| sala historyczno-francusko-geograficzna | |
|
+4juliette chantelle Viki louane 8 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:15 | |
| / ja miałam zostać o .
-ta jest panie profesorze - odparła i dalej siedziała w ławce | |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:15 | |
| nie wiedziała,czy pan tyłeczek,to znaczy pan wychowawca mówi poważnie,wiec sie nie ruszała z miejsca. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:16 | |
| -a która odpowiedź jest poprawna? - wyszczerzyl się i wstał, podał jej dłoń |
|
| |
Gość Gość
| -idziemy! - zapiszczała i wybiegła na korytarz, <3 |
|
| |
Gość Gość
| spojrzał na estelle i powiedział annie, że lepiej będzie jak pójdą do lit lounge. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Wstała z ulgą. Po czym dosyć szybko ulotniła się z klasy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:17 | |
| - lit lounge - rzuciła do ogólu i wyszła, kiwając wcześniej na chrisa. |
|
| |
prowadzący oh haii
Liczba postów : 84 Registration date : 14/05/2008
| czekał, aż reszta pójdzie, cnie. a tak naprawdę to czekam na cintię,xd | |
|
| |
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| - racja - zgodziła się, po czym spojrzała nerwowo w stronę p. richa. - to ten, poczekasz, a potem pójdziemy na imprezę, okej? | |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:18 | |
| wstała i wyszła z klasy, starając się nie pokazywać jak bardzo cieszy się że może nareszcie uciec. uśmiechnęła się przelotnie do dziewczyn zostających po lekcjach z wychowawcą, mru. | |
|
| |
Gość Gość
| - raaajt - zgodził się i wyszedł za esti. |
|
| |
Gość Gość
| renee się obudziła z transu, bo przyniosłam lody. |
|
| |
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:19 | |
| wyszła leniwie z klasy,chyba wstąpi na jakieś capuccino żeby się rozbudzic. rzuciła seksowne 'do widzenia' i poszła. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:20 | |
| zaczepił rene pod drodze jak wychodził. - wybierasz się do lit? - zapytał tonem,jakby go to w ogole nie obchodziło. | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:21 | |
| -do widzenia - rzucił za nimi, wlaściwie to tylko za C i wstał, na stojąco czuł się potężniejszy, popatrzył po nich - dobrze, więc.. panna, hm, Anne tak? nie chcę na dzień dobry wstawiać ci minusowych punktów, ale chciałbym, żebyś z grubsza uświadomiła sobie, jak należy się zachowywać w sali lekcyjnej, o k e j? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:22 | |
| - pewnie, ale chyba za chwilę - kiwnęła na nauczyciela, kręcąc oczyma. - ale będę, będę na pewno - obiecała i oblizując wargi, podrapała markizka po brzuszku. |
|
| |
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:24 | |
| zagryzła dolną wargę, seksy, bo chciała zaliczyć tego pana, udając przy tym, że się zastanawia. - okej - burknęła w końcu. - to znaczy, że co trzeba robić? | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:26 | |
| -szczerze? - przyjrzał jej się w miarę uważnie - to po pierwsze, nie rozmawiać, w przeciwieństwie do twojego dzisiejszego zachowania, nie rozmawiać o seksie ani pożądaniu, szczególnie gdy myslisz, że nauczyciel nie słyszy, i, to najważniejsze, reagować na polecenia, zrozumiano? to teraz zmykaj.
zmykaj, xd | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:27 | |
| - mm,okej. - zamruczał,bo koty mruczą jak sie je smyra po brzuszku. wyszedł z klasy machając do rene,szalenie nakręcony faktem jej obecnosci na imprezie. | |
|
| |
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:28 | |
| zmyknęła, chichocząc i w ogóle. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:28 | |
| - zmykaj! - zaklaskała, szczerząc się w stronę anne i odwróciła się do pana na em, z zapytaniem, czy i dla niej ma jakąś złotą radę. |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:29 | |
| -dobrze, druga sprawa, hilary, na jutro chcę widzieć na moim biurku wypisane pięćdziesiąt powodów, dla których powinno słuchać się poleceń nauczyciela, jestem nowy, tak byś miała trzysta, możesz iść. - richard spojrzał na renee - a ty pójdziesz ze mną na chwilę do biblioteki, moja droga. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:32 | |
| a w sumie to nie, poszła sobie i już o | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:33 | |
| - oke ej - pokiwała głową i splotła dłonie z tyłu. - osobiście uważam naszą bibliotekę za jedno z przyjemniejszych szkolnych pomieszczeń, chętnie z panem się tam wybiorę. - w jakimkolwiek celu. |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:36 | |
| -cudownie - nie lubił lizusów, (xd) schylił się tylko i wyciągnął z biurka plik papierów - to twoje zadanie specjalne, rozdaj te plany wszystkim uczniom, BEZ WYJATKU, okej? to teraz chodźmy | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:37 | |
| - świetnie - no i poszli, zaczniesz, szarlotko moja. |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:53 | |
| riczard siedział jeszcze w klasie, pisząc pracę, bo niedługo robi doktorat, a w domu miał zapierdol | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:55 | |
| zapukała do drzwi klasy i weszła -dzieńdobry profesorze Moreau - odparła ukrywając to że biegła całą drogę do szkoły | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:56 | |
| -hilary? - uniósł się i brwi, zdziwiony - stało się coś? bo w sumie tak to wyglądało.
Ostatnio zmieniony przez prowadzący dnia Nie 1 Cze - 19:57, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:57 | |
| -nie, ja tylko chciałam przeprosić i zapytać o coś - odparła stając przed nim | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:58 | |
| potrząsnął dłonią, bo ubrudził korektorem, bo co, i uniósł brwi jeszcze wyżej. -mhm, słucham. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 19:59 | |
| -zastanawiam się dlaczego uznał pan, że chichotałam, zwłaszcza że się nie odzywałam -zapytała udając urażoną | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:00 | |
| -chyba źle mnie zrozumiałaś, hilary, miałem na myśli to, że podczas mojej przemowy rozmawiałaś z koleżanką. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:02 | |
| -z całym szacunkiem ale pan się chyba przesłyszał - oparła swoje smukłe palce na biodrach , popatrzyła w okno | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:03 | |
| -hilary, naprawdę nie rozumiem, jaki cel ma nasza rozmowa i do czego prowadzi, poza utratą wzajemnego szacunku - wstał aż, ale nie zły. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:06 | |
| -prowadzi do rozwiązania moich wątpliwości, profesorze, chyba że nie chce mi pan pomóc - odparła zupełnie niewzruszenie - oczywiście wykonam moją pracę jednak chcę się dowiedzieć za co mam ją zrobić, bo o ile dobrze pamiętam powiedziałam tylko 'matko' . za co serdecznie chcę przeprosić jeśli to pana uraziło. | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:08 | |
| -dobrze, hilary, anuluję twoją pracę, chcę tylko, żebys następnym razem tak bardzo nie emanowała niechęcią do mnie i moich lekcji, w porządku? rozumiem, że nie bardzo mnie lubisz, ale po prostu chodzi o to, żebyś tak bardzo tego nie okazywała. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:10 | |
| -wręcz przeciwnie, bardzo pana lubię - urwała i nawet skusiła się na miły uśmiech - pan mnie chyba nie zrozumiał, wtedy na lekcji, ja po prostu chciałam oszczędzić klasie nudnej historii o mnie, jest zupełnie nudna - dodała bawiąc się pierścionkiem | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:12 | |
| -skąd, na pewno nie jesteś nudna - właściwie nie powinien tego mówić, zastanowił się, czy to przekracza jego referencje, aż nic więcej nie powiedział | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:13 | |
| -nudna - chciała dodać cholernie ale stwierdziła że nie wypada, uśmiech zszedł z jej twarzy i podeszła do okna | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:19 | |
| /sori, smażyłam jajco
-skąd wiesz? poprzyj to jakimiś argumentami - zaśmiał się | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:20 | |
| popatrzyła na niego z końca sali - jestem z londynu to chyba powinno wystarczyć - odparła z lekkim uśmiechem | |
|
| |
prowadzący oh haii
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:23 | |
| -i to znaczy że jesteś nudna? - okej ja spadam to ją wynieś xD | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna Nie 1 Cze - 20:25 | |
| -owszem - odparła - a teraz wybaczy pan, muszę już iść - uśmiechnęła się do niego i wyszła | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: sala historyczno-francusko-geograficzna | |
| |
|
| |
| sala historyczno-francusko-geograficzna | |
|