Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

wieża eiffla

Go down 
+26
lewis
mariette
ralph
marquise
ginger
Lee
kade
shannon
Anne
martin
Hayden
radwan
louane
antoinette
kelner gaspar....
perrine
majki
Alishia
Ashley
Liya
Marc
juliette
sasha
Viki
Roberto
adm
30 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

wieża eiffla - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:03

- aha, claro - uśmiechnął się, równiez ubierając.
Powrót do góry Go down
sasha
kłazimodo.
sasha

Liczba postów : 166
Związany/a z : demonkiem
Registration date : 10/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:06

no to kiedy chłopak dyktował jej cyferki, ona grzecznie je zapisywała. w końcu znalazła się rubryka imię. doszła do wniosku, że zupełnie nie wie, co za chłop ją obmacywał:
- jak ty właściwie masz na imię?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:08

- diego - uśmiechnął się, opadając już całkiem ubrany na ławce.
Powrót do góry Go down
sasha
kłazimodo.
sasha

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:10

- sasza.- powiedziała, nie odrywając wzroku od komórki. kiedy zapisała sobie go, zrobiła jeszcze zdjęcie, żeby uwiecznić i schowała do kieszeni bluzy, którą właśnie zakładała:
- chcesz iść do mnie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:13

- w zasadzie nie mam teraz czasu - powiedział i poszedł, bo ja też zaraz ideł, sori :C
Powrót do góry Go down
sasha
kłazimodo.
sasha

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeSob 10 Maj - 18:15

- fajnie.- powiedziała tak jakby do siebie, założyła torebkę przez ramię i uśmiechnęła się sama do siebie. potem też sobie poszła, bo jak.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female
Liczba postów : 347
Nastroj : mru.
Związany/a z : nikim.
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 11:39

siedziała sobie na wieży ajfla i patrzyła w dół. ale nie chciała skoczyć ani nic z tych rzeczy, nie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 11:42

przyszedł tutaj, a że słońce nieźle grzało, miał na sobie bajernackie okulary przeciwsłoneczne. oparł się też o barierkę.
- co za widok! - oczywiście mówił o tym, co się widzi tam w dole, a nie o żuliet xd
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 11:46

a ona nie miała okularów, i jej słońce w oczy świeciło ;c
usłyszała znajomy głos, jak anioła głoooooos.... xddd. odwróciła się i zobaczyła wiadomo kogo.
- blajs, cześć. - uśmiechnęła się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 11:52

- cześć, kobieto - powiedział, bo istotnie była kobietą chyba, ale nie sprawdzał [jeszcze]. i zapomniałam dodać, że na głowie miał lanserską czapkę z daszkiem z ny, bo wszyscy mają zawsze czapki z ny.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 11:55

- co tam u ciebie? - zadała takie uniwersalne pytanie, właściwie wszytkie rozmowy zaczynają się od tego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:00

- a nic, mam kaca - powiedział wesoło bardzo, choć zwykle kac kojarzy się z jakimś pijaczyną leżącym w rowie i proszącym o kasę na piwo. - a u ciebie coś ciekawego? - zapytał, grzecznościowo i w ogóle. zacisnął dłonie na barierce i spojrzał w dół, miał lęk wysokości, ale udawał przed nią, że nie ma.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:01

- ja tak samo, po wczorajszej imprezie. - założyła, że blajs tam był, ale nie była pewna bo go nie widziała. wychyliła się lekko przez barierkę. - z tej wysokości wszystko wygląda na takie małe. xd
i nie zauważyła, że ma lęk wysokości, serio.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:05

- ja byłem przez chwilę, ale się zmyłem. - dajmy jednak na to, że miał kaca, bo spędził noc w łóżku z butelką wina, oczywiście pijąc to wino, a nie wyprawiając różne rzeczy z butelką. - a yhgmk - odchrząknął rzeczowo - ten zakład, no ten, wiesz - podrapał się po głowie, miał nawet na niej włosy, które układały się, jeśli się postarał.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:07

łał, szpan, że nie łysiał xd.
- a właśnie. - klasnęła w ręce, przypominając sobie o zakładzie. - ale na wieży ajfla chyba nie ma toalety..........
ja nie wiem, nigdy tam nie byłam. w sumie może jakaś jest xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:09

zastanowił się przez chwilę, mrużąc oczy tak seksy, no ale ona tego widzieć nie mogła, bo miał okulary przecież.
- w sumie to jest na dwudziestym drugim piętrze - przypomniał sobie, bo chyba była, nie wiem sama, dajmy na to, że była.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:13

jezu, patrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:View_from_top_of_Eiffel_Tower.JPG
xd.
- o, to świetnie. zjedźmy tam. - powiedziała i pociągnęła go za rękę do windy. nacisnęła kilka guzików i pojechali w dół.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:17

o jeny, takiego widoku to ja bym nie chciała oglądać - blajs ma pecha xd
jadąc z nią windą, w której oprócz nich nikt się nie znajdował, choć był to szczyt sezonu turystycznego i było to co najmniej dziwne, pomyślał, że ciekawie by było, gdyby winda stanęła, ale oczywiście nie stanęła ;c i blajs bardzo szybko przepchał się z nią przez tłumy chińczyków, którzy bazowali pod męską toaletą i otworzył jej drzwi przed nosem, uprzednio upewniając się, że w kibelu nie śmierdzi.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:21

tłumy chińczyków z aparatami są fajne <3.
nie zastanawiając się długo, właściwie wcale, weszła do toalety, ciągnąc za sobą blajsa. nikogo poza nimi nie było, i to też mogło wydać się dziwne ale cóż.
- hej, nigdy chyba nie byłam w męskim kiblu. - stwierdziła. - w każdym razie weszłam tu, więc zdejmuj koszulkę. xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:24

zdjął koszulkę, żal mu jej troszkę było (koszulki xd), bo była ładna i w ogóle, blajs wszystkie rzeczy ma ładne. stanął przed nią, przechylił głowę i podrapał się po brodzie, bo akurat go swędziała, a potem wziął głęboki oddech i pocałował ją w jeden kącik ust, lewy chyba.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:30

uśmiechnęła się,, bo w ogóle blajs był taki mrr bez koszulki.
podrapała go lekko po karku swoimi niedługimi paznokciami.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:32

doszedł do wniosku, że ona też w sumie będzie całkiem mrr bez swojej koszulki, więc ją z niej ściągnął czym prędzej, obawiając się trochę, że wpadnie tu zaraz cały tłum chińczyków z aparatami i że zrobią im zdjęcie.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:36

nie wpadnie, bo drzwi się zacięły, tak jak u mnie zawsze w szkolnych toaletach. zarzuciła mu ręce na szyję i pocałowała go, mocno dość.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:38

przycisnął ją do ściany i pocałował ją w ramię, a potem w obojczyk i przesunął namięęętnie ustami po jej szyi, hrrr. zdjął nawet swoje przeciwsłoneczne okulary, które zaraz rzucił gdzieś w kąt, myślać, że jutro kupi sobie nowe.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:42

więc żuliet zabrała się do rozpinania jego paska, na pewno jakiś miał. i całowała teraz blejsa gdzieś za uchem, bo jakoś tak było po drodze.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:45

ciasno mu było w tym kibelu, bo załóżmy, że byli w kabinie i był tam papier toaletowy! xdd
siłował się właśnie z jej stanikiem, miała taki koronkowy, on się znał na stanikach, dużo już widział w życiu swym, więc powiedział jej na ucho, a raczej wydyszał, bo był już podniecony itd., że ona ma ładny stanik, hyhy.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:49

ale i tak pewnie papier był taki szary i nie miły, bo wieży ajfla nie stać na welwet ;c
podziękowała mu podobnie, też była podniecona i w ogóle, a poza tym to w kiblu było niezwykle gorąco. może nawet nie usłyszał, że mu podziękowała, ale to nieważne. ściągnęła mu spodnie, nie mam pojęcia jak, i stwierdziła, że blajs ma ładne bokserki. <3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:53

owszem, miał, takie w nietoperze. dostał od mamy pod choinkę xd
zsunął z niej spódniczkę i majtki, figi, stringi, galoty czy co ona tam miała i spojrzał na nią bardzo pytająco, bo wciąż zostawał w tych bokserkach.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:56

przez chwilę jeszcze podziwiała jego bokserki, po czym szybko się ich pozbyła, rzucając je gdzieś w kąt. drugą ręką przejeżdżała wzdłuż kręgosłupa blajsa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 12:59

przysunął się do niej, był gorący i nagrzany jak kaloryfer xd
i wszedł w nią z całą swą męską młodocianą siłą i zdrowiem.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:02

xdd, u mnie kaloryfery są zimne.........
jęknęła i wbiła mu pazurki w ramiona, ale nie bolało, chyba że blajs jest niezwykle kruchy i słaby. oplotła go nogami w pasie, żeby jakoś wygodniej było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:07

nie no, coś ty, blajs jest sportowcem tygodnia!
poruszył się w niej szybko, mocniej przyciskając ją do ściany, kafelki pewnie były zimne i pomazane markerami, ale kto by się przyjmował jakimś napisem "byłem tu i się pieprzyłem" xdd
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:14

a, to przepraszam, xdd.
i doszedła, ale nie widziała boga, tylko blajsa xd. i westchnęła głośno aaż.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:17

on nie doszedł ;c, ale mniejsza z tym, i tak było przyjemnie, cnie. wyszedł z niej i wpadł na klopa, mówiłam, że było tam ciasno. poratował się chwyceniem za klamkę, która odpadła xd
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:22

to smutne, jakie te wszystkie toalety są zaniedbane i zepsute! xdd
zaczęła się rozglądać za swoimi ubraniami. niestety, znalazła tylko swoje majtki, które założyła. i dopiero teraz zastanawiała się, co będzie jak przyjdą jakieś dzikie chińczyki, xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:28

a on założył swoją koszulkę, pod którą była jej spódniczka, więc ją jej podał i odnalazł swoje bokserki (cud, że nie wpadły do muszli xd) , które też założył, bo co on tam będzie sterczeć z obnażoną męskością. jak przyjdą chińczycy, to będzie ciekawie, ale na szczęście nie przyszli i oni zdążyli się ubrać.
- idziemy gdzieś? - zapytał, unosząc obie brwi do góry.
Powrót do góry Go down
juliette
krakersik.
juliette

Female

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:31

- tak, tu jest cholernie gorąco. - powiedziała wachlując się ręką. - może do jakiejś kawiarni ze stolikami na zewnątrz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeNie 11 Maj - 13:35

- to dobry pomysł - powiedział, otwierając drzwi kabiny i tym samym wpuszczając falę świeżego, toaletowego powietrza.

to zaczynaj ;D
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:04

huh, bo kto nie lubi wieży eiffla, szczególnie po południu, a raczej wieczorem? anne nie była jakoś odsunięta od otoczenia, dlatego też teraz wraz z kubkiem latte w obu dłoniach siedziała po turecku na ławce i obserwowała ludzi, tyle.
Powrót do góry Go down
Marc
groszek
Marc

Male
Liczba postów : 37
Registration date : 11/05/2008

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:08

Jako, że miał biuro tuż obok, bywał tu często. Tak też było i dziś. Jakiś "cholernie odpowiedzialny" klient odwołal w ostatniej chwili spotkanie, a Markowi literki już sie mieszały. Wjechał na któreś-tam pietro i oparł się o barierkę. Obserwował z kawą w reku. Patrzył, ale nie na Paryż. Oglądał sobie ludzi.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:16

anne wyrzuciła swój kubek, pusty już, do stojącego nieopodal kosza na śmieci i wyprężyła się jak kot na słońcu. znudzona oparła się obok marka i uśmiechnęła do niego, nieprzyzwyczajona do zaczynania rozmowy.
Powrót do góry Go down
Marc
groszek
Marc

Male

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:19

Odwzajemił uśmiech i upił łyk ze swojego kubka.
- Mark.- powiedział jakby od niechcenia. - Nigdy wcześniej Cię tu nie widziałem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:21

-nic dziwnego, odpoczywałam od paryża-odgarnęła kosmyk włosów za ucho i przyjrzała się markowi-anne. tutejszy, huh?
Powrót do góry Go down
Marc
groszek
Marc

Male

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:26

- Tak jakby. - wzruszł ramionami i dopił kawę.- Z Bostonu, ale trochę tu już siedzę. - spojrzał na nią i nagle odechciało mu się powrotu do biura. - Przepraszam.- Wyjął z kieszeni komórkę i pokazał jej, ze musi wykonać telefon. odszedł parę kroków i wydał jedno wyrazową komendę Juliett, swojej sekretarce, po czym wrócił do Anne. -Ty, jak mniemam, jesteś tutejsza?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:29

-dobrze mniemasz, mój drogi. biznesmeen?-zainteresowała się jego krawatem, nadal się uśmiechając, tym razem podrapała się po kości policzkowej, na jej wybitnie chudym nadgarstku brzęczały bransoletki-wybacz ciekawość, to podobno pierwszy stopień do piekła.
Powrót do góry Go down
Marc
groszek
Marc

Male

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:32

- Wybaczam. Umiejętnośc wybaczania, ponoć przydaje sie tam na górze.- rozesmiał się -Gorzej - prawnik. -powiedział pełen powagi.- Nie wyglądam?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:34

-a jaka odpowiedź jest punktowana?-zapytała równie poważnie, usiłując się nie roześmiać, bo w zasadzie marc był uroczy.
Powrót do góry Go down
Marc
groszek
Marc

Male

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:38

- Poprawna rzecz jasna.- też był bliski smiechu. - Zreszta będę miał do pani więcej pytań.- udawał poważnego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:40

-nie mogę się doczekać-parsknęła, z szerokim uśmiechem-hej, muszę częściej przychodzić na wieżę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitimeWto 13 Maj - 19:49

i posła potem, bo ja idę też, pa!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: wieża eiffla   wieża eiffla - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

wieża eiffla
Powrót do góry 
Strona 3 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach