| apartament butterfly. | |
|
+7toulouse noah. delilah adm harold jacob butterfly 11 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 0:44 | |
| nowy i przestronny gdzieś w centrum na samej górze, z widokiem. | |
|
| |
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 18:24 | |
| butterfly już się szykowała do wyjścia. ba, szykowała się już od pewnego czasu, miała świeżo pomalowane paznokcie i ładnie ułożone włosy, pozostał jej wybór sukienki, najtrudniejsze. | |
|
| |
jacob oh haii
Liczba postów : 77 Age : 36 Skąd : londyn Związany/a z : . Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 18:48 | |
| dochodziło za dziesięć, dżejop z jakimś kawitkiem, nie różą, bo to już zbyt pospolite, stanął przed drzwiami butterfly i zapukał ze dwa razy. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 18:53 | |
| zdecydowała się na ładną sukienkę koktajlową anny sui, którą udało jej się nawet samej zapiąć i nie musiała latać do sąsiada, by jej pomógł, co mogłoby być odrobinę krępujące. słysząc dzwonek wcale się nie wystraszyła, ale po drodze do drzwi wyperfumowała się jeszcze dior addict shine i otworzyła, mając nadzieję, że nie jest z nią tak źle. - dżej, witaj - uśmiechnęła się szeroko na jego widok, a na widok kwiatków jeszcze szerzej. | |
|
| |
jacob oh haii
Liczba postów : 77 Age : 36 Skąd : londyn Związany/a z : . Registration date : 25/06/2008
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 18:59 | |
| podał jej kwiatki, w takim razie, uśmiechając się. pozwolił też sobie, nachylić się i musnąć policzek butterfly, który pachniał zadziwiająco ładnie; jeszcze lepiej niż wcześniej. - gotowa? - zapytał, opierając się o framugę, ale nie jak jakiś menel. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 19:01 | |
| miała nadzieję, że jacob nie będzie jej kazał iść na imprezę z kwiatkami, bo to taka trochę wiocha. uśmiechnęła się i powoli pokiwała głową. - tylko chyba wstawię kwiaty, hm? może się jeszcze czegoś napijesz przed pójściem? - zaproponowała, wchodząc głębiej do mieszkania. | |
|
| |
jacob oh haii
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 19:05 | |
| pokiwał głową i wszedł za nią, wycierając podeszwy ;d o wycieraczkę. - łaaaadne mieszkanie, butterfly - powiedział zupełnie szczerze, stając przy jakiejś szafeczce. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 19:06 | |
| - wiem. to znaczy, dziękuję - uśmiechnęła się odwracając w jego stronę, grzebiąc w kredensie pod ścianą w poszukiwaniu wazonu. znalazła, poszła nalać wodę i wróciła z kwiatami w nim, voila. - w każdym razie, teraz już jestem gotowa. jak ładnie wyglądasz, jacob! - stwierdziła podchodząc do niego, by złapać go pod ramię. | |
|
| |
jacob oh haii
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 19:08 | |
| uśmiechnął się do niej, albo może nawet trochę się zaśmiał, odgarniając jej jasne włosy z czoła, które zaraz musnął delikatnie wargami. - ty jeszcze ładniej, butterfly. nie mówiłem ci tego jeszcze, ale cholernie podoba mi sie twoje imię - powiedział, otwierając znów przed nią drzwi. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sro 25 Cze - 19:11 | |
| - prawda, że ładne? jak jakiejś tancerki gogo - uśmiechnęła się jednokącikowo i iii i chyba poszli, możesz zacząć. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:01 | |
| więc przyszli, butterfly miała nawet klucze, obyło się bez błagania portiera, by pożyczył jej swój komplet. zapaliła światło w przedpokoju, rzucając na wieszak swój przyjemny płaszczyk, który i tak zaraz wylądował na ziemi. - to ten, rozgość się, knock. | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:10 | |
| - nie chcialbym mieszkac w centrum. taki halas. - wzdrygnal sie teatralnie i zdjal z wieszaka jakis plaszczyk. - ladny. moja mama ma taki sam. - zdjal kurtke, o ktorej juz kiedys wspominalam i polozyl na jakims krzeselku. kazdy ma krzeselka w garderobie. - tutaj mam sie rozgoscic, no wiesz, w korytarzu? | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:13 | |
| chciała powiedzieć, że jego mama musi mieć świetny gust, skoro chodzi w takich samych ubraniach co i ona, ale tylko wydęła odrobinę usta i pokręciła głową. - jasne, że nie, wbrew pozorom moje mieszkanie nie ogranicza się do przedpokoju. - no właśnie, poprowadziła go do salonu, w którym dzęki bogu panował względny porządek. - co pijesz? | |
|
| |
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:19 | |
| - denaturat, ale teraz mozesz mi dac mleka. - rozwalil sie na kanapie w pozycji trumialno-pogrzebowej, nawet nie zdjal butow. ale mial ladne. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:21 | |
| - brudzisz mi kanapę buciorami. mleko raaaaz - poszła do kuchni, nie kiwając się specjalnie na boki,bo nie była pingwinem. znalazła nawet mleko nieprzeterminowane i nalała mu całą szklankę, nie żałowała. sobie wzięła nic, bo pić jej się nie chciało i wróciła, by usiąść mu w nogach, szklankę postawiła na stoliczku kawowym. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:29 | |
| - kiedy tak mi sie podoba. - przekrecil sie na bok, podpierajac sie lokciem o kanape, a reka o twarz. calkiem fajnie, tylko jej nie widzial. - nie widze cie, usiadz jakos inaczej, chce na ciebie patrzec. nie, nie byl mrocznym pedofilem. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:34 | |
| - ale tak jest wygodnie - jęknęła, ale mimo to wstała, by usiąść po turecku naprzeciw knocka, co prawda na dywanie, oparta o stoliczek. przymknęła oczy z dłońmi na swoich kolanach, oblizała usta. - więc knock, czym się zajmujesz oprócz studiowania japonistyki? - serio ją to interesowała. tak samo bardzo, jak to, co on biedny będzie robił po studiach! może otworzy japońską knajpkę, albo będzie uczył dzieci japońskiego. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:37 | |
| - kopie rowy za paryzem. czasem sprzedaje koszulki w second-handzie, za piecdziesiat eurocentow sztuka. a ty? - usmiechnal sie nieco, taki rozciagniety, mogla podziwiac jego kawalek brzucha, ktory widac bylo spod koszulki+sweterka, ktore sie podwinely w gore. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:40 | |
| - nie kopiesz, miałbyś zniszczone dłonie. a ja nie wiem, siedzę na uczelni, albo rzucam w kaczki kamyczkami, lubię karmić gołębie i prasować - wyliczała na palcach ale skończyły jej się pomysły więc zamilkła i wzięła głęboki wdech. i wydech, następnie. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:43 | |
| - mam rozowe rekawiczki. z futrem z krokodyla. - skoro ona zaczela z meczeniem zwierzat. sory, ale przypomnialo mi sie futro z mysich cipek i chwilowo nic wiecej nie napisze.
xd. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:45 | |
| ojezu xd.
