Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sala historyczno-francusko-geograficzna

Go down 
+4
juliette
chantelle
Viki
louane
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
louane
veronica mars
louane

Female
Liczba postów : 1449
Twarz : Amanda Peet
Wiek postaci: : 19
Registration date : 09/05/2008

sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:15

/ ja miałam zostać o .

-ta jest panie profesorze - odparła i dalej siedziała w ławce
Powrót do góry Go down
chantelle
crazy frog.
chantelle

Liczba postów : 157
Nastroj : bitchy.
Twarz : lejtą mister.
Wiek postaci: : hot sewętin.
Registration date : 01/06/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:15

nie wiedziała,czy pan tyłeczek,to znaczy pan wychowawca mówi poważnie,wiec sie nie ruszała z miejsca.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:16

-a która odpowiedź jest poprawna? - wyszczerzyl się i wstał, podał jej dłoń
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:16

-idziemy! - zapiszczała i wybiegła na korytarz, <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

spojrzał na estelle i powiedział annie, że lepiej będzie jak pójdą do lit lounge.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17
Registration date : 06/05/2008

Wstała z ulgą. Po czym dosyć szybko ulotniła się z klasy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:17

- lit lounge - rzuciła do ogólu i wyszła, kiwając wcześniej na chrisa.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female
Liczba postów : 84
Registration date : 14/05/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:17

czekał, aż reszta pójdzie, cnie. a tak naprawdę to czekam na cintię,xd
Powrót do góry Go down
Anne
1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Anne

Female
Liczba postów : 1877
Związany/a z : apollo i jego muzy.
Twarz : miranda kerr
Registration date : 31/05/2008

- racja - zgodziła się, po czym spojrzała nerwowo w stronę p. richa. - to ten, poczekasz, a potem pójdziemy na imprezę, okej?
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female
Liczba postów : 347
Nastroj : mru.
Związany/a z : nikim.

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:18

wstała i wyszła z klasy, starając się nie pokazywać jak bardzo cieszy się że może nareszcie uciec. uśmiechnęła się przelotnie do dziewczyn zostających po lekcjach z wychowawcą, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:18

- raaajt - zgodził się i wyszedł za esti.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

renee się obudziła z transu, bo przyniosłam lody.
Powrót do góry Go down
chantelle
crazy frog.
chantelle

Liczba postów : 157
Nastroj : bitchy.
Twarz : lejtą mister.
Wiek postaci: : hot sewętin.
Registration date : 01/06/2008

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:19

wyszła leniwie z klasy,chyba wstąpi na jakieś capuccino żeby się rozbudzic. rzuciła seksowne 'do widzenia' i poszła.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:20

zaczepił rene pod drodze jak wychodził. - wybierasz się do lit? - zapytał tonem,jakby go to w ogole nie obchodziło.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:21

-do widzenia - rzucił za nimi, wlaściwie to tylko za C i wstał, na stojąco czuł się potężniejszy, popatrzył po nich - dobrze, więc.. panna, hm, Anne tak? nie chcę na dzień dobry wstawiać ci minusowych punktów, ale chciałbym, żebyś z grubsza uświadomiła sobie, jak należy się zachowywać w sali lekcyjnej, o k e j?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:22

- pewnie, ale chyba za chwilę - kiwnęła na nauczyciela, kręcąc oczyma. - ale będę, będę na pewno - obiecała i oblizując wargi, podrapała markizka po brzuszku.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:24

zagryzła dolną wargę, seksy, bo chciała zaliczyć tego pana, udając przy tym, że się zastanawia.
- okej - burknęła w końcu. - to znaczy, że co trzeba robić?
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:26

-szczerze? - przyjrzał jej się w miarę uważnie - to po pierwsze, nie rozmawiać, w przeciwieństwie do twojego dzisiejszego zachowania, nie rozmawiać o seksie ani pożądaniu, szczególnie gdy myslisz, że nauczyciel nie słyszy, i, to najważniejsze, reagować na polecenia, zrozumiano? to teraz zmykaj.

zmykaj, xd
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:27

- mm,okej. - zamruczał,bo koty mruczą jak sie je smyra po brzuszku. wyszedł z klasy machając do rene,szalenie nakręcony faktem jej obecnosci na imprezie.
Powrót do góry Go down
Anne
Anne

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:28

zmyknęła, chichocząc i w ogóle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:28

- zmykaj! - zaklaskała, szczerząc się w stronę anne i odwróciła się do pana na em, z zapytaniem, czy i dla niej ma jakąś złotą radę.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:29

-dobrze, druga sprawa, hilary, na jutro chcę widzieć na moim biurku wypisane pięćdziesiąt powodów, dla których powinno słuchać się poleceń nauczyciela, jestem nowy, tak byś miała trzysta, możesz iść. - richard spojrzał na renee - a ty pójdziesz ze mną na chwilę do biblioteki, moja droga.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:32

a w sumie to nie, poszła sobie i już o
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:33

- oke ej - pokiwała głową i splotła dłonie z tyłu. - osobiście uważam naszą bibliotekę za jedno z przyjemniejszych szkolnych pomieszczeń, chętnie z panem się tam wybiorę. - w jakimkolwiek celu.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:36

-cudownie - nie lubił lizusów, (xd) schylił się tylko i wyciągnął z biurka plik papierów - to twoje zadanie specjalne, rozdaj te plany wszystkim uczniom, BEZ WYJATKU, okej? to teraz chodźmy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:37

- świetnie - no i poszli, zaczniesz, szarlotko moja.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:53

riczard siedział jeszcze w klasie, pisząc pracę, bo niedługo robi doktorat, a w domu miał zapierdol

sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 001
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:55

zapukała do drzwi klasy i weszła
-dzieńdobry profesorze Moreau - odparła ukrywając to że biegła całą drogę do szkoły
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:56

-hilary? - uniósł się i brwi, zdziwiony - stało się coś?
bo w sumie tak to wyglądało.

Ostatnio zmieniony przez prowadzący dnia Nie 1 Cze - 19:57, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:57

-nie, ja tylko chciałam przeprosić i zapytać o coś - odparła stając przed nim
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:58

potrząsnął dłonią, bo ubrudził korektorem, bo co, i uniósł brwi jeszcze wyżej.
-mhm, słucham.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 19:59

-zastanawiam się dlaczego uznał pan, że chichotałam, zwłaszcza że się nie odzywałam -zapytała udając urażoną
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:00

-chyba źle mnie zrozumiałaś, hilary, miałem na myśli to, że podczas mojej przemowy rozmawiałaś z koleżanką.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:02

-z całym szacunkiem ale pan się chyba przesłyszał - oparła swoje smukłe palce na biodrach , popatrzyła w okno
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:03

-hilary, naprawdę nie rozumiem, jaki cel ma nasza rozmowa i do czego prowadzi, poza utratą wzajemnego szacunku - wstał aż, ale nie zły.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:06

-prowadzi do rozwiązania moich wątpliwości, profesorze, chyba że nie chce mi pan pomóc - odparła zupełnie niewzruszenie - oczywiście wykonam moją pracę jednak chcę się dowiedzieć za co mam ją zrobić, bo o ile dobrze pamiętam powiedziałam tylko 'matko' . za co serdecznie chcę przeprosić jeśli to pana uraziło.
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:08

-dobrze, hilary, anuluję twoją pracę, chcę tylko, żebys następnym razem tak bardzo nie emanowała niechęcią do mnie i moich lekcji, w porządku? rozumiem, że nie bardzo mnie lubisz, ale po prostu chodzi o to, żebyś tak bardzo tego nie okazywała.
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:10

-wręcz przeciwnie, bardzo pana lubię - urwała i nawet skusiła się na miły uśmiech - pan mnie chyba nie zrozumiał, wtedy na lekcji, ja po prostu chciałam oszczędzić klasie nudnej historii o mnie, jest zupełnie nudna - dodała bawiąc się pierścionkiem
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:12

-skąd, na pewno nie jesteś nudna - właściwie nie powinien tego mówić, zastanowił się, czy to przekracza jego referencje, aż nic więcej nie powiedział
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:13

-nudna - chciała dodać cholernie ale stwierdziła że nie wypada, uśmiech zszedł z jej twarzy i podeszła do okna
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:19

/sori, smażyłam jajco

-skąd wiesz? poprzyj to jakimiś argumentami - zaśmiał się
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:20

popatrzyła na niego z końca sali - jestem z londynu to chyba powinno wystarczyć - odparła z lekkim uśmiechem
Powrót do góry Go down
prowadzący
oh haii
prowadzący

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:23

-i to znaczy że jesteś nudna? - okej ja spadam to ją wynieś xD
Powrót do góry Go down
louane
veronica mars
louane

Female

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitimeNie 1 Cze - 20:25

-owszem - odparła - a teraz wybaczy pan, muszę już iść - uśmiechnęła się do niego i wyszła
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna   sala historyczno-francusko-geograficzna - Page 4 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sala historyczno-francusko-geograficzna
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» sala #28
» sala #5
» sala #6
» sala #12
» sala #13

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach