|
|
|
| dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:33 | |
| bo ej, nie ma chyba, xd. przyjechali i było krejzi niespecjalnie, bo cintii kazali kisić się w poczekalni. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:34 | |
| no to ten, powiedzmy, że już się obudziła i patrzyła niepewnie na gruby tyłek pielęgiarki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:37 | |
| nie wygląda jak małpa. wcisnęła pielęgniarkom garść próbek perfum diora, które zawsze miała w torebce i pozwolili jej wejść do summer, heee. - jezu - westchnęła, siadając obok jej łóżka. przygryzła wargę, przyglądając się poszkodowanej, xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:38 | |
| - no, jezu. mooooja głowa, powiedz im żeby mi coś dali, przecież nawet na kacu nie boli tak głowaaaaaa aaaa - jęknęła, wtulając się bardziej w poduszkę, czuła się nieelo, niech cintia jej powie, że nie jest w ciąży! xd albo daj nejta i niech nejtowi tak lekarze powiedzo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:41 | |
| - hm, oni mnie nie lubią i nie posłuchają. zadzwoniłam do nejtaaa, zaraz będzie, okeeeej? - podrapała się za uchem. wciąż jej tu wypominali, że przemyciła kota do szpitala ;_;. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:43 | |
| - a ja nie lubię ich, obooooooooże, chcę do domu, albo umrzeć - schowała się pod kołdrą - hej w zasadzie co się stało? - spytała, wychylając się, ale tylko trochę spod korduy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:50 | |
| - nie mam pojęcia. - podrapała się po nosie, odwracając do okna. nie znosiła rozmawiać z lekarzami, kiedy rzucali tysiącami jakichś dziwnych nazw. na moim wyniku badań histopatalogicznych rozumiałam tylko co piąte słowo, o ile w ogóle jakieś, xd. - to znaczy.. hm, summer, już nie jesteś w ciąży, poroniłaś........- wyznała jej, trochę tak nietentegesss, no wiesz. - przykro mi :< |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:53 | |
| - oboże - znów schowała się pod kołrdę, aż zakręciło jej się w głowie - to wszystko moja wina, oboże, bo jestem zazdrosną kretynką i zabiłam dzieckoooooooooooooo o. ja żartowałam z tym, że ma wypieprzać, tylko żartowałam, jezuuuu, oboże, przecież chciałam urodzić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 14:58 | |
| - wiem, summer. nate cię zrozumie. to nie twoja wina, kochanie :< - łza zakręciła się jej w oku i wstała. bo nate przyszedł, cintia powiedziała, że zostawi ich samych i zaraz wejdę w nejta, tylko skończę dla ciebie seksy pw, heeeeeee. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:00 | |
| no okejko, summer płakała w kordue, bo było jej całkiem niefajnie, a to tylko summer. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:04 | |
| nejt stał chwilę w pewnej odległości od łóżka, nienawidzę łóżek szpitalnych, dosyć blady i niewyraźny, rozczochrany też, ale zaraz szybko podszedł do łóżka summer i usiadł na brzegu łóżka, odchylił rąbek kołdry, żeby pogłaskać ją. summer, nie kołdrę. nic nie mówiąc ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:09 | |
| ona też nic nie mówiła przez chwilę, bo było jej naprawdę głupio&źle. - przepraszam - mruknęła ochryple, zamykając oczy - nie chciałam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:25 | |
| on czuł się wcale nie lepiej, bo zaczął oglądać już łóżeczka dla dzieci z bobem budowniczym i kucykami pony. - przecież wiem - mruknął, a wcal nie chciał brzmieć niemiło, ale może tak właśnie brzmiał. spuścił wzrok na swoje kolana. - to nie twoja wina. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:31 | |
| - własnie, że moja byłam naprawdę głupia. gadałam jakieś głupie rzeczy, a potem zobaczyłam blair i to naprawdę moja - przekręciła się na bok i syknęła z bólu, głowy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:36 | |
| wolał już nie zaprzeczać, nie widział takiej potrzeby. nachylił się i pocałował summer w czoło. i to na tyle. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:37 | |
| summer poczuła się jeszcze gorzej i po prostu leżała, mając wszystkiego dość. próbowała wyrwać kroplówkę, bezskutecznie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:40 | |
| fuuuuuuuuuuuuuj. - summer, nie możesz się obwiniać. zaawsze możemy się postarać o dziecko ;c - zauważył, chociaż to wybitnie głupie trochę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:41 | |
