Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

nathana

Go down 
3 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:39

chciał jeszcze coś powiedzieć, ale nie miał jak i w dodatku właśnie udało mu się uporać z tym stanikiem, którego zaraz się pozbył. rozpiął jej rozporek i uznał, że mu tak niewygodnie, więc położył ją na kanapie, w końcu był silny <3
i idęęę, bo mam zara korki z fizy xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:13

a ona zajęła się jego rozporkiem, bo to ważne, by zaraz zsunąć spodnie z nathanowego tyłka i zębami! xd ściągnąc jego bokserki, bo moje postaci mają silne zęby.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:16

- no wiesz, że nie wiedziałem, że aż tak się stęskniłaś - roześmiał się, ściągając z niej spódniczkę razem z majtkami i całując ją w skroń.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:19

- widzisz, nie wierzysz we mnie - uśmiechnęła się, zdejmując całkiem jego bokserki i położyła rękę na jego kroczu, bo to fajnie, na jego męskości, sendi : *
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:23

prawie pogryzł sobie język z podniecenia, poza tym z tego wszystkiego musiał jeszcze uważać, żeby jej nie zmiażdżyć, bo kanapa była nie aż tak szeroka.
- zawsze wierzyłem w twoje umiejętności - powiedział, pocąc się aż trochę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:29

- to dobrze - okej robiła mu dobrze, ręką, na razie uśmiechając się do jego obojczykaa a.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:32

- miszęl, nie wiem jak ty, ale mam ochotę cię przelecieć, chyba lubisz latanie? - zapytał nawet dość sensownie, biorąc pod uwagę sytuację, w jakiej się znalazł. przejechał lewą ręką po jej policzku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:37

- oh tak, uwielbiam latać - rozesmiała się, obejmując go obiema rękami już i wtulając twarz w jego ciepłą szyję, by zaraz zrobić na niej malinkę, dość wyraźną, żeby czasem o niej niie zapomniał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:41

a lubiła turbolencje? ;x
wszedł w nią więc gwałtownie, może i trochę boleśnie, ale nie dla niego. pocałował ją w dolną wargę, przyspieszając tempo, bo miał ochotę się akurat wyżyć, biedna miszęl ;c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:44

okej, faktycznie boleśnie, krzyknęła nawet, zadrapując go, bo była jak leight, nie wiesz chyba kto to leight ;d i zamknęła oczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:47

teraz też go zabolało, ale w plecy, a właściwie to nie! nie bolało go, bo właśnie przeżywał ekstazę swojego życia i nie martwił się tymi rzeczami, gorzej z bliznami. no i jak on się pokaże na plaży?
a leigh to ta aktorka, ęęęęę?
wymruczał coś o roślinach nagonasiennych w jej ucho, oddychając zdecydowanie zbyt płytko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 20:53

a ona jęczała głośno, bo mimo iż przezywała piekielnie zajebisty orgazm, bolało! nie przejęła się tym zbytnio i ugryzła go w ramię, nieboleśnie. leight to postaciong rzoz kiedyś ;d ja miałam morgana i bryana, bliźniakuw i leight kręciła i z jednym i z drugiem, bo bryan udawał morgana, jeśli zrozumiałaś to jesteś fajna ;d zresztą poczytaj w archiwum plo jest gdzieś.................
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:25

nie zrozumiałam, ale i tak jestem fajna ! xdd
poruszał się w niej z prędkością światła, ha! aż kanapę przesunął xd. a potem z niej wyszedł, nawet postarał się przewalić gdzieś na bok, bo było ciasnoooo, jak już mówiłam.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:26

okej, więc michelle sapała cicho w jego ramię ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:29

ej, odbierzesz mi wenę takimi krótkimi postami ;ccc.
przejechał palcami po jej policzku, potem po szyi, końcowo kładąc dłoń na jej piersi i całując ją w ramię.
- mhrmmmmmmasjas - wymamrotał, nie do końca jeszcze doszedł do siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:31

okej, obiecuję poprawę.
a więc uśmiechnęła się, błądząc palcem wskazującym po jego klatce piersiowej. czuła się już całkiem dobrze, więc nawet pozwoliła sobie na oparcie głowy o nathana tors. powiedziała mu również, że ładnie pachnie, a to raczej dobrze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:34

zdziwił się trochę, bo zawsze miał wrażenie, że przy robieniu tego o się poci, ale mimo wszystko było to dla niego komplementem.
- nie aż tak bardzoooo, ty pachniesz ładniej - mruknął, trochę zdyszany i przejechał zimnym nosem po jej szyi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 18:35

- mhm, doprawdy? - przygryzła lekko dolną wargę, przejeżdżając opuszkami palców po jego szyi, którą zaraz pocałowała - wyjdźmy gdzieś - okej, chciała się pochwalić swoim huopakiem, na salonach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:05

- no dobrze - zgodził się i wstał, uważając, żeby jej nie uszkodzić, czy coś. - a gdzieeee? - zapytał, choć w sumie tak naprawdę wolał zostać w domu i nie wiem, co.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:09

