| wieża eiffla | |
|
+26lewis mariette ralph marquise ginger Lee kade shannon Anne martin Hayden radwan louane antoinette kelner gaspar.... perrine majki Alishia Ashley Liya Marc juliette sasha Viki Roberto adm 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: wieża eiffla Pon 5 Maj - 21:26 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:08 | |
| mur : 3 siedziała na balkonie widokowym numer dwa, od dołu i piła nestea. miała przerwę w pracy, ale i tak krzyczała na kogoś przez telefon. |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:11 | |
| a on spaerował gdzieś na tym tarasie widokowy co ona i słyszał wrzaski więc się rozglądał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:14 | |
| rozłączyła się i wstała, opierając o barierkę, myśląc, że ma nienormalnych pracowaników. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:16 | |
| opierał się o barierkę i robił laaans. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:17 | |
| spojrzała na blejsa, a potem na roberta. huh? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:18 | |
| a on spojrzał na roberta o potem na samer. i dostał zeza. |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:19 | |
| - to pani tak krzyczala - spytał się S. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:21 | |
| - ja? aha, chyba - mruknęła, odgarniając włosy za ucho. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:23 | |
| - fajnie , a na kogo na mnie ? - spytał ze smutną mina hę . i spojrzał na B. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:24 | |
| - nie, na mnieeee - wtrącił się, stając obok samer. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:29 | |
| okej samer czuła się z dwoma facetami prawie jak ja na rejonie, xd. w każdym razie uśmiechnęła się. - na szefa drukarni, jeśli mam być szczera - powiedziała, odrzucając włosy za plecy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:30 | |
| co ona miała z tymi włosami? xd - blejs jestem - przedstawił się, uśmiechając się, że aż miło. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:33 | |
| - oj. coś z parcą nie tak ... - powiedział z uśmiechem.
- Roberto jestem - przedstawił się | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:34 | |
| - summer - powiedziała z uśmiechem również, raczej promiennym do obu, obracając się plecami do barierki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:37 | |
| - miło mi was poznać, ehe - mruknął, posyłając samer takie spojrzenie, jakie posyła gwałciciel swojej pokojówce. - co tu porabiasz, w dodatku sama? tzn. teraz już nie sama, ale wcześniej sama... - uzupełnił. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:38 | |
| - a więc sammer , modelka , piosękarka czy na uczelni ? - spytał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:40 | |
| - przyszłam na kawę, mam teraz przerwę na obiad, ale ja w zasadzie nic nie jem, to piję kawę chociaż. poza tym musiałam odpocząć - powiedziała, spoglądając na blejsa - uczelnia. i praca. mam swoją redakcję. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:42 | |
| - mogę odpocząć z tobą! - powiedział wspaniałomyślnie, fajnie machając brwiami, ale bez podtekstów. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:46 | |
| - nie widze przeszkód - oblizała spierzchnięte wargi. mru. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:47 | |
| - więęęc, może jednak dasz się zaprosić na obiad? - zapytał ładnie, ładnie. no co, dostał wypłatę, to mógł zafundować. no i był głodny, co z tego, że ona nic nie jadła xd |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:48 | |
| spjrzał na B. dziwie i już się domysli co on od niej chce ale to nie była jego sprawa co nie.
- no proszę , szefowa a jaka redakcja ? - spytał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:49 | |
| eeej, on nie jest gwałcicielem, tylko się tak patrzył ;< |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:52 | |
| - elle, pismo dla kobiet - podrapała się po przedramieniu - nie jadam obiadów. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:54 | |
| okej, wygrzebał ze swojego plecaczka z kubusiem puchatkiem paczkę czipsów i się nimi cieszył. - oo, czytałem kiedyś - powiedział z pełnymi ustami. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:55 | |
| - szkoda bo jak dla pań to pewie nie bedę czytał - dodał po chwili i spojrzał na s. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:56 | |
| - nie musicie czytać, serio - roześmiała się, opadając przy najbliższym stoliku, bo od tego latania po redakcji bolały ją nogi. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:58 | |
| usiadł też
- no tak fakt . ale czytanie się przydaje - dodał zabawnie . tak. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 17:58 | |
| usiadł obok. - ależ ja nie czytam, po prostu moja siostra czytała - wytłumaczył się, no bo, powiedzmy szczerze, pisma dla kobiet go nie interesowały. osobiście wolał wzroki do robienia na drutach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:00 | |
| - w porządku - wzruszyla ramionami, przymykając powieki, właściwie to by pospała, bo dziś rano zerwała się dla olka ==' |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:01 | |
| - może zamówić ci kawę, hę? - zapytał, obserwując sam. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:03 | |
| - a poza szkołą i pracą czym summer się zajmuję - spytał. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:07 | |
| a ja muszę iść, hmm.
- baju - powiedział. rzucił na stół wiztyówkę z żabkami i skoczył z wieży eiffla, przecież to całkiem normalne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:10 | |
| - czym? hm niczym, nie mam zbyt wiele czasu poza pracą i szkołą. ledwo znajduję czas dla mojego chłopaka........... - westchnęła, naprawdę tęskniła za nate'm. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:14 | |
| - ojej. to musi być straszne - powiedział z usmeichem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:17 | |
| - no, w zasadzie to jest. i potem tak to wszystko się kończy - nie żeby nejt miał dla niej duzo więcej czasu................-,- |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:20 | |
| - ja na szczęscie mam mnustwo czasu - wyszczezyl sie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:28 | |
| - więc czym się zajmujesz? - oblizała usta, drapiąc szyję mru. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:31 | |
| spojrzał na nia prze uroczo
- śpiewam i tancze . no i gitare mam - pochwlił się ha. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:44 | |
| - świeeeetnie, ja idę cześc - pomachała mu, bo ja idę, pa. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:46 | |
| - pa -powiedział i siedział sam. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:54 | |
| przyszła tu bo jakoś dawno tu nie była. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 18:59 | |
| Ona siedziała sobie na ławce. Miała zamiar uczyc się scenariusza ale zmieniła zdanie. Siedziała na ławeczce i patrzyła w niebo no. |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:01 | |
| spojrzał na Viki bo ją znał aha. no to ta z kawiarni fakt. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:14 | |
| zobaczyła hilcię i poaptrzyła na chłopaka. Chyba go znała. No tak przypomniało jej się to ten z kawiarni. Postała chwilę i postanowiła do niego podejść. Uśmiechnęłasię słodko -cześć-wyciągnęła rękę-przepraszam za to w kawiarni. To był tylko taki głupi żarcik. Viki jestem. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:19 | |
| - Roberto , spoko już mi po tym przeszło -uśmiech się równie słodko i uścinol jej rączkę. aha.
starał sie wzrokiem omijać Hilcie i mu sie udawało nio. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:23 | |
| -Cieszę się, że nie masz do mnie żalu.-włożyła ręce do kieszeni bo trochę jej zimno było -Zadam banalne pytanie na początek znajomości. Jesteś z Paryża? | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:24 | |
| - tak z Paryża a ty ? - i dodał po chwili - zimno ci ? | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:25 | |
| -Z Londynu....trochę w ręce-uśmiechnęła się i zamrugała ślepkami. | |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 6 Maj - 19:29 | |
| - trzymaj - dal jej swoja kurtkę o troche był dżentelmenem ah.
- Londyn , ładne miasto bylem - powiedział z uśmiechem | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: wieża eiffla | |
| |
|
| |
| wieża eiffla | |
|