie piękne? - zapytał, wcale nie żartował, mówiąc, że wuaśnie został sierotą, bo otóż, jeżeli nie czytałaś anne i sama, to dowiedz się, że ojciec martina zabił matkę anne (martin miał inną mamę i sie z tego cieszył ;q), a potem sam się zabił, więc nieciekawie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: lit lounge   lit lounge - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

lit lounge
Powrót do góry 
Strona 4 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Lit Lounge.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach