|
|
|
| CYRYLA. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 0:12 | |
| - nie kupowałbym niewygodneeeego - zauważył. pomijamy fakt, że to jego tatuś kupował,a nie sam cyryl. - wiesz, możesz zostać na noc, xdd - powiedział,taki z niego łaskawca. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 0:21 | |
| - takie miałam plany - poinformowała go. - a zresztą na zewnątrz pewnie jest już zimno - dodała, przymykając powieki. nawet pomyślała, że mogłaby tak każdą noc spędzać, ale tego już nie powiedziała, no bo jeszcze by się spłoszył i ją wygonił ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 0:26 | |
| - na pewno, na pewno - przytaknął i pogłaskał ją po prawym pośladku, trochę nieśmiało. - jutro zrobię ci naleśniki na śniadanie. - bo był przyjacielem dżejmiego oliwiera i nauczył się od niego... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 0:32 | |
| - jasssne - powiedziała ironicznie, po czym pocałowała go w usta i zamknęła oczy, bo już chciało jej się spać. i usnęła, bo idę, cnie, papaty. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 0:34 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:03 | |
| obudziła się więc, bardzo późno, z kołdrą odciśniętą na policzku i otworzyła oczy, najpierw jedno, potem drugie. sprawdziła też, czy aby cyryl nadal tam jest, okazało się że tak, nawet nie uciekł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:07 | |
| trudno, żeby uciekł ze swojego domu! cyryl był na chwilę obecną w fazie półsnu, leżał na brzuchu, z jedną ręką wiszącą nad łóżkiem. - jeeeszczee nie :c - mruknął pod nosem, do siebie, albo do tego zmutowanego pingwina, który go prześladował we śnie, i otworzył oczy, a raczej jedno. zamrugał do gwen, która szczęśliwym trafem była tam pod ręką :3. - czeeee eee eeeść - powiedział, ziewając. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:11 | |
| - hm, hej - mruknęła, rozbudzając się cakowicie widokiem cyryla, a dokładniej jego pleców, które zaraz pogłaskała, rozglądając się za swoimi majtkami, leżącymi gdzieś w odległym kącie pokoju. - która godzina? - zapytała, bo nie wzięła ze sobą zegarka, tzn. nie nosiła go na ręce, a na ścianie żaden nie wisiał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:16 | |
| - nie mam pojęcia. - czyli,że nie chciało mu się sprawdzać, bo do szafki musiałby wyciągnąć rękę, a póki co musiał w niej do końca odzyskać czucie. - ale pewnie jest już raczej późno.. - podrapał się po szyi, z powrotem zamykając oczy. złe światło. to prawie zły dotyk.... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:20 | |
| - pewnie wykłady już mi uciekły - powiedziała, trochę się ciesząc z tego faktu, bo nie lubiła wykładów, a zresztą pewnie i tak ktoś ją wpisał na listę obecności, więc luz. podniosła się do pozycji siedzącej z zamiarem pozbierania swoich rzeczy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:23 | |
| - co za pech! mi pewnie też :< - zmartwił się trochę, chociaż i tak nie miał zamiaru tego nadrabiać i w ogóle. popatrzył się na jej plecy. i włosy. ale nie na plecach. - chyba nie idziesz jeszcze, coooooo? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:25 | |
| - a mam zostać? - uniosła jedną brew i poczochrała się po włosach, tych na głowie, i tak już rozwalonych. wstała, było jej zimno i czuła się obnażona, dlatego szybko wsunęła na siebie jego wielką koszulkę, która była w zasięgu ręki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:29 | |
| wielka koszulka, to pewnie mój mundurek ;d. - a czemu miałabyś iść? zostań, zjemy coś. - pewnie, przecież cyryl miał się pochwalić swoimi umiejętnościami kulinarnymi. a jak mu nie wyjdzie, to zamówią chińszczyznę z tej miłej knajpki na rogu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:34 | |
| - no dobrze - powiedziała, przekonana. właściwie była przekonana od samego początku, tylko obawiała się robić kłopot, czy coś. - to, hmmm, gdzie masz jakiś prysznic? - zapytała, bo potrzebowała się umyć, a potrzeba ta narastała z sekudny na sekundę. też mam wielkie koszulki od mundurków xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:42 | |
| - w łazience, xd - powiedział bardzo błyskotliwie i wstał z łóżka, hej, nawet tak szczęśliwie się złożyło, że miał na swoim tyłku bokserki. - to znaczy.. tam gdzieś, obok - machnął ręką, nie mógł sobie przypomnieć które to były drzwi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:44 | |
| - ja się chyba tutaj prędzej zgubię - podrapała się po udzie i włożyła na siebie majtki, nie lubiła tak paradować. - masz za duże to mieszkanie jak dla mnie - stwierdziła, wcale niczego nie krytykowała, po prostu była bezradna, ponoć faceci to lubią xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:49 | |
| - dlaaa mnie też jest za duże, ale w wakacje kupię sobie stół bilardowy, xd - i postawi go na środku salonu <3. - mogę cię zaprowadzić, jak chcesz :<. - że do łazienki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 16:52 | |
| - chcęęęę - odparła, podchodząc do niego i zarzucając mu ręce na szyję. - ty chyba też potrzebujesz się umyć, to znaczy, wiesz - dodała, drapiąc go po karku. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:00 | |
| - nie wiem - ugryzł ją w ucho, przytrzymując w talii. - ale tak, tak, trzeba się umyć.. - wziął ją z tej okazji za rękęęę i poprowadził do łazienki, w której nawet nie panował aż taki bałagan. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:03 | |
| jak to nie, jak tak? rozejrzała się wokół, przynajmniej na podłodze nie było włosów ani niczego. - a jakiś ręcznik? - zapytała, bo nigdzie zadnego nie widziała, u mnie zawsze wiszą gdzieś na wieszaku. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:06 | |
| u niego też wisiały, ale gwen chyba była ślepa.. ;p ściąąąąągnął z wieszaka za drzwiami, powiedzmy, ręcznik w delfinki. bo delfinki to jego ulubione zwierzęta, zaraz po nich są kaczki. cześc, jestem markus. - proszę, możesz wybrudzić =d - miał dużo ręczników. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:12 | |
| - nie jestem aż tak brudna - udała oburzoną, ale zaraz się uśmiechnęła do swojego odbicia w lustrze. - w ogóle to umyjesz mi plecki?;c - zapytała, łapiąc go za rękę i całując w ramię, wyżej nie sięgała, a nie chciało jej się stawać na palcach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:15 | |
| leniuszek, sesese. - umyję, ale ty mi też :c - coś za coś, nic za darmo, i te sprawy. uśmiechnął się i zprezentował jej swoją szafeczkę z żelami pod prysznic i całą resztą <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:21 | |
| wzięła jeden, nie patrząc się specjalnie na etykietę, nie lubiła czytać xd. dopiero potem przyjrzała się nieco uważniej. - żel erotyczny, ciekaweeee - zachichotała, machając mu przed nosem wyżej wspomnianym przedmotem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:23 | |
| - mam dużo różnych dziwnych rzeczy, ukradłem od rodziców ;d - pochwalił się i złapawszy ją za nadgarstek, pocałował w obojczyk, ją również, przecież nie się -_-. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:36 | |
| jakoś tak odruchowo wyrwała nadgarstek, bo to był ten, w którego się uderzyła. - to chyba ci nie będą te bokserki już potrzebne - zauważyła, przyglądając się wesołym hipopotamkom na przyjemnym w dotyku materiale, przedtem oczywiście sprawdziła, jak bardzo przyjemnym. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 17:58 | |
| - fakt. jak twoja ręka? - spytał, troskliwy misio z niego. zsunął bokserki ze swoich bioder, wcale nie jak jakiś zawodowy striptizer, bo takim nie był. całe szczęście! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:04 | |
| - moja ręka całkiem nieźle. - powiedziała nieskładnie, tak na nią podziałał widok pewnej jego rzeczy. nerwowo gniotła palcami skrawek jego koszulki, którą miała na sobie, mierząc go wzrokiem od góry do dołu i zastanawiając się, czy pod prysznicem jeszcze sobie z tego wszystkiego krzywdy nie zrobi xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:08 | |
| poczuł się trochę skrępowany z tego wszystkiego ;< - hej, nie będziesz się myła w mojej koszulce - zauważył i pozwolił sobie z niej ową ściągnąć, sesese, nie ma tak dobrze. - to dobrze, że wszystko z nią w porządku, już się bałem, że uschnie i odpadnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:16 | |
| - no i co ty byś zrobił bez moich rąk! - roześmiała się, zsuwając swoje majtki. weszła jedną nogą do kabiny, ciągnąc go w swoją stronę. - zresztą ja sama nie wiem, co bym bez nich zrobiła;c. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:20 | |
| - mogłabyś być artystką, co maluje stopami! albo ustami :3 - zaproponował, przytrzymując ją w pasie, aby żadne z nich się nie przewróciło, a jeśli już, to razem. - odkręć wodę! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:24 | |
| - już, już - mruknęła, po czym odkręciła kurki, ustawiając jakąś ciepłą i miłą wodę. - jezu, nie mam zdolności artysytycznych - powiedziała, mocząc swoje włosy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:28 | |
| - myślisz, że ci kalecy artyści jakieś zdolności posiadają? - zaśmiał się w jej kark, bo stanął za nią, w końcu miał myć jej włoski. - podaj gąbkę, też - rozkazał. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:37 | |
| - sam sobie ją weź! - burknęła, zrażona trochę tonem jego głosu. otarła wodę z oczu wierzchem dłoni, niezupełnie wiedząc, czy przypadkiem zaraz nie dostanie okresu ;x. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:39 | |
| może nie dostanie wcale, bo jest w ciąży! ;_;. - pf, to nie umyję ci plecków - obraził się i odwrócił do niej tyłem, grzebiąc pomiędzy kaflami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Pon 19 Maj - 18:46 | |
| - nie, to nie - mruknęła. miała ochotę wyjść z tej kabiny, ale cyryl stał przy otwarciu, więc nie bardzo miała jak. sięgnęła więc tylko po żel, którym namydliła swoje ramiona. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 16:47 | |
| było mu z tego wszystkiego trochę smutno, bo nie lubił, kiedy się na niego obrażano, ale dzielnie tego nie pokazywał. - phi! - powiedział jeszcze tylko, jak prosiaczek z kubusia puchatka, czy inne takie dzieciątko. wziął sobie gąbkę i sam się mył ;_;. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 16:52 | |
| - cyryyyyyl - jęknęła gdzieś w jego łopatkę, na której zaraz położyła rękę, bo jego skóra tak ładnie się błyszczała, kiedy była mokra, że aż nie mogła się powstrzymać. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 16:55 | |
| - czego? :< - spytał bardzo niemiło, ale to raczej na pewno na pokaz, bo cyryl wcale nie był jakimś niemiłym facetem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 16:59 | |
| - nic już, w sumie - mruknęła, cofając rękę, bo się przestraszyła, że jeszcze jej wyjebie i co. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:00 | |
| - jasne :c. no powiedz! - poprosił i odwrócił się do niej. pocałował ją nawet w nos, w rekompensacie. musi jej to póki co wystarczyć. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:04 | |
| - nie powiem ;x - odparła, zarzucając ręce na jego szyję i przyciągając go do siebie. - musiałbyś mnie jakoś przekonać, żebym ci powiedziała - pocałowała go w szyję, mrrru. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:06 | |
| - jesteś wymagająca, głen! - westchnął bardzo ciężko, chociaż jego życie do najcięższych nie należało. ugryzł ją w uszko. - zabiorę cię do zooooooooooooo, okej? xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:08 | |
| - wystarczy, że umyjesz mi w końcu plecki - zaproponowała, uśmiechając się przymilnie. ile oni wody musieli zmarnować, gadając tak od rzeczy pod prysznicem! xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:12 | |
| racja, a te wszystkie pingwiny na antarktydzie (wcale nie chciałam napisać dzikim zachodzie) umierą przez to! - nooooooo dooooobraaaaa - powiedzial i ociągając się odrobinę, ugryzł ją w ramię i przytrzymując za ramiona też, obrócił głen, zęby była plecami do niego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:15 | |
| - więc chciałam ci powiedzieć, że jestem głodna ;c - wyznała, mażąc po kafelkach jakieś dziwne wzorki pianą. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:16 | |
| zrobiło mu się głupio, że jej nie karmił :c. była jego prawie więźniem. - a co byś zjadła, hm? - spytał jej kark, szorując jej plecky gąbką. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:21 | |
| - wystarczą te naleśniki - odparła, odwracając się w jego stronę. przesunęła dłonią po jego klacie i brzuchu iiiii tyle xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:23 | |
| - naleśniki pod prysznicem, hm? - spytał, uśmiechając się trochę. szkoda, że nie miał ukrytego w ścianie zestawu małego makłowicza. : < |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: CYRYLA. Wto 20 Maj - 17:26 | |
| - prędzej lody, cyryl - odparła, machając brwiami. - ale lody są niezdrowe na śniadanie xd. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: CYRYLA. | |
| |
| | | | CYRYLA. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|