| pont alexandre III | |
|
+5Beatrice ginger Alishia Roberto adm 9 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:38 | |
| siedziała na murku, oparta plecami o latarnie i jadła zielone, chrupkie jabłko ;c wesoła machała nóżkami, zadowolona, bo bo bo ................................ miała jakieś fajne nowe buty? | |
|
| |
dwight crazy frog.
Liczba postów : 137 Age : 38 Skąd : usa, chyba Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:40 | |
| -najs szuz, łona fak? - zapytał stając przed nią i i i nie miał rąk w kieszeniach!! ale miał kieszenie, żeby potem nie było niedomówień. właściwie w jednej z nich siedział chomik i machał do dominique. sam dłajt natomiast kopcił, kopcił, kopcił skręta. | |
|
| |
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:42 | |
| 'kopcił' skojarzyło mi siem z zakonnicom........ - łona. - odparła, jako, że była w humorze! fud mejks ju hepi ewridej. pomachała do chomiczka, uroczo się uśmiechając. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:49 | |
| -nie podrywaj jej, rozmawialiśmy o tym - dłajt spojrzał na chomika nieprzychylnym wzrokiem, po czym podniósł go na dominique, uśmiechając się jak to on miał w zwyczaju 'cwaniacko' - reflektujesz na szybki numerek na moście, nique? | |
|
| |
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:54 | |
| - zapomnij dłajt, postanowiłam zmienić swoje podejście do życia! - powiedziała poetycko i na poparcie swych górnolotnych słów stanęła na murku i uniosła dłoń w kierunku nieba, wyglądała jak połączenie napoleona z julkiem cezarem czy coś. chyba muszę wspomnieć, że piła chianti dziś. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:56 | |
| spojrzał na nią zdziwiony, noboco! nic. no właśnie. kochamy monologi retoryczne. -taa, dominique, już to widzę - zakpił, bo nie mógł się powstrzymać. podrapał się po tyłku, bo chyba chomik postanowił pozwiedzać okolice jego pośladków i całego wyposażenia. hihi. | |
|
| |
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 17:59 | |
| nazwijmy tego chomika kermit. <3 - nie zgub chomika. nie wierzysz? - zapytała i zeskoczyła z murku, chwytając się za chudy nadgarstek i analizując tą dziwną wystająca kość z boku. mam coś takiego ;c | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:22 | |
| każdy ma, przynajmniej ja więc tak właśnie wnoskuję. ojej -nie. i nigdy nie uwieżę, nique. to tak jakby chomik z dnia na dzień miał odstawić trawkę - zachichotał, bo futrzak w fioletowych szelkach ugryzł go w peniska. hrr - może jeszcze wstąpisz do zakonu? | |
|
| |
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:25 | |
| - habit jest średnio pociągającą wizją. i dla mnie, i dla otoczenia, prawda dłajt? - przejechała palcem wskazującym po jego podbródku, spoglądając na niego zaczepnie spod swojej pseudo-grzywki. heeej, buzi dla gaspara i rai, przypomnieli 'mi się' <3 | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:31 | |
| mru, pozdro wielkie w ich stronę -zdecydowanie - mruknął, kładąc ręce na jej piersiach. zaczął je masować z coraz większym zapałem i szerszym uśmiechem na ustach. przywarł do niej następnie, przesuwając ręce na dominiczaste przesadnie wystające łopatki. hihi i czar prysł. odsunął się. tak, dłajt się odsunął! - cholera, jesteś ZA chuda. | |
|
| |
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:36 | |
| spojrzała na niego, krzywiąc się niemiłosiernie. - tak, strasznie. - mruknęła i przejrzała się w przejeżdżającym samochodzie, utwierdzając się w przekonaniu, że jest ZA gruba. - jeszcze jakieś cudowane rady i uwagi? chyba jesteś w formie dłajt. - warknęła, oczekując kolejnej dawki nieprzyjemności, w których, jak powszechnie wiadomo dłajt się lubował. przynajmniej w stosunku do biednej dominique. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:39 | |
| -ee, chyba nie - odpowiedział, patrząc na jej aż za bardzo wystające łoptaki i smyrał się po karku. przestąpił z nogi na nogę, być może za sprawą chomika, który przesyłał gorące pozdro dla dominique prosto z bokserek w kangury i popijał drina z palemką. | |
|
| |
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:42 | |
| <3 - to świetnie. miłego dnia. - mruknęła, spuszczając wzrok i odwracając się na pięcie. | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: pont alexandre III Sob 21 Cze - 18:43 | |
| -nawzajem! - zawołał za nią i mrucząc coś do chomika, odeszdł w przeciwnym kierunku ;c | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 22 Cze - 21:23 | |
| przyszedł tutaj bo okropnie się nudził. w dłoni dzierżył jakąś książkę, najprawdopodobniej Murakamiego. i oczywiście że palił papierosa. a przechodzac tu, liczył na to, że kogoś spotka. | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Nie 22 Cze - 21:46 | |
| kiedy okazało się że nie spotka nikogo, poszedł, najprawdopodobniej do domu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:43 | |
| Siedziała sobie spoglądając na doł gdzie płynęła spokojnie woda. Przychodziła tu dość często. Było to jej ulubione miejsce. Jak miała odrobinę czasu to przychodziła tu by odpocząc w ciszy i w skupieniu. Przypomniało jej sie nawet, że tu spotkała Roberta. W końcu usiała na ławce, odwróciła się i oparła się buzią o ławkę patrząc na śliczne widok. |
|
| |
theo groszek
Liczba postów : 45 Age : 37 Skąd : parysz Związany/a z : sokolicą Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:45 | |
| biegł i biegł, bo już z daleka widział jej włosy co lśniły jak złoto. w końcu dobiegł do ławki, na której siedziała. -hilary!!!! czy to ty?? - zapytał i wtedy... zemdlał z tego wysiłku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:46 | |
| - Podniosła go i połozyła go na ławce. Zdziwiła się...pomyślałą, że moze to jej jakis fan. Usmiechnęła sie i zaczęła go cudzic no. |
|
| |
theo groszek
Liczba postów : 45 Age : 37 Skąd : parysz Związany/a z : sokolicą Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:49 | |
| momentalnie poczuł się ocudzony. -hilary! na skrzydłach miłości mur ten przesadziłem... czy zdobędę teraz twój autograf? - w kieszeni miał nawet przygotowany pamiętniczek i żelowy długopis o zapachu arbuza. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:49 | |
| - Janse...masz cos do pisania?- spytała uśmiechając sie szeroko. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:52 | |
| wyciągnął więc pamiętniczek, a potem podał jej też długopis. -jesteś piękna hilary. czy masz chłopaka? jeżeli nie to mogę nim zostać! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:54 | |
| - Niestety nie mam chłopaka...-odparła pisząc w pamietniku. - Muszę cię najpierw dobrze poznać...- rzekła puszczając mu oczko. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:55 | |
| -więc poznaj mnie lepiej!!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:57 | |
| - Odpowiedz mi na kilka pytań... jak masz na imie? Skąd jesteś? ile masz lat? i czym sdie interesujesz...- rzekła uśmiechajac się . |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 19:59 | |
| -mam na imię theo, mam siedemnaście lat, nie piję od trzech, jestem z paryża i interesuję się muzyką! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:02 | |
| - Lubie osoby, które interesuja sie muzyka...- odparła. - Wiesz co polubiłam cie...- odparła i dała mu buziaka w polika. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:03 | |
| -więc zostań moją dziewczyną hilary! - powiedział i pocałował ją namiętnie w usta,bo nie mógł się powstrzymać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:07 | |
| - Nie lubię jak ktos mówi do mnie hilary...wolę hil...- rzekła usmiechając się do niego. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:09 | |
| -więc hil, czy zostaniesz moją dziewczyną? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:10 | |
| Rzuciła mu sie na szyje, a póxniej pocałowała go bardzo mocno...- |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:14 | |
| odwzajemnił jej gorący pocałunek. to musiało oznaczać, że tak!!!!!! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:15 | |
| - Co będziemy robic jak cie już spotkałam mój księciu z bajki...- spytała dalej trzymajac go za szyję. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:18 | |
| rozmnażać się.
nie, zart. - teraz możemy porozmawiać o naszej przyszłości, na przykład kieyd mogę się do ciebie wprowadzić? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:23 | |
| - Nawet od zaraz...- powiedziała, bo chciała z kimś mieszkać mieszkała z Viki ale co z tego jej zawsze w domu nie było. |
|
| |
theo groszek
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:25 | |
| -więc przyjade dzisiaj z moimi rzeczami. do zobaczenia hil! - i poszedł się pakować. di end. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pont alexandre III Pon 23 Cze - 20:25 | |
| A ona poszła mu przyszykować pokuj no. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pont alexandre III | |
| |
|
| |