| lit lounge | |
|
+9louane chantelle Anne marquise Hilary juliette Eruina Viki adm 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:33 | |
| -jasne - mruknęła, w sumie niezawodolona z tego wszystkiego - hm, pójdę chyba, nie mam dzisiaj nastroju na zabawę- uśmiechnęła się tak jakoś bezbarwnie - miłej zabawyy - rzuciła do ogółu i wyszła, ale mrook |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:34 | |
| zamrugała trzy razy i pół, zdziwiona. - ale że o mnie? - rozdziawiła śmiesznie usta, patrząc na niego jak w obraz, chociażby ten nowy co ma w salonie, do picassa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:35 | |
| a ona błądząc gdzieś za charlie wzrokiem, zobaczyła fabiena i generalnie zapomniała już o wszystkim, nawet pobiegła w jego stronę, nie przewracając się po drodze. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:35 | |
| - maaaarkiiiiizkuuuuuu - zawołał do owego, podążając w jego stronę z rozpostartymi ramionami, rozglądając się za jakimś alkoholem, ale znalazł tylko uroczy kapelusik, podróbkę sombrero, ale je zabrał i nałożył m! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:36 | |
| - aha, o tobie. jestem christopher, kuzyn esti - powiedział w końcu, siadając nawet na stołku obok. obejrzał sobie georgię uważnie, zatrzymując wzrok na dekolcie, bo to tylko facet. skrzyżował ręce na torsie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:37 | |
| - hej! - złapał ją w talii i pocałował, czyli całkiem po męsku. - gdzie są wszyscy? - rozejrzał się w koło, tuż nad głową esti, nikogo nie widział. |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:37 | |
| szybko zlustrowała wzrokiem samuela oraz jego sombrero, po czym uśmiechnęła się do niego nieznacznie, może i jednokącikowo, zaraz też przerzucając wzrok na żorżię, w końcu aż się pogubiła, na kogo ma patrzeć, więc spojrzała na martini. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:38 | |
| wbił i ziewając , stanął obok marka i samuela.
- jezu , nie ma nawet komu położyć głowy na kolanach . . - zamarudził i popatrzył sobie po sali o . |
|
| |
Gość Gość
| No, a ona zamówiła whisky, uwielbiała whisky. I zaczęła się powoli przyglądać temu towarzystwu. Kołysała drinkiem w szklance. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| zamówiła malibu i usiadła na jakiejś kanapie, obserwując wszystkich. zastanawiała się do kogo podejść i pogadać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:39 | |
| uśmiechnęła się do jego ramienia i odwróciła w stronę tak zwanego ogółu. - taaaaam - machnęła ręką, pociągając go w tamtą stronę - a przy barze, tam koło gee, to mój kuzyn chris. jest kilka nowych osób, jakieś totalnie niewyjściowe viki & hilary, ale może będą z nich ludzie. stwierdziła, że chris ma fajny tyłek, ale to tylko kuzyn, a skoro już przy tyłkach jesteśmy to położyła rękę na tyłku fabiena. |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:39 | |
| - samueeeeeeel - zawył,poklepał siedzonko obok niego. jak dobrze widziec kolegów,no nie. - co tam? nie jebnąłeś z nudów na rozpoczęciu? - nie ma to jak te meskie wulgaryzmy,chociaż nie tylko męskie,ogólnie też. kelnerka postawił im na stole butelkę finlandii. popatrzył chwilę na długonogą kelnerkę a potem ze wspolczuciem na theo. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:40 | |
| podeszła do juliette -hej jestem hilary - odparła przekrzykując muzykę (jeżeli takowa była ) | |
|
| |
Gość Gość
| nałożyła kosmyk włosów na palec i uśmiechnęła się. - wiem, to znaczy nie wiem, znaczy wiem, mówiła mi - roześmiała się, wskakując na stołek obok chrisa. - chodzimy razem do klasy, hm. |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| chyba się gdzieś z gee przysiadły,obok chłopaków na przykład. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:41 | |
| -a tak w ogóle, ko cha nie, do twarzy ci w tym garniturku - zachichotał miło do markeza - oooch, ten kelner jest całkiem seksowny. zamówcie mi tekilę, ja się siaruję trochę. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| - hm, cześć. - powiedziała unosząc lekko brwi i lustrując hilary wzrokiem. - juliette. jesteś nowa? - bo jakoś sobie nie przypominała tej dziewczyny. | |
|
| |
Gość Gość
| - możesz mi położyć głowę gdzie tylko chcesz - zaproponował, siadając obok markizka. - wjebali mi karę! pieprzony książe. czy tam ksiądz - sapnął, uśmiechając się, lubił finlandię jak my wszyscy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:42 | |
| - gee! - złapała chantelle za nadgarstek, kiedy ta próbowała się gdzieś przesiąść xd. - to chris, chris to chan - przedstawiła ich sobie, trzepocząc rzęsami. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:42 | |
| Ona postanowiła że przywita się z kimś, więc poszła do Juliette i Hilary. Wzięła drinka i zagadała. - Hej, jestem Alexia. Mogę się przysiąść ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:43 | |
| -ksiądz ci wjebał karę? masz się wyspowiadać teraz, czy służyć przy mszy? - znów zachichotał, ACH, ta serotonina, czy coś! |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| okej, martinowi akurat znudziły się skrzypce, przyszedł na imprezę więc. podszedł do chłopaków, jako że zobaczył samuela, a tylko jego znał i może się przysiadł, mówiąc też jakieś cześć. | |
|
| |
Gość Gość
| - no raczej. nie podoba mi się paryż, nie ma morza, oceanu też - powiedział, stukając opuszkami palców w swoją szklankę. obejrzał się za ogółem, ale nie chciało mu się tam iść, bo georgia ładnie pachniała i miała ładne nogi. |
|
| |
Gość Gość
| -cześć - zarumienil się trochę, bo myślał, że martin to kelner. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:44 | |
| -zupełnie nowa - odparła do żuliette i zmierzyła wzrokiem Alexię | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:44 | |
| - gołąbeczku,wiesz jak cenie sobie twoje uwagi! - syknął do tediego,patrząc jak się biedny ślini na litloungeowych kelnerów. - za co? - czemu go to nie dziwi. samuel i kłopoty chodzili w parze,no nie. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:45 | |
| -zupełnie nowa - odparła do żuliette i zmierzyła wzrokiem Alexię | |
|
| |
| - martin - przedstawił się rzeczowo i zamówił sobie jakiegoś miłego drinka. rozsiadł się wygodniej na krzesełku i spojrzał ze zdziwieniem na theo, wyglądał na geja. | |
|
| |
Gość Gość
| - wszyscy, to martin. martin, to wszyscy - dokonał szybkiej prezentacji i wyjaśnił, że to ksiądz ich z martinem przyłapał w łazience na paleniu i zaprowadził do dyrektora, taki psikus. |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| - chrissss. - mruknęła,patrząc na gee. co za zdzira,pomyślała. no,ale za to ją kocha. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:46 | |
| poprawił swoją marynarkę. specjalnie ubrał się w ten nowy garniak od emporio armani, żeby nikt nie zorientował się, że spóźnił się na rozpoczęcie. - heeeeej, myślałem, że będzie dużo więcej - czego, to nie wiadomo, ścisnął dłoń na talii esti. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:46 | |
| - A wy jak macie na imię ? Spojrzała się na dziewczyny. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:47 | |
| -huh, co robiliście w łazience? - no wiecie, skojarzył sobie, że ksiądz mógłby być zły za takie figle jakieś. - hm, to ja poproszę - zwrócił się do kelnerki - MARTINi. |
|
| |
juliette krakersik.
| - żuliet. - mruknęła i napiła się swojego drinka. spojrzała na chłopaków mrużąc oczy, jednego z nich nie mogła rozpoznać. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| polał wszystkim wódeczki i wziął od razu butelkę drugą,bo ta na długo nie starczy. - uu,stary. - tylko tyle udało mu się powiedziec,brak inwencji twórczej,kiedy widzi wódkę,poza tym wciąz nie ma renee,albo sie chowa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:48 | |
| - och, nie gniewaj się chan - mruknęła, śmiejąc się. dobrze wiedziała o co chodzi, no cóż, nie ma to jak ten szósty zmysł. - pamiętasz chrisa, od dziś chodzi z nami do klasy. |
|
| |
| - paliliśmy, jak to co? - rzucił, zatrzymując wzrok na tyłku chant. - ich wszystkich chyba pojebało, tą dyrekcję - bo "pojebało" to teraz takie modneee. | |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| no to pascal zupełnie na luzie wszedł i nie wiem, co zrobił, ale chyba jakiegoś drinka miał w ręku. znaczy szklankę z drinkiem! ;o | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:49 | |
| - Miło mi. Upiła trochę whisky. Chodzisz do tutejszego liceum Żuliet ? Zapytała z zaciekawieniem. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:49 | |
| -wybaczcie dziewczyny ale muszę już lecieć - wybiegła bo przypomniała sobie że miała coś załatwić w szkole | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:50 | |
| - PALILIŚMY - wyjaśnił zupełnie spokojnie, drapiąc się za uchem i wypił trochę wódki ze szklaneczki. - markiz, nie zaśnij, okej? - klepnął go po pleckach, na wszelki wypadek. |
|
| |
juliette krakersik.
| pomachała ręką do pascala, bo go zauważyła przy wejściu. - tak, chodzę. a ty? - zapytała, udając że to niezwykle ciekawe. xd | |
|
| |
Gość Gość
| - Ok, nie szkodzi. Uśmiechnęła się. W drzwiach zobaczyła Pascala. Podążała za nim wzrokiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:51 | |
| usiadła gdzieś koło chłopaków, ciągnąc za sobą fabiena. - theo, marquise czeeść. ciebie znam, z wczoraj - zauważyła kiwając ręką w stronę martina - ktoś mi wypił drinka. |
|
| |
chantelle crazy frog.
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:51 | |
| no tak,cos jej się kojarzyło. zmierzyła wzrokiem całego chrisa,na ile jej pozwalało siedzenie w takiej pozycji i pokazała jej pod stołem kciuk uniesiony do góry,co znaczyło,że spokojnie może sie z nim bzyknąc bo jest w porzadku. po czym z braku zajec zamachała do paskala. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:52 | |
| - Nie, dopiero będę chodziła, jeżeli się dostanę. Uśmiechnęła się. - A tak poza liceum to co robisz ? Zapytała się, bo chciała jakoś podtrzymać rozmowę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:52 | |
| -taaa, nasz dyrektor to dość osobliwy przypadek - przytaknął - strasznie tu głośno, pójdę już chyba. bo oglądał skins i miał nadzieję, że znajdzie w krzakach miłego geja do pociupciania |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lit lounge Nie 1 Cze - 19:53 | |
| wbiła i look na wszystkich; szukała wzrokiem markiza, ale że zmieniła buciki na takie z mniejszym obcaskiem to go nie widziała. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| odmachał żuliet, ale zważając na to, iż biedak był sammmmmmm podszedł. aha. - cześć, hej. - był grzeczny, nie upalił się przed przyjściem tu. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| - taak,okej. - powiedział. - a macie cos jeszcze? - przeciez on tylko pytał. chociaż jak samu o tym wspomniał,to zaczął miec ochotę na jednegooo. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: lit lounge | |
| |
|
| |
| lit lounge | |
|