| - nie chcę dzieci, nie będę miała dzieci, nie będę miała nic, podpalę redakcję, a potem pójdę się zabić, serio - mówiła, raczej do okna, bo teraz ptrzyła w okno. bolała ją głowa i było średnio hot. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:44 | |
| - nie mów tak, summer - popatrzył za siebie, czy nie ma w pobliżu jakiejś pielęgniarki, bedzie trzeba poszukać psychologa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:46 | |
| - będę tak mówić. nie mam już po co żyć. nawet moja własna matka bardziej wierzy dziwce, z którą zdradził mnie mój chłopak, niż mi - pokręciła głową, przygądając się kosmykom swoich włosów. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:50 | |
| nachylił się do jej ucha, odgarniając za owe jej włosy, zakurzoneee, xxd. - pojedziemy na jakieś wyspy, będziemy lenić się z drinkami z palemkami i palić cygara w jakimś hiltonie czy ritzu, potem wrócimy i wszyscy będą ci zazdrościć opalenizny i uśmiechu na twarzy, rozumiesz? będzie dobrze. zw. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:52 | |
| - nie umiem się uśmiechać, nawet latisha powiedziała, że wychodzi strasznie sztucznie - znów zrobiło jej się słabo, to pewnie przez bliskośc nate'a, bo dawno nie był tak blisko, oky. |
| | | Eruina zakon(n)ik
Liczba postów : 67 Age : 35 Skąd : Paryż Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:56 | |
| Przywieźli Eruinę. Była nieprzytomna. Położyli ją na łóżku, coś robili przy niej i wyszli. Na tle pościeli jej twarz była trupio blada. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 15:57 | |
| ejj jak poroniła to teraz będzie miała problemy z zajściem potem, czyli dobrze się ułożyło! bo moja sąsiadka poroniła raz i potem zachodziła i poroniłą jeszcze cztery razy, była w psychiatryku i teraz ma trzydzieści pięć albo siedem i jest w ciąży. taka historia! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:06 | |
| - to zrobimy ci operacyjnie uśmiech i cały czas będziesz uśmiechniętaaaaa ;d - zaproponował, omatko. podrapał się po kolanie. |
| | | Eruina zakon(n)ik
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:07 | |
| Eruina obudziła się. Rozejrzała się po sali. Nawet nie miała siły usiąśc. Fatalnie się czuła. Deprecha, papierosy i drinki zrobiły swoje. Film się urwała i wylądowała tu. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:10 | |
| - w porządku, mi to wszystko jedno - wzruszyła ramionami - kiedy mogę wyjść? boli mnie głowa, powiedz im, że chcę tabletkę, bo umrę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:14 | |
| nie chciał pouczać summer, że przeczy sama sobie, bo wiedział,że mogłoby to ją trochę dobić. - nie wiem, nie sądzę żeby musieli się dłuuuugo trzymać. a tabletki.. zaraz coś załatwimy - kiwnął na pielęgniarkę? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:16 | |
| - to ja chcę już dziś, nienawidze szpitala - powiedziała, biorąc od owej pielęgniarki tabletki. usiłowała się nawet podnieść, na łokcie, ale jej się nie udało. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:19 | |
| - hmm, postaram się to załatwić, ale wiesz.. obserwacja i cała reszta - no właśnie, nie sądzil, żeby ją tak łatwo wypuścili. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:20 | |
| - to jest niepotrzebne, zupełnie niepotrzebne. poza tym jutro muszę być w redakcji - w końcu usiadła i połknęła tabletki, wcale zła, wcale w złym humorze, załóżmy już tych nowych, bo mi się nudzi xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:23 | |
| ...xd dobra, ale muszę wymyślić imię, a wymyślanie imienia jest trudne. - na pewno nie będziesz jutro szła do redacji, sam - teraz chciał jej powyrzucać, że chyba jest jakaś głupia, summer, ur insane! ;d ale się powstrzymał, co nie. - jutro, o ile uda nam się cię wypisać, bęęęęędziesz leżała w łóżku. cały dzień. za karę :3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:26 | |
| za karę xd no ja też muszę, oboże, to trudne bardzo. - okej, ale musisz za mnie pojechać do redakcji, zatwierdzić wszystkie artykuły, potem do wszystkim możliwych drukarni podpisać zgodę na wydanie czerwcowego numeru, hm? - podniosła się już całkowicie i nogami dotknęła zimnej posadzki, ale z drugiej strony, nie tej co siedział nate, przecież go nie zrzuci, czy coś. |
| | | Eruina zakon(n)ik
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:27 | |
| Weszła pielęgniarka. Podeszła do Eruiny i podała jej szklankę z wodą oraz tabletki. Eruina podniosła szklankę drżącą ręką, zażyła tabletki i popiła. Potem opadła na poduszkę. Jean niszczył ją i jej życie | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:30 | |
| thinkbabynames.com jest najukochańsze chyba jeśli chodzi o imionka ;x - jasne, pojadę.. - wciśnie dwieście, czy pięćset euro jakiejś summerowej pracownicy, niewolnicy, czy komuś tam, żeby to pozałatwiał. przecież nate się na tym nie zna!!!!!!! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:34 | |
| zaras poszukam, na razie ubolewam nad żałosnością patricii ;x - jasne, nate przecież się na tym nie znasz - spojrzała na niego, unosząc obie brwi i wstała. zachwiała się nawet lekko. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:41 | |
| - no to załatwię, żeby ktoś to zrobił za mnie. uważaj summer, bo się wywrócisz ;c - aż też wstał i wziął ją za rękę, czy też przytrzymał ją w talii. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:43 | |
| - nieee, serio nate dam sobie radę z tym wszystkim, nie ufam moim pracownikom - pokręciła głową i ścisnęła mocno nate'a nadgarstek, by zaraz podejść do okna i je otworzyć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:47 | |
| - nie sądzę,żebyś mogła tak od razu wracać do pracy - westchnął. i tak wiedział, że jak samer się uprze to on nic nie będzie w stanie wskórać :c - ale jak uważasz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:50 | |
| ej, nate faktycznie jest mało eee eeee e męski xd bo jak ja byłam z matełuszem i byłam chora, lekarka kazała mi siedzieć w domu trzy dni przynajmniej, a chciałam wyjść, to on siedział cały czas ze mną i pilnował mnie żebym nie wychodziła xd - właśnie tak uważam - skinęła powoli głową - daj mi papierosy, dawno nie paliłam, potrzebuję nikotyny. a moje to nie wiem gdzie są, w ogóle gdzie są moje rzeczy, chciałabym się ubrać? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:53 | |
| wiem, nie lubię go ;d. - summer, nie wiesz, że nie można palić w szpitalu? - spytał, patrząc na nią z politowaniem. - rzeczy, nie mam pojęcia. pielęgniarki po nich żerująąąąąa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:56 | |
| - to przynieś mi je i powiedz im, że ja wychodzę - powiedziała bez większego jednak przekonania i oparła tyłek na parapecie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 16:58 | |
| - okej, a potem zadzwonię po twoją matkę, żeby przyjechała się tobą opiekować - zaproponował, uśmiechając się krzywo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:07 | |
| - zwariowałeś?! - spojrzała na niego głupio, wm pełnej gotowości rzucenia się z pazurami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:09 | |
| renée, nanette czy lucille? - najwidoczniej. - chociaż sądził, że to ona zwariowała, lecz wolał jej tym nie denerwować, bo jeszcze wypadnie przez okno. albo on, albo ona. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:12 | |
| nanette. - aha, tak. przynieś mi chociaż moją komórkę. proszę? - opadła z powrotem na łóżko, machając nogami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:14 | |
| też tak myślałam, od nanet można ładne zdrobniona wykombinować :3 - jasne, poczekaj chwilę - powiedział i zaraz poszedł i wrócił z summerową komórką w garści. przejrzał przy okazji jej skrzynkę nadawczą...xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:16 | |
| - czytałeś smsy - powiedziała od razu, ale uśmiechała się nadal, bo było jej przecież wszystko jedno. tylko sama już nie pamiętała, o czym pisała do olka. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:17 | |
| - nie, skąd, to pewnie pielęgniarki - machnął ręką. cholera, i tak wiedział, że nie potrafi wcale kłamać. ale nie robił się cały czerwony, jak moja kole, na przykład. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:19 | |
| - nie lubię jak kłamiesz - mruknęła wracając pod kołrdę. napisała smsa do latishy. tak dla ścisłości xd |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
| |
| | | | dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|