|
|
|
| dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:22 | |
| - ja też. przynieść ci piciu, samr? :< - spytał, bo przecież o biedne dzieci ze szpitala trzeba się troszczyć, nawet jeśli trzeba przez to chodzić w workach na butach ;x |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:23 | |
| - przynieś, kawę. dawno nie piłam kawy - zażyczyła sobie siadając po turecku. miała całkiem płaski brzuch, to dobrze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:27 | |
| - dobra, ale takiej z automatu. - bo bufet był za daleko, a on miał tylko kieszeń pełną drobniaków, które musiał kiedyś w końcu wydać. zniknął na korytarzykuuuuu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:30 | |
| summer spojrzała za nim jakoś tak dzwinie i westchnęła raczej głośno. schowała komórkę do kieszonki w piżamie i czekała na odpowiedź latishy. czuła się naprawdę źle i chyba najbardziej z powodu, takiego, a nie innego, że nate znów traktował ją tak jak wcześniej, czyli, że bardzo przedmiotowo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:33 | |
| trzeba go spalić na stosie ;_;. wrócił z kawą w styropianowym kubeczku i znów usiadł na łóżku, obok summer, wręczając jej kubeczek. powiedział nawet 'proszę' i to był koniec jego błyskotliwych wypowiedzi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:37 | |
| - dzięki - mruknęła równie błyskotliwie, xd z radością upijając łyk kawy- chcesz? - zapytała nejta, bo tak wypada. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:38 | |
| - nie, dzięki, piłem. - tak naprawdę to trochę trzęsły mu się łapki, a on nie chciał tego summer pokazywać specjalnie ;d. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:46 | |
| mi się strasznie łapy trzęsą xd - okej - przytaknęła, wzdychając. podciągnęła nawet nogi pod brodę i oparła brodę na kolanie, prawym właśnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d Nie 18 Maj - 17:49 | |
| nie wiem, poszedł do domu ;________;. bo jestem rozproszona i nie mogę tak grać. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
| |
| | | | dziwny temat cintii i samer, na który nie zwracajcie uwagi, bo cin jako admin, najwyraźniej, nie umie robić nowych for, takich jak 'szpital', pozdrawiam ;d | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|