Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sala historyczno-francusko-geograficzna

Go down 
+4
juliette
chantelle
Viki
louane
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
juliette
krakersik.
juliette

Female
Liczba postów : 347
Nastroj : mru.
Związany/a z : nikim.
Registration date : 06/05/2008

sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:23

obejrzała się na chwilę do tyłu i przyjrzała się hilary której jakoś nie mogła skojarzyć.
- aha, całkiem niezły. - powiedziała. - w ogóle wygląda bardzo miło. i chyba się trochę denerwuje. xd

Ostatnio zmieniony przez juliette dnia Nie 1 Cze - 18:24, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:23

- lubię naszego nauczyciela - wyznała czarli na ucho, rozglądając się. było kilka nowych twarzy, to dobrze. kilka zniknęło. też dobrze, bo ta okropna cleverter miała wiecznie tłuste włosy. w każdym razie pod ławką pisała esmeska do fabiena.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female
Liczba postów : 84
Registration date : 14/05/2008

-w takim razie jesteś w okropnej sytuacji, hilary, bo zostaniesz po lekcji na krótkiej rozmowie i będziesz nudziła się jeszcze bardziej-rzekł zupełnie ostro, sam się zdziwił-to teraz koleżanka,proszę.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17

-Jestem Viki i jestem z Londynu, więcej nie mam do powiedzenia raczej-jakoś z tego wybrnęła. Usiadła z powrotem na miejsce .

Ostatnio zmieniony przez Viki dnia Nie 1 Cze - 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Anne

Female
Liczba postów : 1877
Związany/a z : apollo i jego muzy.
Twarz : miranda kerr
Registration date : 31/05/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:24

- nowa, kompletnie nowa - powiedziała, a właściwie powtórzyła, bo o tym mówiła już wcześniej. - a ty wyglądasz na obeznanego - stwierdziła, mrużąc oczy i mierząc go spojrzeniem, oceniała go właśnie w skali od jeden do dziesięć. dawała osiem!
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:25

uśmiechnęła się pod nosem, i tak nie miała co robić po lekcjach, chyba że Radwan by zadzwonił .
-Ta jest panie profesorze - odparła

Ostatnio zmieniony przez hilary-h dnia Nie 1 Cze - 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:25

- ale to wydaje się być zupełnie urocze, nie sądzisz? - uśmiechnęła się, opierając łokcie o stolik, a podbródek na dłoni, prawej. - lepsze to, niż żeby miał się na nas wydzierać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

charlie też przyjrzała się hilary & viki przy okazji.
-znasz je?-zapytała estelle, przyglądając się zza ramienia treści smsa-kto to kotuś?
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

-świetnie, viki-pokiwał głową z aprobatą i oblizał spierzchnięte wargi, sprawdził dziennik-panna antoinette?
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:26

mruknęła potakująco rozglądając się po klasie.
- nie chcę mówić o sobie. - powiedziała, ale wcale nie chodziło o to że była nieśmiała. - nie jestem zbyt kreatywna co do przedstawiania się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:27

pokręciła głową, strzepując tym samym kosmykiii włosów z ramion. nagich ramion.
- nieee znam - odpowiedziała po chwili zastanowienia - fabien. mój chłopak. on chodzi do b.
/a w zasadzie będzie chodził jak talisza go zapisze xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:27

poprawiła kołnierzyk swojej białej koszuli i nachyliła się lekko w stronę chantelle. - cześć jestem gee i lubię twój tyłek - zachichotała ostrożnie, zasłaniając usta ręką.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

-nie ma jej panieprofesorze!-wyrwała się, właściwie to krzyknęła aż, żeby się podlizać, nieważne i wróciła do estelle-masz chłopaka?!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:28

- ja? przyjechałem dopiero wczoraj. estelle to moja kuzynka, ona zna tutaj chyba wszystkich. mieszkałem w los angeles, a tyy? - przyglądał się wszystkim po kolei, zatrzymując wzrok na georgii, bo miała ładne włosy, które komponowały się z piegami. już nawet wiedział kto to! wrócił jednak do anne.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:29

-ach, w porządku... to znaczy to nie jest właściwie w porządku, boo.. zresztą pewnie wiecie, och, więc pa..pascal debre?
sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 001
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:29

estelle nieprzytomnie patrzyła w nauczyciela. była zmęczona. to po tych nocnych wycieczkach po parku. nie powinna była spać na ziemi, wszystko ją bolało.
- no, maaaam - powiedziała przeciągle, przewracając komórkę w dłoniach.
Powrót do góry Go down
chantelle
crazy frog.
chantelle

Liczba postów : 157
Nastroj : bitchy.
Twarz : lejtą mister.
Wiek postaci: : hot sewętin.
Registration date : 01/06/2008

zachichotała głupio,ale nic nie mogła poradzic,że gee ją rozsmieszyła. - ciekawe,czy daje sie macac po lekcjach. - mruknęła prosto w jej uszko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:30

- wiesz, jul, można zmyślać - uśmiechnęła się szelmowsko, dźgając koleżankę w żebra łokciem. - możesz mu powiedzieć wszystko. i tak uwierzy, chyba że zrobi dochodzenie. - renee zastanawiała się, czy powiedzieć mu, że jest królową szwecji, ale się rozmyśliła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:30

-nienawidzę cię-mruknęła, slizgając się tyłkiem na krzesełku w dół-viki, co to za imię..-mruknęła po raz kolejny, do esti ofc.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

- przyjechałam z cannes, dokładnie dzień temu - odparła, spoglądając na tyłek nauczyciela od francuskiego, był zupełnie w jej typie. ale zaraz też odwróciła wzrok w stronę chrisa, nie chciała, żeby poczuł się ignorowany. obciągnęła spódniczkę, zdecydowanie zbyt krótką.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:31

-aha, dobrze, rozumiem, że go też nie ma-zmarszczył nosek, wpatrując się w listę-to teraz, hm, delaney. marqueise delaney?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:32

- pewnie nie za darmo - spojrzała na chrisa przelotnie, znudzona totalnie. heeeej, ona gdzieś już go widziała. zmrużyła oczy, bawiąc się zamkiem od torebki dżejkobsa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:33

- jak z jakiegoś taniego amerykańskiego serialiku - mruknęła przewracając oczami.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:33

- sądzę, że nawet bez dochodzenia domyśliłby się że kłamię, gdybym powiedziała mu że nazywam się William i mam siedemdziesiąt lat. - skrzyżowała nogi w kostkach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:34

-hej, myślisz, że jest z mody na sukces?-zachichotała, zezując na viki właśnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:35

- to fakt - przytaknęła, bo była święcie przekonana o tym, że pan richard preferuje dziewczynki i nie ma problemów z ich odróżnianiem od chłopców.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:35

wyrwany z zamyślenia został,bo usłyszał swoje nazwisko. - hm. - zaczął,bo chciał zakomunikowac wszystkim obecnym,że już nie śpi. wyprostował się na krześle. - jestem markis,jestem całkiem fajny i lubię... - seks? dziewczyny? samochody? trudny wybór. - lubię pizzę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:37

- to nie świadczy o niej dobrze. no wiesz, ryyydż i cała reszta z mody na sukces, są śmieszni, ale nie zabawni. czy na odwrót. a ta hilary to chyba z idola, czy skąd tam. pewnie też amerykańskiego - pokręciła głową, odpisując fabienowi na esemeska.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:37

- moi rodzice mają dom w cannes, lubię lazurowe wybrzeże - pokiwał głową, zastanawiając się co powie o sobie.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

-świetnie, wszyscy lubią pizzę-stwierdził rezolutnie, bo nie wiedział, co powiedzieć i uśmiechnął się, omiótł wzrokiem klasę-charlene deneveu?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:39

słuchała markeza, chociaż go nie lubiła, ale z własnej głupoty etc, bo się w nim kochała w pierwszej klasie.
-aach, ta, jaa-wstała więc, w sumie nie krępowała się chyba nawet-więc ja jestem charlaine, ale mówią mi charlie, hm, lubię chińskich turystów i wybieram bramke numer trzy-i usiadła, ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:39

- markizku, zabierzesz mnie na pizzę! - zawołała do niego. przez pół sali, ale to nic.
Powrót do góry Go down
chantelle
crazy frog.
chantelle

Liczba postów : 157
Nastroj : bitchy.
Twarz : lejtą mister.
Wiek postaci: : hot sewętin.
Registration date : 01/06/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:40

- no nie,zaraz umrę. - jęknęła,patrząc z utęsknieniem za okno. jednak mimo tego patrzyła się wytrwale na wycho,udając zainteresowanie,nie może przecież stracic pozycji dobrej uczennicy.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:40

-aha, dziękuję, charlie-pokiwał głową, coś tam sobie zanotował i znów zajrzał w listę-estelle fourati?
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

- też je lubię, szczerze mówiąc, to nie chciałam przeprowadzać się do paryża, czuję się tu kompletnie obco, a tam miałam masę przyjaciół i zostawiłam chłopaka... - pokręciła głową ze znużeniem, przed oczami przeleciało jej tysiąc obrazów związanych z życiem w cannes. - ale hm, w gruncie rzeczy paryż jest ładny, tylko, że niczego nigdzie nie mogę w nim znaleść! - roześmiała się cicho.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:41

-a panna-skinął na renee-zostanie po lekcji również na chwilę, mam dla ciebie zadanie domowe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:41

usłyszywszy swoje nazwisko, nawet się podniosła.
- no więęęc, jestem estelle fourati i chyba nie mam nic do powiedzenia o sobie, bo większość mnie znaa - usiadła, pocierając wierzchem dłoni o policzek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:42

- z miłą chęcią, lubię zadania specjalne - zamachała rzęsami, zupełnie niewinnie, i poprawiła się na krześle, jak na jej standardy nieodpowiednim.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:42

- na pewno znajdziesz. z czasem. ja liczę na to, że estelle mnie jakoś do tego wprowadzi. bo w los angeles wszystko było inne - wzruszyła ramionami, czekając na swoją kolej.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:43

-nie sądzę, moja droga-rzekł w stronę estelle, bo w szkole nie byl popularny, wolał czytać szekspira i niespecjalnie lubił teraz popularnych, sori-gdyż mamy tu wiele osób i na pewno chciałyby cię lepiej poznać, więc z łaski swojej zdejmij koronę z głowy i ustosunkuj się do reszty klasy, w porządku?-taka mowa, spojrzał w dziennik-hm, dwie panny fourati jak widzę, więc teraz panna georgia, poproszę.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:44

Siedziała cicho i nawet słuchała. Wiele rzeczy usłyszała, bo miała dobry słuch. Słyszała nawet szepty z drugiego końca sali. Popatrzyła się na Charlie, a potem szepnęł do Hilary
-nie lubię tamtej panny...charlie. Ona jakaś inna jest-nie zachichotała.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:44

prawie się przewrócił,jak zobaczył,kto do niego właśnie krzyknął. ale on postanowił byc dyskretny,a raczej dyskretniejszy i puścił liścik po klasie który z przodu miał napisane 'do renee' a w środku 'kiedy tylko chcesz'.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:45

- heeej, musisz mnie z nią zapoznać, sporo o niej mówisz - powiedziała, stukając paznokciami o blat ławki i spoglądając na swoje kościste kolana. - wydaje się być w porządku, tak myślę - dodała, przyglądając się esti spod przymrużonych powiek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:45

słysząc swoje wywołane nazwisko, wstała, trzepocząc rzęsami - a więc jestem gee, estelle to moja przyrodnia siostra - posłała całusa w stronę esti. - i mnie również wszyscy znają, oprócz pana, niech pan żałuje, panie profesorze - uśmiechęła się i usiadła, zakładając nogę na nogę.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:46

-vi, nie oceniaj książki po okładce -szepnęła nie ruszając ustami, jak ona to robiła?! xD
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:47

-bynajmniej żałuję-pokiwał głową, ominął już nieobecnych-więc pan palaraine?
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:47

-mi się jednak coś w niej podoba, ale ok.-Spojrzała na anne a potem na nauczyciela-Teraz to za dziennikiem, a przedtem to nas wybrał. A tak w ogóle to on nawet przystojny jest.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:48

grał na psp, więc się wkurzył, bo musiał skończyć grę, wstał więc tylko i mruknął 'jestem theo i jestem gejem' i usiadł znów.
Powrót do góry Go down
martin
martin

Liczba postów : 895

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitimeNie 1 Cze - 18:48

/ xddd!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

posłała markizowi ostre buzi i już naprawdę słuchała pana nauczyciela, czekając aż będzie jej kolej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sala historyczno-francusko-geograficzna
Powrót do góry 
Strona 2 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» sala #28
» sala #5
» sala #6
» sala #12
» sala #13

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach