Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

apartament butterfly.

Go down 
+7
toulouse
noah.
delilah
adm
harold
jacob
butterfly
11 posters
Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorWiadomość
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female
Liczba postów : 2713
Nastroj : fluffy!
Związany/a z : haroldem chyba.
Twarz : jessica stam.
Wiek postaci: : 19.
Registration date : 24/06/2008

apartament butterfly. Empty
PisanieTemat: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 0:44

nowy i przestronny gdzieś w centrum na samej górze, z widokiem.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:24

butterfly już się szykowała do wyjścia. ba, szykowała się już od pewnego czasu, miała świeżo pomalowane paznokcie i ładnie ułożone włosy, pozostał jej wybór sukienki, najtrudniejsze.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

Liczba postów : 77
Związany/a z : .
Registration date : 25/06/2008

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:48

dochodziło za dziesięć, dżejop z jakimś kawitkiem, nie różą, bo to już zbyt pospolite, stanął przed drzwiami butterfly i zapukał ze dwa razy.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:53

zdecydowała się na ładną sukienkę koktajlową anny sui, którą udało jej się nawet samej zapiąć i nie musiała latać do sąsiada, by jej pomógł, co mogłoby być odrobinę krępujące.
słysząc dzwonek wcale się nie wystraszyła, ale po drodze do drzwi wyperfumowała się jeszcze dior addict shine i otworzyła, mając nadzieję, że nie jest z nią tak źle.
- dżej, witaj - uśmiechnęła się szeroko na jego widok, a na widok kwiatków jeszcze szerzej.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:59

podał jej kwiatki, w takim razie, uśmiechając się. pozwolił też sobie, nachylić się i musnąć policzek butterfly, który pachniał zadziwiająco ładnie; jeszcze lepiej niż wcześniej.
- gotowa? - zapytał, opierając się o framugę, ale nie jak jakiś menel.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 19:01

miała nadzieję, że jacob nie będzie jej kazał iść na imprezę z kwiatkami, bo to taka trochę wiocha. uśmiechnęła się i powoli pokiwała głową.
- tylko chyba wstawię kwiaty, hm? może się jeszcze czegoś napijesz przed pójściem? - zaproponowała, wchodząc głębiej do mieszkania.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 19:05

pokiwał głową i wszedł za nią, wycierając podeszwy ;d o wycieraczkę.
- łaaaadne mieszkanie, butterfly - powiedział zupełnie szczerze, stając przy jakiejś szafeczce.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 19:06

- wiem. to znaczy, dziękuję - uśmiechnęła się odwracając w jego stronę, grzebiąc w kredensie pod ścianą w poszukiwaniu wazonu. znalazła, poszła nalać wodę i wróciła z kwiatami w nim, voila. - w każdym razie, teraz już jestem gotowa. jak ładnie wyglądasz, jacob! - stwierdziła podchodząc do niego, by złapać go pod ramię.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 19:08

uśmiechnął się do niej, albo może nawet trochę się zaśmiał, odgarniając jej jasne włosy z czoła, które zaraz musnął delikatnie wargami.
- ty jeszcze ładniej, butterfly. nie mówiłem ci tego jeszcze, ale cholernie podoba mi sie twoje imię - powiedział, otwierając znów przed nią drzwi.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSro 25 Cze - 19:11

- prawda, że ładne? jak jakiejś tancerki gogo - uśmiechnęła się jednokącikowo i iii i chyba poszli, możesz zacząć.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:01

więc przyszli, butterfly miała nawet klucze, obyło się bez błagania portiera, by pożyczył jej swój komplet. zapaliła światło w przedpokoju, rzucając na wieszak swój przyjemny płaszczyk, który i tak zaraz wylądował na ziemi.
- to ten, rozgość się, knock.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

Liczba postów : 816
Związany/a z : bjef
Twarz : louis prades.
Wiek postaci: : 20.
Registration date : 18/05/2008

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:10

- nie chcialbym mieszkac w centrum. taki halas. - wzdrygnal sie teatralnie i zdjal z wieszaka jakis plaszczyk. - ladny. moja mama ma taki sam. - zdjal kurtke, o ktorej juz kiedys wspominalam i polozyl na jakims krzeselku. kazdy ma krzeselka w garderobie. - tutaj mam sie rozgoscic, no wiesz, w korytarzu?
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:13

chciała powiedzieć, że jego mama musi mieć świetny gust, skoro chodzi w takich samych ubraniach co i ona, ale tylko wydęła odrobinę usta i pokręciła głową. - jasne, że nie, wbrew pozorom moje mieszkanie nie ogranicza się do przedpokoju. - no właśnie, poprowadziła go do salonu, w którym dzęki bogu panował względny porządek. - co pijesz?
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:19

- denaturat, ale teraz mozesz mi dac mleka. - rozwalil sie na kanapie w pozycji trumialno-pogrzebowej, nawet nie zdjal butow. ale mial ladne.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:21

- brudzisz mi kanapę buciorami. mleko raaaaz - poszła do kuchni, nie kiwając się specjalnie na boki,bo nie była pingwinem. znalazła nawet mleko nieprzeterminowane i nalała mu całą szklankę, nie żałowała. sobie wzięła nic, bo pić jej się nie chciało i wróciła, by usiąść mu w nogach, szklankę postawiła na stoliczku kawowym.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:29

- kiedy tak mi sie podoba. - przekrecil sie na bok, podpierajac sie lokciem o kanape, a reka o twarz. calkiem fajnie, tylko jej nie widzial. - nie widze cie, usiadz jakos inaczej, chce na ciebie patrzec.
nie, nie byl mrocznym pedofilem.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:34

- ale tak jest wygodnie - jęknęła, ale mimo to wstała, by usiąść po turecku naprzeciw knocka, co prawda na dywanie, oparta o stoliczek. przymknęła oczy z dłońmi na swoich kolanach, oblizała usta. - więc knock, czym się zajmujesz oprócz studiowania japonistyki? - serio ją to interesowała. tak samo bardzo, jak to, co on biedny będzie robił po studiach! może otworzy japońską knajpkę, albo będzie uczył dzieci japońskiego.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:37

- kopie rowy za paryzem. czasem sprzedaje koszulki w second-handzie, za piecdziesiat eurocentow sztuka. a ty? - usmiechnal sie nieco, taki rozciagniety, mogla podziwiac jego kawalek brzucha, ktory widac bylo spod koszulki+sweterka, ktore sie podwinely w gore.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:40

- nie kopiesz, miałbyś zniszczone dłonie. a ja nie wiem, siedzę na uczelni, albo rzucam w kaczki kamyczkami, lubię karmić gołębie i prasować - wyliczała na palcach ale skończyły jej się pomysły więc zamilkła i wzięła głęboki wdech. i wydech, następnie.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:43

- mam rozowe rekawiczki. z futrem z krokodyla. - skoro ona zaczela z meczeniem zwierzat.
sory, ale przypomnialo mi sie futro z mysich cipek i chwilowo nic wiecej nie napisze.

xd.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:45

ojezu xd.

- fuj. krokodyl ma futro? - ona nic o tym nie wiedziała, otworzyła więc oba oka, by zerknąć na ten kawałek jego fajnego brzucha, który chciałaby pomacać, ale jako dziewczynka z dobrego domu wiedziała, iż nie wypada. - pij swoje mleko, bo wypije je ee ktoś inny.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:47

- ile masz lat, ze nadal wierzysz w krasnolutki..? - bo harold mial wystarczajaco duzo, zeby nie wierzyc w to, ze ona ma meza. albo narzeczonego. widzial jak na niego leci. niewazne, tak sobie gadam.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:49

- przestałam liczyć po piętnastych urodzinach. dziewiętnaście i yyy jakieś dziewięć miesięcy - policzyła w myślach, nie musiała na palcach, bo zawsze była dobra z matematyki. - i wcale w nie nie wierzę, głupku.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:55

- nie masz jutro jakiejs szkoly, czy czegos? powinnas isc spac. - a on z nia, bylby calkiem zadowolony. zlazl z tej kanapy i usiadl naprzeciw niej, z nogami jakos tak dziwnie, nie mam pojecia jak. - i chyba zaczynam cie lubic.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 0:58

- łał, zaszczyt mnie kopnął - stwierdziła, uśmiechając się głowę przekrzywiając na swoje prawe ramię gdzieś. - i fafrolcu, jutro sobota, dzień mokrego kota. - chociaż skoro jest wrzesień to inaczej, ale nie chce mi się patrzeć do kalendarza. - a spać mi się nie chce, a tobieeee? - spytała i potarła kciukiem o jego podbródek, bo jakoś tak wyszło, no nie wiem.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:02

- ledwie musnal. w sensie zaszczyt. a ja chyba powinienem isc, ale mieszkam okropnie daleko i nie chce mi sie budzic mojego kierowcy i owszem, to jest aluzja, b. - staral sie chwilowo jej nie dotykac. to idiotyczne okreslenie. wspominalam juz cos o wychodzeniu na zboczonych dupkow? nie? wspominam teraz.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:05

- przyznaj się, po prostu klucze zjadł twój pies, a że masz dobre serce to nie masz zamiaru go rozpruwać - westchnęła ciężko i wstała, otrzepując tyłek, a raczej spodnie, chociaż niespecjalnie było z czego. - i pewnie, możesz sobie spać na kanapie, czy gdzie tam chcesz, tylko nie myśl, że dam ci mój fajny koc z frędzlami.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:09

- nie mam kluczy. mam straznika. - siedzial nadal, usilujac wygladac biednie i zalosnie. - szybko sie przeziebiam, b...
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:12

/ myślałam, że strażaka ;x

- to przytulisz się do poduszki i będzie ci ciepło, chcesz szalik? - popatrzyła na niego z góry, bo stała i czuła się zupełnie fajnie z tego powodu. - i wciąż nie wypiłeś swojego mleka! jak wypijesz to wtedy pogadamy - wcisnęła mu szklankę, podejrzewając, ze tak na prawdę nie miał wcale na nie ochoty.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:14

wstal i wypil te mleko, otarl nadgarstkiem mleczne wasy. w skinsach nigdy nie wycieraja, xd. spojrzal na nia z gory i teraz on czul sie fajnie. podal jej szklanke.
- to ja sobie pojde.
taki foch pe el.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:16

- ojeju no - powiedziała i kopnęła gołą stópką o nogę od stolika, czego zaraz pożałowała, bo miała delikatne paluszki! - nigdzie nie idziesz, bo zjedzą cię wilki, a wtedy ja będę cię miała na sumieniu. - a tego nie chciała. popatrzyła się na niego niemal błagalnie, ściskając szklankę, nie chciało jej się owej odnosić.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:18

- ale SZYBKO SIE PRZEZIEBIAM. - powiedzial stanowczo, co znaczylo: spie z toba, do kurwy mac.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:20

- w porządku, przytulę cię w takim razie w nocy, jezu! - złapała się za głowę i odstawiła szklankę na stolik prawie ją pękając.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:21

- okej. - zmienil wyraz twarzy na bardzo usmiechniety. - to teraz poczestuj mnie papierosem. ile masz rodzenstwa? - usiadl na kanapie, bylo fajnie.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:23

- nie mam wcale. a ty ile masz psów? - spytała, wyciągając z szuflady papierosy dla gości, takie gorsze! albo okej, wcale nie gorsze. i zapalniczkę znalazła i to wszystko wcisnęła dla knocka, mówiąc 'proszę'.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:26

- jednego, rotweillera hitchocka. - nawet nie klamal. - dzieki. - rzucil tez, wsuwajac w kocik ust papierosa i czytajac napisy na paczce.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:28

- nie lubię psów - pokiwała głową i wsunęła paczkę papierosów za poduszkę, będą na czarną godzinę, chyba że knock je ukradnie, ale nie wyglądał na takiego, co kradnie papierosy. - lubisz hitchocka, huh?
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:32

- zależy którego. hiczkok ma dopiero dwa miesiące i jest mniejszy niż twoja głowa i jest fantastyczny, a o tego drugiego nawet nie pytaj. - zdecydował się jednak zapalić i zapalił, dmuchając dymem przed siebie, bo nie do środka. - a ty lubisz jonathana dwayna?
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:35

- chyba nie - musiała się zastanowić, czy zna tego mena. podrapała się po nosie. - umiesz robić serduszka z dymu? albo chociaż kółeczka? - spytała, bo ona niestety nie potrafiła nic z tych rzeczy i ubolewała, bo nikt nie mógł jej nauczyć. tak samo jak ruszać uszami.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:38

- nie. ale umiem robić bańki mydlane z mydła i dłoni.. gdzie masz łazienkę? - chciało mu się siku. strzepał popiół do szklanki po mlekuu, którą trzymał w dłoni.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:40

- pierwsze drzwi na prawo. albo na lewo, nie pamiętam, sprawdź i te i te - machnęła w stronę łazienki, miała problemy z rozróżnianiem kierunków, jak duża częśc kobiet. wciągnęła nogi na kanapę i usiadła jak syrenka xd.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:44

- szur. - zgasił resztę peta, ociągając się wyszedł do łazienki. i zrobił siku, umył też ręce, a my jesteśmy wzruszone. obmył też twarz zimną wodą i uznał, że dziwnie mu w towarzystwie bf. to jak bff. wrócił po pięćiu minutach. - nie pamiętam, po co tam szedłem. gdzie sypialnia?

Ostatnio zmieniony przez Knock dnia Sob 28 Cze - 1:54, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:48

- też tam gdzieś, narysuję ci mapę. - chyba nie chciało jej się nic rysować, w ogóle to rysowała nieładnie, wstała i przeciągnęła się. - ale to potem, teraz cię zaprowadzę - powiedziała i, uwaga, poszła do sypialni, mając nadzieję, że knock nie zgubi się po drodze. co prawda porządek był tu taki średni, no ale trudno. - po jakiej stronie chcesz spać?
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:53

- na górze. - HEHEHEHEHEHEHHEHEHEHEHEHEHE. usiadł na łóżku, ciągnąc ją za sobą i ją pocałował, nareszcie.
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:57

chociaż butterfly nie przepadała jak ktoś nią pomiatał, to teraz specjalnie te ciąganie nie przeszkadzało, głównie dlatego, że ten kardigan z obrazka pachniał lenorem, czy innym jakimś, co uderzyło ją do głowy, a całe szczęście nie w głowę, więc złapała go za rękaw, mówiąc, że och.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 1:59

- wiem, wiem. - rzekł skromnie, po pocałunku namiętnym prawie że, gdyby nie te jej och.. powiedzmy. a potem złapał ją w pasie i przewrócił na plecy, i pocałował w nos po raz kolejny. - wziąłbym prysznic, można?
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 2:03

- skoro już wiesz, gdzie jest łazienka, to nie widzę przeciwwskazań - uniosła prawy kącik ust mrużąc jedno oko, dla odmiany lewe. pociągnęła go za brzeżek sweterka, mówiąc, że może nawet wziąć jej żelu kokosowo-czekoladowego. dzień dobroci dla zwierząt.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 2:07

- masz jakies nerwowe tiki. - poglaskal ja palcem po okolicy wokolocznej i poszedl do lazienki. szuru buru...
Powrót do góry Go down
butterfly
leszczu z krainy deszczu
butterfly

Female

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 2:10

a ona, taki psikus, poszła się umyć do drugiej łazienki i zaraz szybciutko, bo nie siedziała długo nigdy, wróciła do sypialni, jeszcze przed nim, w swoim fajnym żółtym staniku i figach ojacię.
Powrót do góry Go down
harold
kocurek
harold

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitimeSob 28 Cze - 2:13

wrócił zaraz, taki mokry i ubrany w swoje tru bokserki w żabki skaczące na motorowerach nad boiskiem szkolnym, taka trochę masakra bo zaraz spadną i pozabijają dzieci na boisku.
- masz dziwną łazienkę. - tak sobie powiedział otóż i usiadł obok. - ładnie pachniesz. - wsadził nos w jej szyję. niedosłownie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: apartament butterfly.   apartament butterfly. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

apartament butterfly.
Powrót do góry 
Strona 1 z 9Idź do strony : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
 Similar topics
-
» butterfly
» butterfly.