| lasek buloński. | |
|
+25chanel Vanessa damon william delie Alex mariette zoey. dominique marquise szandra rufus theo ginger Andrea fleur louane Viki martin Alishia sasha antoinette Bella Hilary Vi 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:25 | |
| - dopra... - to niby niech sasza biegnie, a ona za nią, cnie. i patrzyła na tych ludzi, co na nią patrzyli, ale postanowiła się odprężyć. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:29 | |
| - co się tak gapicie, ludzie?- spytała ich wszystkich i zaczęła pierwsza biec. | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:32 | |
| - dopra, nie zaczepiaj ich, może to jacy gwałciciele albo mordercy i nas pobijo... - biegła i była całkiem fajnie. | |
|
| |
sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:37 | |
| no bo ja idę się kąpać i w ogóle, to pieprzymy ich razem, czy sobie biegają? | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:38 | |
| | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:41 | |
| dzisiaj już nie, bejb, ale to możesz opisać w skrócie, xdd | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:43 | |
| dobra, to niby biegały, a pieprzyć się mogo kiedy indziej xd. to potem ant gdzieś poszła i sasza też gdzieś poszła. koniec. ^^ | |
|
| |
sasha kłazimodo.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:47 | |
| | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: lasek buloński. Sob 17 Maj - 23:47 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Pon 19 Maj - 18:06 | |
| Przyszła tutaj porysować, usiadła na ławce i sobie siedziała. |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Skąd : Warszawa Nastroj : idealny ;) Związany/a z : oj cichutko Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:40 | |
| weszla pod reke trzymajac sie z Lee -szczerze to ja tez tu jeszcze nie bylam-usmiechnela sie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:42 | |
| - ja też nie. ale babcia zawsze opowiadała mi o tym miejscu - uśmiechnęła się szeroko - i jest tak jak mówiła |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Skąd : Warszawa Nastroj : idealny ;) Związany/a z : oj cichutko Registration date : 25/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:44 | |
| -hehe babcie sa najlepsze-wyszczerzyla zeby-czym sie zajmujesz na codzien?-zapytala znowu grzebiac w torebce w poszukiwaniu papierosow a cio gorsza, trudniejsze - zapalniczki | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:45 | |
| -jestem modelką - uśmiechnęła się i podała jej paiperosy i zapalniczkę - A Ty? |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:48 | |
| -hmm dziekuje oddam jak znajde-pokazala jezyk z kolczykiem-ja... hmm uczyć się już nie uczę.. pracować pracowałam w los angeles ale jako fotomodelka, tutaj jeszcze nie zwróciłam uwagi na jakieś zajęcie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:50 | |
| -też bym tak chciała - zaśmiała się. lenistwo ją kusiło jak nigdy |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:53 | |
| -co ty gadasz-az sie zdziwila-dobrze jest miec zajecie, a co mi po tym ze wstaje pozno do poludnia chodze nieogarnięta po to żeby później wyjsc na spacer z psem, zakupy, i dalej się szlajać sama? już wolałabym wrócić do pracy, tylko że tutaj z tym będzie chyba siężko. tyle ładnych dziewczyn-westchnęła i zapaliła papierosa, znowu poczuła się samotna | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 22:56 | |
| -no nie wiem. - obeszła ją wkoło. zmierzyła wzrokiem. - wydaje mi się że przyjęli by Cię. nadajesz się jak mało kto - uśmiechnęła się |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:05 | |
| -hmm dzieki. tylko start jest najcięższy, przynajmniej tak było u mnie-sama nie była zdecydowana co chce zrobić ze swoim życiem-chodz usiądziemy gdzieś-zaproponowała i pociągnęła Lee za ręke | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:07 | |
| usiadły na ławce - ja miałam nieco łatwiej. byłam kiedyś na pokazie bo się tym interesowałam i dostałam propozycję i tak oto mieszkam tu |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:10 | |
| założyła noge na noge przyglądając się swoim butom-nie było ci cięzko? zostawić całe swoje życie w innym mieście i przyjechać tutaj? modelki maja ciężko, ciągła praca nad ciałem. a ciąża? koszmar modelek-uśmiechnęła się ironicznie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:11 | |
| zaśmiała się pod nosem - nie mam rodziny. już nie mam . a dzieci? nie chcę mieć o - mruknęła |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:14 | |
| -więc zakładam że rodzina to temat tabu u ciebie. a dziecko? heh zobaczysz zakochasz się, a miłość ogłupia i rachciachciach zaraz będzie małe biegało i krzyczało"mamo kup lizaka"-puściła do niej oczko i wyszczerzyła zęby | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:15 | |
| zaśmiała się - ja się nie zakochuję. już od 5 lat. nie potrafię |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:16 | |
| westchnęła-no to mamy podobne zdanie, tylko moim powodem był gwałt, a twoim? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:17 | |
| -ojciec - mruknęła tylko. |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:18 | |
| -ok nie ciągnę za język-szturchnęła ją łokciem-ej ale nie zamulamy-uśmiechnęła się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:19 | |
| zaśmiała się - powiem tylko że właśnie dlatego nie mam rodziny, teoretycznie. koniec tematu |
|
| |
Alishia zakon(n)ik
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:25 | |
| -ok ok mi wystarczy-usmiechneła się miło-zbieramy się? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:26 | |
| -spoko - odparła i wstała |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Wto 27 Maj - 23:38 | |
| poszła sobie bo była umówiona |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:36 | |
| błąkał się gdzieś między drzewami, rozmyślając o rozpoczynającym się roku szkolnym, a także snując postanowienia rzadszego wagarowania, jednak jego umysł wcale się z nimi nie godził, ponieważ aktualnie miał największą ochotę na opuszczeniu apelu szkolnego, na którym tysiące pustych dziewczyn będą wlepiać w niego dziwne spojrzenia i jak zwykle będzie stał w kącie, a zamiast tego chętnie posiedziałby na dachu i napisał nowe akordy do swojej melodii na skrzypce. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:38 | |
| Przyszła tutaj, bo miała czas akurat. Usiadła gdzieś na ławce i rozmyślała sobie o różnych rzeczach. Zobaczyła jakiegoś chłopaka, ale nic. Tylko siedziała. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:40 | |
| miała nadzieję, że nie spóźni się dzisiaj na apel, nie miała zegarka i sądziła, że mogłaby być dwunasta albo równie dobrze szesnasta. nie chciała sie nikogo pytać o czas, bo byłoby jej głupio. obciągając koszulkę, machnęła do martina okularami przeciwsłonecznymi, które dzierżyła w prawej ręce. - martin! - przecież wszyscy się znają ze szkuki! |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:42 | |
| Podciągnęła nogi pod siebie i myślała sobie dalej. Popatrzyła na zegarek. Miała czas. | |
|
| |
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:42 | |
| wsadził rękę do kieszeni i podrapał się po udzie, to jest: tą ręką, którą miał w kieszeni, bo miał wyjątkowo głębokie kieszenie. a potem z owej lanserskiej kieszeni wyciągnął swoją nową komórkę, by zadzwonić do mamy, kiedy podniósł wzrok na drzewo, końcowo na viki i westchnął cicho, utrapiony tym, że zawsze musi przebywać w towarzystwie dziewczyn. a potem usłyszał jakiś wrzask, poderwał się jak nie wiem kto ani co, po czym rąbnął głową w gałąź rosnącą gdzieś nad nim i wywrócił z tego wszystkiego oczami na lewą stronę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:46 | |
| parsknęła śmiechem, kiwając ręką również do viki, która zauważyła dopiero teraz. lekkim krokiem podeszła do martina, unosząc prawą brew, trochę kpiarsko. - żyjesz, chłopcze? - spytała, mając nadzieję, że nie wypadł mu mózg. zmierzyła go przy okazji wzrokiem, stwierdzając, że wcale nie jest mniej przystojny. wciąż nie mogła przestać się dziwić, że jeszcze z nim nie spała. |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:47 | |
| /jak wszyscy to wszyscy xD
a ona akurat przechodziła obok i zobaczyła całe to zdarzenie . wystraszone i wgle. podbiegła do chłopaka który wyrżnął orła -nic ci nie jest ? - zadała jakże głupie pytanie | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:48 | |
| Popatrzyła na dziewczynę i na chłopaka coś jej zaczęło świtać "ah, tak z nimi chyba będe do klasy chodzić". Spuściła nogi na ziemię. Po czym pomachała do renee i poczęlła dalej rozmyślać. Zobaczyła Hilary. Ją akurat znała lepiej. Wstałą z ławki i podeszła do Hilary. -Witaj znowu-powiedziała.
Ostatnio zmieniony przez Viki dnia Nie 1 Cze - 16:49, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:49 | |
| spojrzał na nią trochę z góry, choć nie był przesadnie wysoki i odwrócił oczy na prawą stronę. - nie, chyba nie żyję - mruknął ironicznie, rozcierając sobie miejsce na głowie, którym rąbnął w gałąź. na szczęście martin miał twardą czaszkę, nawet złamał ową gałązkę, jak jakiś kung-fu czy inne gówno. - a my się w ogóle znamy? | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:50 | |
| -my? raczej nie - odparła i usiadła na ziemi. taki jej mały zwyczaj | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:51 | |
| - jeśli nie, to bardzo źle - stwierdziła, wsuwając dłonie do kieszeni swoich szortów, było nieznośnie gorąco, a ja zaraz wracam. |
|
| |
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:52 | |
| spojrzał na hil, spojrzał na viki, spojrzał na renee, która nie wiedział skąd znała jego imię i westchnął jeszcze głębiej niż poprzednio.
/dałybyście jakiegoś faceta jeszcze tutaj, a nie samymi babami! xd | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:54 | |
| /nie przejmuj się, hilary nie ma zamiaru wyrywać martina xD wyciągnęła z torebki błyszczyk malinowy i przejechała nim po ustach -w sumie to dobrze że żyjesz - powiedziała i cmoknęła do siebie | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:54 | |
| A Viki sobie stała i przyglądała się ludziom. W końcu usiadła obok Hilary, bo co będzie stała. -My się nie znamy-tu popatrzyła na chłopaka-Viki jestem.-Przedstawiła się bo była dobrze wychowana.
/dałabym chłopaka, ale nie mam | |
|
| |
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 16:58 | |
| - martin, hmhm, zagłuszacie ćwierkanie ptaków - powiedział, po czym udał, że jest zombi i wszedł w drzewo. tzn. wcale nie udawał, tylko chciał jak najszybciej się stąd wydostać, a jego błędnik go wykiwał. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 17:00 | |
| zaśmiała się pod nosem "ten koleś jest dziwny" pomyślała, usiadła pod drzewem i wyciągnęła książkę | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 17:01 | |
| Położyła się na trawie "jest ciepło, więc się nie przeziębię" pomyślała. Potem rozmyślała. Coś ją dzisiaj wzieło na wspominki i na rozmyślania, ale ok. | |
|
| |
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 17:03 | |
| a martin postanowił jednak usiąść, więc opadł na ławkę, która gdzieś tam stała i wyciągnął słuchawki z plecaka, by odsłuchać jakiejś tam fajnej arii, nad której zagraniem głowił się od tygodnia. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: lasek buloński. Nie 1 Cze - 17:04 | |
| A ona wyciągnęła komórkę i wystukała esa do Hilci. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: lasek buloński. | |
| |
|
| |
| lasek buloński. | |
|