- fuj. krokodyl ma futro? - ona nic o tym nie wiedziała, otworzyła więc oba oka, by zerknąć na ten kawałek jego fajnego brzucha, który chciałaby pomacać, ale jako dziewczynka z dobrego domu wiedziała, iż nie wypada. - pij swoje mleko, bo wypije je ee ktoś inny. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:47 | |
| - ile masz lat, ze nadal wierzysz w krasnolutki..? - bo harold mial wystarczajaco duzo, zeby nie wierzyc w to, ze ona ma meza. albo narzeczonego. widzial jak na niego leci. niewazne, tak sobie gadam. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:49 | |
| - przestałam liczyć po piętnastych urodzinach. dziewiętnaście i yyy jakieś dziewięć miesięcy - policzyła w myślach, nie musiała na palcach, bo zawsze była dobra z matematyki. - i wcale w nie nie wierzę, głupku. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:55 | |
| - nie masz jutro jakiejs szkoly, czy czegos? powinnas isc spac. - a on z nia, bylby calkiem zadowolony. zlazl z tej kanapy i usiadl naprzeciw niej, z nogami jakos tak dziwnie, nie mam pojecia jak. - i chyba zaczynam cie lubic. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 0:58 | |
| - łał, zaszczyt mnie kopnął - stwierdziła, uśmiechając się głowę przekrzywiając na swoje prawe ramię gdzieś. - i fafrolcu, jutro sobota, dzień mokrego kota. - chociaż skoro jest wrzesień to inaczej, ale nie chce mi się patrzeć do kalendarza. - a spać mi się nie chce, a tobieeee? - spytała i potarła kciukiem o jego podbródek, bo jakoś tak wyszło, no nie wiem. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:02 | |
| - ledwie musnal. w sensie zaszczyt. a ja chyba powinienem isc, ale mieszkam okropnie daleko i nie chce mi sie budzic mojego kierowcy i owszem, to jest aluzja, b. - staral sie chwilowo jej nie dotykac. to idiotyczne okreslenie. wspominalam juz cos o wychodzeniu na zboczonych dupkow? nie? wspominam teraz. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:05 | |
| - przyznaj się, po prostu klucze zjadł twój pies, a że masz dobre serce to nie masz zamiaru go rozpruwać - westchnęła ciężko i wstała, otrzepując tyłek, a raczej spodnie, chociaż niespecjalnie było z czego. - i pewnie, możesz sobie spać na kanapie, czy gdzie tam chcesz, tylko nie myśl, że dam ci mój fajny koc z frędzlami. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:09 | |
| - nie mam kluczy. mam straznika. - siedzial nadal, usilujac wygladac biednie i zalosnie. - szybko sie przeziebiam, b... | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:12 | |
| / myślałam, że strażaka ;x
- to przytulisz się do poduszki i będzie ci ciepło, chcesz szalik? - popatrzyła na niego z góry, bo stała i czuła się zupełnie fajnie z tego powodu. - i wciąż nie wypiłeś swojego mleka! jak wypijesz to wtedy pogadamy - wcisnęła mu szklankę, podejrzewając, ze tak na prawdę nie miał wcale na nie ochoty. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:14 | |
| wstal i wypil te mleko, otarl nadgarstkiem mleczne wasy. w skinsach nigdy nie wycieraja, xd. spojrzal na nia z gory i teraz on czul sie fajnie. podal jej szklanke. - to ja sobie pojde. taki foch pe el. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:16 | |
| - ojeju no - powiedziała i kopnęła gołą stópką o nogę od stolika, czego zaraz pożałowała, bo miała delikatne paluszki! - nigdzie nie idziesz, bo zjedzą cię wilki, a wtedy ja będę cię miała na sumieniu. - a tego nie chciała. popatrzyła się na niego niemal błagalnie, ściskając szklankę, nie chciało jej się owej odnosić. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:18 | |
| - ale SZYBKO SIE PRZEZIEBIAM. - powiedzial stanowczo, co znaczylo: spie z toba, do kurwy mac. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:20 | |
| - w porządku, przytulę cię w takim razie w nocy, jezu! - złapała się za głowę i odstawiła szklankę na stolik prawie ją pękając. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:21 | |
| - okej. - zmienil wyraz twarzy na bardzo usmiechniety. - to teraz poczestuj mnie papierosem. ile masz rodzenstwa? - usiadl na kanapie, bylo fajnie. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:23 | |
| - nie mam wcale. a ty ile masz psów? - spytała, wyciągając z szuflady papierosy dla gości, takie gorsze! albo okej, wcale nie gorsze. i zapalniczkę znalazła i to wszystko wcisnęła dla knocka, mówiąc 'proszę'. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:26 | |
| - jednego, rotweillera hitchocka. - nawet nie klamal. - dzieki. - rzucil tez, wsuwajac w kocik ust papierosa i czytajac napisy na paczce. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:28 | |
| - nie lubię psów - pokiwała głową i wsunęła paczkę papierosów za poduszkę, będą na czarną godzinę, chyba że knock je ukradnie, ale nie wyglądał na takiego, co kradnie papierosy. - lubisz hitchocka, huh? | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:32 | |
| - zależy którego. hiczkok ma dopiero dwa miesiące i jest mniejszy niż twoja głowa i jest fantastyczny, a o tego drugiego nawet nie pytaj. - zdecydował się jednak zapalić i zapalił, dmuchając dymem przed siebie, bo nie do środka. - a ty lubisz jonathana dwayna? | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:35 | |
| - chyba nie - musiała się zastanowić, czy zna tego mena. podrapała się po nosie. - umiesz robić serduszka z dymu? albo chociaż kółeczka? - spytała, bo ona niestety nie potrafiła nic z tych rzeczy i ubolewała, bo nikt nie mógł jej nauczyć. tak samo jak ruszać uszami. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:38 | |
| - nie. ale umiem robić bańki mydlane z mydła i dłoni.. gdzie masz łazienkę? - chciało mu się siku. strzepał popiół do szklanki po mlekuu, którą trzymał w dłoni. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:40 | |
| - pierwsze drzwi na prawo. albo na lewo, nie pamiętam, sprawdź i te i te - machnęła w stronę łazienki, miała problemy z rozróżnianiem kierunków, jak duża częśc kobiet. wciągnęła nogi na kanapę i usiadła jak syrenka xd. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:44 | |
| - szur. - zgasił resztę peta, ociągając się wyszedł do łazienki. i zrobił siku, umył też ręce, a my jesteśmy wzruszone. obmył też twarz zimną wodą i uznał, że dziwnie mu w towarzystwie bf. to jak bff. wrócił po pięćiu minutach. - nie pamiętam, po co tam szedłem. gdzie sypialnia?
Ostatnio zmieniony przez Knock dnia Sob 28 Cze - 1:54, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:48 | |
| - też tam gdzieś, narysuję ci mapę. - chyba nie chciało jej się nic rysować, w ogóle to rysowała nieładnie, wstała i przeciągnęła się. - ale to potem, teraz cię zaprowadzę - powiedziała i, uwaga, poszła do sypialni, mając nadzieję, że knock nie zgubi się po drodze. co prawda porządek był tu taki średni, no ale trudno. - po jakiej stronie chcesz spać? | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:53 | |
| - na górze. - HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHE. usiadł na łóżku, ciągnąc ją za sobą i ją pocałował, nareszcie. | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:57 | |
| chociaż butterfly nie przepadała jak ktoś nią pomiatał, to teraz specjalnie te ciąganie nie przeszkadzało, głównie dlatego, że ten kardigan z obrazka pachniał lenorem, czy innym jakimś, co uderzyło ją do głowy, a całe szczęście nie w głowę, więc złapała go za rękaw, mówiąc, że och. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 1:59 | |
| - wiem, wiem. - rzekł skromnie, po pocałunku namiętnym prawie że, gdyby nie te jej och.. powiedzmy. a potem złapał ją w pasie i przewrócił na plecy, i pocałował w nos po raz kolejny. - wziąłbym prysznic, można? | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 2:03 | |
| - skoro już wiesz, gdzie jest łazienka, to nie widzę przeciwwskazań - uniosła prawy kącik ust mrużąc jedno oko, dla odmiany lewe. pociągnęła go za brzeżek sweterka, mówiąc, że może nawet wziąć jej żelu kokosowo-czekoladowego. dzień dobroci dla zwierząt. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 2:07 | |
| - masz jakies nerwowe tiki. - poglaskal ja palcem po okolicy wokolocznej i poszedl do lazienki. szuru buru... | |
|
| |
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 2:10 | |
| a ona, taki psikus, poszła się umyć do drugiej łazienki i zaraz szybciutko, bo nie siedziała długo nigdy, wróciła do sypialni, jeszcze przed nim, w swoim fajnym żółtym staniku i figach ojacię. | |
|
| |
harold kocurek
| Temat: Re: apartament butterfly. Sob 28 Cze - 2:13 | |
| wrócił zaraz, taki mokry i ubrany w swoje tru bokserki w żabki skaczące na motorowerach nad boiskiem szkolnym, taka trochę masakra bo zaraz spadną i pozabijają dzieci na boisku. - masz dziwną łazienkę. - tak sobie powiedział otóż i usiadł obok. - ładnie pachniesz. - wsadził nos w jej szyję. niedosłownie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: apartament butterfly. | |
| |
|
| |
| apartament butterfly. | |
|