- nie wiem, wymyśl coś, boli mnie głowa, to przez ten dzisiejszy lot - wyznała mu, zgodnie z prawdą i założyła jego koszulkę uśmiechając się do swojego odbicia w lustrze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:17

- jaka twarzowa - roześmiał się, podchodząc do niej. objął ją jakoś tak od tyłu i pocałował w kark, rękoma błądząc w okolicach jej talii. - możemy pójść na spacer, no nie wiem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:40

- no to chooodxmy - obróciła się w jego stronę i wspięła na palce, żeby zaraz cmoknąć płytko w obie wargi i przesunąć nosem wzdłuż jego szyi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:48

postanowił się nawet ubrać, czuł się obnażony w końcu. założył więc bokserki, tshirt i jakieś spodnie, chyba brudne po tym, jak wylał na siebie rano sok pomarańczowy.
- to się ubieraj, miszęl, chyba, że chcesz pokazać się w mojej koszulce... mi to nie przeszkadza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:50

- chcę - wyszczerzyła dwa zęby białych i prostych zębów, po czym ubrała jakąś spódniczkę, która mogła pasować do jego bluzki. powąchała kołniezyk, który pachniał zdecydowanie zbyt ładnie nathanem, więc nie mogła się skupić na zakładaniu szpilek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeSro 21 Maj - 19:53

- nie mam nic przeciwko! - odpowiedział, również zakładając buty, jakieś sportowe, oczywiście wcześniej wciągnął na nogi skarpetki. chwycił ją za rękę i poszli i zacznij, bo ja nie lubuję się w zaczynaniu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:37

jasne, że by się obraziła, bo ja też bym się obraziła. więc przyszli i nie wiem michelle rzuciła się na kanapę, bo było jej słabo, to na pewno ciąża.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:41

- może chcesz jakiś panadol? - zaproponował, siadając w okolicach jej kolan. i rzeczywiście zaczął się zastanawiać, czy to nie ciąża, nawet się już przestraszył.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:43

- nieee e, to pewnie zmęczenie, nie spałam jakieś trzydzieści sześć godzin - mniej więcej, nie chce mi się liczyć. przewróciła się na plecy i obserwowała zupełnie biały sufit, pod którym latała mucha ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:47

- to może chcesz pójść do łóżka? to znaczy, wiesz, położyć się, skoro jesteś zmęczona. - szybko się poprawił, żeby mu nie wyjebała czy coś.
i zapomniałaś o dużych literach, haha, wiedziałam, że tak będzie! xdd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:55

wiem, nie piszę już odkąd się wkurwiłam ;d
- ale chodź ze mną - przyciągnęła go do siebie za koszulkę i pocałowała w usta, prosto prościutko w usta, uśmiechając się przy tym.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 21:59

oblizał wargi, jej wargi, zaznaczę i z siłą pudziana wziął ją na ręce, nawet się nie przewrócił.
- chyba odkryłem twoje zamiary ;x - stwierdził rzeczowym tonem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:13

- aha, to znaczy, że jestem cięzka? - uśmiechnęła się, głaskając go po włosach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:18

- huh, nie aż tak bardzo - powiedział, kładąc ją na łóżku. - ale sądzę, że chyba nie jesteś na tyle zmęczona, żebym musiał z ciebie zdejmować ubranie? - zapytał, miał nadzieję, że jednak jest! ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:20

przeciągnęła się, wyciągając na łóżku i nawet uśmiechając.
- chyba jednak jesteeeeem - dla udowodnienia ziewnęła, by potem oblizać językiem wargi, które nadal smakowały nathanem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:25

- jasne! - rzucił ironicznie, ale wcale nie protestował przed zdjęciem z niej JEGO koszulki, co zaraz zrobił bez najmniejszych oporów. - ja nie jestem zmęczony ;x - stwierdził, kładąc się obok niej i przyciągając ją do siebie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:32

jezu kocham dana <3<3
usiadła na nim, a raczej w okolicach jego męskości, bo to seksy i podnieca chłopaków, patrz sebastian. w zasadzie z sebastianem nabrałam najwięcej doświadczenia we wszystkim, bo on zawsze przejmuje inicjatywę, a ja tylko jak się napiję. nachyliła się żeby dmuchnąć w jego grzywkę i przejechała palcem wskazującym wzdłuż nathanowego torsu, umieśnionego, co mamy przyjemnośc widzieć na załączonym obrazku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimeCzw 22 Maj - 22:41

jezuu, nie mów mi, dzisiaj mam kompletnie zepsuty humor przez faceta ;c
złapał ją za pośladki i przycisnął do siebie, konkretniej do swojej męskości, po czym przesunął ręce na jej plecy, końcowo rozpinając jej stanik, który zaraz wylądował gdzieś za łóżkiem.
- ponoć źle się czujesz - zauważył ze złośliwym uśmieszkiem, rozpinając jej guzik od spodni.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 12:45

co się stało?
uśmiechnęła się obukącikowo i przewróciła oczami.
- no, taaak, masz rację - zsunęła się z niego, mmiała zamiar udawać zajebiście chorą, więc weszła pod kołdrę, pachnącą nathanem, że pozwolę sobie zaznaczyć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 12:49

wkurzyłam się na niego! ale to było wczoraj, a dzisiaj jest dzisiaj.
- ej, nie właź pod kołdrę w dżinsach ;c - powiedział urażony, po pierwsze tym, że się już napalił, po drugie tym, że sprzątaczka zmieniła dziś pościel, a nie wiadomo, ile czasu miszęl przechodziła w jednym ubraniu. ściągnął koszulkę i odłożył ją do szafy, bo aktualnie był zmęczony po długim dniu i miał ochotę się położyć koło niej, bo włosy miszęl ładnie pachniały i nawet sie cieszył, że wzięła jednak swoje szampony. a mamy jeszcze wczorajszą dobę, cnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 12:52

ctak. twój chuopak?
- jeeeeeeeeej, masz okropne problemyyy y - pokręciła głową i wyszła spod kołdry, zdejmując spodnie. niech nathan zdradzi ją ze stephanie. kiedy już zdjęła stringi, koronkowe, różowe, aha, poczuła się zupełnie naga, co nie jest dziwne i wróciła pod kołdrę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 12:56

jeszcze nie ;x.
- tak jest lepiej - powiedział z lubością, lubił oglądać nagą miszęl, tym bardziej, że kiedy miał do tego okazję, musiał się skupiać na czym innym. ściągnął swoje rurki, bo on nosił tylko rurki, rzucił skarpetki gdzieś w kąt i wszedł w bokserkach heloł kity, które dostał od mamy na dziewiętnaste urodziny, do łóżka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 12:59

zmienię jej awatara ;x jeszcze nie? to prawie tak jak danny.
oparła głowę na łokciu, to znaczy przedramieniu, wcześniej przewróciwszy się na bok, bo tak było wygodniej.
- air france, chce żebym latała do australii - powiedziała ostrożnie, albo może zaczęła, bo to raczej dłuższa rozmowa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:01

- że niby gdzie? do australii? - położył się na plecach i odwrócił głowę w jej stronę. a on nie chciał, żeby miszęl latała do australii, żeby w ogóle latała gdziekolwiek ;c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:06

- no tak. dokładniej do adelaide, bo otwierają właśnie loty z paryża. ale to się wiąże z tym, że podróż do australii trwa jakieś osiemnaście godzin, bo jeszcze tankowanie w pekinie - wcale nie chciała latać do australii, ale takie dalekie podróże wiązały się z większymi pieniędzmi conie. no i z tym, że widywaliby się cholernie rzadko ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:10

- miszęęęęl - westchnął z jakimś rodzajem boleści w głosie. - chyba dużo razy już ci mówiłem, żebyś nie latała? - no bo mówił baaardzo dużo i nie chciało mu się powtarzać kolejny raz. podciągnął kołdrę bod brodę, było mu zimno.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:13

westchnęła. głośniej niz on, aha.
- a ja z milion razy ci powtarzałam, że muszę coś robić. może mam siedzieć w domu i gotować ci obiadki, hm? a potem zajdę w ciążę i weźmiemy ślub. moim głównym zajęciem będzie odwożenie dzieci do szkół - sama wizja takiego życia, przyprowiła ją mo mdłości, ale posunęła się w dół, bo tak było o wiele bardziej praktycznie. wiedziała, że jak będzie patrzyła na nathana i widziała, że strasznie by chciał, żeby rzuciła pracę, to w końcu to zrobi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:19

odpisałam!
- i tak dużo latasz - podrapał się palcami prawej ręki po czole. - nie chcę, żeby skończyło się na widywaniu się jeden raz w tygodniu i ewentualnym seksie... - powiedział, wcale nie chciał, żeby miszęl zaszła w ciążę i gotowała mu obiadki, no dobra, obiadki mogła jeszcze ugotować! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:21

- okej, to była tylko taka luźna propozycja - skinęła powoli głową, unosząc się nieco w górę i drapiąc po łopatce. zaczęła się przyglądać swoim długim paznokciom. wątpię, żeby stewardessy mogły mieć długie pazury.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:26

- miszęl, to i tak twój wybór - mruknął w swoją poduszkę, po czym przymknął oczy, nie dlatego, że był spiący, tylko dlatego, że nie miał ochoty już na nią patrzeć z tego wszystkiego! czyli, że był złyyyy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitimePią 23 Maj - 13:28

- hej, nie obrażaj się. chciałam znać tylko twoje zdanie - przysunęła się do niego i klepnęła go w tyłek, siląc się na uśmiech. on czasami nic nie rozumiał.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

nathana - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: nathana   nathana - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

nathana
Powrót do góry 
Strona 3 z 13Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» emilie do nathana.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach