Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pont alexandre III

Go down 
+5
Beatrice
ginger
Alishia
Roberto
adm
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female
Liczba postów : 605
Związany/a z : noah
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 1
Registration date : 07/06/2008

pont alexandre III - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:38

siedziała na murku, oparta plecami o latarnie i jadła zielone, chrupkie jabłko ;c wesoła machała nóżkami, zadowolona, bo bo bo ................................ miała jakieś fajne nowe buty?
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:40

-najs szuz, łona fak? - zapytał stając przed nią i i i nie miał rąk w kieszeniach!! ale miał kieszenie, żeby potem nie było niedomówień. właściwie w jednej z nich siedział chomik i machał do dominique. sam dłajt natomiast kopcił, kopcił, kopcił skręta.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:42

'kopcił' skojarzyło mi siem z zakonnicom........
- łona. - odparła, jako, że była w humorze! fud mejks ju hepi ewridej. pomachała do chomiczka, uroczo się uśmiechając.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:49

-nie podrywaj jej, rozmawialiśmy o tym - dłajt spojrzał na chomika nieprzychylnym wzrokiem, po czym podniósł go na dominique, uśmiechając się jak to on miał w zwyczaju 'cwaniacko' - reflektujesz na szybki numerek na moście, nique?
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:54

- zapomnij dłajt, postanowiłam zmienić swoje podejście do życia! - powiedziała poetycko i na poparcie swych górnolotnych słów stanęła na murku i uniosła dłoń w kierunku nieba, wyglądała jak połączenie napoleona z julkiem cezarem czy coś. chyba muszę wspomnieć, że piła chianti dziś.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:56

spojrzał na nią zdziwiony, noboco! nic. no właśnie. kochamy monologi retoryczne.
-taa, dominique, już to widzę - zakpił, bo nie mógł się powstrzymać. podrapał się po tyłku, bo chyba chomik postanowił pozwiedzać okolice jego pośladków i całego wyposażenia. hihi.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 17:59

nazwijmy tego chomika kermit. <3
- nie zgub chomika. nie wierzysz? - zapytała i zeskoczyła z murku, chwytając się za chudy nadgarstek i analizując tą dziwną wystająca kość z boku. mam coś takiego ;c
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:22

każdy ma, przynajmniej ja więc tak właśnie wnoskuję. ojej
-nie. i nigdy nie uwieżę, nique. to tak jakby chomik z dnia na dzień miał odstawić trawkę - zachichotał, bo futrzak w fioletowych szelkach ugryzł go w peniska. hrr - może jeszcze wstąpisz do zakonu?
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:25

- habit jest średnio pociągającą wizją. i dla mnie, i dla otoczenia, prawda dłajt? - przejechała palcem wskazującym po jego podbródku, spoglądając na niego zaczepnie spod swojej pseudo-grzywki.
heeej, buzi dla gaspara i rai, przypomnieli 'mi się' <3
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:31

mru, pozdro wielkie w ich stronę
-zdecydowanie - mruknął, kładąc ręce na jej piersiach. zaczął je masować z coraz większym zapałem i szerszym uśmiechem na ustach. przywarł do niej następnie, przesuwając ręce na dominiczaste przesadnie wystające łopatki. hihi i czar prysł. odsunął się. tak, dłajt się odsunął! - cholera, jesteś ZA chuda.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:36

spojrzała na niego, krzywiąc się niemiłosiernie.
- tak, strasznie. - mruknęła i przejrzała się w przejeżdżającym samochodzie, utwierdzając się w przekonaniu, że jest ZA gruba. - jeszcze jakieś cudowane rady i uwagi? chyba jesteś w formie dłajt. - warknęła, oczekując kolejnej dawki nieprzyjemności, w których, jak powszechnie wiadomo dłajt się lubował. przynajmniej w stosunku do biednej dominique.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:39

-ee, chyba nie - odpowiedział, patrząc na jej aż za bardzo wystające łoptaki i smyrał się po karku. przestąpił z nogi na nogę, być może za sprawą chomika, który przesyłał gorące pozdro dla dominique prosto z bokserek w kangury i popijał drina z palemką.
Powrót do góry Go down
dominique
no nie, znowu ty.
dominique

Female

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:42

<3
- to świetnie. miłego dnia. - mruknęła, spuszczając wzrok i odwracając się na pięcie.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeSob 21 Cze - 18:43

-nawzajem! - zawołał za nią i mrucząc coś do chomika, odeszdł w przeciwnym kierunku ;c
Powrót do góry Go down
damon
stół z powyłamywanymi nogami
damon

Male
Liczba postów : 1627
Związany/a z : karmę,o.
Twarz : jamie strachan
Wiek postaci: : 20
Registration date : 17/06/2008

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 21:23

przyszedł tutaj bo okropnie się nudził. w dłoni dzierżył jakąś książkę, najprawdopodobniej Murakamiego. i oczywiście że palił papierosa. a przechodzac tu, liczył na to, że kogoś spotka.
Powrót do góry Go down
damon
stół z powyłamywanymi nogami
damon

Male
Liczba postów : 1627
Związany/a z : karmę,o.
Twarz : jamie strachan
Wiek postaci: : 20
Registration date : 17/06/2008

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimeNie 22 Cze - 21:46

kiedy okazało się że nie spotka nikogo, poszedł, najprawdopodobniej do domu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:43

Siedziała sobie spoglądając na doł gdzie płynęła spokojnie woda. Przychodziła tu dość często. Było to jej ulubione miejsce. Jak miała odrobinę czasu to przychodziła tu by odpocząc w ciszy i w skupieniu. Przypomniało jej sie nawet, że tu spotkała Roberta. W końcu usiała na ławce, odwróciła się i oparła się buzią o ławkę patrząc na śliczne widok.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

Liczba postów : 45
Związany/a z : sokolicą
Registration date : 08/06/2008

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:45

biegł i biegł, bo już z daleka widział jej włosy co lśniły jak złoto. w końcu dobiegł do ławki, na której siedziała.
-hilary!!!! czy to ty?? - zapytał i wtedy... zemdlał z tego wysiłku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:46

- Podniosła go i połozyła go na ławce. Zdziwiła się...pomyślałą, że moze to jej jakis fan. Usmiechnęła sie i zaczęła go cudzic no.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:49

momentalnie poczuł się ocudzony.
-hilary! na skrzydłach miłości mur ten przesadziłem... czy zdobędę teraz twój autograf? - w kieszeni miał nawet przygotowany pamiętniczek i żelowy długopis o zapachu arbuza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:49

- Janse...masz cos do pisania?- spytała uśmiechając sie szeroko.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:52

wyciągnął więc pamiętniczek, a potem podał jej też długopis.
-jesteś piękna hilary. czy masz chłopaka? jeżeli nie to mogę nim zostać!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:54

- Niestety nie mam chłopaka...-odparła pisząc w pamietniku.
- Muszę cię najpierw dobrze poznać...- rzekła puszczając mu oczko.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:55

-więc poznaj mnie lepiej!!!!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:57

- Odpowiedz mi na kilka pytań... jak masz na imie? Skąd jesteś? ile masz lat? i czym sdie interesujesz...- rzekła uśmiechajac się .
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 19:59

-mam na imię theo, mam siedemnaście lat, nie piję od trzech, jestem z paryża i interesuję się muzyką!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:02

- Lubie osoby, które interesuja sie muzyka...- odparła.
- Wiesz co polubiłam cie...- odparła i dała mu buziaka w polika.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:03

-więc zostań moją dziewczyną hilary! - powiedział i pocałował ją namiętnie w usta,bo nie mógł się powstrzymać.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:07

- Nie lubię jak ktos mówi do mnie hilary...wolę hil...- rzekła usmiechając się do niego.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:09

-więc hil, czy zostaniesz moją dziewczyną?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:10

Rzuciła mu sie na szyje, a póxniej pocałowała go bardzo mocno...-
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:14

odwzajemnił jej gorący pocałunek. to musiało oznaczać, że tak!!!!!!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:15

- Co będziemy robic jak cie już spotkałam mój księciu z bajki...- spytała dalej trzymajac go za szyję.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:18

rozmnażać się.

nie, zart.
- teraz możemy porozmawiać o naszej przyszłości, na przykład kieyd mogę się do ciebie wprowadzić?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:23

- Nawet od zaraz...- powiedziała, bo chciała z kimś mieszkać mieszkała z Viki ale co z tego jej zawsze w domu nie było.
Powrót do góry Go down
theo
groszek
theo

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:25

-więc przyjade dzisiaj z moimi rzeczami. do zobaczenia hil! - i poszedł się pakować. di end.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitimePon 23 Cze - 20:25

A ona poszła mu przyszykować pokuj no.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pont alexandre III   pont alexandre III - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pont alexandre III
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» pont alexandre III
» pont de grenelle
» pont des arts
» pont de grenelle
» pont neuf

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach