| wieża eiffla | |
|
+26lewis mariette ralph marquise ginger Lee kade shannon Anne martin Hayden radwan louane antoinette kelner gaspar.... perrine majki Alishia Ashley Liya Marc juliette sasha Viki Roberto adm 30 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kelner gaspar.... atomówka drugoplanówka;3
Liczba postów : 80 Age : 79 Skąd : paryżż całę życię Związany/a z : w00t the funk? Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 27 Maj - 20:57 | |
| -tak, to znaczy chyba tak, nie pamiętam jak się urodziłem-ale udany dżołk, aż mi się siku chce xd | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 27 Maj - 21:05 | |
| - ja też nie pamiętam... - no popacz, coś ich łączy ;3. | |
|
| |
kelner gaspar.... atomówka drugoplanówka;3
Liczba postów : 80 Age : 79 Skąd : paryżż całę życię Związany/a z : w00t the funk? Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 27 Maj - 21:06 | |
| -doprawdy?-roześmiał się, weri bardzo xd miło i krejzi, aha-nie wierzę!-okej zBeCzYł JoM-hej, ant-chyba ant, ale nic nie mówiła, to pewnie i ant-nie zimno ci? ;c | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Wto 27 Maj - 21:08 | |
| - trochę... - tak, bo było jej zimno, barco nawet. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:09 | |
| zołi kwitła gdzieś w tych okolicach gdyż jak już wspominałam bodajże antoninie, nabijamy pościki na wieży, a jej kwitniecie polegało na sterczeniu przy jakimś okropnie grubym facecie, który wiązał sznurówki i obserwowaniu jego wysiłków. i chyba bolała ją głowa, że od słońca, ale to jeszcze nie udar. aha, warto wspomnieć o tym, że w obu uszach miała słuchawki i słuchała soundtracku z killbilla i gwizdała twisted nerve, to koniec. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:13 | |
| a tommy, z uczelni nie wracał, bo miał już sesję za sobą, więc może po prostu spacerował, z papierosem w ustach, ale nie jak jakiś amerykański kierowca ciężarówki, ajemdrajwer i te sprawy, tylko zupełnie luźno. miał na sobie polo błękitne nawet i obserwował zoe, a raczej jej długie włosy, bo właśnie za nią stanął. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:17 | |
| wyczuwała go macicznie, ale się nie odwróciła się, nie wiem dlaczego, może gruby pan był ciekawszy, poza tym nawet nie wiedziała, jak ten ktoś za nią wygląda, jezu nieważne, w każdym razie dodam, że gruby pan wreszcie poszedł, a zołi wyciągnęła słuchaweczki koloru pale blu i się wreszcie odwróciła, tak serio to ja też czuję jak ktoś za mną stoi, nie uderzyła go włosami po twarzy. może niech się znająąą, bo ona jest kuzynką majkela a powiedzmy, że majkel i tomi to bff. xd a ty możesz pospamować ze mną w czego słuchamy. albo mogą się nie znać jednak, ale potem się okaże że ona jest jego kuzynką i wogle takie crejzi powiązania. -przegoniłeś mi go! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:20 | |
| okejko, niech będzie. więc tommy uśmiechnął się, już do jej twarzy, nie włosów. poprawił też swoje rurki i zaraz podszedł bliżej, przyglądając się uważnie, coby upewnić się, że to zoe. ale to była zoe, z krwi i kości, nawet. - cześć zoe - powiedział, bo zoe generalnie była fajna i była kuzynką majkela, a wszyscy wiedzą jak wygląda majkel. to znaczy tomi nie był do niego ciepły, nic z tych rzeczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:22 | |
| -cześć tomi-skrzyżowała ręce na piersiach, bo przecież nie na klacie i przyjrzała się mu, miał nieco rozwianą grzywkę i krzywo zapięte guziki polo, hm, pomyślała nawet, że może przed chwilą uprawiał seks, ale oczywiście nie powiedziała tego na głos, w końcu nie wypada, zamiast tego do kompletu ze skrzyżowanymi rękoma przygryzła dolną wargę, wcale nie wyglądała jak kretynka, przynajmniej miała taką nadzieję-jest gorąco-stwierdziła, tak że niby o pogodę chodzi. noo i chodziło o pogodę, poważnie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:28 | |
| pomyyyślał sobie o latiszji i o tym, że kiedyś też mu to mówiła, ale latiszja się do niego nie odzywała, czyli się obraził, więc teraz stanął zupełnie blisko zoe i przyglądając jej nosowi, tak z góry, bo był wyższy, powiedziaaaał: - choodź, zabiorę cię na kolę - uśmiechnął się nawet do tego, ej szkoda mi nate'a w plo, swoją drogą z tymi rodzicami, ale lubię b & c - albo co tam sobie chcesz, nesti też może być. był dziś średnio kreatywny, więc musimy mu wybaczyć to, co jej zaoferował. uuu u, jutro dostanę laka z historii bo mam pierwszą, a nie wzięłam ćwiczeń do domu </3 |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:37 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 18:38 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 22:08 | |
| aha, to ten z którym latisza mnie zdradza. żartujęęę. zawsze żartuję. pokiwała głową, właściwie to miała ochote na coś alkoholowego, albo budyń, ale nie chciała wyjść na jakąś zdesperowaną alkoholiczkę. zamiast tego wyciągnęła rękę i złapała jego ramię, tomi zupełnie przyjemnie pachniał, ale jednakże udało jej się powstrzymać od wtulenia twarzy w jego szyję. naprawdę była niezdesperowana na wszystkich frontach, serio. -hm, kola brzmi świetnie-oblizała wargi, znowu się jej wysuszały, kiedyś nie umiałam wymówić tego słowa-chociaż to zależy od miejsca, więc gdzie idziemy? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 22:12 | |
| - to zależy co wolisz, no wiesz, mamy do wyboru jakiś pub, klub czy cokolwiek innego, albo albo mój dom, mam fajne mieszkanie i mówię serio - uśmiechnął się unosząc lekko prawą brew w górę - wybór nalezy do ciebie. przyjrzał jej się dokładniej. zauważył, że miała ciekawe oczy, którym przypatrywał się chwilę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 22:19 | |
| -sama nie wiem..-okej, jasne, że wiedziała, że nie ma ochotę iść do żadnego klubu, ani nic, ale okej, do niego chyba też nie miała iść ochoty, nie wiem dlaczego, może dlatego, że dwa lata temu na imprezie u tomiego jej kuzyn pieprzył się tam z jakąś dziewczyną i nie miała ochoty tam teraz wchodzić, tutaj następuje emota zwana małe iks i małe de-chodźmy do jakiegoś klubu, dawno nie byłam, w ogóle mają kolę w klubach? pewnie że mają, hehs, uniosła twarz w górę, czekając na odpowiedź, był wyższy. to dobrze. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Sro 28 Maj - 22:22 | |
| - maaają, jasne, że mają zoe - przewrócił ciężko oczami, chyba musiała być ostatnio w klubie, jakoś w średniowieczu, jeśli nie wiedziała, że sprzedają kolę. objął ją ramieniem i dmuchnął we włosy - to idziemy ;x i zaczniesz, bo lubisz : * |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:14 | |
| siedziała na chodniku przed wieżą i pisała esemesa do Radwana | |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:18 | |
| przyszedł i nawet zauważył hilary. - cześć - uśmiechnął się do niej ładniaście. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:19 | |
| podniosła się z chodnika. i uśmiechnęła się zalotnie - heej ! | |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:23 | |
| pocałował ją w policzek. uśmiechnął sie również ładnie. - ładnie wyglądasz - powiedział, chociaż przy fontannie jeszcze fajniej :C. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:25 | |
| -dziękuję - odparła zupełnie bezmyślnie, myślała tylko o jego ustach które zostawiła po południu przy fontannie. przysunęła się do niego i przytuliła go | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:30 | |
| i on ją objął, tuląc ją, żeby jej było cieplo. - nie zimno co? - spytał spoglądając na swój płaszcz. mógł jej dać. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:32 | |
| -tylko trochę - mruknęła cicho. bo właściwie o tym nie myślała. podniosła głowę popatrzyła mu w oczy uśmiechnęła się i znowu opuściła głowę | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:34 | |
| - to masz - zdjął płaszcz, ten ukochany, tak i jej dał. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 0:37 | |
| a ona się w niego owinęła. bo dla niej był dużo za duży. nie to żeby Radwan był gruby czy coś. po prostu hilary była bardzo malutka - dzięki - uśmiechnęła się do ramienia Radwana. | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 17:22 | |
| majki kręcił się pod wieżą, konkretnie to po zielonej trawce kilkaset metrów, prawie napisałam kilometrów, przed nią, nie miał kocyka, a to szkoda, więc skończyło się na siedzeniu na trawie od razu, bez niczego, i paleniu hm, skręta. skręt + duzo słońca = upojenie, skręt + dużo słońca = ból głowy następnego dnia. żałował, że nie ma patyczka, coś by popisał. po trawie. nieważne. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 17:32 | |
| a ona przechodziła przechodziła obok niego i szpilka wbiła jej się w ziemię przez co buta zgubiła . zaklęła cicho i usiadła na trawie czyszcząc obcas | |
|
| |
majki rodzynek.
Liczba postów : 259 Age : 36 Skąd : uuukraina, xd Związany/a z : women is very beutiful. Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 17:40 | |
| -dlatego nie noszę szpilek-wyszczerzył się do niej, wprawdzie to nie był jedyny powod, ale cóż, skąd miała wiedzie, może był transwestytą. tymczasem zgasił niedopałek o podeszwę buta. źle? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 17:46 | |
| - z resztą nie wyobrażam sobie Ciebie w szpilkach - zaśmiała się i przysunęła do niego | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 17:59 | |
| -czekaj, to dobrze, skoro się śmiejesz, taak?-hm, mial ochotę na kolejnego skręta, ale dobra, nie upajamy się w towarzystwie pięknych pań-tak w ogóle to majkel[b] | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:03 | |
| -hilary - odparła . a w sumie nie przeszkadzało by jej gdyby zapalił skręta bo ona też czasem podpalała o ! xD - co robisz w tak ładny dzień na tak nudnej trawie? - zapytała | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:04 | |
| -palę trawę, spójrz-to takie podwójne znaczenie, wyciągnął zapalniczkę, zippo w hello kitty i podpalał pojedyńcze źdźbła trawy, tej zielonej! | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:06 | |
| uśmiechnęła się - biedna trawa - powiedziała z naciskiem na trawa | |
|
| |
majki rodzynek.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:12 | |
| -rzeczywiście, kurwa ała-poparzyl się w palec, który od razu wepchał do usta, jezu biedactwo! zestresowął się i pocałował ją w policzek, wysoko, hej i uciekł, bo mam skrzypce dzisiaj paa | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:14 | |
| a ona zaśmiała się nerwowo i poszła z trawy. oczywiście ubrała buta którego zgubiła | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:29 | |
| jednak po chwili wróciła bo czekała na Radwana z jego płaszczem | |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:30 | |
| | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 18:34 | |
| a ona uśmiechnęła się tym swoim hilarowatym, szerokim uśmiechem - hej potworku - mrauknęła ;P | |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 22:54 | |
| I ona przyszła też, ale się bała trochę wejść,więc zatrzymała się na schodach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 22:56 | |
| a ona przybiegła i popchnęła ją tak. tak na żarty nie -bu! - krzyknęła i zaczęła się śmiać
/ps. uznajmy że znają się od dawna bo mi się nie chce zapoznawać |
|
| |
Hayden crazy frog.
Liczba postów : 130 Age : 34 Skąd : Piła Nastroj : może być. Związany/a z : sama Twarz : Hayden Panettiere Wiek postaci: : 18 lat ;o Registration date : 21/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 23:00 | |
| Hajdn zaczęła wrzeszczeć i odwróciła się spanikowana w stronę Lee. -TY GłUPIA KROWO!Chcesz,żebym dostała zawału i wylewu i spadła z wieży?! ; ok rzal haha | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Czw 29 Maj - 23:01 | |
| -luuz kontroluję sytuację - wymamrotała. wcale nie kontrolowała bo była z deka upalona zachichotała tylko - haajdę co ty tu robisz?! - krzyknęła na cały paryż |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:15 | |
| leżał na trawie, nieopodal ukochanej naszej wieży z przymkniętymi oczami, co jakiś czas mierzył wzrokiem platany wzrastające ponad jego głową. zgiął nogi i pomacał trawę obok w poszukiwaniu swojej książki, musiał ją tam zostawić, zrezygnował po chwili i tylko leżał dalej, oddychając miarowo, czego mu narastający nałóg nie ułatwiał wcale. |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:28 | |
| spacerzył tutaj sobie, ze słuchawkami w uszach, nucąc jakiś tam chopinowski konzert i rozkoszując się piękną pogodą, roślinkami i wciąż zielonymi liśćmi drzew, chrzęszczącymi z każdym powiewem wiatru. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:32 | |
| znali się, musieli się znać, może z przedszkola, a lepiej z podwórka, w każdym razie ujrzał swego starego kolegę, martina i pomachał mu nogą, bo nie chciało mu się ruszać ręką, wiemy wszyscy o co chodzi. -heeeeeeeej,martin. |
|
| |
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:39 | |
| taaak, znali się, z wakacji, z takiej jednej imprezy, na której o mało co się nie pobili o wolne krzesło, tacy byli na niej upaleni. - cześć! - powiedział, kiedy już go zauważył, pozwolił sobie nawet usiąść gdzieś obok na trawce. - co tu robisz, opalasz sie czy jak? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:42 | |
| -czekam na moją jedyną, największą miłość, nie licz na to, nie na ciebie w tej roli, która przybędzie do mnie w zielonej sukience-on nie był, jak 70% mężczyzn, daltonistą, w sensie, że 70% jest, a on nie, nieważne-a słońce to tylko skutek uboczny. |
|
| |
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:46 | |
| - aha, to spoko - powiedział, bo co innego miał rzec, nigdy nie czekał na swoją miłość w zielonej sukience, prędzej na panienki w czarnych, obcisłych kieckach czy coś. wyciszył muzykę w słuchawkach, żeby lepiej go słyszeć. - ja akurat nie potrzebuję miłości! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:52 | |
| -potrzebujesz seksu, wiem, zgadłem-nawet nie było to pytanie, żadne tam 'zgadłem?' albo 'no nie?'. broń boże, on był pewien, ta samcza zaborność+mózg ich męskości bezpiecznie ukrytej z lewej bądź prawej nogawce. |
|
| |
| Temat: Re: wieża eiffla Pią 6 Cze - 14:55 | |
| - może i, ale nie jest ze mną aż tak źle, żebym zaraz miał zaliczać dziuplę w tym drzewie - roześmiał się aż, rozbawiony swoją kreatywną wyobraźnią i zmrużył oczy, słońce go raziło, zaraz też wyjął skądś swoje okulary, jakiż to on zaradny. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: wieża eiffla | |
| |
|
| |
| wieża eiffla | |
|