| sala historyczno-francusko-geograficzna | |
|
+4juliette chantelle Viki louane 8 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:49 | |
| machała nogą pod ławką,przez to uderzała czubkiem o przednie krzesło,miała nadzieję,że nikogo to nie denerwowało. z resztą,nawet jeśli,to co ją to obchodzi. - gee,jesteś boska. - uśmiechnęła się lekko w stronę pana m.,całkiem jej się podobała ta jego stanowczośc. i władza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:49 | |
| -śpisz? - zapytała esti aż. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:50 | |
| -nie wiem czemu stwierdził że chichoczemy - mruknęła i oparła głowę na łokciach . | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| nie patrzył się już na drugą stronę klasy,bo go za bardzo rozpraszała. obserwował za to teddiego,który chyba grał na psp w grę markiza,którą pożyczył pół roku temu,albo i więcej. | |
|
| |
Gość Gość
| na znalezionej gdzieś w torebce chusteczce, napisała swoim drobnym i małym pismem do theo. co tam, gejku mój? i złożoną podała przez resztę klasy, z wielkim t na przodzie. |
|
| |
prowadzący oh haii
Liczba postów : 84 Registration date : 14/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:52 | |
| -aha, to całkiem hm.. odważne stwierdzenie-odchrząknął, bo co miał mówić-więc dobrze, pan reitzer, chris reitzer? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:53 | |
| - hm, czemu? - zachichotała, kiedy już skończyła obserwować theo. i przeniosła wzrok swobodnie na chrisa, trącając chantelle obcasem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:53 | |
| - nieeeee, one nas obgaduja, charlie. i wcale mi sie to nie podoba - pokrecila glowa, krzyzujac rece na piersiach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:54 | |
| myślał, że te T znaczy truskawki, ale dobra, trochę się zawiódł, że w srodku żadnej nie było. i zapytał markeza, czy ma długopis, psp włożył w taką dizurkę xd pod ławką, na rzeczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:55 | |
| wstał, bardziej niż z przejęty, wyjmując ręce z kieszeni. - jesteeem chris reitzer i przyjechałem z los angeles. luuubię sport, każdy - nawet seks. i usiadł. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:55 | |
| -kto nas obgaduje? - rozejrzała się, nie wiedziała wprzecież, nie patrzyła nigdzie, zainteresowana za bardzo problemem narkolepsji wśród płci damskiej |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:56 | |
| -to świetnie, macie całkiem niezły sprzęt na sali-richard też miał niezły sprzęt, ale o tym na następnej lekcji-paaanna renee, poproszę. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:56 | |
| wyciągnął pióro z wewnętrznej kieszeni marynarki,taki trik. bo generalnie jak wiecie lub nie,raczej nie,to markis piórem pisał,z czarnym atramentem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:57 | |
| - hilaaary i nikol. czy tam viki - powiedziała, szeptem przyglądając się swoim kosmykom. |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:58 | |
| trąciła georgiową,kiedy tylko padło słowo sprzęt . mało nie trzeba napalonym licelistkom,żeby miec od razu skojarzenia różne. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| usłyszała swoje imię z ust estelle -viki, nie chcę nic mówić ale one nas obgadują - wyciągnęła mylne wnioski | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| - więc lubisz sport? - powiedziała do chrisa, unosząc prawą brew, nawet w to uwierzyła, wyglądał całkiem, całkiem jak na jej doświadczone oko. - ja kocham jazdę na deskorolce - stwierdziła, po czym oblizała spierzchnięte wargi, żałowała, że nie wzięła żadnej pomadki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 18:59 | |
| - jestem renee i uwielbiam literaturę rosyjską - uśmiechnęła się uroczo, nie fatygując się ze wstawaniem i całą resztą. hej, a z literaturą żartowała, bo przeczytała ze trzy książki rosyjskie. po francusku, oczywiście. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:00 | |
| wziął te pióro więc od przyjaciela (xd) -jezu, em, jesteśmy w średniowieczu? - tak naprawdę całkiem podobało mu się pióro markeza, haha. karteczka była cienka i jak usiłował odpisać, to przebił ją piórem i miał spodnie w tuszu. "witamy w programie skify roku", pomyślał, klnąc cicho i wyciągając chusteczkę. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| -o to mi przedtem chodziło. nie za bardzo mi sie podobaja. Zresztą my pewnie im też się nie podobamy. Jesteśmy nowe-oparła głowę na ręce. | |
|
| |
Gość Gość
| -viki - poprawiła ją odruchowo i zmrużyła oczy - nie cierpię takich lasek. dobra, kochana, teraz opowiedz mi o kotusiu. |
|
| |
Gość Gość
| - ja wolę piłkę nożną, koszykówkę i lacrosse. ale tutaj chyba tylko piłka nożna, a szkoda, byłem w drużynie lacrosse. w los angeles jest dużo ludzi na deskorolkach - powiedział, głupio raczej, bo już zaschło mu w gardle. |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:01 | |
| poczuła wibracje telefonu i pod ławką przeczytała esemesa | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:02 | |
| -vi, zaufaj mi, mam to zupełnie głęboko gdzieś - odparła odpisując na esemesa | |
|
| |
prowadzący oh haii
| -aha, świetnie - nie za bardzo jej słuchał, zajęty obserwowiem anne - a teraz panna, tak, ty, poda mi cztery powody, dla których TERAZ powinna słuchac, na ocenę. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Spojrzała na telefon Hilary. Nie chciała być wścibska, ale jak już spojrzała. -Znasz Roberta?-szepnęła. | |
|
| |
Gość Gość
| - ja też nie. niech sobie nie myślą, że tutaj przyszły i od razu będą z N A M I - przeliterowała ostatni wyraz, drapiac się po przedramieniu - huuh, fabien. będzie dziś w lit lounge. i jest mi z nim zupełnie dobrze. nawet lepiej niż dobrze. a ty masz kogoś? |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:03 | |
| - mogłem ci dac od razu kartkę. - spuścił wzrok mając minę ';rzal;',wysłuchawszy monologu rene postanowił zapoznac się chociaż z jedną z książek literatury rosyjskiej,chyba,że to była ściema,ale kto tam wie. | |
|
| |
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:03 | |
| - naprawdę? - zapytała, machając do niego rzęsami, lubiiiiła piłkarzy, kiedyś sama trochę grała w piłkę. - a ty nie jeździsz? zastanawiam się właśnie, gdzie ja mogłabym pojeździć i nigdzie nie widziałam skateparku ani niczego w tym stylu. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:04 | |
| -znam - odparła poirytowana hilary, nie tylko tym że vi zaglądnęła jej do telefonu ale też tym że przez nią musi gadać na lekcji, i tak wystarczająco już podpadła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:04 | |
| - skate park jest. kieeeedy koniec? - zapytał przeciągle, może zbyt głośno. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:05 | |
| zwinęła w kulkę kolejną chusteczkę i z rozmachem rzuciła w estii, jezu, zaczynało jej się cholernie nudzić. zrobiła przy tym niewinną minkę, patrząc za okno. |
|
| |
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:06 | |
| - mam nadzieję, że jak najszybciej - westchnęła, również już jej się trochę nudziło. - wiesz gdzie, jestem taka napalona - mruknęła, bardziej chyba chodziło jej o to, że jest napalona na deskę, ale niech on to rozumie jak chce. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:07 | |
| odwrócił głowę w stronę georgii i uśmiechnął się do niej, bo wiedział, że to georgia, a estelle z nawykiem dużomówienia, dużo o niej mówiła. - napalona? - uśmiechnął się, unosząc obie brwi - wiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:07 | |
| -jezu, m - spojrzał na niego z przerażeniem - ty serio pasujesz do mojej matki, ona ciągle mówi 'a nie mówiłam'.. - przeraził się poważnie i pokręcił głową- zaraz wracam - oblizał usta i zupełnie luzacko, z powodów wymienionych na sali, podszedł do ławki G i oparł się o nią łokciami, klękając przed nią - jezu, jakie nudy. |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:08 | |
| -w porządku, pani anne również zostanie po lekcjach - no bo sori, jego się nie ignoruje, jakiś szacunek mógłby być, cnie - dobrze, więc panna chantelle - rozejrzał się po klasie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:09 | |
| -he, no coś ty - machnęła ręką, w końcu to charlie, ona jest jeszcze dziewicą, w wieku siedemnastu lat, miała w życiu może ze dwóch chłopaków - nikt mnie nie chce - wyszczerzyła się też. |
|
| |
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:10 | |
| - naprawdę? - ucieszyła się, ożywiając się nieco. - to jak, pokażesz mi? - zapytała, wreszcie będzie mogła pojeździć na desce! - już zapomniałam, jak to się robi.
/ co za podteksty! xd | |
|
| |
Gość Gość
| - no jaaasne - przewróciła ciężko oczami - chriiiis - zawołała do kuzyna - fajna jest charlie, nie? w zasadzie to chyba mówiła za głośno, ale doprawdy marzyła tylko o jakimś drinku i fabienie. |
|
| |
Gość Gość
| - theo, zawsze chciałam, żebyś przede mną uklęknął - zmierzwiła mu włosy dłonią, drugą starała się zdusić wydobywany z siebie chichot. - spieprzajmy stąd - to taka luźna propozycja z jej strony. trąciła łokciem chan, może i ona się zgodziiiii. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:11 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:11 | |
| spojrzał na estelle. co z tego, że nie wiedział kto to charlie. nie uważał. - taaaak - pokiwał głową, opierając się, żeby było wygodniej - no jasne, że pokaże. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:12 | |
| -czekaj, mam ci się oświadczyć, tak? - zmierzwił włosy i sese, zasmiał się - chętnie |
|
| |
Gość Gość
| napisaała karteczkę i rzuciła ją do georgii. to co z lit lounge, idziemy? bo on w życiu nie skończy gadać. |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| obudziła się, bo na chwilę przysnęła i rozejrzała lekko nieprzytomnie. stwierdziła, że marzy już o końcu tego spotkaniaa. | |
|
| |
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:13 | |
| uśmiechnęła się do niego wdzięcznie i poprawiła włosy, nie usłyszała nauczyciela, była zbyt skupiona na myśleniu o tym, jak to znowu fajnie pojeździ sobie na desce. - hm, to świetnie - stwierdziła. - nie mogę się doczekać. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| polozyl sie na blacie i katem oka zerkał na przyjaciela z ławki i nie tylko,nie zrozumcie mnie zle. juz mu sie wydawalo,ze go nie kreca laski ze szkoly,co by mu znacznie ulatwilo zycie,a dzisiaj było nawet odwrotnie - podniecały go wszystkie. szczegolnie fakt,ze pod tymi starannie wyprasowanymi sukienkami i spodnicami kryje sie bielizna la perla. | |
|
| |
prowadzący oh haii
| okej, to kończymyy
spojrzał na zegarek. -och, w porządku, myślę, że już możemy sę rozstać, pani renee, anne i.. - ktoś jeszcze, nie pamiętał - zostaną jeszcze na chwilę, hm? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:15 | |
| przeczytawszy karteczkę, zawołała w głąb sali: - idziemy! - i spojrzała uroczo na theo. - chętnie, co? co chętnie? oświadczysz mi się, czy spieprzysz stąd? - zmarszczyła brwi, stukając paznokciami o blat, obie opcje jej się podobały. |
|
| |
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:15 | |
| - no dobrzeee - powiedziała do nauczyciela i zwróciła się do krisa, by może poczekał na nią gdzieś na korytarzu, to pójdą do niej, nie uprzedziła, że tylko po deskę! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna | |
| |
|
| |
| sala historyczno-francusko-geograficzna | |
|