|
|
|
| anne i martina | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 22:32 | |
| - a co byś chciał? - uniosła w górę prawą brew, nie bardzo domyślając się, co ma mu jeszcze do pokazania. klapnęła na obrotowym krześle przy biurku i obkręciła się w jego stronę, zdejmując martinową bluzę, w pokoju było duszno, a może tylko tak się jej zdawało. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 22:37 | |
| - dużo, dużo fajnych rzeczy - stwierdził i się do niej szeroko uśmiechnął,opierając się o biurko i to tyle, zw. |
| | | Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 22:42 | |
| - na przykład? - chciała wiedzieć, bo jakoś nie potrafiła uwierzyć, żeby coś fajnego było w tłumaczeniu chemii. podrapała się po udzie z pasją, ostatnio jakieś wielkie komarzysko ją tam ugryzło i swędziało jak cholera. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:33 | |
| - nieważne, nie pamiętam - machnął ręką bo dziwne rzeczy chodziły mu po głowie, po której zaraz się podrapał i westchnął. - nienawidzę chemii. z serii wyznania. lepiej późno niż wcale, co nie |
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:35 | |
| - och, zostawy już tą chemię - zaproponowała, podnosząc się z krzesła gwałtownie, aż odjechało w tył i walnęło z hukiem w ścianę. - ojej! - zachichotała bardzo głupio, miała przynajmniej nadzieję, że farba nie odpadła ani nic, ale nie chciało jej się sprawdzać. - jest mnóstwo innych rzeczy do robienia, o wiele przyjemniejszych, prawdaaa? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:42 | |
| - święta prawda! - przytaknął ochoczo, chociaż gdyby się zastanowił, zauważyłby, że wcale nie taka święta ta prawda, no ale nie wnikajmy. - zrobiłaś pewnie dziurę w ścianię, co teraz? - spytał i doskoczył do niej, łapiąc ją za ramię, żeby żadnego z nich anne nie wywaliła. |
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:44 | |
| - nic teraz, martin załata - odparła, bo najlepszą metodą na wyjście z trudnej sytuacji była poradność martina, której ona akurat po swoim ojcu nie odziedziczyła. przysunęła się do niego i poczochrała mu włosy, miała nadzieję, że nie sterczał przed lustrem i nie układał ich godzinę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:47 | |
| tym razem, całe szczęście dla niej, nie sterczał przed lustrem. złapał ją w talii i przyciągnął do siebie, szalonyy. - jesteś straszna, jak tylko go spotkam, to powiem mu, żeby z tobą dłużej nie mieszkał, bo go wykorzystujesz - mruknął, trochę zbyt przeciągle, zaciągając się zapachem jej włosów, które akurat miał pod nosem. |
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:50 | |
| - wtedy zacznę wykorzystywać ciebie - wzruszyła ramionami, wpychając dłonie do tylnych kieszeni jego spodni i roześmiała się w jego szyję, owiewając ją gorącym i wilgotnym oddechem, 67 % pary wodnej. - więc nie wiem, czy to dobre rozwiązanie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:52 | |
| - ojoj, nie myśl, że dam ci się tak za darmo wykorzystywać - mruknął i odgarnął jej włosy do tyłu, chwilę obserwując jej obojczyk prawy, a raczej opinającą się na nim skórę. zaraz po owy obojczyku przesunął nosem, potem ustami; musiał się w tym celu oczywiście trochę nachylić, ale warto było! |
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:56 | |
| - dasz, jeszcze będziesz się prosić - mruknęła w jego ucho, akurat znajdowało się na poziomie jej ust. - jak chcesz, to możesz, teeen, mnie wykorzystać - zasugerowała nieśmiało, po czym pocałowała go w skroń. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Wto 3 Cze - 23:59 | |
| - ooch, serio? - zamrugał dwa razy, mając nadzieję, że mają na myśli te same wykorzystywanie, złapał ją za biodra, żeby przysunąć ją do siebie, walnął stopą w nogę od stołu, mruknął 'kurwa' do ust anne, które zaraz całował dosyć żarliwie i zachłannie, wsuwając dłoń pod jej koszulkę. a potem poszli spać <3. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 19:48 | |
| przyszli więc, renne oparła się o ścianę, czekając aż martin upora się z otwieraniem drzwi, chyba pomylił klucze, o czym ona mu powiedziała, zaraz jednak chyba w końcu weszli, zaciągnęła się przyjemnym zapachem panującym w mieszkaniu, rozglądając się dookoła. |
| | | martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 19:54 | |
| - moja siostra zaprasza tutaj twojego brata niemal codziennie - powiedział, zamykając drzwi i wchodząc tak jakoś do salonu, by skierować się do kuchni. - napijesz się wody, soku czy czegoś mocniejszego? - zapytał, nie przyjmując opcji, że nie chce jej sie pić, było na takie rzeczy zbyt gorąco. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 19:56 | |
| - współczuję ci. mam nadzieję, że sam nie rozrabia specjalnie, hm? - spytała, przesuwając opuszkami palców po jakowymś stoliczku, a raczej jego blacie, podążając za martinem. - wody, wody poproszę. z lodem, jeśli to nie problem. - soków nie pijała, za dużo kalorii, a na coś mocniejszego przyjdzie jeszcze czas. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:02 | |
| - nie wiem, co robili, ale zepsuli ekspres od kawy - powiedział urażonym głosem, by powędrować do kuchni w poszukiwaniu wody i lodu, aby lód naturalnie dodać do wody, bo nie miałam na myśli lodów do jedzenia ani czegoś znacznie obrzydliwszego. - ann ciągle myśli, że za nią wszystko załatwię - westchnął. - no i cóż, chyba daję się wykorzystywać. ogólnie kobietom - dodał, zanim ugryzł się w język. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:09 | |
| - w jaki sposób? znaczy, no wiesz, wcale nie pytam o wykorzystywanie seksualne - zarumieniła się lekko, podsuwając sobie trochę krzesło, na którym zaraz usiadła, zakładając nogę na nogę, przyglądając się martinowi. - zresztą nieważne, chyba nie powinnam pytać o takie głupie rzeczy. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:12 | |
| - spokojnie! - parsknął śmiechem, chwytając za butelkę wody, którą postawił na stole i schylając się do zamrażarki, dając jej dobra okazję, do oglądania jego całkiem atrakcyjnego tyłka. - jeśli chodzi o seks, to nie kobiety mnie wykorzystują, raczej jest na odwrót - wyszczerzył zęby, kiedy już odnalazł lód i wyjął szklanki, do których go wrzucił. - ale wiesz, moja siostra to fajtłapa i muszę po niej sprzątać. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:18 | |
| - mam się bać, że i mnie wykorzystasz? - uniosła prawa brew, nachylając się odrobinę do przodu, żeby niby poprawić bucika, który jej spadał ze stópki. - fajtłapa, skąd ja to znam. samuel nie potrafi złożyć swoich koszulek. wykorzystuje w tym celu naszą gosposię, bogu dzięki nie mnie. - chociaż ona potrafiła składać ubrania, oglądała martę stjułart. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:20 | |
| - och, nie ręczę za siebie, jeśli o wykorzystywanie chodzi! - powiedział z niebezpiecznym uśmieszkiem, nalewając do szklanek wody. klapnął na krześle naprzeciw niej i upił trochę owej wody, wybierając tą szkalnkę, w której było więcej nalane. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:23 | |
| - więc najwyżej ci ucieknę, o północy, jak kopciuszek - przekrzywiła głowę na prawo, oblizując wargi, które zaraz zwilżyła wodą ze szklanki, czyli krótko mówiąc się napiła. - lubię bajki, ale chyba kopciuszek był zawsze moją ulubioną. nie przepadam za królewną śnieżką. i królową śniegu, zawsze przy niej płakałam, mimo wszystko. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:27 | |
| - że co? płakałaś przy królowej śniegu? oglądałem kiedyś jakąś spaczoną wersję na hallmarku, pięć lat temu - pochwalił się, podnosząc do ust szklankę, by wypić pół naraz, jak zawsze było mu niesamowicie gorąco. - wydaje mi się, czy chodzimy razem do klasy? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:31 | |
| - haha, te filmy na hallmarku są komiczne, ostatnio, kiedy miałam depresję związaną z rozpoczęciem szkoły i całą resztą, oglądałam jakiś film tam. z tę babką, co grała doktor kłin. kiedyś lubiłam ten serial (jak my wszyscy.) - zaśmiała się, opierając łokcie na swoich kolanach, w prawej dłoni trzymając szklankę, a lewą opierając też tam gdzieś, usmiechając się do martina, również swoim dekoltem, zupełnie głębokim. - w klasie, hm.. owszem, chyba tak - przytaknęła, stwierdzajac, że wcześniej nie zwróciła na martina większej uwagi, chyba niesłusznie. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:37 | |
| nie mógł oprzeć się, by nie zajrzeć bezczelnie w owy dekolt, jak dawali, to brał, a co! - ha, wiedziałem, że chodzisz! - powiedział triumfalnie, dopijając łapczywie wodę do końca i odstawiając szklankę na stół. - w ogóle to dziwnie się czuję w tej klasie, kompletnie obco, prawie wszyscy tam się znają. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:40 | |
| - wiesz, ja się czuję, jakbym nikogo nie znała, chociaż znam ich wszystkich. mam nadzieję, że wiesz o czym mówię. wydaje mi się, że wszyscy się pozmieniali przez te wakacje. albo to ja się zmieniłam! - westchnęła ciężko, przesuwając palcem wskazicielem ręki prawej po swojej dolnej wardze, w zamyśleniu, niemal opuszczając szklankę. - chyba powinieneś już poszukać czegoś do przebrania, prawda? |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:45 | |
| - hm, masz rację! - poderwał się z krzesła, o mało go nie wywracając i roześmiał się pod nosem. - poczekaj momento uno. - chociaż powinno mówić się uno momento, martin był opaczny po prostu. powędrował do swojej sypialni wcale się nie spiesząc, by chwycić za koszulkę, wypraną i wyprasowaną przez panią tadzię, która przychodziła do niego sprzątać <3. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:48 | |
| powstrzymala się od pójścia za nim, żeby podglądać, zastukała palcami w swoją komórkę, podchodząc do okna, bo bała się, że tyłek przyklei się jej do krzesła, co się na szczęście nie stało. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:53 | |
| wrócił, w świeżej jak mięsko, które dzisiaj kupił, koszulce i z uśmiechem na twarzy, bo ładnie mu było w ciemnej zieleni. - i jak? - zapytał, ciągnąc za skrawek owej koszulki, chociaż nie specjalnie liczył się z tym, czy mu powie, że brzydko albo coś. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:54 | |
| - okropnie! - rzuciła w jego stronę, mrużąc oczy, będzie miała kurze łapki. oczywiście żartowała, bo ów kolor idealnie podkreślał kolor oczu martina i całą resztę. uśmiechnęła się i wyznała mu, że chyba też powinna iśc się przebrać, bo przecież nie pójdzie w takim stroju. |
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 20:58 | |
| - dzięki za komplement! - mrugnął do niej porozumiewawczo, bo przecież wiedział, że tak czy siak wygląda dobrze, zawsze wyglądał. - jasne, chodźmy, jeśli chcesz. przebierzesz się i wio. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Pią 6 Cze - 21:02 | |
| - w porządku! - i hej, zzacznij, conie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 14:49 | |
| wcale nie miał obiecanej biedronkowej siatki, ale ładną i raczej sportową torbę lacosty, którą walił chwilę w drzwi, żeby to anne go wpuściła, wypadła mu z tego wszystkiego srebrna zapalniczka, którą musiał chować z powrotem do kieszonki na sprzęt do palenia, nie miał fajki wodnej, przynajmniej nie ze sobą. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 14:53 | |
| krzątała się po kuchni, robiąc kolorowe kanapki z ogóreczkiem i rzodkiewką. okej, nawet nie wiedziała, że robiąc zwykłe kanapki możliwe jest zrobienie aż takiego burdelu, którego i tak nie zamierzała posprzątać. słysząc pukanie, pobiegła w podskokach do drzwi, przełykając kawałek ogórka, który sobie podkradła. otworzyła samowi, dopiero teraz kapując, że ma na sobie jedynie koszulkę martina, w dodatku starą jak świat. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 14:55 | |
| - anne! wyglądasz jak worek ziemniaków! - wyznał jej, łapiąc ją w talii, żeby zaraz ją przyciągnąć do siebie i skraść jej ogórkowego całusa, macając jej tyłek. - ale chyba będziesz musiała się przebrać, hm? nawet, jeśli wyglądasz uroczo. - ej, bo on by się w zasadzie wstydził z nią gdziekolwiek pokazać, nawet nad gopłem, xd. on sam miał przecież ładne polo i w ogóle. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:00 | |
| - to tylko strój awaryjny, bo robię kanapki - wymyśliła szybko niewinne kłamstewko, w grucnie rzeczy całkiem wiarygodne i już nie skomentowała tego macania po tyłku, mimo, że miała tam fajnego, dzisiaj już fioletowo-zielonego siniaczka. - zaraz się przebiorę - obiecała, ach, nie ma to jak komplementy sama. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:02 | |
| - kanapki na drogę, huh? zanim sie przebierzesz, to daj mi piciu, bo wyschnę na wiór, gorącooo - jęknął, dreptając do kanapy, którą błyskawicznie znalazł, czuł się tu prawie jak w domu, serio! |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:06 | |
| - gdzieś pod kanapą leży jakaś butelka wody, o ile dobrze pamiętam - powiedziała, przypominając sobie, że ostatnio właśnie upuściła ową butelkę, która poturlała się aż pod kanapę, a anne jak to anne, nie chciało się po nią schylać. - idę poszukać w szafie jakiejś miłej sukienki - powiedziała, wychodząc do sypialni, gdzie rzuciła koszulkę martina w kąt. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:08 | |
| - w porządku! - powiedział, chociaż niespecjalnie ją słuchał, bardziej był zajęty macaniem pilota od telewizora, który to wyciągnął spod poduszki, kiedy schylał sie po wodę, której zdążył już wypić pół. włączył sobie emtiwi i podniecił się, bo leciała rijana, hihi. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:12 | |
| doprowadziła siebie do stanu użytku w krótkim czasie, uczesała włosy w rozlatujący się kucyk i włożyła na nogi pasujące do całości japonki, jedyne wygodne, jakie miała. spakowała się nawet do torby, którą pożyczyła sobie od martina bez pytania, przecież i tak nie zauważy jej braku. - okej, jeszcze tylko te kanapki i spadamy. - ta, spadamy na gopło, chciałoby się dodać. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:24 | |
| - hej, to zrób je dokońca i zapakuj ładnie, a ja będę cię wspierał psychicznie, coo? - zaproponował, uśmiechając się doprawdy uroczo do anne, przez oparcie kapany, przez które sie wychylił. to taki podstęp, bo sam chciał chwilę pooglądać tv, w końcu w namiocie pewnie nie będzie.. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:29 | |
| - okeeeej - westchnęła, lubiła urocze uśmiechy sama, ale nie zmienia to faktu, że czuła się wykorzystywana. nie powiedziała jednak niczego, kumulując w sobie negatywne doznania, kiedyś się jeszcze będzie miała okazję powyżywać. powędrowała do kuchni, by dokończyć robienie kanapek i wpakować je do torebek śniadaniowych jana niezbędnego. a wszystko to wsadziła do swojej torby, miała w niej dużo miejsca jeszcze, więc no problem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:35 | |
| anne będzie jak hulk, a sam powinien zacząć się bać. hm, miejmy nadzieję, że nie będzie tak źle. wcale nie interesował go ten durny program o okresie godowym wielorybów. co to za przyjemność oglądać pieprzące sie przerośnięte ryby? o ile pieprzeniem można to nazwac,do cholery. po chwili grzebania pod poduszkami stwierdził, że pilot przecież wciąż leży obok niego, nacisnął duzy czerwony guzik, wyłączył. - aaaaaaaanneee! - zawołał, prawie tak samo jak brus łylis z pulp fiction, tylko tam było fabię, ale to pomijamy. zwlekł się z kanapy i otrzepał spodnie, chociaż dookoła panował względny porządek. - spiesz się. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:41 | |
| - jestem już! - krzyknęła, choć wcale nie było potrzeby, nawet moja babcia by ją usłyszała. - okej, to chwycisz się za namiot? a ja wezmę torbę razem z tymi śpiworami i materacem, aha, mam jeszcze fajną pompkę! - pomachała ową pompką sobie przed nosem, o mało jej nie upuszczając, ogólnie emanowała zapałem, jeśli mogę się tak wyrazić. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:44 | |
| - jezu, anne - uniósł obie brwi, nie czując takiego entuzjazmu jak ona. ba, powiem więcej-on jakoś specjalnie się z tego wszystkiego nie cieszył. zwłaszcza teraz, przeciez sam nigdy nie sypia w śpiworach! haha, i pewnie jeszcze będzie musiał dmuchać materac! że niby co to ma być, pieprzone łapino? cholerny obóz przetrwania? westchnął bardzo ciężko. - oczywiście, anne. wezmę ten namiot, postaram się go nie zgubić. |
| Temat: Re: anne i martina Sob 7 Cze - 15:47 | |
| - okej, to nad gopło - stwierdziła, szukając za kluczami, które nadawałyby się na zamknięcie drzwi. zaraz je znalazła i poszli, wiowio. i zacznij? xd. gooopło. | |
| | | jérôme crazy frog.
Liczba postów : 133 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : tobą Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: anne i martina Sob 14 Cze - 15:25 | |
| zapukał dosyć głośno i oparł się czołem o drzwi, zastanawając przy okazji co jej powiedzieć. że za bardzo się na nią napalił, żeby czekać do wieczora? zdecydowanie nie. czuł, że ma pustkę w głowie i nie bardzo mu się to podobało. będzie improwizował. | |
| Temat: Re: anne i martina Sob 14 Cze - 15:27 | |
| a anne, bardzo po domowemu, ubrana była jedynie w damskie bokserki i zbyt luźną na nią bluzkę martina, sięgającą jej do ud. mimo wszystko otworzyła drzwi, kompletnie nie spodziewając się, że stoi za nimi żerom. z miejsca spaliła więc buraka, usiłując coś z siebie wykrztusić. - hm, cześć - powiedziała w końcu słabym głosem, odgarniając włosy z twarzy i stwierdzając w duchu, że ma grube nogi. | |
| | | jérôme crazy frog.
Liczba postów : 133 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : tobą Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: anne i martina Sob 14 Cze - 15:44 | |
| poruszył ustami jak ryba, a wszystkie powody dla których rzekomo miał znaleźć się tu przypadkiem wyparowały z jego głowy. przechodził obok? banalne. -nie mogłem - przełknął ślinę i przesunął dłonią po cieniu zarostu - się doczekać spotkania. | |
| Temat: Re: anne i martina Sob 14 Cze - 15:47 | |
| - w porządku - wzruszyła ramionami, choć absolutnie nie było w porządku, że stała przed nim jak ta dupa, wyglądając jak wyglądała, czyli koszmarnie, kiedy to on pożerał ją wzrokiem i ona miała tego świadomość, więc kompletnie pomieszało jej się w głowie, w jaki sposób ma go postrzegać. - wejdziesz może? nie chcę wpuszczać zimnego powietrza do środka. | |
| | | jérôme crazy frog.
| Temat: Re: anne i martina Sob 14 Cze - 15:52 | |
| skinął głową i wszedł, przy okazji zsuwając z ramion skórzaną kurtkę. mój były miał skórzaną kurtkę ;c. rzucił ją niedbale na jakiś szezląg, czy coś w tym rodzaju i nie czekając na zaproszenie, a zamiast tego przeciągając się skutkiem czego anne mogła przyjżeć się jego bokserkom w ruchające się świnki, ruszył do salonu i opadł na kanapę. czyli generalnie jak za starych czasów, pomijając epizod z prezentacją bokserek - jest martin? - znali się i lubili, conie, chociaż nie raz jeden od drugiego zarobił w twarz. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: anne i martina | |
| |
| | | | anne i martina | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|