|
|
|
| CYRYLA. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:28 | |
| - nie mów jak moja mamaaaaaaa! - bo jak on chciał od mamy lody na śniadanie, zwłaszcza pod prysznicem, to mówiła, że to niezdrowooooo....... - to wychodzimy, phi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:32 | |
| - ale serio są niezdrowe - powtórzyła, czekając, aż cyryl otworzy kabinę. - chociaż kiedyś moglibyśmy spróbować takich lodów! - dodała wspaniałomyślnie, odgarniając mokre włosy do tyłu i zakręcając wodę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:37 | |
| - kiedyś - prychnął, bo on nie lubił czekać, roztworzył kabińcze i niestety nie wypuścił jej przodem, to nie te czasyyyy, pana obcasyyyy. podał jej ręcznik, sobie też wziął, zakręcił wodę, chyba że ona go wyprzedziła! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:42 | |
| owinęła się ręcznikiem, wychodząc za nim, bo zrobiło jej się trochę zimno, to przez spadek temperatury, no wiesz. - zostawiłam rzeczy w sypialni - poinformowała go, otwierając łazienkowe drzwi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:44 | |
| - no to po nie idź, dla mnie też możesz coś przynieść<3 - powiedział i zrobił minę proszącego kota, czyli nie można mu odmówić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:49 | |
| - hm, no dobrze - zgodziła się, po czym poszła do sypialni i przekopała całą szafę cyryla, szukając może jakichś playboyów, których nie znalazła;c. wróciła z jego i swoimi rzeczami, po czym podała mu hafotowane(!) bokserki, dżinsy i jakąś miłą koszulkę. wciągnęła na siebie bieliznę, czując się niewykorzystana. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:53 | |
| stwierdził zupełnie zadowolony, że nie przyniosła mu jakiejś starej koszulki polo o dwa rozmiary zamałej, których miał jeszcze kilka na dnie szafy. - dziękuję :3 - kurturka! wciągnął na siebie bokserki, całą resztę zaraz też. - mam syrop klonowy. do naleśników..... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:57 | |
| - nie miałam okazji spróbowac syropu klonowego - odpowiedziała całkiem szczerze, łapiąc go za rękę. - prowadź, kotkuuuuuu. nie lubię kotków ;< |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:59 | |
| mogłaś się nie przyznawać, strraciłaś w moich oczach................ . ;d - od syropu kleją się łapki - wyjaśnił. kleją się, owszem, jeśli się je tak jak cyryl, czyli całym ciałem, xd. - zrobić ci też kakao? - spytał, prowadząc głen do kuchni. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:02 | |
| ale naprawdę nie próbowałam xd. usiadła na krzesłu przy stole kuchennym i ziewnęła, układając dłonie na swoich kolanach. - hm, jeśli masz ochotę, to z chęcią - powiedziała, śliniąc się do jego tyłka ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:06 | |
| - to zrobię! - przyklasnął aż, radosne dziecko słonca i wiosny i całej reszty, wyjął z lodówki mleko, o dziwo nie zsiadłe, i garnuszek do gotowania mleka. - a ty zrobisz nalesniki, xddddd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:08 | |
| - eeeej, przecież ty je miałeś zrobić - zaprotestowała, wstając aż. podeszła do niego i oparła głowę na jego ramieniu, obejmując go w pasie, od tyłu. - a ja nie umiem robić naleśników - skłamała, wykręcając się, bo była leniwa! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:12 | |
| chciał powiedzieć, że z głenową przyczepioną do pleców będzie mu trudno zrobić i naleśniki i kakao, ale jednak tak było zupełnie miło. westchnął, biedny, biedny cyryl...... - no dobra, ale podaj mi hmmmmm... albo nic nie podawaj - machnął ręką i odwróciwszy się zgrabnie do niej, ucałował ją w czółko. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:21 | |
| roześmiała się bardzo swojsko, ale nie jak jakaś krowa czy inne zwierzę. - może ja zrobię kakao, a ty naleśniki? - zapytała, po czym zrobiła mu malinkę na szyi, mru. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:24 | |
| - doooooobra - potarł dłonią swoją szyję, tam gdzie zrobiła mu malinkę, i co on teraz powie swojaj żonie.... okej, nie miał żony, nie był jak ten mormon z piosenki z szikago. - kubeczki mam w szafce, tam! - pokazał na szafkę z przyklejoną na drzwiaczkach naklejką z pikaczu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:26 | |
| - oglądasz pokemony? - zachichotała, wyjmując kubki z plastusiem i stawiając je na blat. nalała mleka do garnka i postawiła go na ogniu, uwijając się z tym dość zręcznie, bo nawet umiała obsłużyć kuchenkę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:29 | |
| ja bym nie umiała ;d. - nie, to było do czipsów, xd - nie żeby jadł jakoś namiętnie czipsy, raz czy dwa mu się zdarzyło. wyciągnął patelnie, bo ciasto miał gotowe, domowej roboty! przynajmniej tak się nazywało ;d. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:32 | |
| nasypała po łyżeczce kakao do kubków i oparła się tyłkiem o lodówkę, przyglądając mu się zza włosów, bo znowu przysłoniły jej widok. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 18:41 | |
| - ile będziesz chciałaaaa? - naleśników, cnie. bo właśnie nalewał ciasto na patelnie, nie brudząc przy okazji kuchni. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:12 | |
| - jednego albo dwa, najwyżej dojesz po mnie - odpowiedziała, chociaż nie była pewna, czy będzie miał ochotę dojadać po niej. mleko się zagotowało, więc podeszła do kuchenki, odpychając cyryla tyłkiem na bok xd i wzięła garnek, nawet nie aż taki gorący, bo cyryl chyba zatroszczył się o nowoczesne garnki. zalała więc kakao i zaniosła kubki na stół, dumna z siebie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:16 | |
| - łał - stwierdził z uznaniem. i dla kakao i dla tyłka gwen :3. - to robię dwa dla ciebie. i trzy dla mnie. - bo on bardzo bardzo bardzo lubił naleśniki. zjadłabym naleśnika ;x. smażył, smażył, smażył aż usmażył i wyciągnął obiecany syrop klonowy z szafki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:19 | |
| - ładnie pachnię - powiedziała, machając do niego uroczo rzęsami. usiadła na krześle, włosy jej jeszcze nie wyschły po tym prysznicu, więc musiała pewnie wyglądać okropnie, o czym go poinformowała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:22 | |
| myślałam, że pomachała uszamiiiiiii, xd. - a taaaaam, wcale nie wyglądasz. - tylko trochę, ale tego nie powiedział, xd. - wyglądasz ślicznie. masz, to dla ciebie - podał jej talerz z naleśnikami, tymi dwoma jej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:25 | |
| jakie to słooooodkie, naleśniczki! xd - hm, dzięki - uśmiechnęła się szeroko, z apaetytem w oczach patrząc się bardziej na niego niż na te naleśniki. - a gdzie masz sztućce? - zapytała, po czym podrapała się po ramieniu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:32 | |
| - chcesz jeść sztućcami? - zdziwil się, bo on jak moja siostra i kuzyn, pozdro franek, jadł rencyma! xd - okeeeeeej, już daję - no i dał, ładny widelczy i ładny nożyk, co z tego że oba z innego kompletu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:34 | |
| - dobre - powiedziała z pełnymi ustami, właśnie przeżuwając duży kawałek naleśnika, który zaraz połknęła. - możesz mi takie robić codziennie, będę do ciebie przychodzić na śniadanka xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:36 | |
| - no dobra......... - westchnął zbolaly, bo co teraz, będzie musiał wcześnie wstawać, żeby rano zdążyć zrobić zakupy i wogle! :c będzie jak will w był sobie chłopiec. - ale nie znudzi ci się? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:39 | |
| - nie, możesz codziennie robić inne, kupię ci nawet ksiązkę kucharską na urodziny - powiedziała wspaniałomyślnie, oczywiście żartobliwie, gorzej jak cyryl to zrozumiał. pociągnęła go na krzesło obok siebie, bo on nie siedział przecież! z tego co zauważyłam xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:41 | |
| bo ona wciąż coś od niego chciała! xd - dobra. - cicho, nie pamiętał kiedy ma urodziny, xd. - a ja ci na uro kupię miarkę, będziesz sprawdzała ile ci przybyło w talii od naleśników - zaśmiał się i pacnął ją w kolano, po czym zabrał się za naleśniki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:44 | |
| no bo ona była rozkapryszoną jedynaczką! xd - mam dobrą przemianę materii, wiesz? - zapytała, ale tak już bardziej retorycznie, po czym pożarła pierwszego naleśnika i właśnie zabrała się za drugiego. - a miarkę już mam, ale nie powiem ci, ile mam w pasie ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:46 | |
| - poooooooowiedz, to ja ci powiem ile ja mam, xd - zaproponował, uczciwa wymiana! oczywiście nie miał pojęcia ile ma w pasie, no ale co z tego, coś wymyśli, xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 20:50 | |
| poklepała go po brzuchu, zaznaczę, że twardym. - bardzo śmiesznie - mruknęła ironicznie, odsuwając od siebie talerz, bo już się najadła. - zaraz będę mieć kompleksy! - ostrzegła go, macając przy okazji po kolanie, prawym, bo siedziała po jego lewej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 21:59 | |
| - powinnaś, bo jestem chudy, w przeciwieństwie do ciebieeeeee! - powiedział, taki bezczelny, i złapał ją za cycka ;o! pewnie prawego. - masz większe piersi ode mnie! - to tylko i wyłącznie dobrze. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:02 | |
| - a tobie coś odstaje! - zauważyła, bardzo słusznie zresztą, po czym teraz przejechała tą ręką, którą wcześniej trzymała na jego kolanie, na jego krocze, żeby wskazać mu dowody i nawet go po nich pomacać. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:05 | |
| - gwen, jesteś zboczona! - stiwerdził oburzony i za karę pocałował ją w szyję, którą zaraz też ukąsił, żeby sprawdzić, czy może się tam ubrudziła i będzie smakowała naleśnikami. niestety! gwen jadła nie jak świnka. mokra świnka :c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:08 | |
| - no, jakoś zbytnio się nie bronisz - odparła kąśliwie, o boże, napisałam kośliwie najpierw xd. pomasowała go po tym kroczu, odruchowo już nawet chyba i odwróciła się bardziej w jego stronę, bo miała brzydki profil i krzywy nos xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:11 | |
| - fuj, jaki masz brzydki nos, gwen, xd - powiedział i w ów nos ją ukąsił, wcale nie był aż taki brzydki.... - jak mam się bronić, zostałem przez ciebie zdominowany! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:14 | |
| - pfff, wcale nie jestem jakąś tam dominą, to brzydkie imię ;x - powiedziała, bo była głupia, to pewnie od przebywania przez zbyt długi czas z cyrylem w jednym łóżku, łazience, a potem kuchni, swoją drogą miała ochotę wrócić do łóżka! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:16 | |
| sesese, poza łóżkiem tez jest wiele przyjemnych miejsc, ju noł! - ty chyba nie wiesz co mówisz, gwen!- powiedział i zatkał jej usta swoimi ustami, językiem wraz. smakowała naleśnikami, a to dobrze. to znaczy, jemu odpowiadało. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:20 | |
| on też smakował naleśnikami, nawet nie jechało mu z zębów aż tak bardzo, taki żart xd. bardzo zręcznie i zgrabnie, a przy tym jeszcze nikomu nie robiąc zbyt wielkiej krzywdy, przesiadła się na jego kolana, siadając na nim okrakiem, bo się napaliła po naleśnikach. splotła ręce na jego karku i z ust przeszła na brodę, a potem na szyję, którą pocałowała równie namiętnie, hrrr. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:24 | |
| bo tam w tych naleśników było dużo cynamonu, a to afrodyzjak, cnie! splótł dłonie nad jej tyłkiem, zachłannie kradnąc jej pocałunki (matko, nie wiedziałam jak się pisze.......) i mruknął jej na ucho coś o tym, że nie musiała się ubierać, bo on chętnie ja pozbawi ciuchów ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:25 | |
| - ale będzie mi zimnoooo ooo oo - westchnęła, bardzo przeciągle, z przeciąganiem tego o i wogle! wsadziła ręce pod jego koszulkę i podrapała go wcale nie aż tak mocno po pleckach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:30 | |
| - to cię rozgrzeję? - zaproponował. miał nadzieję, że gwen nie miała wątpliwości co do jego mocy wytwarzania ciepła! był jak czwarta atomówka, czy coś równie ekscytującego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:33 | |
| lubię atomówki, dziewczynki, które zostały w domu ratują świat! - hmmmmmm - zastanowiła się, w międzyczasie przejeżdżając ustami po jego policzku. - a czym mnie rozgrzejesz? - zapytała, bo chciała się tak tylko upewnić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:37 | |
| - nie zadawaj głupich pytań, hm? - luźna propozycja, luźne gatki! xd wsunął dłoń na jej kość ( koń, xd) biodrową od strony prawej, drugą ręką rozpinając jej stanik, żeby potem go ściągnąć razeeeem z bluzką, co zrobił zupełnie szybko. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:40 | |
| a ona pozbawiła go koszulki, która wylądowała gdzieś w zlewie, bo gwen nigdy się nie lubiła kontrolować i może jeszcze trochę się obawiała, że tym razem naprawdę zrobi sobie krzywdę. - ale tu jest naprawdę zimno - mruknęła do jego ucha, które za chwilę przygryzła. - mam wrażliwą skórę, szczególnie w niektórych miejscach ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:43 | |
| wyjebie łokciem w stół i straci czucie w ręce, na przykład! ;x to by było niefajne. - to wolisz iść do łóżka, gwen? to daleko.. - za daleko dla niego. rozpinał właśnie jej spodnie, całując obojczyki, raz prawy, raz lewy, żeby żaden nie czuł się zaniedbany. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:46 | |
| - chyba wiesz, że ryzyko zrobienia sobie krzywdy w łóżku naprawdę spada? możesz mnie przywiązać, jak chcesz - zaproponowała, zaciągając się jego zapachem, bo mimo tego, że myli się tym samym żelem, on i tak pachniał sobą. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:49 | |
| - nie mam czym - zauważył, bo nie miał zamiaru jej krępować paskiem, jeszcze poobcierałaby sobie nadgarstki i całą resztę. - to chodź na łóżko, marudoo - a teraz seksy, bo wziął ją na ręce, zachwiał się aż, bo nie był pudzianem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 22:52 | |
| roześmiała się nawet perliście, choć bardzo rzadko udawało jej się tak naprawdę naprawdę perliście zaśmiać i ucieszyła się, że tak jej wyszło. - ale fajne masz bicepsy - wyszeptała do jego ucha, bardzo podniecająco, przynajmniej w jej zamiarach. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: CYRYLA. | |
| |
| | | | CYRYLA. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|